Bijeli Svijet: katalog ugostiteljske opreme

download Bijeli Svijet: katalog ugostiteljske opreme

of 20

 • date post

  11-Jul-2015
 • Category

  Documents

 • view

  156
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Bijeli Svijet: katalog ugostiteljske opreme

katalog profesionalne opreme

www.bijelisvijet.hr

Proizvodi za kuhanjeKuhinjski proizvodI vrhunske kvalitete u potpunosti zadovoljavaju sve potrebe ugostiteljstva. Linije kuhinjskih proizvoda serije 600, 700 i 900 kvalitetom i veliinom su prilagoene, irem spektru upotrebe, a mogu se kombinirati sukladno zahtjevima kuhinje po Vaoj mjeri. Sve serije navedenih proizvoda su izraene od AISI 304 nehrajueg elika. Jednostavan prednji pristup olakava servisne intervencije. Navedeni proizvodi su CE odobreni i usklaeni sa najstroim europskim standardima i odredbama za profesionalne kuhinje.

Plinski tednjaci

Elektrini tednjaci

Indukcijska kuhala

Kotlovi

Nagibne tave

Friteze

Kuhala za tjesteninu

Tople kupke

Rotilji

Rotilji na vulkansko kamenje

Hlaena postolja

Neutralne jedinice

Basic linijaLinije kuhinjskih proizvoda serije 600 i 700, kombiniraju vrhunsku tehnologiju i kvalitetu sa malom potronjom i optimalnom investicijom. Asortiman proizvoda ukljuuje plinske i elektrine tednjake, friteze, kuhala za tjesteninu, tople kupke, rotilje i neutralne jedinice. Za maksimalnu fleksibilnost i modularnost dostupne su u irini 40-60-80-100 cm.

RoyalRoyal predstavlja dinaminu i ekskluzivnu liniju proizvoda iza koje se krije profinjen dizajn i elegancija. Savren je alat za pripremanje ukusnih jela u raskonim vilama, kuhinjama luksuznih hotela, a bez obzira na to to je konstruirana za profesionalce, jednostavna upotreba i odravanje daje mogunost kuanske uporabe. Royal omoguuje odline performanse te fleksibilnost profesionalne opreme u samo jednoj jedinici za kuhanje koja dolazi u razliitim bojama od crne i bijele pa do crvene, plave i zelene. Svi elementi ove linije vrhunski su proizvodi visoke kvalitete i izrade.

Rashladni ureajiHladnjaci Linija hladnjaka je savren odabir za bilo koju profesionalnu kuhinju, bilo da se radi o profesionalnim ili pomonim hladnjacima. Svi modeli uspravnih profesionalnih hladnjaka obostrano su obloeni AISI 304 nehrajuim elikom. Ledomati Linija ledomata ukljuuje irok odabir proizvoda sa sistemima hlaenja na zrak ili vodu, koritenjem ekolokog rashladnog plina R404a. Rashladni stolovi Profesionalni rashladni stolovi pruaju mogunost spremanja vee koliine hrane i vrste radne povrine. Modeli dolaze sa 1,2,3 ili 4 vrata i svi su obostrano obloeni AISI 304 nehrajuim elikom. Fontane i dispenzeri za vodu Dispenzeri za vodu predstavljaju sigurnu i ekonominu opskrbu hladnom vodom u velikim koliinama. Fontane su posebno dizajnirane za upotrebu na javnim mjestima ok hladnjaci Zahvaljujui naprednoj tehnologiji i elektronici, koja se nalazi u veini modela, ok hladnjaci mogu prepoznati koji se prehrambeni proizvodi u njega spremaju te prilagoditi i kontrolirati odgovarajui ciklus.

Rashladne komoreLinija mini rashladnih komora ukljuuje dvije osnovne linije: komore od 80 mm i 100 mm debljine i temperaturnog raspona 0 do +8 C i 10 do -25 C. Unutar tih razmjera mogue je odabrati proizvod koji najbolje odgovara zahtjevima i potrebama Vae kuhinje. Linija obuhvaa rashladne komore kapaciteta od 1,84 m do 14 m.

