Programaciò Filmoteca D'Estiu 2015 IVAC

of 16 /16
31 JULIOL — 29 AGOST A LES 22.30 H JARDINS DEL PALAU DE LA MÚSICA

Embed Size (px)

description

Filmoteca D'Estiu 2015 IVACAjuntament de València.

Transcript of Programaciò Filmoteca D'Estiu 2015 IVAC

 • 131 JULIOL 29 AGOSTA LES 22.30 H

  JARDINS DEL PALAUDE LA MSICA

 • 2ProgramaciPROGRAMACIN

  Dv 31 / Ds 1

  Birdman o (La inesperada virtud de la ignorancia) > p. 8Alejandro G. Irritu. 2014. 118

  Dg 2 / Dl 3 / Dt 4

  Perdicin > p. 9Billy Wilder. 1944. 106

  Dj 6 / Dv 7

  Citizenfour > p. 9Laura Poitras. 2014. 114

  Ds 8 / Dg 9 / Dl 10

  Ida > p. 10Pawel Pawlikowski. 2013. 80

  Dt 11 / Dj 13

  El quinteto de la muerte > p. 10Alexander Mackendrick. 1955. 91

  Dv 14 / Ds 15 / Dg 16

  Relatos salvajes > p. 11Damin Szifron. 2014. 122

  Dl 17 / Dt 18

  Paco de Luca: la bsqueda > p. 11Curro Snchez. 2014. 95

  Dj 20 / Dv 21

  Magical Girl > p. 12Carlos Vermut. 2014. 127

  Ds 22 / Dg 23 / Dl 24

  La isla mnima > p. 12Alberto Rodrguez. 2014. 105

  Dt 25 / Dj 27

  Chicken Run: Evasin en la granja > p. 13Peter Lord, Nick Park. 2000. 84

  Dv 28 / Ds 29

  Los exiliados romnticos > p. 13Jons Trueba. 2015. 70

  Avisos i normesAVISOS Y NORMAS

  Lorganitzaci es reserva el dret de suspendre les sessions a causa dinclemncies meteorolgiques. No es permetr laccs al recinte una vegada comenada la projecci. Est prohibit introduir envasos de vidre, llandes i objectes punxants. Est prohibida lentrada danimals. Labonament de la sala Luis. G. Berlanga de La Filmoteca no s vlid per a la Filmoteca destiu.

  La organizacin se reserva el derecho a suspender las sesiones a causa de inclemencias meteorolgicas. No se permitir el acceso al recinto una vez comenzada la proyeccin. Est prohibido introducir envases de vidrio, latas y objetos punzantes. Est prohibida la entrada de animales. El abono de la sala Luis. G. Berlanga de La Filmoteca no es vlido para la Filmoteca destiu.

  Organitza CulturArts IVAC Patrocina Gas NaturalCollaboren Ajuntament de Valncia, Aula de Cinema de la Universitat de Valncia, Cerveza Turia, Metrovalencia.

  Disseny i maquetaci: Pablo Hernndez Dep. legal V-1248-2015

 • 3Com cada any, la Filmoteca destiu recupera algunes de les millors pellcules de la temporada, guardonades amb els premis ms prestigiosos. En lmbit hisp, Cine de hui ens permetr descobrir o tornar a disfrutar del torbador thriller La isla mnima, la gran guanyadora dels Goya (millor pellcula, director, gui i actor protagonista); de lhumor negre de largentina Relatos salvajes (Goya a la millor pellcula hispanoamericana); i de Paco de Luca: la bsqueda (Goya al millor documental). Tamb estan programades les guanyadores de lOscar a la millor pellcula (la inclassificable Birdman, un devessall de virtuosisme formal i interpretatiu) i al millor documental (Citizenfour, apassionant relat del periple dEdward Snowden, lempleat dels serveis dinformaci nord-americans que va filtrar documents classificats sobre programes de vigilncia

  Ida. Pawel Pawlikowski. 2013

  Relatos salvajes. Damin Szifron. 2014

  La isla mnima. Alberto Rodrguez. 2014

  Birdman o (La inesperada virtud de la ignorancia). Alejandro G. Irritu. 2014

  Citizenfour. Laura Poitras. 2014

  Paco de Luca: la bsqueda. Curro Snchez. 2014

  Los exiliados romnticos. Jons Trueba. 2015

  31 juliol 29 agost Cine de huiCINE DE HOY

 • 4massiva). Per s el film polons Ida, un commovedor relat amb una poderosa fotografia en blanc i negre i ecos de Bergman, Dreyer i Bresson, el que ha recollit ms triomfs durant la passada temporada: Goya a la millor pellcula europea, Oscar a la millor pellcula de parla no anglesa i millor pellcula en els Premis del Cine Europeu.

