TIME4FUN - Zabavne ekipne preizkunje

TIME4FUN - Zabavne ekipne preizkunje
download TIME4FUN - Zabavne ekipne preizkunje

of 1

 • date post

  24-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  218
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Kongresi in seminarji so lahko blazno dolgočasni. Ali pa tudi ne! Zabavne ekipne naloge so kot nalašc za popestritev »resnejših« poslovnih dogodkov in hkrati odlicna animacija na pikniku ali prednovoletni zabavi. Zakaj? Ker delujejo povezovalno, so polne ekipnega naboja in poskrbijo za veselo in sprošceno vzdušje.

Transcript of TIME4FUN - Zabavne ekipne preizkunje

 • Ve informacij: Ekipa TIME OUT, info@timeoutevents.si; T: 041 870 880

  FUN4Zabavne ekipne preizkupinje

  DUCT TAPEEKIPNI IZZIVI

  Ogrejte sive celice in ob sproenem druenju in zabavi preverite, iz kaknega testa je vaa ekipa!Zabavni kviz je preverjena in priljubljena ideja za popestritev poslovne veerje. Udeleenci se pomerijo v znanju preko praktinih nalog in teoretinih vpraanj, ki so lahko splona ali tematsko obarvana.

  Ste kdaj pomislili, da bi s srebrnim trakom poskuali zlepiti, pokrpati in uvrstiti odnose v vaem timu?Gotovo poznate srebrni lepilni trak, s katerim lahko zalepite tudi kakno navidez nereljivo situacijo. Za vas smo pripravili serijo zabavnih ekipnih iger, kjer je edini rekvizit prav znameniti duct tape.

  Privoite si TIME OUT in povzdignite vzduje na vaem dogodku z zabavnimi ekipnimi preizkunjami!Pomerite se v seriji sproenih in zabavnih ekipnih nalog, s katerimi popestrite va dogodek v dvorani ali na prostem (loveki vozel, raft, obro, minsko polje, helijeva palica). Ekipni naboj zagotovljen!

  KVIZKOTEKA

  Kongresi in seminarji so lahko blazno dolgoasni. Ali pa tudi ne! Zabavne ekipne naloge so kot nala za popestritev resnejih poslovnih dogodkov in hkrati odlina animacija na pikniku ali prednovoletni zabavi. Zakaj? Ker delujejo povezovalno, so polne ekipnega naboja in poskrbijo za veselo in sproeno vzduje.

  TIME OUTEKIPNO VZDUJE

  AROBNAHELIJEVA PALICALe na videz enostavna naloga, ki bo tudi pri vai ekipipremaknila meje ekipnega dela in sodelovanja!Udeleenci stojijo iz oi v oi in s kazalci podpirajo arobno palico, ki jo morajo vsi skupaj v im krajem asu spustiti na tla. Nenavaden, a uinkovit poivilek znotraj kongresa, primeren tudi za velike skupine!

  PUZZLEMANIJA

  PRIPORO^AMO TUDI:

  e vai ekipi primanjkuje izvirnosti, kreativnosti in pravega timskega duha, jih popeljite v svet sestavljank.Najrazlineje sestavljanke in miselne igre so pravi moganski spodbujevalniki, kjer morajo udeleenci v sebi poiskati vso ustvarjalnost in znanje. Koek za kokom bo vaa ekipa bolj povezana, trdna in uspena.

  TANGRAM/Kitajska sestavljanka za najbolj kreativne; IT'S A KNOCKOUT/Originalne igre brez meja; LOV ZA ZAKLADOM/Preverjeni scenariji v urbanem okolju ali sredi narave.