160715 streeknieuws

Click here to load reader

 • date post

  22-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  235
 • download

  5

Embed Size (px)

description

Streeknieuws week 30

Transcript of 160715 streeknieuws

 • Op donderdag in de oneven weken gratis huis-aan-huis in Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Hasselt en de kleine kernen. Oplage: 30.000

  donderdag 16 juli 2015 - 17e jaargang nr. 13

  IJSSELMUIDEN Volgende week woensdag 22 juli gaan de deu-ren open van de nieuwe supermarkt PLUS Anne-Jan van Dijk op het Markeresplein in IJsselmuiden. De afgelopen twee weken is er keihard gewerkt om het pand te verbouwen tot een moderne PLUS supermarkt.

  Het is aftellen voor PLUS IJsselmuiden

  De deuren van de nieuwe win-kel gaan om 8.00 uur open en de eerste 500 klanten ontvangen bij besteding vanaf 50,- aan boodschappen een gratis bood-schappenpakket t.w.v. 50,-. En daarnaast zijn er vele andere voordeelacties.

  De PLUS formule is een gewel-dige formule. Het is een service-gericht bedrijf met goede vers-afdelingen en concurrerende prijzen. Ik ben zelf al sinds 2012 werkzaam bij PLUS en voel me erg thuis binnen deze formule. PLUS heeft vier merkwaarden: lokaal, kwaliteit, verantwoord en aandacht en dat zie je straks ook terug in onze winkel aldus Anne-Jan.

  Grotere winkelDe nieuwe winkel is erg prak-tisch ingericht en de ruimte wordt optimaal benut. Om extra ruimte te creren hebben we een deel van de voorma-lige slagerij en het magazijn opgeofferd zodat we het win-keloppervlakte hebben kunnen

  vergroten. De hele winkel is van boven tot onder gestript en voorzien van een nieuwe vloer en plafond. Er is volop ruimte voor de versafdelingen. Voorin beschikken we over een grote en ruime broodafdeling, gevolgd door de afdeling kaas en vlees-waren waar veel meer keus is in verse producten. Daarnaast komt de afdeling AGF (aardap-pelen, groente en fruit). De AGF producten zijn bij PLUS van hoge kwaliteit en we bieden zelfs een niet goed, geld terug garantie. Ook kan de klant zelf sinaasappelen persen op de AGF afdeling.

  De goedkoopsteAchterin de zaak hebben we dan de slagerij afdeling waar we ook echt weer zelf gaan berei-den en verpakken. Een deel van ons assortiment bereiden en ver-pakken we dus zelf. En ik durf wel te stellen dat we met onze versproducten op de AGF en sla-gerij afdelingen de goedkoopste zijn aldus Anne-Jan.

  Naast alle versproducten biedt PLUS een uitgekiend assorti-ment houdbare producten. Al-lemaal erg overzichtelijk en smaakvol opgesteld. Ook onze nieuwe wijnafdeling mag gezien worden. PLUS biedt tevens een

  eigen huismerk tegen lage prij-zen en van uitstekende kwali-teit. Nieuw is de stomerij service en de we bieden tevens een PLUS spaarsysteem waarmee de klant geld kan verdienen. De zegels kunnen bij de aankoop worden gekocht en elke volle spaarkaart levert de klant 2 euro winst op.

  Klantgericht werkenHet PLUS team bestaat uit nieuwe maar ook uit veel ver-trouwde gezichten. De afgelo-pen weken heeft het personeel diverse trainingen en cursussen gehad waaronder klantgericht werken, klantvriendelijkheid, veiligheid, kassa, enzovoort. Het is voor iedereen een nieuwe formule en dat vraagt ook een andere aanpak. Onze slogan is PLUS geeft meer en dat geldt zeker voor onze medewerkers. Die maken het verschil.

