Corporate brochure itsme (nederlands)

Click here to load reader

download Corporate brochure  itsme (nederlands)

of 15

 • date post

  15-Apr-2017
 • Category

  Business

 • view

  64
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Corporate brochure itsme (nederlands)

 • 002itsme

  itsme (spreek uit: its me) staat voor Industrial

  Technology and Supply for Mechanical and Electrical.

  itsme is de familienaam van een internationale

  bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie

  biedt aan industrie en machinebouw.

  itsme!Welkom bij

 • Zes bedrijvenDe bedrijven die onder itsme vallen, zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Belgi, Roemeni en Spanje. Dit zijn ES Elektro, Hoogland-Mennens, Schultz+Erbse, Breemes, ES Elektro Romania en Elektres. Trendsetters in het leveren van elektrotechnische en mechanische componenten en het geven van betrouwbaar advies. Steeds meer nationale en multinationale ondernemingen kiezen voor onze betrokkenheid, kennis en ervaring.

  itsme biedt hoogwaardig technisch advies en unieke logistieke diensten. Uw bedrijf wordt weer helemaal up to date in industrile technieken dankzij onze adviseurs van de afdeling Industrial Automation. Bovendien krijgt u toegang tot de Best Practices van de marktleider. De consultants van Connected Business verbeteren uw efficintie, verhogen de beschikbaarheid van uw voorraad n verlagen uw kosten. Kostenverlaging staat ook centraal bij onze adviseurs van Lighting Technology. En omdat betrouwbare internationale leveringsafspraken een belangrijke factor vormen voor uw succes, biedt Key Accounts u daarbij krachtige ondersteuning.

  Uw succes, ons succes

  Als industrile marktleider hebben wij de verantwoordelijkheid om u meerwaarde te leveren die meetbaar is. Wij zetten ons volledig voor u in. Als u succes heeft, hebben wij ons werk goed gedaan. Vandaar onze lijfspreuk Making You Succeed.

  itsme is genteresseerd in uw problemen en uitdagingen en gedreven om daarbij het verschil te maken. Dat doen we altijd samen met u, zodat de oplossing op uw lijf is geschreven. Elke situatie verschilt, maar het resultaat van onze inspanning is altijd hetzelfde: de kwaliteit van uw product wordt verbeterd en uw concurrentiepositie wordt versterkt.

  Wij hebben duidelijke keuzes gemaakt:u kunt op ons rekenen, waar ook ter wereld!

  itsme | Making You Succeed

  003itsme

 • inspiration

 • 005itsme

  industrial

  Industrile ondernemingen weten wat ze aan ons hebben. Ze waarderen

  ons om onze prestaties. Dat blijkt onder andere uit de stabiele topklassering

  van ES Elektro in de verkiezing van Industrial Supplier of the Year.

  Industrile eindgebruikers Voor deze groep is de verkrijging van MRO-materialen natuurlijk geen kernactiviteit maar daarom niet minder belangrijk. Of het nu gaat om Food & Beverages, Oil & Gas, Petrochemie of Marine & Offshore, centraal staat het verlagen van kosten en het verhogen van kwaliteit. Wij bieden u daarvoor flexibiliteit, betrouwbare levering, technisch begrip en de maximale beschikbaarheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  MachinefabrikantenDeze fabrikanten vormen de grootste tak binnen itsme in Nederland. Dit is uniek voor een technisch distributeur. De belangrijkste component in de kostprijs van een machine is de prijs van de producten. Maar er spelen meer factoren mee waar we u in adviseren: verlagen van proceskosten n optimaal ontwerp en ontwikkeling. Concurreren doet u immers niet alleen op prijs.

  Panelenbouw Bij deze discipline moet alles sneller, goedkoper en beter. Continue innovaties en de (internationale) ontwikkeling van concurrenten, motiveren u om dagelijks te verbeteren. Wij ondersteunen u daar graag bij. Tijdens een quick scan, gebaseerd op onze Best Practices, signaleren wij of en waar wij u kunnen helpen. Bijvoorbeeld door een kennis-update of het invoeren van Lean werkwijzes.

  Industrile installateurs Cruciaal in de betrouwbaarheid van productieprocessen zijn de industrile installateurs. Optimale functionaliteit, minimale kosten en duurzaamheid worden gevraagd. Of het nu gaat om speciale bekabeling of complexe verlichtingsprojecten, wij kennen uw uitdagingen. Onze betrouwbare adviseurs spreken uw taal en denken mee met uw technische uitdagingen on site.

  Wij hebben duidelijke keuzes gemaakt: wij delen uw inspiratie voor industrie!

 • trusttrust

 • trust 007itsmetrust

  Theorie en praktijk uniek gekoppelditsme ondersteunt u met technisch advies. Resultaat: hogere productie, betere kwaliteit en lagere kosten. Onze technische kennis brengt theorie en praktijk voor u samen. Een unieke koppeling die u cht verder helpt.

  Op iedere vestiging van een itsme-bedrijf, treft u medewerkers met verstand van zaken. Zij zijn thuis in de industrile markt en dat merkt u direct. Bovendien kunnen zij voor uw speciale vragen terecht in ieder land bij onze technisch specialisten.