  Cine de hui inclou, a ms, lestrena a Valncia del tercer llargmetratge de Jons Trueba, un dels cineastes que brillen des dels marges de la indstria del cine espanyol. Los exiliados romnticos s una pellcula realitzada amb poc pressupost per molta intuci que va rebre una molt bona acollida en lltima edici del Festival de Cine de Mlaga.

  Como cada ao, la Filmoteca destiu recupera algunas de las mejores pelculas de la temporada, galardonadas con los premios ms prestigiosos. En el mbito hispano, Cine de hoy nos permitir descubrir o volver a disfrutar del turbador thriller La isla mnima, la gran ganadora de los Goya (mejor pelcula, director, guion, y actor protagonista); del humor negro de la argentina Relatos salvajes (Goya a la mejor pelcula hispanoamericana); y de Paco de Luca: la bsqueda (Goya al mejor documental). Tambin estn programadas las ganadoras del Oscar a la mejor pelcula (la inclasificable Birdman, un derroche de virtuosismo formal e interpretativo) y al mejor documental (Citizenfour, apasionante relato del periplo de Edward Snowden, el empleado de los servicios de informacin estadounidenses que filtr documentos clasificados sobre programas de vigilancia masiva). Pero es el film polaco Ida, un conmovedor relato con una poderosa fotografa en blanco y negro y ecos de Bergman, Dreyer y Bresson, el que ha cosechado mayores triunfos durante la pasada temporada: Goya a la mejor pelcula europea, Oscar a la mejor pelcula de habla no inglesa y mejor pelcula en los Premios del Cine Europeo.

  Cine de hoy incluye, adems, el estreno en Valencia del tercer largometraje de Jons Trueba, uno de los cineastas que brillan desde los mrgenes de la industria del cine espaol. Los exiliados romnticos es una pelcula realizada con poco presupuesto pero mucha intuicin que recibi una muy buena acogida en la ltima edicin del Festival de Cine de Mlaga.

 • 5Un any ms, el cicle temtic de la Filmoteca destiu est programat en collaboraci amb lAula de Cinema de la Universitat de Valncia, que projectar la primera part en les seues Nits de cinema. Davall el ttol Plans mestres, shan seleccionat una srie de pellcules el nucli narratiu de les quals s un projecte, individual o compartit per diversos personatges, que requerix un complex disseny i una meticulosa organitzaci per a assolir el seu anhelat objectiu: aconseguir una gran suma de diners, acabar amb un enemic, recuperar la llibertat... Eixos plans perfectes que es projectaran en les pantalles de Nits de cinema i la Filmoteca destiu inclouen, per tant, atracaments, fugues, assassinats amb premeditaci, xantatges, estafes i fosques venjances. Temes, molts dells, tpics del cine negre, gnere que va aconseguir una de les seues fites ms destacades amb Perdicin, adaptada per Billy Wilder i lescriptor Raymond Chandler a partir duna novella de James M. Cain, que va reconixer la superioritat de la versi cinematogrfica. Laltre clssic que es podr veure en el cicle s El quinteto de la muerte, que narra lorganitzaci dun atracament en clau de comdia negra i hiperblica, amb un tractament del color, els espais i els personatges molt prxim al cmic.

  El motiu de la fuga, habitualment emmarcat en un context carcerari, es trasllada en Evasin en la granja a un espai molt diferent. En esta pellcula, una joia de lanimaci dels prestigiosos estudis britnics Aardman, sn unes divertides gallines les que tracen un pla per a fugir de la seua captivitat.

  Dos pellcules de lany passat completen el cicle. Citizenfour que forma tamb part del cicle Cine de hui narra com Edward Snowden du a terme el seu pla mestre per a, des de Hong Kong, filtrar documents secrets del govern dels Estats Units, alhora que la documentalista Laura Poitras va registrant els seus passos en este documental, impulsat pel mateix Snowden. Magical Girl, finalment, s una rara avis en el panorama del cine

  Perdicin. Billy Wilder. 1944

  El quinteto de la muerte. Alexander Mackendrick. 1955

  Chicken Run: Evasin en la granja. Peter Lord, Nick Park. 2000

  Magical Girl. Carlos Vermut. 2014

  Citizenfour. Laura Poitras. 2014

  2 27 agost Plans mestresPLANES MAESTROS

 • 6espanyol. Una pellcula que, desprs duna arrancada ancorada en la quotidianitat, es va tornant cada vegada ms fosca, arrossegant els seus personatges cap al xantatge i la venjana.