Perilice posuaUreaji za pranje posua visoke su kvalitete izrade i sigurnosnih standarda. Asortiman ureaja za pranje posua ukljuuje perilice aa, perilice posua, vertikalne perilice posua, perilice tava, trane perilice i suilice. Svi profesionalni proizvodi za pranje posua nude optimalnu izvedbu, a neki od modela podravaju HACCP programe. Proizvodi dolaze u razliitim dimenzijama, razliitim kapacitetima koara i funkcijama koje podravaju. Ureaji su pojedinano testirani. Opremljeni su dvostruko obloenom vanjskom ploom za redukciju buke i povrinske temperature. Trane perilice posua Asortiman tranih perilica posua je irok i ukljuuje modele koji imaju lijevi i desni runi pristup kako bi to bolje odgovarali potrebama korisnika. Trane perilice posua mogu se prilagoditi Vaim potrebama, u smislu kapaciteta i dimenzija.

PeniceSerija profesionalnih penica sadri tradicionalne penice, kombinirane penice, elektrine i plinske salamandere najvie kvalitete.Cijela serija je stvorena da se zadovolje specifine potrebe profesionalnih ugostitelja, s posebnim naglaskom na sigurnost i pouzdanost. Penice se elegantno kombiniraju s drugim proizvodima, dajui Vaoj kuhinji visok stupanj i vrhunsku kvalitetu izvedbe. Konvektomati Asortiman ukljuuje nekoliko konfiguracija koje mogu zadovoljiti najzahtjevnije profesionalne uvjete: elektrini i plinski kombinirani modeli, s GN1/1 i GN2/1 raznih kapaciteta (6, 10 i 20 pladnjeva). SmartCook Penica zauzima malo prostora te je idealna kako za pekare i kantine, tako i za manje restorane i hotele. Omoguava pripremu svjee mirisne pizze, hruskavog tijesta za samo minutu i pol, gotovo bez ekanja. Salamanderi Salamanderi su danas neophodni za profesionalnog kuhara. Pomoi e u dobivanju one savreno zlatno-smee boje i hrskave korice Vaih jela i jednostavno je izuzetan u pripremanju brzih obroka.

NapeProfesionalna linija napa sastoji se od idealne kombinacije specifinih proizvoda od zidnih i stropnih napa za kuhinjske ureaje (60 70 90 cm) do proizvoda specijalno dizajniranih za usisavanje velikih koliina masnoe i pare. Linija napa je dostupna od AISI 304 i AISI 430 nehrajueg elika i nudi razne jaine ventilacije. Svi proizvodi ukljuuju labirint izvedbu filtera koji osigurava veu sigurnost i lako ienje.

Neutralna opremaSerija profesionalnih proizvoda za pripremu jela sadri proizvode od radnih stolova do jedinica za spremanje koji osiguravaju da Va radni prostor bude uvijek savreno organiziran.Linija proizvoda za pripremu jela izraena je od AISI 304 nehrajueg elika sa Scotch-Brite vanjskim zavretkom.Sve radne povrine imaju zaobljene kutove i postolja od cijevi profila 40x40 mm. Raspoloiva je i dodatna oprema kao nadopuna proizvodima u seriji kako bi se zadovoljile i individualne potrebe.

Samoposlune linijePonuda se sastoji od jedinica izraenih od nehrajueg elika toplih,hladnih,neutralnih te vitrina za odravanje, izlaganje i raspodjelu hrane na najbolji mogui nain. Linije sadre iroku paletu modularnih proizvoda, koje je jednostavno sloiti, spojiti i odravati. Konkretna rjeenja za svaku pojedinu potrebu, pouzdana i praktina. Idealno rijeene za one koji trebaju elegantnu i prilagodljivu distribuciju hrane.

