Oshawa, Diete Si Tea

Click here to load reader

 • date post

  03-Apr-2018
 • Category

  Documents

 • view

  220
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Oshawa, Diete Si Tea

 • 7/29/2019 Oshawa, Diete Si Tea

  1/28

  Oshawa m-a scapat de 6 kilogrameDiete celebre24.01.2012Andreea Pietrosel

  Citeste si

  Dieta Eva Longoria

  Eva Longoria a adoptat de foarta multa vreme un still de viata sanatos. Sa recunoastem, dintre...

  Dieta Scarsdale

  Dieta Scarsdale a aparut undeva in anii '70. Este o dieta severa care este recomandata pentru o...

  Trei diete ideale

  Exista zeci de diete, dar dintre toate acestea trei diete sunt ideale. Ce le face speciale? In...

  Dieta pentru viata lunga

  Cercetatorii americani au descoperit ce si mai ales cum sa mancam ca sa traim mai mult. Dieta...

  "M-am apucat de Oshawa si am nevoie de sprijin moral" - au fost primele cuvinte pe caremi le-a spus prietena mea Tea, deja infometata dupa prima ora a primei zile din regim. Atrecut cu bine de regimul spartan asa ca, acum, cu 6 kilograme mai usoara, dar si cu nerviila pamant, am rugat-o sa ne spuna prin ce stari a trecut. Voila:

  Daca tii regimulOshawao sa poti face orice , asta mi-a zis prietena mea intr-o luni,acum doua saptamani. De fapt, mi-a povestit si de cat de bine s-a simtit anul trecut, candl-a tinut. Mi-a spus ca iti ofera o energie incredibila si te transforma intr-un om nou nascut.

  http://www.dietetik.ro/diete/diete-celebrehttp://www.dietetik.ro/diete/diete-celebrehttp://www.dietetik.ro/comunitate/3/deea.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-pentru-viata-lunga/7648.htmlhttp://www.dietetik.ro/?searchfor=oshawahttp://www.dietetik.ro/?searchfor=oshawahttp://www.dietetik.ro/?searchfor=oshawahttp://www.dietetik.ro/dieta-pentru-viata-lunga/7648.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-pentru-viata-lunga/7648.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-pentru-viata-lunga/7648.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-pentru-viata-lunga/7648.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/?searchfor=oshawahttp://www.dietetik.ro/dieta-pentru-viata-lunga/7648.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/comunitate/3/deea.htmlhttp://www.dietetik.ro/diete/diete-celebre
 • 7/29/2019 Oshawa, Diete Si Tea

  2/28

  Pfa, zece zile, mi-am zis eu. Ce poate fi asa greu ? Ok, implica sa renunt la tot ce e bun(mananci 4 cereale cu putina sare si bei apa, ATAT) dar zilele de ianuarie trec asa repedeincat nici nu le voi simti. Asadar, marti am batut palma cu prietena mea ne apucam. Amanuntat pe toata lumea ca ma apuc de o dieta nebuna si am asteptat cu nerabdaremiercurea.

  Prima jumatate de zi a mers ca unsa. Am redescoperit gustul hriscai (am inmuiat-o pestenoapte in apa), am savurat mamaliga de mei. Primele ganduri: sigur o sa le introduc inregimul meu normal, I love them! Graul si orezul nu ma atrageau cine stie ce, insa mi-amcumparat cateva rondele/galete, cam singurul produs pe care il gasesti ready-made, inplafaruri sau la Mega Image. Un deal pe care trebuie sa-l faci cu tine insuti inainte sa teapuci : va trebui sa gatesti in fiecare dimineata si sa-ti cari mancarea dupa tine. Vorba luiPeggy din the Muppets : Never eat more than you can lift.

  Cum v-ati dat seama, in dupa amiaza primei zile mi-a fost nasol. Adica m-au apucattooooooate poftele din lume, ma durea stomacul ingrozitor (aka senzatia din tratamentul

  ColonHelp). In a doua zi m-am suprins delirand efectiv simteam ca plutesc, in the nastyway. A treia zi am zis ca vine weekend-ul si m-am calmat. Adevarat, in weekend a fost celmai ok. Mi-am impartasit suferinta cu cei doi prieteni cu care tineam Oshawa si am gatitnumai nebunii. Marele avantaj al dietei, din punctual meu de vedere: poti sa manancioricand si oricat.