  Un ao ms, el ciclo temtico de la Filmoteca destiu est programado en colaboracin con el Aula de Cinema de la Universitat de Valncia, que proyectar la primera parte en sus Nits de cinema. Bajo el ttulo Planes maestros, se ha seleccionado una serie de pelculas cuyo ncleo narrativo es un proyecto, individual o compartido por varios personajes, que requiere de un complejo diseo y una meticulosa organizacin para alcanzar su anhelado objetivo: conseguir una gran suma de dinero, acabar con un enemigo, recuperar la libertad... Esos planes perfectos que se proyectarn en las pantallas de Nits de cinema y la Filmoteca destiu incluyen, pues, atracos, fugas, asesinatos con premeditacin, chantajes, estafas y oscuras venganzas. Temas, muchos de ellos, tpicos del cine negro, gnero que logr uno de sus mayores hitos con Perdicin, adaptada por Billy Wilder y el escritor Raymond Chandler a partir de una novela de James M. Cain, que reconoci la superioridad de la versin cinematogrfica. El otro clsico que se podr ver en el ciclo es El quinteto de la muerte, que narra la organizacin de un atraco en clave de comedia negra e hiperblica, con un tratamiento del color, los espacios y los personajes muy prximo al cmic.

  El motivo de la fuga, habitualmente enmarcado en un contexto carcelario, se traslada en Evasin en la granja a un espacio muy diferente. En esta pelcula, una joya de la animacin de los prestigiosos estudios britnicos Aardman, son unas divertidas gallinas las que trazan un plan para huir de su cautiverio.

  Dos pelculas del pasado ao completan el ciclo. Citizenfour que forma tambin parte del ciclo Cine de hoy narra cmo Edward Snowden lleva a cabo su plan maestro para, desde Hong Kong, filtrar documentos secretos del gobierno de los Estados Unidos al tiempo que la documentalista Laura Poitras va registrando sus pasos en este documental, auspiciado por el propio Snowden. Magical Girl, por ltimo, es una rara avis en el panorama del cine espaol. Una pelcula que, tras un arranque anclado en la cotidianeidad, se va tornando cada vez ms oscura, arrastrando a sus personajes hacia el chantaje y la venganza.

 • 7La Nau, Centre Cultural de la Univ. Valncia C/ Universitat, 2

  Sessi 22.00 h Apertura portes 21.30 h Entrada gratuta

  Aforament limitat Presentaci i colloqui Projeccions en digital i versi original

  Organitza Aula de Cinema de la Universitat de Valncia

  Cicles

  Plans mestres Nous horitzons del western

  + info en www.uv.es/auladecinema

  Divendres 10 de juliol

  FargoJoel Coen. 1996. 98

  Diumenge 12 de juliol

  Investigacin sobre un ciudadano libre de toda sospecha Elio Petri. 1970. 112

  Dilluns 13 de juliol

  La huella Joseph Leo Mankiewicz. 1972. 138

  Dimecres 15 de juliol

  La evasinJacques Becker. 1960. 125

  Dijous 16 de juliol

  Los jueves, milagro Luis Garca Berlanga. 1957. 84

  Dilluns 20 de juliol

  Las margaritasVera Chytilov. 1966. 74

  Dimarts 21 de juliol

  Extraos en un trenAlfred Hitchcock. 1951. 101

  Dimecres 22 de juliol

  Tarde de perrosSidney Lumet. 1975. 125

  Projeccions del cicle Plans mestres en

  Nits de cinema al claustre de La Nau

 • 8Fitxes i sinopsisFICHAS Y SINOPSIS

  Birdmano (La inesperada virtud de la ignorancia)BIRDMAN OR (THE UNEXPECTED VIRTUE OF IGNORANCE)Alejandro Gonzlez Irritu. EUA / EEUU. 2014. VOSE. Color. 118. DCP. Int. Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts.

  Desprs dinterpretar en el cine un clebre superheroi, un fams actor tracta de donar un nou rumb a la seua vida, lluitant contra el seu ego, recuperant la seua famlia i preparant-se per a lestrena duna obra teatral a Broadway que el referme en el seu prestigi professional. Per a molts, el millor dIrritu; una tragicomdia divertida i frentica sobre el culte a la fama que destaca per la seua inusitada fora visual.

