amilien! REJSEN ... 2018/12/14 ¢  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4...

amilien! REJSEN ... 2018/12/14 ¢  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4 personer kr
amilien! REJSEN ... 2018/12/14 ¢  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4 personer kr
amilien! REJSEN ... 2018/12/14 ¢  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4 personer kr
amilien! REJSEN ... 2018/12/14 ¢  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4 personer kr
download amilien! REJSEN ... 2018/12/14 ¢  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4 personer kr

of 4

 • date post

  26-Sep-2020
 • Category

  Documents

 • view

  1
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of amilien! REJSEN ... 2018/12/14 ¢  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4...

 • KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK

  Pris ved min. 6 personer kr. 17.900,- Pris ved min. 4 personer kr. 19.500,- Inkl. ophold, delvis fuld forplejning (dag 2 til dag 7 kun morgen mad inkl.) og alt kørsel. De nævnte priser er UDEN flybiletter – Amakulu Travel er behjælpelig med at finde de bedste flybilletter der passer netop til jeres tur.

  Blyde-River, Kruger Nationalpark, Lesedi Cultura Village & Amakulu Game Lodge

  BLYDE-RIVER TUREN – 14 DAGE

  TAG BØRNENE MED! Amakulu er for hele familien!

  REJSEN Denne rejse er den perfekte rejse for dem, der gerne vil have en spændende naturoplevelse sammen med familie og venner. På denne rejse kommer man til at opleve forskellige områder af det store land, Sydafrika. Rejsen starter i Johannesburg hvor man overnatter den første nat. Næste dag går turen mod Byen Sable hvor turen for alvor begynder. Herfra skal I til Blyde-River, Kruger Nationalpark og Lesedi Cultura Village, inden rejsen går til Kimberley, hvor Amakulu Game Lodge ligger midt på den Afrikanske savanne. Her kan man opleve den fantastiske natur og dyrelivet, samt komme på nogle spændende safarier rundt i området – der er garanti for oplevelser for livet!

 • KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DKKONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAUKULU.DKKONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK

  REJSEPLAN Dag 1: Afrejse fra Danmark til Sydafrika med KLM. I lander i Johannesburg om aftenen og bliver hentet af vores guide. Første nat sover i på et hyggeligt guest-house i Johannesburg.

  Dag 2: Morgenmad kl. 8:00 og herefter afgang til Sudwala caves som er 311 km kørsel, og her skal vi se The Caves som er blevet dannet for ca. 240 milioner år siden. Vi skal ind og se dem. Derfra går turen de sidste 60 km op til hvor vi skal bo indtil næste dag.

  Dag 3: I dag skal vi tidlig op og nyde morgenmaden, før vi skal ud for at udforske Blyde-River dalen, vi starter med at køre kl. 7:45 til Graskop for at se Graskop Gorge Lift og en vandre tur i denne fantastiske natur. Vi forsætter så ad Panorama Route op mod Blyde River Dam, hvor vi skal se Pinnacle Rock, God´s Window, Wonder View, Oswald Pirow´s, Bourke´s Luck Potholes, Blyde River Canyon, Tree Rondawels og til sidst køre vi så til Phalaborwa hvor vi skal bo i Britas Nielsen tidliger hus

  Dag 4: Idag er det dagen til at samle op på de ting vi ikke fik set igår, og vi skal til Blyde Dam og her skal vi så på en sejltur som er på 1,5 time, herefter er det så tilbage til huset hvor vi bor.

  Dag 5: I dag skal vi på en heldagstur til Krüger Nationalpark hvor vil opleve Sydafrikas dyrerige helt tæt på i denne imponerende park.

  Dag 6: Vi skal tidlig op. Efter morgenmad kører vi mod Hartebeesportdam (ca. 510 km), turen til Lesedi Cultural Village, en landsby, hvor vi får lidt indsigt i, hvordan den urbane befolkning lever. Indbyggerne fremfører et rituelt danseshow og derefter spiser vi aftensmad sammen med dem og vi sover der.

  Dag 7: Efter en god nats søvn, skal vi tidlig op, for dem som ønsker der skal ud og flyve i luftbaloon (baloonturen er ikke inkluderet i prisen, da det kun er for dem som ønsker dette). Efter et solidt morgenmåltid går turen til Amakulu Game Lodge i vores minibus, der kører jer de 550 km til Amakulu Game Lodge. Undervejs kan I fornemme storheden og de åbne vidder i Sydafrika. Turen varer ca. 6 - 7 timer, med 2-3 stop undervejs til køb af mad og drikke m.m.. I løbet af eftermiddagen ankommer I til Amakulu Game Lodge, hvor jeres komfortable værelse venter. Der vil være en velkomst briefing efter ankomsten.

  Dag 8: Dagen er uden program, så man kan tage en fridag med afslapning, svømning og solbadning.

  Dag 9: Kl. 6.00 er der en guidet vandretur i bushen med en af vores trackere, som ude i terrænet vil fortælle om plante- og dyrelivet. Vi er tilbage på Amakulu Game Lodge ved 9-tiden til morgenmad. Frem til kl. 16:30 er der afslapning og hygge ved poolen, inden vi igen skal på en gamedrive i området.

  Dag 10: Efter morgenmad kl. 9.00 kører vi til Kimberley, hvor I skal se “The Big Hole”. Dette er stedet hvor det store diamanteventyr begyndte tilbage i 1800-tallet. I kommer på en guidet tur rundt i museet vde The Big Hole og kommer med i kælderen for at se nogle rigtig store og flotte diamanter. Efter frokost besøger vi et af de lokale indkøbscentre, hvor der er mulighed for lidt shopping – skal der en diamant med hjem, kan de også købes i Kimberley til fornuftige priser.