  E o dementa, doar ca nu ti se zice ca nu o sa poti sa mananci dupa un anumit moment.Am improvizat toate retele : painici din faina integrala cu fulgi de grau, placinta cu foaie deplacinta home made si umplutura de orez fiert (2 tipuri de orez). Ce sa mai, sky is the limit! ? Zilele s-au scurs incet rau, dar imi ziceam in fiecare moment ca e pacat de tot chinul

  prin care am trecut. Energia a inceput sa apara, iar luni, la jumatatea dietei am facut ne-facutul : am cumparat intregului birou covrigi cu cascaval.

  Pe care i-am tinut in autobuz de s-au aburit geamurile si au lesinat femeile de pofta, dar eueram triumfatoare. Stiam insa ca mai e o bariera de trecut : ziua a 8-a. Nici la jumatate,dar nici aproape de final. Ma apucase disperarea pentru ca nu mai voiam sa manancnimic. Mi-era rau de foame si eram nervoasa ca as putea sa ma las. Cu ce am trecut maideparte ? O portie gigant de paste integrale si o vorba buna de la prieteni.

  Ce m-a vrajit la ideea acestui regim au fost efectele promise : purificare, energieincredibila, sanatate curata. Ok, nu m-am suparat nici ca am dat jos 6 kg. Am obtinut ceea

  ce mi-am dorit: mi-am pus la incercare ambitia (nu, nu e usor), am slabit, zilele mi s-auparut lungi ca cele de vara. Bonus: ma pot apuca linistit de orice dieta care sa nu impliceurma de paine sau fainoase.

  Incep acum o perioada pe care nu am vazut-o documentata niciunde pe net si anumeiesirea din dieta asta. Sigur, visez amandine si pizza al forno, dar ma linistesc cu gandulca urmeaza doua zile de fructe si legume cu cel mai bun gust din univers, doar pentru canu-s cereale.. incet-incet voi introduce in alimentatie si branzeturi si lactate, iar carneturileabia peste o saptamana.

  Va recomand sa faceti ca mine daca va tine, nu-i usor insa. Te lovesti de toate fricile sifrustrarile pe care le-ai putea avea legat de mancare, insa si efectele sunt pe masurachinului. I did it !!

 • 7/29/2019 Oshawa, Diete Si Tea

  3/28

  http://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.html

  Dieta pentru viata lungaDiete celebre22.02.2012Andreea Pietrosel

  Citeste si

  Dieta Eva Longoria

  Eva Longoria a adoptat de foarta multa vreme un still de viata sanatos. Sa recunoastem, dintre...

  Dieta Scarsdale

  Dieta Scarsdale a aparut undeva in anii '70. Este o dieta severa care este recomandata pentru o...

  Trei diete ideale

  Exista zeci de diete, dar dintre toate acestea trei diete sunt ideale. Ce le face speciale? In...

  Oshawa m-a scapat de 6 kilograme

  "M-am apucat de Oshawa si am nevoie de sprijin moral" - au fost primele cuvinte pe care...

  Cercetatorii americani au descoperit ce si mai ales cum sa mancam ca sa traim mai mult.Dieta pentru viata lunga ne mentine in forma cat mai mult timp.

  Nu este nici macar vorba de nistealimenteanume care sa ne ajute sa traim o tinerete farabatranete. Studiul a detectat momentele in care trebuie sa mancam. Recomanda de fapt,sa mancam mai putin decat in mod normal.

  http://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/diete/diete-celebrehttp://www.dietetik.ro/diete/diete-celebrehttp://www.dietetik.ro/comunitate/3/deea.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/dietehttp://www.dietetik.ro/dietehttp://www.dietetik.ro/dietehttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/dietehttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.htmlhttp://www.dietetik.ro/trei-diete-ideale/8047.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-scarsdale/8108.htmlhttp://www.dietetik.ro/dieta-lui-eva-longoria/9364.htmlhttp://www.dietetik.ro/comunitate/3/deea.htmlhttp://www.dietetik.ro/diete/diete-celebrehttp://www.dietetik.ro/oshawa-m-a-scapat-de-6-kilograme/7517.html
 • 7/29/2019 Oshawa, Diete Si Tea

  4/28

  Ati auzit bine : pentru o viata mai lunga, specialistii recomanda ca o data la doua zile samancam mai putin decat in mod normal.

  Infometat, organismul e fortat sa produca mai putina insulina hormonula care scadeputerea de concentrare si creste riscul de diabet.

  Experimentele realizate pe soareci au demonstrate ca cei care mancau zilnic aceeasicantitate de mancare au trait mai putin decat cei care primeau mancare doar o data ladoua zile.

  Cum vi se pare dieta pentru viata lunga ?

  http://www.dietetik.ro/dieta-pentru-viata-lunga/7648.html