190614 streeknieuws

Click here to load reader

 • date post

  30-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  234
 • download

  13

Embed Size (px)

description

Streeknieuws week 25

Transcript of 190614 streeknieuws

 • WK actie Hagenpoort

  Op donderdag in de on-even week huis aan huis in: Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Hasselt, Westenholte. Oplage: 30.000

  Van Marle breidt uit

  Komkommer-leeuw

  donderdag 19 juni 2014 - 16e jaargang nr. 12

  IJSSELMUIDEN Precies 20 jaar geleden namen Heinze en Jannie de Vries het stokje over van het echtpaar Klunder als uit-baters van de bar in Sporthal de Oosterholthoeve in IJsselmui-den. Op zaterdag 28 juni nemen Heinze en Jannie afscheid van verenigingen en clubs tijdens een receptie.

  Jannie en Heinze kwamen in 1990 vanuit Den Andel in de kop van de provincie Groningen, naar IJssel-muiden. Ze hadden daar een Dorps-huis in beheer en ook hebben zij in dat kustdorp een bruin caf gerund, daarnaast was Heinze in dienst bij een steenhouwerij en is daar uitein-delijk vertegenwoordiger geworden.

  Daarna heeft Heinze gewerkt bij een bewegwijzeringsbedrijf en daar heeft hij onder andere meegewerkt aan de overgang van Sporthuiscen-trum naar het huidige Center Parcs. Dat was een mega klus waar ik heel veel ervaring heb opgedaan, zowel nationaal als internationaal. Na een paar jaar waren we toe aan een nieuwe uitdaging en wilden we graag een eigen bedrijf beginnen.

  Na onze verhuizing naar IJsselmui-den zijn ze in 1990 gestart met Twi-light Promotie vanuit ons woonhuis op Groenendael, daarnaast was Jan-nie schoonmaakster in Ziekenhuis De Weezenlanden en had Heinze een bijbaan als chauffeur bij het toenmalig taxibedrijf van de Wete-ring, als chauffeur rouw- en trouw en directievervoer werd dat tijdperk afgesloten, op dat moment werden alle pijlen gericht op Twilight.

  KAMPEN - Woensdagavond 2 juli is erbij VWC Kampen een speciale schoolavond. Het as-sortiment schoolartikelen is nieuw bij VWC. In de afgelo-pen week is huis-aan-huis al een schoolkrant verspreid. Veertig verschillende schoolagenda's, diverse schoollijnen, backpack rugtassen in diverse prints, laptoptassen,telefoonhoesjes etc. Het is er allemaal!

  Er zijn een paar leuke acties, o.a. Een Schneiderpen surfboard die rond-draait en waar je zo lang mogelijk op

  Schoolavond bij VWC Kampen

  Na twintig jaar afscheid van De Oosterholthoeve

  In 1994 werden Jannie en Heinze gevraagd om de bar van de Sporthal te gaan beheren. En daar hoefden we geen moment over na te den-ken. We hadden de papieren en de ervaring dus het was snel geregeld. En we waren met Twilight nog in de beginjaren en ik had toch in mijn achterhoofd dat wanneer het niet zou gaan lopen dat we dan de sporthal in ieder geval nog achter de hand hadden.

  Maar gelukkig ging Twilight ook erg goed lopen en moesten we, wegens ruimtegebrek, in 1997 verhuizen naar het huidige pand aan de Plas-weg. En dat bleek een juiste keus want vanaf die tijd is het steeds

  maar drukker geworden. Twilight is uitgegroeid tot een veelzijdig be-drijf. We zijn nu allebei 62 jaar en zijn van plan om over drie jaar met pensioen te gaan, aangezien er nu al belangstelling voor hun bedrijf wordt getoond, zullen we daar zeker niet mee blijven zitten. Dat blijkt bij sommige klanten en verenigingen bij voorbaat al een hele opluchting te zijn, blijkbaar is het bedrijf Twilight in zijn soort toch uniek in de regio.