  Terug op oude nestAnne-Jan van Dijk is een gebo-ren IJsselmuidenaar en begon zijn loopbaan bij Springer & Partners. Hier was ook mijn vader werkzaam en mijn broer heeft er nog steeds een rijdende

  winkel. Toen ik 19 jaar was kwam ik via een buurmeisje aan een baan bij C1000 Joosten en begon daar in de vulploeg om uiteindelijk bedrijfsleider te wor-den naast Marco Joosten. Maar mijn droom was om een eigen winkel te runnen en daarom ben ik in 2010 een andere weg ingeslagen. Toen bekend werd dat er voor C1000 geen toekomst meer was heb ik in 2012 de stap gemaakt naar PLUS omdat die formule mij het meest aansprak. Ik was werkzaam als filiaal-leider bij PLUS en heb onlangs de opleiding voor PLUS onder-nemer met succes afgerond. En nu kwam dus deze kans om PLUS ondernemer te worden in mijn eigen woonplaats. Weer terug op de plek waar het ooit allemaal begon aldus de sym-pathieke jonge ondernemer.

  OpeningsactiesZie ook de openingsadvertentie in deze krant. En omdat Streek-nieuws de komende weken op vakantie is vindt u de aanbie-dingen van de komende weken in weekblad De Brug (week 31, 32 en 33). Volg PLUS Anne-Jan van Dijk ook op Facebook.

  In de vakantieperiode verschijnt er geen Streeknieuws op donderdag 30 juli (week 31) en donderdag 13 augustus (week 33). De eerstvolgende krant verschijnt weer op donderdag 27 augustus (week 35).Wij wensen u een jne vakantie toe.

  UNIEKE HAAL EN BRENG SERVICE!

  Molenland 3 8024 AL Zwolle (ind. ter. De vrolijkheid)

  WWW.FRANSBORGMEIJER .NL

  Dealer van: Thuis in alle merken!

  Mitsubishi Space Star Luxe

  Space Star 1.0 Bright CVT

  AL 35 JAAR VERTROUWD ONDERWEG

  Space Star 1.0 Bright CVT

  Space Star 1.0 Bright CVT

  vanaf 12.490,-

  NU LEVERBAAR IN AUTOMAAT

  T. 038 333 2005

  Bel IJsselglas!

  Glasschade?

  Wij leveren en plaatsen alle soorten beglazing

  T. 038 333 2005

  Bel IJsselglas!

  Glasschade?

  Wij leveren en plaatsen alle soorten beglazingT. 038 333 2005

  Bel IJsselglas!

  Glasschade?

  Wij leveren en plaatsen alle soorten beglazing

  Kamper HouthalStoomstraat 3 Kampen

  Tel. 06-4617 0893www.kamperhouthal.nl

  Hooijer & TuinmanOudestraat 209 - Kampen - Tel (038) 332 53 50Vloer- en raambekleding

  Oudestraat 209 - Kampen - Tel. 038 - 332 53 50www.hooijerentuinman.nl

  Actie ia

  Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk deAlgemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden van de NBBU, zoals die luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden vind u op de achterzijde.

  Voor bouw- en

  technisch person

  eel

  NBBU

  Op zoek naar werk of personeel?

  Tel. (038) 344 74 78 www.actievia.nl

  Industrieweg 3G Kampen Tel. 038 331 34 23

  www.delangewitgoed.nl

  Industrieweg 3G Kampen Tel. 038 331 34 23

  www.delangewitgoed.nl

  GENEMUIDEN

  VanEnkVerpakkingen.nl

  Verpakkingen en etiketten Papierwaren Pinrollen Tassen en zakken

  KoersKlus en onderhoudsbedrijfIJsselmuiden Tel. (038) 33 22 179

  www.vwc.nlVAKANTIE 2013

  uw digitotaal dealer

  SamsungAcer

  Microsoft

  Canon

  Kingston b elkin

  TPlinkKaspersky

  IcarusEdier

  LG

  LOUIS, MET DEZE 11 SCOOR JE ALTIJD!