  Despus de interpretar en el cine a un clebre superhroe, un famoso actor trata de darle un nuevo rumbo a su vida, luchando contra su ego, recuperando a su familia y preparndose para el estreno de una obra teatral en Broadway que le reafirme en su prestigio profesional. Para muchos, lo mejor de Irritu; una tragicomedia divertida y frentica sobre el culto a la fama que destaca por su inusitada fuerza visual.

  Cine de hui

  Divendres / viernes 31 Dissabte / sbado 1

 • 9Cine de hui / Plans mestres

  Dijous / jueves 6 Divendres / viernes 7

  CitizenfourLaura Poitras. Alemanya, EUA, Regne Unit / Alemania, EEUU, Reino Unido. 2014. VOSE. Color. 114. DCP. Amb / Con: Edward Snowden, Laura Poitras, Glenn Greenwald, Ewen MacAskill, Julian Assange.

  Documental que seguix els passos dEdward Snowden mentres fa pbliques les seues demolidores filtracions sobre les activitats de lAgncia de Seguretat Nacional dels Estats Units i altres agncies dintelligncia. La informaci sobre uns tremends fets reals, servida a lespectador amb la fora narrativa dun thriller. El resultat s tan suggestiu com inquietant.

  Documental que sigue los pasos de Edward Snowden mientras hace pblicas sus demoledoras filtraciones sobre las actividades de la Agencia de Seguridad Nacional de los Estados Unidos y otras agencias de inteligencia. La informacin sobre unos tremendos hechos reales, servida al espectador con la fuerza narrativa de un thriller. El resultado es tan sugestivo como inquietante.

  PerdicinDOUBLE INDEMNITYBilly Wilder. EUA / EEUU. 1944. VOSE. B/N. 106. DCP. Int. Fred MacMurray, Barbara Stanwyck, Edward G. Robinson, Porter Hall, Jean Heather.

  Un agent dassegurances grava en un dictfon la confessi de la seua vida: com va ser sedut per una bella dona que el va acabar involucrant en un terrible pla. Un noir imprescindible amb Barbara Stanwyck interpretant una de les femmes fatales ms fascinants que han poblat la gran pantalla.

  Un agente de seguros graba en un dictfono la confesin de su vida: cmo fue seducido por una hermosa mujer que le acab involucrando en un terrible plan. Un noir imprescindible con Barbara Stanwyck interpretando a una de las femmes fatales ms fascinantes que han poblado la gran pantalla.

  Plans mestres

  Diumenge / domingo 2 Dilluns / lunes 3 Dimarts / martes 4

 • 10

  IdaPawel Pawlikowski. Polnia, Dinamarca / Polonia, Dinamarca. 2013. VOSE. B/N. 80. DCP. Int. Agata Kulesza, Agata Trzebuchowska, Joanna Kulig, Dawid Ogrodnik.

  Polnia, 1960. Anna, una jove novcia que est a punt de fer-se monja, descobrix un fosc secret de famlia que data de la terrible poca de locupaci nazi. Una esttica exquisida, una precisa narrativa i interpretacions memorables al servei dun relat estremidor.

  Polonia, 1960. Anna, una joven novicia que est a punto de hacerse monja, descubre un oscuro secreto de familia que data de la terrible poca de la ocupacin nazi. Una esttica exquisita, una precisa narrativa e interpretaciones memorables al servicio de un relato estremecedor.

  Cine de hui

  Dissabte / sbado 8 Diumenge / domingo 9 Dilluns / lunes 10

  Plans mestres

  Dimarts / martes 11 Dijous / jueves 13

  El quinteto de la muerteTHE LADYKILLERSAlexander Mackendrick. Regne Unit / R. Unido. 1955. VOSE. Color. 91. DCP. Int. Katie Johnson, Alec Guinness, Cecil Parker, Herbert Lom, Peter Sellers, Danny Green.

  Una velleta que viu en una casa victoriana prop de lestaci lloga una habitaci a un professor que va sempre acompanyat de quatre amics molt estranys, amb els quals diu que ha format un quintet de corda. Un ritme perfecte i bones dosis dhumor britnic en una comdia inoblidable.

  Una viejecita que vive en una casa victoriana cerca de la estacin alquila una habitacin a un profesor que va siempre acompaado de cuatro amigos muy extraos, con los que dice haber formado un quinteto de cuerda. Un ritmo perfecto y buenas dosis de humor britnico en una comedia inolvidable.