  Het inspelen op technische innovaties en regelgeving is cruciaal voor uw voorsprong in de markt. Daarom blijven we ons dienstenpakket ontwikkelen. Onze technisch adviseurs zijn ter plekke met pro-actief advies dat aansluit op uw behoeften. Bijvoorbeeld op het gebied van industrile automatisering, lichttechniek, aandrijftechniek en de integratie daarvan.

  Kennis en trainingDe juiste training is een voorwaarde voor topprestaties. Daarom bieden wij een breed scala aan trainingen voor industrile automatisering en lichttechniek. Dit kan in n van onze kennis- en trainingscentra of op maat gesneden in uw eigen bedrijf. Onze Helpdesk kunt u bellen met uw vragen over besturingssystemen, netwerken, mechatronica en safety. Voor hen bent u beslist geen nummer. De consultants van Industrial Automation kunnen, samen met u, industrile automatiseringsprojecten realiseren waarvoor in uw organisatie kennis of capaciteit ontbreekt.

  Wij hebben duidelijke keuzes gemaakt: ervaar het vertrouwen dat u in ons kunt stellen!

  technology

 • strong

 • 009itsme

  Efficinter werkenTechnische innovatie leidt tot hogere productie. Maar ook het verbeteren van bedrijfsprocessen resulteert in productieverbetering en de reductie van kosten. Daarom werken veel van onze klanten aan organisatieverbetering, bijvoorbeeld via Lean Six Sigma.

  Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. itsme Connected Business heeft een bijzonder talent voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces. De aanpak is gebaseerd op onze Best Practices als leider in de industrile markt. In overleg met u zoeken wij op een creatieve manier naar kansen om van n plus n meer dan twee te maken.

  OptimaliserenOnze Six Sigma green belt adviseurs kunnen uw werkwijze vakkundig analyseren. Via een quick scan geven zij vervolgens constructief en transparant advies. Voor efficintere werkprocessen, lagere voorraden, hogere betrouwbaarheid en kortere doorlooptijden. Eenvoudig gezegd kan dat op twee manieren: via automatisering of via logistiek. Automatisering vergemakkelijkt processen, logistieke optimalisering vereist verandering van processen. Afhankelijk van uw situatie en doelstelling, biedt itsme u voor beide manieren een breed scala aan mogelijkheden.

  itsme is bedreven in klantspecifieke e-business. Hierbij worden handmatige taken geautomatiseerd door het koppelen van automatiseringssystemen. Snel en betrouwbaar. Daarnaast is het vaak voordelig als itsme uw voorraadmanagement overneemt in een zogenaamd Vendor Managed Inventory systeem. Wij beheren dan uw voorraad, inclusief evaluatie en feedback. Honderden klanten vertrouwen al op itsme voor het beheer van hun elektrotechnische en mechanische voorraad. Waar dit toe leidt? Hogere beschikbaarheid en lagere kosten. Simpel en doeltreffend.

  Wij hebben duidelijke keuzes gemaakt: merk hoe sterk de combinatie met itsme u maakt!

  supply

 • motivationmotivation

 • motivation011itsmeHet beste van twee wereldenDe elektrotechnische en mechanische werelden groeien naar elkaar toe en lopen in elkaar over. Daarom vindt u bij itsme van beide werelden de beste industrile techniek en distributie.

  Voor al uw toepassingen vindt u bij ons een breed pakket artikelen in aandrijftechniek, installatiemateriaal, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en veiligheidsproducten. Natuurlijk inclusief bijbehorende diensten, zoals professionele veiligheidskeuringen. Gespecialiseerde gesprekspartners garanderen betrouwbare levering vanuit de centrale voorraad. Daarnaast vindt u op een snel groeiend aantal vestigingen de juiste voorraad mechanische producten dichtbij huis.

  Effectieve integratieElektrotechnische n mechanische componenten altijd zorgeloos beschikbaar? Bij itsme bent u aan het juiste adres. Via de VMI-systemen van Connected Business bespaart u meer dan de helft van uw bestelwerkzaamheden en daarmee van uw kosten. Aantoonbaar. Bovendien garanderen deze systemen de continuteit van uw productie. En als bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen werkplekken heringericht moeten worden, nemen we dat vanzelfsprekend ook voor onze rekening.

  Naast logistieke oplossingen, vindt u bij itsme ook de beste technische gesprekspartners. Met name in het technische advies en de ondersteuning van itsme Industrial Automation worden elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en besturingstechniek effectief gentegreerd. Zo bieden wij u de beste ideen en alternatieven in de markt die gebaseerd zijn op een goed inzicht in de verschillende disciplines.

  Wij hebben duidelijke keuzes gemaakt: onze motivatie is uw succes!

  mechanical

 • emotion

  emotion

 • emotion 013itsme

  Industrieel DNA Met ES Elektro, Schultz+Erbse, Breemes, ES Elektro Romania en Elektres biedt itsme u in Nederland, Duitsland, Belgi, Roemeni en Spanje betrouwbare partners in de levering van elektrotechnische componenten. Bij deze gerenommeerde namen treft u ervaren medewerkers met een industrieel DNA. Deskundig door voortdurende training en ouderwets gedreven om u te helpen. Succes blijft immers mensenwerk.

  Vanuit die overtuiging heeft de samenwerking me