170316 streeknieuws

Click here to load reader

 • date post

  26-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  238
 • download

  6

Embed Size (px)

description

Streeknieuws week 11

Transcript of 170316 streeknieuws

 • Plaats nu je eigen nieuws op onze

  vernieuwde websitewww.streeknieuws.nu

  Gratis huis-aan-huis in Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Hasselt en de kleine kernen. Verschijnt op donderdag in de oneven weken. Oplage 30.000

  donderdag 17 maart 201617e jaargang nr. 5

  KAMPEN Abma Zonwering en Garagedeuren heeft een nieuwe en opvallend frisse huisstijl. Reden voor deze aanpassing is dat de familie Abma heeft beslo-ten om afscheid te nemen van de formule Ambiance en het bedrijf is in zee gegaan met een nieuwe leverancier/fabrikant uit Genemuiden.

  Nieuwe huisstijl Abma Zonwering en Garagedeuren

  We kwamen in contact met le-verancier Husol uit Genemuiden en kregen daarbij een goed ge-voel. Ze maken kwalitatief hoog-staande producten die wij voor concurrerende prijzen kunnen verkopen. Bovendien is Genemui-den op korte afstand van ons en kunnen we daardoor snel schake-len aldus Sjaak Abma die samen

  met zijn vrouw Stijna en dochter Alice de zaak runt.

  Wat vindt de consument belangrijk?De consument wil vooral een goed product, een eerlijk advies en een goede prijs. Wij proberen met onze jarenlange ervaring het beste product te leveren aan de

  klant. We willen dat de klant geen spijt krijgt van de aankoop want onze producten gaan jarenlang mee en dan moet de klant er ook jaren plezier van hebben. Daarom gaan wij van te voren de situatie bekijken en opmeten waardoor we later niet voor verrassingen komen te staan.

  Beschikken jullie over een showroom?Ja wij hebben een showroom aan de Handelstrraat 3 in Kam-pen. We zitten op een mooie locatie in een zijstraat van de Ambachtsstraat pal achter de Mc-Donalds Kampen. Doordat we een nieuwe leverancier hebben is ook onze showroom geheel aangepast en voorzien van vele nieuwe producten binnen- en bui-tenzonwering, rolluiken, screens, enzovoort. Daarnaast zijn we ook al jaren dealer van Novoferm ga-ragedeuren. Ook hier staan voor-beelden van in de showroom. Onze openingstijden zijn: Maan-dag 13.30 - 17.00 uur. Dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 12.30 en 13.30 17.00 uur. Zaterdag 09.30 14.00 uur.

  Waarom geen Ambiance dealer meer?Aan Abma Zonwering verandert niets. Wij willen graag een goede relatie met onze leverancier en dat is weer belangrijk voor onder andere de levertijd en de kwaliteit van de producten. De communi-catie met de fabrikant is belang-rijk en dat liet vaak te wensen over. De producten waren goed maar dat zijn de producten van Husol ook en misschien nog wel beter. We hebben een klik met onze nieuwe leverancier en dat hebben we jarenlang gemist.

  Vervolg op pagina 3

  IJSSELMUIDEN Twee weken eerder dan gepland gaan aan-staande zaterdag 19 de deuren open van Kringloop Felix in IJsselmuiden. Kringloop Felix is gevestigd aan de Veldoven 9, naast de Formido en boven Kloppenburg Interieur.

  Marjanne en Albert Felix hebben ontzettend veel zin aan hun nieu-we uitdaging. Het handelen zit Al-bert echt in het bloed en ook zijn vader, Gait Ola, was altijd bezig met handelen vanuit zijn schuren aan het Kerkepad, Zandstraat en vanuit de woning aan de Magno-liastraat. De naam Gait Ola had hij te danken aan de verkoop van ijsjes vanuit de woning aan de Magnoliastraat. Het gezin Felix groeide er mee op broer Klaas

  Kringloop Felix zaterdag open!

  runt eveneens een kringloopzaak in Vriezenveen. En het is altijd al de droom van Albert geweest om een eigen kringloop zaak te beginnen aldus Marjanne.