 • 11

  Cine de hui

  Divendres / viernes 14 Dissabte / sbado 15 Diumenge / domingo 16

  Relatos salvajesDamin Szifron. Argentina, Espanya / Argentina, Espaa. 2014. Color. 122. DCP. Int. Ricardo Darn, scar Martnez, Daro Grandinetti, Rita Cortese, Julieta Zylberberg, rica Rivas, Leonardo Sbaraglia.

  La desigualtat, la injustcia i lexigncia a qu estem exposats en el mn actual provoca estrs i depressi a moltes persones. Algunes exploten. Relatos salvajes s una pellcula de sis episodis sobre elles. Un divertit esclat dhumor negre sobre les misries humanes. Demolidora.

  La desigualdad, la injusticia y la exigencia a las que estamos expuestos en el mundo actual provoca estrs y depresin a muchas personas. Algunas explotan. Relatos salvajes es una pelcula de seis episodios sobre ellas. Un divertido derroche de humor negro sobre las miserias humanas. Demoledora.

  Cine de hui

  Dilluns / lunes 17 Dimarts / martes 18

  Paco de Luca: la bsquedaCurro Snchez. Espanya / Espaa. 2014. Color. 95. DCP. Amb / Con: Paco de Luca, Chick Corea, Carlos Santana, John McLaughin, Alejandro Sanz, Jorge Pardo.

  Paco de Luca revela els aspectes i claus ms desconeguts sobre la seua trajectria vital i artstica, alhora que s filmat en els vaivens de les seues gires mundials. Una valuosa indagaci en la intimitat i les reflexions deste artista irrepetible.

  Paco de Luca revela los aspectos y claves ms desconocidos acerca de su trayectoria vital y artstica, al tiempo que es filmado en los vaivenes de sus giras mundiales. Una valiosa indagacin en la intimidad y las reflexiones de este artista irrepetible.

 • 12

  Plans mestres

  Dijous / jueves 20 Divendres / viernes 21

  Magical GirlCarlos Vermut. Espanya / Espaa. 2014. Color. 127. DCP. Int. Brbara Lennie, Jos Sacristn, Luis Bermejo, Luca Polln, Israel Elejalde, Elisabet Gelabert.

  Una xiqueta greument malalta somia amb el vestit de la srie japonesa Magical Girl Yukiko. Son pare no pot comprar-lo perqu est aturat. No obstant aix, far tot el que podr per a aconseguir el somni de la seua filla. Una de les pellcules ms intelligents i inquietants del cine espanyol recent. Va arrasar en lltima edici del Festival de Sant Sebasti grcies a la seua poderosa posada en escena i a uns actors en estat de grcia.

  Una nia gravemente enferma suea con el vestido de la serie japonesa Magical Girl Yukiko. Su padre no puede comprarlo porque est en paro. Sin embargo, har todo lo posible para conseguir el sueo de su hija. Una de las pelculas ms inteligentes y desasosegantes del cine espaol reciente. Arras en la ltima edicin del Festival de San Sebastin gracias a su poderosa puesta en escena y a unos actores en estado de gracia.

  Cine de hui

  Dissabte / sbado 22 Diumenge / domingo 23 Dilluns / lunes 24

  La isla mnimaAlberto Rodrguez. Espanya / Espaa. 2014. Color. 105. DCP. Int. Ral Arvalo, Javier Gutirrez, Antonio de la Torre, Nerea Barros, Jess Castro.

  Anys 80. Dos policies, ideolgicament oposats, sn enviats des de Madrid a un remot poble ancorat en el passat en les maresmes del Guadalquivir per a investigar la desaparici de dos xiques adolescents. Un slid film policac que reflectix a la perfecci un determinat moment histric i confirma Alberto Rodrguez com un dels millors cineastes espanyols de lactualitat.

  Aos 80. Dos policas, ideolgicamente opuestos, son enviados desde Madrid a un remoto pueblo anclado en el pasado en las marismas del Guadalquivir para investigar la desaparicin de dos chicas adolescentes. Un slido film policaco que refleja a la perfeccin un determinado momento histrico y confirma a Alberto Rodrguez como uno de los mejores cineastas espaoles de la actualidad.

