Te koop / te huur bedrijfsunits · PDF file Te koop / te huur. bedrijfsunits. bedrijventerrein...

Click here to load reader

 • date post

  01-Jan-2021
 • Category

  Documents

 • view

  2
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Te koop / te huur bedrijfsunits · PDF file Te koop / te huur. bedrijfsunits. bedrijventerrein...

 • Bedrijfsverzamelcomplex Vosdonk II

  is een project van

  Te koop / te huur bedrijfsunits bedrijventerrein Vosdonk te

  Etten-Leur Fase IIKoop

  som vana

  f

  € 79 .950,

  -

  excl. btw

  en v .o.n.

 • Locatie Het representatieve bedrijventerrein Vosdonk-Zuid is gelegen te Etten-Leur aan de rijksweg A58. Deze zichtlocatie is gesitueerd nabij de Lokkerdreef en kenmerkt zich door de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Op slechts 300 meter bevindt zich de rijksweg A58 waardoor plaatsen zoals Rotterdam, Antwerpen, Tilburg ‘s-Hertogenbosch en Breda snel te bereiken zijn.

  Sliedrecht

  Roermond

  Drachten

  Heerenveen

  Sneek

  ZaandamIJmuiden

  Weert

  Uden

  Veldhoven

  Valkenswaard

  Hellevoetsluis

  Vlissingen

  Geleen Sittard

  Brunssum

  Heemstede

  Harderwijk

  Kampen

  Oldenzaal

  Woerden

  Soest

  Gorinchem

  Tiel

  Ridderkerk

  Maarssen

  Hoogeveen

  Hoofddorp

  Bergen op ZoomMiddelburg

  Heerhugowaard

  Ermelo

  Zutphen

  Wageningen

  Wijchen

  Waalwijk

  Etten-Leur

  Oosterhout

  Terneuzen

  Kerkrade

  Bussum

  Wolvega

  Meppel

  Doetinchem

  Hilversum

  Zeist

  Oss

  Alkmaar

  Velsen

  Den Helder

  Hoorn

  Emmen

  Hengelo

  Almelo

  Deventer

  Lelystad Purmerend

  Alphen a/d Rijn

  Gouda Nieuwegein

  Delft

  Amstelveen

  Spijkenisse

  Vlaardingen

  Venlo

  Helmond

  Ede

  Veenendaal

  Roosendaal

  Assen Stadskanaal

  Veendam

  Eemshaven

  NIJMEGEN

  GRONINGEN

  ENSCHEDE APELDOORN

  AMERSFOORT

  HAARLEM

  LEIDEN

  ZOETERMEER

  MAASTRICHT

  ARNHEM

  'S-HERTOGENBOSCH

  BREDA TILBURG

  EINDHOVEN

  LEEUWARDEN

  ZWOLLE

  DORDRECHT

  ALMERE

  HEERLEN

  ROTTERDAM

  UTRECHT

  AMSTERDAM

  DEN HAAG

  N oo rd ze e

  W ad de nz ee

  IJsselmeer

  A7

  A7

  A2 8

  A37

  A32

  A32

  A31

  A7

  A7

  A7A9

  A8

  A10

  A9

  A5

  A4

  A4

  A44

  A12

  A12

  A20A13

  A15

  A1 6

  A1 6

  A58

  A2 7

  A59

  A59 A2

  A2

  A2

  A9

  A2 7

  A2 7

  A58

  A67

  A2

  A67

  A7 3

  A73

  A77

  A2

  A79

  A76

  A2

  A5 0

  A5 0

  A15 A 32 5

  A34 8

  A15

  A58A1 7

  A58

  A58

  A2 9

  A59

  A4 A4

  A1

  A1 A1

  A1

  A50

  A28

  A2 8

  A6

  A6

  A2 7

  A5 0

  A18A12

  A12 A12

  A30A2 8A

  27

  A35

  A35

  A30

  Bedrijventerrein Vosdonk

  Etten- Leur

 • Multifunctionaliteit Bedrijfsverzamelcomplex Vosdonk II bestaat uit vier verschillende typen units die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerea- liseerd worden. De units zijn standaard voorzien van een overheaddeur zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of assemblage doeleinden en de verdieping voor kantoor.

  Bestemming De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca niet is toegestaan.

  Vereniging van Eigenaren Als koper van een bedrijfsruimte verkrijgt u een appartementsrecht. U krijgt het exclusieve gebruiksrecht van uw eigen ruimte en een medegebruiksrecht van de gemeenschappelijke delen, zoals het dak en het omliggende terrein. Bij aankoop wordt u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging ziet toe op het onderhoud van de buitenkant van het gebouw, de groenzones en het omliggende terrein.

  Al ge

  m ee

  nBedrijventerrein Vosdonk Medio van 2015 wordt er op bedrijven- terrein Vosdonk-Zuid te Etten-Leur ge- start met de bouw van bedrijfsverzamel complex Vosdonk II. Dit project is het vervolg op de eerste fase die in 2010 is opgeleverd en bestaat uit 12 representatieve en multi- functionele bedrijfsunits met oppervlakten van 91 m2 tot 121 m2 en koopsommen v.a. € 79.950,- excl. btw v.o.n. Door de multi- functionaliteit en variabele inhoud zijn de units zeer geschikt voor kleinschalige bedrijven. De oplevering geschiedt casco zodat de indeling exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer.

