Shembuj Promocionesh në Institucionet Publike nga Keti Gjipali

Click here to load reader

download Shembuj Promocionesh në Institucionet Publike nga Keti Gjipali

of 10

 • date post

  06-Aug-2015
 • Category

  Marketing

 • view

  209
 • download

  7

Embed Size (px)

Transcript of Shembuj Promocionesh në Institucionet Publike nga Keti Gjipali

 1. 1. Shembuj Promocionesh n Institucionet Publike Nga Keti Gjipali
 2. 2. Panaire + Blog + Fletpalosje Drejtoria e Formimit Profesional Publik Nr.1
 3. 3. Drejtoria e Formimit Profesional Publik Nr.1
 4. 4. Marrdhnie me Publikun+Publicitet+Tabela Teatri Kombetar Teatri i Metropolit Teatri Eksperimental
 5. 5. Media Sociale Qendra Kombtare e Kinematografis
 6. 6. Spote Publicitare Kryeministria (70Vjetori i lirimit)
 7. 7. Publicitet me an t Filmave Posta Shqiptare (Filmi Maya)
 8. 8. Tabela : AIDA (Ki Kurajon Ndrmarr dhe Inovo)
 9. 9. Word of Mouth + Publicitet me an t kngve Shkolla e Mesme Petro Nini LuarasiTiran Altin Goci & Sajmir Braho: Knga Petro Ninit
 10. 10. Altin Goci & Sajmir Braho: Knga Petro Ninit