 • 13

  Plans mestres

  Dimarts / martes 25 Dijous / jueves 27

  Chicken Run: Evasin en la granjaCHICKEN RUNPeter Lord, Nick Park. Regne Unit, EUA, Frana / Reino Unido, EEUU, Francia. 2000. Color. 84. Digital HD.

  Un grup de gallines angleses decidix fugir de la granja avcola en qu viu quan descobrixen que els grangers han adquirit una mquina destinada a substituir-les. Un templat gall americ les ajudar a aconseguir-ho. Animaci tradicional amb plastilina en plena era digital, recolzada en un gui intelligent que es desenvolupa a un ritme vertigins.

  Un grupo de gallinas inglesas decide huir de la granja avcola en la que vive cuando descubre que los granjeros han adquirido una mquina destinada a sustituirlas. Un apuesto gallo americano les ayudar a conseguirlo. Animacin tradicional con plastilina en plena era digital, apoyada en un guion inteligente que se desarrolla a un ritmo vertiginoso.

  Cine de hui

  Divendres / viernes 28 Dissabte / sbado 29

  Los exiliados romnticosJons Trueba. Espanya / Espaa. 2015. Color. 70. DCP. Int. Vito Sanz, Renata Antonante, Francesco Carril, Isabelle Stoffel, Luis E. Pars.

  Tres amics decidixen emprendre un viatge en furgoneta des de Madrid fins a Pars, buscant trobar amors idllics i al mateix temps efmers, amb lnica missi de sorprendres i seguir sentint-se vius. Una road movie nostlgica i lluminosa daires rohmerians.

  Tres amigos deciden emprender un viaje en furgoneta desde Madrid hasta Pars, buscando el encuentro de amores idlicos y a la vez efmeros, con la nica misin de sorprenderse y seguir sintindose vivos. Una road movie nostlgica y luminosa de aires rohmerianos.

 • 14

  Sala Luis G. Berlanga de La Filmoteca de CulturArts IVACEdifici Rialto Plaa de lAjuntament, 17ivac.gva.es

  Projeccions de dimarts a diumenge des de mitjan setembre fins a mitjan juliol. Proyecciones de martes a domingo desde mediados de septiembre hasta mediados de julio.

  El millor cine continua a La Filmoteca ms enll de lestiuEL MEJOR CINE CONTINA EN LA FILMOTECA MS ALL DEL VERANO

  Preus de les sessions Sala Luis G. Berlanga

  2 Entrada general

  1 Carnet de estudiant, Carnet Jove, Targeta Club Fnac, jubilats, aturats, discapacitats i grups

  15 Abonament 10 sessions

 • 15

  Cicles setembre - desembreCICLOS SEPTIEMBRE - DICIEMBRE

  Plans mestresPLANES MAESTROS

  100 anys de Gaumont100 AOS DE GAUMONT

  Taiwan en pantalla: cineastes nmadesTAIWAN EN PANTALLA: CINEASTAS NMADAS

  Nou cine independent japons (2000 2015) NUEVO CINE INDEPENDIENTE JAPONS (2000 2015)

  Curtmetratges per la IgualtatCORTOMETRAJES POR LA IGUALDAD

  La Cabina - Festival Internacional de MigmetratgesLA CABINA FESTIVAL INTERNACIONAL DE MEDIOMETRAJES

  Festival Internacional de Cine i Drets HumansFESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE Y DERECHOS HUMANOS

  I una vegada al mes...Y UNA VEZ AL MES...

  Estrenes FilmotecaESTRENOS FILMOTECA

  Estrenem el millor cine actual que no arriba a les sales comercials valencianes.Estrenamos el mejor cine actual que no llega a las salas comerciales valencianas.

  Menuda FilmoSessions per a tots els pblics.Sesiones para todos los pblicos.

  15 set 1 oct

  15 set - 4 oct

  6 oct - 4 nov

  2 oct - nov

  14 oct

  5 - 15 nov

  10 - 18 des

 • 16

  ORGANITZA COLLABORA

  PATROCINA COLLABOREN

  vic

  ere

  cto

  rat d

  e c

  ultu

  ra

  aula decinema

  25 ABONAMENT FILMOTECA DESTIU 10 SESSIONS

  ABONO FILMOTECA DESTIU 10 SESIONES

  3,5 ENTRADA GENERAL

  31 JULIOL 29 AGOSTTOTS ELS DIES EXCEPTE DIMECRES

  TODOS LOS DAS EXCEPTO MIRCOLES

  22.30 HAPERTURA DE TAQUILLA, 21 H

  IVAC.GVA.ES