  Naast alle werkzaamheden binnen Twilight en De Oosterholthoeve is Heinze ook actief binnen diverse be-sturen en commissies waaronder de Ondernemers vereniging. Stilzitten

  is er dus voorlopig niet bij, uit voor-zorg hebben we geen geraniums in de vensterbank aldus het enthousi-aste echtpaar.

  Het werk in de sporthal was altijd erg leuk om te doen. Met name de zaterdagen waren druk en gezellig. Bijna elke avond is er wat te doen en er zijn activiteiten van vele ver-enigingen zoals IJGV, Set Up, Oran-jevereniging, Ondernemersvereni-ging, Showband Oranje, Recht deur Zee, kaartclub, enzovoort. Er waren grote en kleine evenementen, trai-ningen, wedstrijden, vergaderingen, noem maar op. We hebben heel wat kopjes koffie ingeschonken en heel wat hapjes geserveerd vertelt Jannie.

  We willen iedereen bedanken voor de afgelopen 20 jaar en doen dat op 28 juni tijdens een afscheidsreceptie. Dat doen we onder andere samen met de leden van de vele verenigin-gen en clubs die gebruik maken van De Oosterholthoeve.

  Jannie en Heinze achter de bar in de Oosterholthoeve.

  moet blijven staan, en een fotoshoot wand. laat je fotograferen op een surfboard en kies je eigen achter-grond. Het pennenmerk Schneider stuurt een speciaal promotieteam naar Kampen. Verder zal het merk

  Leitz demonstraties geven van de verschillende type luidsprekers. Ook is er een Pilot prijzenrad met leuke prijsjes. Bij aankoop van 25 euro krijg je een tegoedbon voor gratis Milkshake bij McDonald's. Verder zal de speciaal ingericht schoolhoek worden aan-gekleed met wat trendy fietsen en kleding.

  Op de schoolavond krijgt iedereen 15% korting op alle schoolspullen, laptoptassen en telefoonaccessoires. De schoolavond is van 17:00 tot 21:00 uur, dus wees er bij !

  Apollo100 Schuurfuif Hope4AfricaIJSSELMUIDEN - Stichting Hope4Africa organiseert op vrijdagavond 20 juni in schuur Meerzicht te IJsselmuiden een nieuwe actie voor hulp aan aidswezen in Afrika. Medewerking wordt verleend door discotheek Apollo 100 en het Kamper duo Wim en Anna Duiveman. De entree is vrij. www.hope4africa.nl.

  Actie ia

  Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk deAlgemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden van de NBBU, zoals die luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden vind u op de achterzijde.

  Voor bouw- en

  technisch person

  eel

  NBBU

  Op zoek naar werk of personeel?

  Tel. (038) 344 74 78 www.actievia.nl

  T. 038 333 2005

  Bel IJsselglas!

  Glasschade?

  Wij leveren en plaatsen alle soorten beglazing

  T. 038 333 2005

  Bel IJsselglas!

  Glasschade?

  Wij leveren en plaatsen alle soorten beglazingT. 038 333 2005

  Bel IJsselglas!

  Glasschade?

  Wij leveren en plaatsen alle soorten beglazing

  Tuintegelstunter .nl Terrastegel 60x60 Leisteenstructuur, vergelijkbaar met GeoArdesia Milano

  Terrastegel Modern Design Formaat 60x60 Grijs-zwart & antraciet

  Terras Wildverband Strak Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren

  60plus Terrastegel Verona strak Formaat 60x60 Zolang de voorraad strekt! Flamestone Antraciet Luxe gecoate tegel, formaat 60x60x4

  Linea Muurelement Strak Formaat 12x12x60

  NIEUW ! Rockwalling Leisteen Luxe muurelement, introductieprijs!