  Dag 11: Dagen er fri til at nyde som man har lyst.

  Dag 12: Vi kører på en tidlig fotosafari rundt på Amakulu og vi er tilbage til morgenmad kl. 9.00. Om aftenen kører vi igen på fotosafari (gamedrive) rundt på Amakulu og nyder turens sidste solnedgang ud over det betagende landskab. Vi vil skåle med hinanden i et glas kølig champagne og tænke tilbage på turens oplevelser. Efter denne smukke traditionelle ceremoni, kører vi tilbage på Amakulu Game Lodge, hvor en udsøgt middag venter.

  Dag 13: Efter morgenmaden er det tid til afregning hos Hettie for drikkevarer, m.m. Der er også tid til et ekstra kig ind i Hetties souvenirbutik eller en gåtur inden frokost. Efter frokost tages der afsked med Hettie og John samt deres personale, inden turen går til Kimberley Lufthavn.

  Dag 14: Hjemkomst til Danmark

  SE MERE PÅ AMAKULU.DK Oplevelser for livet!

 • KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DKKONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAUKULU.DKKONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK

  FAKTA • Stien har 6 info steder som indeholder information

  om skoven, dens biologiske mangfoldighed, vandbeskyttelse, fugle, insekter og der er kæmpe kopier af oprindelige svampe og meget mere.

  • Det tager cirka en time at gennemføre stien.

  • Fortolkningssporet har flere trapper og stejle hældninger.

  • De første 100 meter eller derover har ikke trin eller stejle hældninger eller fald, så de er meget tilgængelige for alle, også folk i kørestole.

  • Klimaet i slugten er generelt vådt og der kan være glat i sektioner. Platformene er behandlet så de skulle være skridsikre, men der skal altid udvises forsigtighed.

  GRASKOP GORGE LIFT Vi vil tage liften, der kører 51 m ned ad klippesiden af Graskop-kløften. Det krævede en række tekniske færdigheder at konstruere liften. Nede under liften har vi så Afromontane-skoven. Skoven er årsagen til at bygge denne fantastiske lift.

  I Sydafrika dækker Afromontane-skove kun 0,5% af landets landareal. De forekommer i lommer langs bjergkæder i vandrige områder, og på disse kløfter og sydvendte skråninger er der livlige grønne baldakiner og der ligger et frodigt vidunderland fyldt med spektakulære planter, dyr, insekter og fugle.

 • KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK KONTAKT OS PÅ TLF. 3122 4242 ELLER MAIL INFO@AMAKULU.DK

  Prisen inkluderer • Program ifølge beskrivelse ved min. 4 deltagere • Seks overnatninger i delt dobbeltværelse, kun med

  morgenmad, fra dag 2 og til og med dag 7 • Fem overnatninger i delt dobbeltværelse på Amakulu

  Game Lodge (enkeltværelse, se tilvalg) • Delvis fuld forplejning (drikkevarer ekskl.) under hele

  opholdet på Amakulu Game Lodge, med 3-retters aftenmenu hver aften

  • Vaskeservice under hele opholdet på Amakulu Game Lodge • Transport i Sydafrika som beskrevet i tilbuddet

  Tilvalg • Tillæg hvis I er under 6 personer. pr. person Kr. 1500,- • Enkeltværelse Kr. 2800,- • Ballontur - pr. Person ca. 3850,- Rand

  Prisen inkluderer ikke • Flybillet tur/retur, incl. skatter og afgifter • Frokost og aftensmad på de første dage af turen inden i

  ankommer til Amakulu Game Lodge • Der kan tilkøbes jagt på denne tur • Rejse- og afbestillingsforsikring • Vaccinationer (malariafrit område) • Personlige indkøb og drikkevarer under opholdet • Drikkepenge til alt personale, ca. R. 700 - 1000 pr. deltager

  som betales ved slutafregning på Amakulu Game Lodge (beløbet er vejledende)

  PRAKTISKE INFORMATIONER Turen gennemføres ved min. 6 deltagere - tillæg ved mindre antal (se tilvalg).

  Drikkepenge til alt personale afregnes den sidste dag. Gør det nemt! - Sæt jeres drikkepenge på slutafregning, så fordeler vi dem blandt de ansatte.

  Slutafregning den sidste dag på Amakulu Safari, sker i Rand og kan kun betales i kontanter eller kreditkort. Vær opmærksom på, at nogle kreditkort af sikkerhedsmæssige årsager ofte har indlagt en limit pr. dag eller uge. Derfor anbefaler vi, at du på forhånd kan indbetale et aconto beløb på vor konto i Sydafrika.

  Beløb nævnt i Kr. afregnes i Danmark og beløb nævnt i Rand (R) afregnes i Sydafrika.

  Du kan følge de aktuelle priser og finde andre nyttige oplysninger på amakulu.dk

  Der tages forbehold for udsolgte afgange, regulering af priser,betingelser, skatter og afgifter, samt løbende programtilpasning.

  KONTAKT Lars Bjerregaard Nielsen Grindsted Partner +45 2032 0622 lars@amakulu.dk

  Claus Laustsen Skive Partner +45 3110 1420 claus@amakulu.dk

  Allan Leth Jensen Ringsted +45 3070 0344 allan@amakulu.dk

  Hettie & John Ekkenberg Sydafrika Partner +27 798 97 85 01 info@amakulusafari.com

  Amakulu Travel Aps