Profesionalne perilicePerilice rublja su opremljene sa senzorima za optimalnu temperaturu, potronju vode, brzinu okretaja ime postiu maksimalan rezultat u ekonominosti i kvaliteti pranja rublja. Profesionalne perilice imaju dvije vrste kontrolnih ploa: elektroniku plou s mjeraem vremena i kontrolnu plou s mikroprocesorom. Perilice s elektronikom ploom imaju 6 standardnih programa dok perilice s mikroprocesorom imaju 30 programa.

Profesionalne suiliceProfesionalne suilice dolaze sa 3 opcije grijanja: struja, plin ili para. Mikroprocesorski programator suilice sa 10 programa za razliite vrste rublja, omoguuje podeavanja temperature, sprjeavanje guvanja, servisni program sa ispisom greke, reverziranje (okretanje lijevo desno) Suilice imaju senzore za temperaturu i vlagu, sigurnosne senzore na vratima i ciklus hlaenja na kraju programa suenja. Pouzdane su i jednostavne za koritenje, te imaju visoke standarde sigurnosti i kvalitete (UNI EN ISO 9001)

Valjci za glaanjeProfesionalna linija valjaka za glaanje i valjaka za glaanje s opcijom suenja je dizajnirana kako bi utedila prostor, vrijeme i energiju. Modeli valjaka s opcijom suenja (elektrini ili plinski) mogu se odlino kombinirati s perilicama s visokim brojem okretaja radi maksimalne utede vremena i energije. Zatitni ureaji (kao to su prekidai u sluaju opasnosti koji se nalaze s obje strane ureaja) i zatieni valjci (kod standardnih valjaka) i onih s opcijom suenja jame potpunu sigurnost za korisnika.

ankoviSvi modeli su opremljeni elementima visoke funkcionalnosti, s nizom dodataka koji omoguuju bolju iskoristivost prostora te laku i jednostavniju uporabu. Posebna panja pri izradi posveena je kvaliteti koritenih materijala i inovativnom dizajnu koji e zadovoljiti sve higijenske, ergonomske i estetske zahtjeve.

KitchenaidKitchenAid linija sadri miksere, blendere, tostere i aparate za kavu. Proizvode odlikuje kombinacija efikasnosti, dizajna i snage. Ureaji su raspoloivi u razliitim bojama kako bi se uklopili u razliite kuhinjske ambijente.

ProjektiranjeOprema moe ostvariti svoj puni potencijal tek kada se uklopi u dobar ergonomski dizajn kuhinje i praonice. Nakon to razmotrimo elemente kao to su tijek rada, potrebe skladitenja, ukupnu proizvodnju kao i vaee zakonske regulative nudimo vam usluge projektiranja koje za rezultat imaju optimalnu upotrebu prostora. Projektiranje ukljuuje izradu glavnog i izvedbenog tehnolokog projekta sukladno postojeim higijensko sanitarnim i minimalnim tehnikim uvjetima (ukljuujui HACCP sustav kontrole kritinih toaka u procesu obrade namirnica ) a sve prema vaeim propisima.

EdukacijaNudimo usluge strunog savjetovanja za izbor kuhinjske opreme, izgleda kuhinje i obuke zaposlenika. Vjerujemo da je klju uspjenog rezultata nae razumijevanje vaih potreba to rezultira ponudom opreme koja zadovoljava vae potrebe i ima smanjenu potronju energije. Obuka zaposlenika Iako naa oprema dolazi s prirunikom i uputama za koritenje, takoer vam moemo pruiti dodatne informacije o radu i koritenju ureaja. Moemo dogovoriti dolazak jednog od naih trenera tako da svi oni kojima je to potrebno prime odgovarajuu obuku za odabrani ureaj.

Servis i montaaOd ugradnje do odravanja, moete se osloniti na mreu servisera koji e u to kraem vremenu odgovoriti na Va poziv. U mogunosti smo Vam ponuditi ugovor o preventivnom odravanju koji se moe prilagoditi Vaim potrebama tako smanjujui mogunost budueg kvarenja opreme.

O nama

Bijeli Svijet d.o.o nudi kompletan asortiman opreme koja je prilagoena potrebama profesionalnih korisni