  1 PURE 3.0 TOTAL SECURITY*Bij aanschaf van een pc of laptop, losse verkoopprijs 69,95De ultieme beveiligingsoplossing voor uw pc. Het biedt alles wat u nodig heeft om uw pc- waaronder uw digitale identiteit en uw documenten, fotos, muziek en wachtwoorden- te beschermen tegen de laatste, geavanceerde malware en internetdreigingen. geschikt voor 3 pcs of laptops.

  2 25 ULTRAWIDE MONITORDeze Ultra-Wide monitor van LG heeft, zoals de naam al aangeeft, een extra breed scherm. Ideaal als u uw monitor vaak gebruikt voor gamen of voor het werk. En dankzij de IPS-technologie worden de kleuren nog beter weergegeven dan dat u gewend bent. Met ingebouwde speakers en aansluitingen voor VGA, DVI-D en 2x HDMI.

  3 SPEAKERSET M1250Het vlakke ontwerp van deze 2.0 speakerset maakt het makkelijk om de speakers in te pakken en mee te nemen. U heeft geen aparte

  voeding nodig want deze speaker set is USB powered. De aan/uit schakelaar en het volume zijn makkelijk te bedienen via de knoppen aan de voorkant.

  4 ILLUMINA 6 HD E-READERDeze e-reader beschikt over een 6 E-Ink Pearl HD touchscreen met gentegreerde verlichting. Hiermee kunt u ook in donkere omgevingen comfortabel lezen. Dankzij Wi-Fi kunnen boeken ook zonder computer worden gedownload. Deze e-reader ondersteunt alle belangrijke e-book formaten en kent vele opties voor het aanpassen van de layout van het boek.

  5 RANGE EXTENDERMet deze compacte extender vergroot u eenvoudig en veilig het bereik van uw eigen thuisnetwerk. Hiermee bent u dus ook online met uw smartphone, tablet of laptop in uw tuin, slaapkamer of op zolder.

  6 COMPACT OPTICAL MOUSEDeze compacte muis, die geschikt voor zowel links- als rechtshandigen, is zeer eenvoudig te gebruiken. Installeren is niet nodig, u kunt direct aan de slag.

  7 STYLUSPENBedien uw tablet zeer nauwkeurig met deze styluspen.

  8 ALL-IN-ONE INKJETPRINTERMet deze All-in-One kunt u eenvoudig thuis printen vanaf de pc en mobiele apparaten. Het stijlvolle en compacte ontwerp maakt plaatsing van papier en vervanging van inktcartridges eenvoudig. Kortom, het is een ideale printer, kopieerapparaat en scanner voor dagelijks gebruik en bespaar tot 50% per pagina met XL Cartridges MG2550

  9 15.6 LAPTOP E1-570 Intel Core i3-3217U processor (1.80 GHz) 500 GB Harddisk 8 GB Geheugen

  Deze laptop levert u krachtige prestaties en handige functies die u wenst. Solide prestaties, handige multimedia-tools en een eennvou-dige connectiviteit maken deze laptop ideaal voor al uw dagelijkse werkzaamheden. E1-570

  10 USB-STICK 16 GBZet uw bestanden, fotos en videos op deze compacte en robuuste USB-stick en neem ze overal veilig mee naar toe. Ook verkrijgbaar in 8, 32 en 64 GB. DataTraveler SE9

  11 GALAXY TAB4 7.0 WI-FI

  Scherm 7.0 Interne opslag: 16 GB Processor: 1.2GHz Quad Core Android 4.4Dankzij de Quad Core Processor kunt u razendsnel internetten, e-mails lezen en beantwoorden. De tablet is voorzien van een speciale leer- en speelomgeving voor kinderen en de interne opslagruimte is eenvoudig uit te breiden met een Micro SD-kaart of via Dropbox. (type:T230)

  Op iedere positie inzetbaar

  Houdt iedere aanval tegenTikkie breed!

  Op iedere

  aanval tegen

  Perfect 1-2-tjePerfect 1-2-t

  9499,-

  11

  199,-

  4119,95

  13,506

  14,953

  249,-

  2

  34,95*