NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE DAY - Absolut Time · PDF file 1 NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE...

Click here to load reader

 • date post

  01-Mar-2021
 • Category

  Documents

 • view

  2
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE DAY - Absolut Time · PDF file 1 NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE...

 • LONGINES CONFERENCE DAYNEWSLETTER

  ABSOLUT Time Flagship Store I Knez Mihailova 47, Beograd I Telefon: 011 3287 292

  www.absolut-time.rs

 • 1

  NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE DAY

  U sredu, 19. februara 2020. godine, u prestižnom beogradskom hotelu SQUARE NINE, održana je druga po redu LONGINES onferencija za Retailere.

  Domaćini ove konferencije bili su gdin Dmitri Dmitriev, Regionalni direktor brenda LONGINES za Istočnu-Centralnu Evropu i Rusiju i gđa Olivera Stojanović, direktor kompanije ABSOLUT Time, koja je distributer LONGINES satova za teritoriju Srbije.

  Elegance is an attitude

 • 2

  NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE DAY

  Kao jedan od tri najuspešnija švajcarska časovničarska brenda po prometu u 2019. godini (pozicioniran odmah iza ROLEXA i OMEGE), iako datira još iz daleke 1832. godine, sa logotipom u vidu peščanog sata sa krilima, LONGINES je u poslednjoj dekadi tri puta povećao svoje proizvodne kapacitete. Podaci iz prethodne godine potvrđuju da je ova čuvena švajcarska manufaktura proizvela više od 1.5 miliona ultra-preciznih i ultra-pouzdanih LONGINES časovnika, što nas dovodi do impresivnog broja od više od 7.000 proizvedenih satova dnevno.

  LONGINES je jedan od najkonzistentnijih brendova i kada je u pitanju cenovni rang, s obzirom da je oduvek pozicioniran u cenovnoj kategoriji “affordable luxury” ( 1.000 – 3.000 chf ), i već dugi niz godina je prepoznatljiv po svom jedinstvenom sloganu: Elegance is an Attitude.

 • 3

  NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE DAY

  Sa prisustvom u više od 150 zemalja širom sveta, na preko 4.500 autorizovanih prodajnih mesta, zadovoljstvo nam je bilo da i ovlašćenim srpskim retailerima, iz kompanija ABSOLUT TIME, BOMAR, BERIĆ GALERIJA SATOVA i ZLATARNA CELJE, predstavimo najnovije kolekcije LONGINES satova za 2020. godinu: DOLCE VITA, MASTER COLLECTION, PRIMALUNA, CONQUEST, CONQUEST CLASSIC, HYDROCONQUEST, LE GRANDE CLASSIQUE, RECORD, ELEGANT itd.

  Posebnu pažnju smo posvetili novoj kolekciji CONQUEST V.H.P. i novim modelima sa unapređenim mehanizmom i poboljšanim stepenom preciznosti. Tom prilikom, organizovan je workshop na kome su članovi timova iz ovlašćenih prodajnih mesta učestvovali u podešavanju vremena, druge vremenske zone, sinhronizaciji putem smart tehnologije i drugim fantastičnim mogućnostima koje ova nova kolekcija pruža, zahvaljujući unapređenom mehanizmu sata.

 • NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE DAY

 • 4

  NEWSLETTER LONGINES CONFERENCE DAY

  Uživajte u prijatnoj atmosferi i fotografijama

  sa ovom događaja, i nikad ne zaboravite da budete dosledni i

  elegantni, jer

  Elegance is an attitude