  4565

  2 4 5

  7

  6

  1

  12 1011 9 8

  3

  Ree ds v

  olto oid

  S2S1 S3 S5S6 S4

 • 1e VERDIEPING

  Dak Het geïsoleerde dak bestaat uit een constructie van betonnen kanaalplaten met een bitumineuze dakdekking. Deze is voorzien van afvoeren en overstorten.

  Buiten- en binnenwanden De goed geïsoleerde buitenwanden worden uitgevoerd in metselwerk en gevelbeplating. De dragende wanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen en prefab betonelementen. Met name de keuze van kalkzandsteen biedt een grote mate van flexibiliteit, waardoor de units onderling gekoppeld kunnen worden. Wijzigingen kunnen in overleg met de ontwikkelaar en tot een bepaald moment in het bouwproces gereali- seerd worden.

  Vloeren De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en belastbaar tot 1.000 kg/m2. De verdiepingsvloer, bestaande uit kanaal- platen is belastbaar tot 500 kg/m2. Alle units worden standaard voorzien van een verdiepingsvloer over de volledige opper- vlakte, zodat de dan ontstane ruimte dienst kan doen als kantoorruimte. In overleg met de ontwikkelaar kan er voor een gedeelte- lijke verdiepingsvloer gekozen worden. Met name voor bedrijven die actief zijn in de op- en overslag met een grote magazijn- behoefte biedt deze mogelijkheid grote voordelen.

  Begane grond

  Verdieping

  47750

  26 00

  0

  65,70

  65,70

  24 ,8 1

  24 ,8 1

  BEGANE GROND

  4775 0

  26 00

  0 2 4 5

  7

  6

  1

  12 1011 9 8

  3

  2 4 5

  7

  6

  1

  12 1011 9 8

  3

  Ree ds v

  olto oid

  Ree ds v

  olto oid

  * Toilet en hal zijn optioneel.

  S1 S2

  S6 S4S5

  S3

  S1 S2

  S6 S4S5

  S3

 • U itv

  oe rin

  g

  Installatie De elektrische installatie, op basis van 3 x 25 ampère en voorzien van 2 groepen en automaten van 220V/16A, wordt aangelegd vanuit de meterkast naar een dubbele wandcontactdoos in de meterkast. De dienstleiding is geschikt voor krachtstroom op basis van 400V/3x25A, die standaard in bedrijfsruimte wordt aangebracht.

  Emalit

  Emalit

  RECHTER ZIJGEVEL

  Emalit

  Emalit

  Rechterzijgevel

  Achtergevel

  Kozijnen en deuren Alle kozijnen zijn uitgevoerd in dekkend gelakt hardhout. De buitendeuren zijn van hardhout en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheids- klasse SKG**.

  Overheaddeur De bedrijfsunits zijn uitgevoerd met een overheaddeur. De hoogte hiervan bedraagt 3 m.1 In overleg met de ontwikkelaar is de overheaddeur te vervangen door een dekkend gelakte hardhouten gevelpui.

  Trap De trap naar de verdieping is een vurenhouten trap, voorzien van leuning en hekwerk. Het trapgat is langs de vloerrand afgetimmerd.

  Nuts De beschikbare nutsaansluitingen zijn afgedopt en worden tot in de meter- kast binnengebracht. De riolering is aan- gesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. Deze bevindt zich op de begane grondvloer afgedopt en in de nabijheid van de trap.

  Dimensies Hoogte overheaddeur 3 m1

  Hoogte verdiepingsvloer 3,9 m1

  Hoogte dakvloer 3,4 m1

  Vloeroppervlak (BVO) vanaf 91 m2 Koopsom vanaf € 79.950,-

  7300+p

  3000+p

  3900+p

  7300+p

  3000+p

  3900+p

 • Hoog opleveringsniveau & duurzaamheid De in deze brochure genoemde aspecten zoals de gemetselde gevels, overhead- deuren, de eigen parkeerplaatsen en het gebruik van hoogwaardige materialen maken bedrijfsverzamelcomplex Vosdonk II tot een geheel waarbij de ontwikkelaar een uitstekend prijs-/prestatie niveau heeft gecrëerd.

  Het hoge opleveringsniveau gaat bij dit project hand in hand met duurzaamheid. Door de degelijke bouw wordt het onderhoud tot een minimum beperkt. Door middel van optimale isolatie wordt een RC-waarde bereikt waarmee het energiegebruik wordt verminderd dat vervolgens ten goede komt aan het milieu. De goede garantievoorwaarden en de duurzame bouwmaterialen geven de gebruiker een grote mate van zekerheid. Tevens bieden deze zaken voldoende comfort bij het eventueel aangaan van een hypotheek.

  Diverse afbouwvarianten

 • Brandveiligheid Alle units zijn uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer zoals aangegeven op de koperstekening.

  Buitenterrein Het buitenterrein wordt bestraat en is voor- zien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van afvoer van regenwater.

  Financiering Om de aankoop van uw bedrijfspand nog eenvoudiger te maken, hebben wij ons dienst