  Aanstaande zaterdag gaan we dus open en dat is snel-ler dan verwacht. Een oproepje in de krant en op de website van Streeknieuws en een huis-aan-huis flyer zorgde voor een enorme aanvoer van goederen waardoor onze ruimte winkel bin-nen korte tijd al vol stond. Dus waarom dan nog twee weken wachten met open gaan dachten we. De afgelopen weken hebben we veel hulp gehad van familie en vrienden en we zijn er helemaal klaar voor. Voor de kinderen is er een speelhoek en zaterdag is er

  gratis schminken. En natuurlijk staat de koffie altijd klaar aldus Marjanne.

  Marjanne zal grotendeels de ver-koop voor haar rekening nemen terwijl Albert de hand en span-diensten verzorgd zoals het opha-len van de goederen bij de men-sen thuis. We beschikken hier over een vloeroppervlakte van 500 vierkante meter, een mooie ruime winkel dus met volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  We bieden een breed assorti-ment nette en goede meubelen, maar ook vele accessoires, pla-ten en CDs, lampen, elektra, kleding, boeken, kinderwagens, enzovoort. We willen graag een laagdrempelige gezellige kring-loop zijn waar iedereen zich thuis voelt. Als er vrijwilligers zijn die ons een paar uurtjes in de week willen helpen dan zijn die van harte welkom.

  Mensen kunnen elke dag, tij-dens openingstijden, verkoopbare spullen brengen aan de achterzij-de van het pand. Kringloop Felix is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.30. Vrijdag is er koopavond tot 20 uur en zaterdag is Felix geopend tot 16 uur.

  Maar Felix kan ook de spullen bij u thuis ophalen. Hiervoor kunt u bellen voor een afspraak met tel. 06-405 311 74. U kunt ook online een afspraak inplannen op www.kringloopfelix.nl

  Visie op

  beterzien

  Markeresplein 9IJsselmuidenTel. 038-33 28 000

  schrijveroptiek.nl

  schoorsteenveegbedrijf06-51193202

  SNAPARAMAdownload

  Bestel nu je mooiste fotos vanaf je smartphone of tablet

  Oudestraat 34 Kampen (to Hema)www.fotorama.nl

  REPARATIESWij voeren reparaties uit bij u aan huis, onze eigen technische dienst staat voor u klaar. Desgewenst kunt u uw apparaat ook brengen aan onze werkplaats, denk daarbij bijvoorbeeld ook aan uw stofzuiger of magnetron.

  038 331 34 23www.delangewitgoed.nl@delangewitgoed

  Ook in Genemuiden

  en Stadshagen

  Al meer dan 75 jaar uw witgoed specialist

  Voor reparaties en bezorging

  bij u thuis!7)4'/%$s+,%).(5)3(/5$%,)*+s'3-4!",%4s6!!47!33%23

  )NDUSTRIEWEG'sKAMPEN

  Ook in Ens,

  Genemuiden

  en Stadshagen

  Industrieweg 3G KampenTel. 038-3313423www.delangewitgoed.nl

  REPARATIESWij voeren reparaties uit bij u aan huis, onze eigen technische dienst staat voor u klaar. Desgewenst kunt u uw apparaat ook brengen aan onze werkplaats, denk daarbij bijvoorbeeld ook aan uw stofzuiger of magnetron.

  038 331 34 23www.delangewitgoed.nl@delangewitgoed

  Ook in Genemuiden

  en Stadshagen

  Al meer dan 75 jaar uw witgoed specialist

  Voor reparaties en bezorging

  bij u thuis!7)4'/%$s+,%).(5)3(/5$%,)*+s'3-4!",%4s6!!47!33%23

  )NDUSTRIEWEG'sKAMPEN

  Ook in Ens,

  Genemuiden

  en Stadshagen

  UNIEKE HAAL EN BRENG SERVICE!