  23,- per m2

  14.95 per m2

  12.50 per m2

  23.95 per m2

  27.85 per m2

  2.45 per stuk

  1.05 per stuk

  Spoordwarsstraat 27-29 8271 RD IJsselmuiden

  onderdeel van Bart Hoekstra Sierbestrating totaal

  064 0595156 info@tuintegelstunter.nl

  ONDERDEEL VAN BART HOEKSTRA SIERBESTRATING TOTAAL

  Industrieweg 3G Kampen Tel. 038 331 34 23

  www.delangewitgoed.nl

  KINDEROPVANG OP MAAT(zie advertentie in deze krant)

  Gastouderbureau De Kinderbrug

  modelwoningen open

  Kom kijkenelke vrijdagmiddag in juni en juli geopend van 15.00-17.00 uur

  Het Meer IJsselmuidenHooijer & TuinmanOudestraat 209 - Kampen - Tel (038) 332 53 50Vloer- en raambekleding

  Oudestraat 209 - Kampen - Tel. 038 - 332 53 50www.hooijerentuinman.nl

  Voor de goedkoopste uitvaart of budget

  uitvaart: 0900 - 555 55 6024 uur per dag bereikbaar

  Oudestraat 34 Kampen (to Hema)

  2 officileen 2 leukepasfotos

  NIEUW

  Kamper HouthalStoomstraat 3 Kampen

  Tel. 06-4617 0893www.kamperhouthal.nl

  VERVANGING LAPTOPSCHERMENREPARATIE VAN ALLE TABLETS,

  SMARTPHONES, iPHONES EN iPADS

  Markeresgang 7 IJsselmuiden Tel. 038-3333950 info@schermkapot.nl- www.schermkapot.nl

  Veldoven 17, 8271 RT IJSSELMUIDENTel. 038 - 711 33 28 - info@oosta.nl

 • donderdag 19 juni 2014 2

  Grafhorsterweg 71, IJSSELMUIDENTel. 038 - 331 67 15www.kwekerijvahl.nl

  Parel en verse groente van de volle grond

  Tevens zuivel

  Kamper speltkoekenvan bakker Vermeij

  Diverse soorten groente planten

  Heerlijke appels, peren en zomerfruit

  Appelcompte en appeltaart-vulling uit de polder

  Volop nieuwe Parel aardappelen

  ZomerseKORTINGEN

  HET COMPLETE TUINCENTRUM MOET LEEG

  UNIEKE PORTUGESE

  BARBECUES

  Zomerse TUINBEPLANTING TUINBEPLANTING TUINBEPLANTING

  VUURPOTTEN, BBQS VUURPOTTEN, BBQS VUURPOTTEN, BBQS EN TUINMEUBELSEN TUINMEUBELSEN TUINMEUBELS

  20% KORTINGKORTING50% KORTINGKORTING

  VIJVERARTIKELEN VIJVERARTIKELEN VIJVERARTIKELENKORTINGKORTING

  50% KORTINGKORTINGTOTTOTTOT

  BLOEMBAKKEN BLOEMBAKKEN

  NIET OP PERKPLANTENNIET OP PERKPLANTENNIET OP PERKPLANTEN

  PARASOLS: PARASOLS: PARASOLS:30 - 50% KORTINGKORTING

  WATERORNAMENTEN WATERORNAMENTEN WATERORNAMENTENTOT 25% KORTINGKORTING

  OOK GESCHIKT ALS TUIN-HAARD

  EIGEN IMPORTNERGENS ANDERS VERKRIJGBAAR

  VANAF

  399,-

  20

  50%TOTTOTTOT20

  Sebo Personeelsdiensten is d organisatie wanneer het om gemotiveerde aanpakkers gaat. Dagelijks zetten wij ons met Nederlandse en Poolse medewerkers in voor de bouw, infra, groensector, transport, land- en tuinbouw, afval-inzameling en recycling. Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Bent u op zoek naar werk, of zoekt u een gedreven mede-werker in uw bedrijf, bel ons dan voor meer informatie.

  Sebo Personeelsdiensten is een samenwerking tussen de Sebo Groep uit IJsselmuiden en de Van Werven Groep uit Oldebroek. Door de inbreng van ervaring, kennis en relaties is Sebo Personeelsdiensten een sterke speler in de regionale uitzendmarkt. Sebo Personeelsdiensten hecht veel waarde aan professiona