Marketingu i Teatrit Kombëtar nga Keti Gjipali

Click here to load reader

 • date post

  07-Aug-2015
 • Category

  Marketing

 • view

  43
 • download

  3

Embed Size (px)

Transcript of Marketingu i Teatrit Kombëtar nga Keti Gjipali

 1. 1. Marketingu i Teatrit Kombtar Nga: Keti Gjipali
 2. 2. Me Teatr kuptohet ajo ka ndodh n nj shfaqe t gjall e t drejtprdrejt ndrmjet artistit teatror dhe spektatorit. *** Kompani Teatrore kuptohet personi fizik ose juridik, privat ose shtetror, vendas ose i huaj, i cili merr prgjegjsin e realizimit t veprimtaris teatrore dhe gzon cilsin e pronarit t saj.
 3. 3. Personeli m i kompletuar i arritur para vitit 1991 rezultonte gjithsej 90 vet, nga kta 60 aktor, 1 drejtor, 4 regjisor, 1 dramaturg, 1 skenograf etj. Kapaciteti i salls sht 720 vende
 4. 4. Statistika
 5. 5. T ardhurat e ktij institucioni vijn nga: 1. Buxheti i Shtetit 2. T ardhurat e siguruara nga projektet e saj 3. T ardhurat nga shitjet e veprs s saj teatrore 4. T ardhurat nga shrbimet q kompania u bn t tretve 5. Sponsorizimet e donacionet
 6. 6. mimi 1990 - 2 / 3 lek Pas 1990 = 1 dit pune 2006 = 3 / 6 or pune Sot 1 or =200-300 lek
 7. 7. mimi -Jo me baz Koston -Ska avantazhe t shprehura pr shtresa t caktuara -mim tavan/dysheme jo i fiksuar -mim i fiksuar i biletes => Audienc e synuar m e gjer
 8. 8. Mjetet e Komunikimit Website I pa prditsuar Media Sociale (Facebook) Aktiv Word of Mouth (edhe online) Emisione Televizive Postera & Tabela Biletaria E-mail (Newsletter Ministria e Kulturs)
 9. 9. Veprat
 10. 10. Vepra Artistike: 2 sezone/vit
 11. 11. Veprat Artisitke Nj shfaqe/vepr xhirohet
 12. 12. Knaqsia Konsumatore Forumi i Teatrit Kombetar Facebook
 13. 13. Shrbimi Hostes Njoftim mbi Celulart Mundsi rezervimi me telefonat: 04 222 3022 Me SMS 50020 me tekst: TK ditn nr. e biletave dhe emrin e personit q rezervon. (mesazhi kushton 24 lek t rinj)
 14. 14. Konkurenca Teatri i Metropolit Teatrot e Qyteteve Kinemat Pjesa tjetr e Industris s Argtimit
 15. 15. Sygjerimet Mundsi Abonimi Vendosja e matsave t Performancs Identifikim i Pritjeve t Publikut Vendosja e nj zdhnsi Vendosja e nj Slogani Matja e Efektivitetit t Komunikimit Integrimi i Kanaleve t Komunikimit
 16. 16. Faleminderit! Nga: Keti Gjipali