  Molenland 3 8024 AL Zwolle (ind. ter. De vrolijkheid)

  WWW.FRANSBORGMEIJER .NL

  Dealer van: Thuis in alle merken!

  Mitsubishi Space Star Luxe

  Space Star 1.0 Bright CVT

  AL 36 JAAR VERTROUWD ONDERWEG

  Space Star 1.0 Bright CVT

  Space Star 1.0 Bright CVT

  vanaf 12.490,-

  NU LEVERBAAR IN AUTOMAAT

  Kamper Houthal

  Kamper Houthal

  Stoomstraat 3 Kampen Tel. 06-4617 0893www.kamperhouthal.nl

  www.vwc.nlVAKANTIE 2013

  uw digitotaal dealer

  SamsungAcer

  Microsoft

  Canon

  Kingston b elkin

  TPlinkKaspersky

  IcarusEdier

  LG

  LOUIS, MET DEZE 11 SCOOR JE ALTIJD!

  1 PURE 3.0 TOTAL SECURITY*Bij aanschaf van een pc of laptop, losse verkoopprijs 69,95De ultieme beveiligingsoplossing voor uw pc. Het biedt alles wat u nodig heeft om uw pc- waaronder uw digitale identiteit en uw documenten, fotos, muziek en wachtwoorden- te beschermen tegen de laatste, geavanceerde malware en internetdreigingen. geschikt voor 3 pcs of laptops.

  2 25 ULTRAWIDE MONITORDeze Ultra-Wide monitor van LG heeft, zoals de naam al aangeeft, een extra breed scherm. Ideaal als u uw monitor vaak gebruikt voor gamen of voor het werk. En dankzij de IPS-technologie worden de kleuren nog beter weergegeven dan dat u gewend bent. Met ingebouwde speakers en aansluitingen voor VGA, DVI-D en 2x HDMI.

  3 SPEAKERSET M1250Het vlakke ontwerp van deze 2.0 speakerset maakt het makkelijk om de speakers in te pakken en mee te nemen. U heeft geen aparte

  voeding nodig want deze speaker set is USB powered. De aan/uit schakelaar en het volume zijn makkelijk te bedienen via de knoppen aan de voorkant.

  4 ILLUMINA 6 HD E-READERDeze e-reader beschikt over een 6 E-Ink Pearl HD touchscreen met gentegreerde verlichting. Hiermee kunt u ook in donkere omgevingen comfortabel lezen. Dankzij Wi-Fi kunnen boeken ook zonder computer worden gedownload. Deze e-reader ondersteunt alle belangrijke e-book formaten en kent vele opties voor het aanpassen van de layout van het boek.

  5 RANGE EXTENDERMet deze compacte extender vergroot u eenvoudig en veilig het bereik van uw eigen thuisnetwerk. Hiermee bent u dus ook online met uw smartphone, tablet of laptop in uw tuin, slaapkamer of op zolder.

  6 COMPACT OPTICAL MOUSEDeze compacte muis, die geschikt voor zowel links- als rechtshandigen, is zeer eenvoudig te gebruiken. Installeren is niet nodig, u kunt direct aan de slag.

  7 STYLUSPENBedien uw tablet zeer nauwkeurig met deze styluspen.

  8 ALL-IN-ONE INKJETPRINTERMet deze All-in-One kunt u eenvoudig thuis printen vanaf de pc en mobiele apparaten. Het stijlvolle en compacte ontwerp maakt plaatsing van papier en vervanging van inktcartridges eenvoudig. Kortom, het is een ideale printer, kopieerapparaat en scanner voor dagelijks gebruik en bespaar tot 50% per pagina met XL Cartridges MG2550

  9 15.6 LAPTOP E1-570 Intel Core i3-3217U processor (1.80 GHz) 500 GB Harddisk 8 GB Geheugen

  Deze laptop levert u krachtige prestaties en handige functies die u wenst. Solide prestaties, handige multimedia-tools en een eennvou-dige connectiviteit maken deze laptop ideaal voor al uw dagelijkse werkzaamheden. E1-570

  10 USB-STICK 16 GBZet