Mediakit 2019 Limburg - Goesting voor ondernemen! - Qontact.be€¦ · Qontact neemt u mee op een...

of 13/13
Mediakit 2019 Limburg
 • date post

  28-Sep-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Mediakit 2019 Limburg - Goesting voor ondernemen! - Qontact.be€¦ · Qontact neemt u mee op een...

 • Mediakit 2019 Limburg

 • VISIE

  Qontact neemt u mee op een boeiende reis voor én door talentvolle ondernemers met goesting in ondernemen. Ons netwerk is de zakelijke bijbel naar meer succes,

  meer business en meer visibiliteit voor u en uw onderneming!

  MISSIE

  Door het leggen van de juiste persoonlijke Qontacten in een ongedwongen kader creëren we een inspirerend, dynamisch en doeltreffend netwerk dat u als

  ondernemer een boost geeft.

 • Qontact is een uniek concept met een jeugdig en enthousiast netwerk, dat vaak ‘de nieuwe zakelijke generatie’ wordt genoemd. Qontact is ook zoveel als twee succesvolle handen op één buik. In 2015 hielden de jonge bezielers Debbie Stas en Sven Van der Meiren hun geesteskind boven het doopvont. Qontact steunt op drie krachtige pijlers: persoonlijk, dynamisch én vooral doeltreffend. We leggen de juiste Qontacten tussen collega-ondernemers zodat zij nog meer business genereren. Wij streven naar ‘goesting in ondernemen’ op lange termijn en dit zonder enige pretentie.

  Van creatieve tool tot zakelijke bijbel. Qontact business magazine verschijnt tweemaal per jaar met inspirerende verhalen van én voor talentvolle ondernemers. Niet meteen onze corebusiness, maar wel een handige en informatieve tool. Jawel, wij brengen ook uw verhaal in de picture op tal van hotspots, bij collega-ondernemers én bij nieuwe potentiële Qontacten.

  Ons magazine en netwerk zijn één, online marketing is twee. Binnen het snel evoluerende ondernemers- landschap zijn onlinestrategieën niet meer weg te denken. Naast print biedt Qontact dan ook een aan-zienlijk digitaal bereik. Dankzij dit platform zorgen wij ervoor dat u zichtbaar bent op sociale media en dat uw ‘brandend actueel’ nieuws onmiddellijk bij de juiste doelgroep terechtkomt. Bovendien verspreiden wij uw verhaal via grootschalige mailings. Zo komt uw content ongetwijfeld onder de aandacht van collega-ondernemers.

  Het netwerk van Qontact groeit systematisch. Meer nog: het groeit spectaculair! De sleutel van ons succes? Een doelgerichte visie. Qontact heeft een netwerk opgebouwd dat in de eerste plaats de ondernemer vooropstelt. Wij creëren de ideale ontmoetingsplaats voor kleine en grote, nieuwe en minder nieuwe bedrijven. Dat doen we door tal van gerichte personal events te organiseren. Mét een hoogstpersoonlijke touch om zinvolle Qontacten te leggen.

  Hoogstpersoonlijk netwerk

  Dynamisch - Exclusiviteit - Doelgericht

  Magisch DUO

  Magisch MAGAZINE

  Magisch PLATFORM

  Magisch NETWERK

 • MAGISCH MAGAZINEHet magische Qontact Business Magazine plaatst uw bedrijfsverhaal in de spotlights bij tal van collega- ondernemers. Zij ontvangen hun editie persoonlijk op naam via de post. Samen met de lancering van elk nieuw magazine organiseert Qontact tweemaal per jaar een dynamisch business event op een unieke locatie, waarbij wij Limburgse ondernemers hét netwerkevent van het jaar bezorgen in Limburg. U ontmoet er de talentvolle ondernemers in het Qontactnetwerk, een ideaal moment om nieuwe en vooral inspirerende Qontacten te leggen. Het magazine blinkt uit door een stijlvolle lay-out en een mix van sprekende foto’s en krachtige verhalen voor en door ondernemers.

  REBRANDING 2019

  Business MAGAZINE

 • BU

  SIN

  ESS

  RE

  PO

  RTA

  GE

  Miranda Hermans | 011 52 39 91Grote Baan 33530 Houthalenwww.hermansmullens.be

  In deSPOTLIGHTS

  VERLICHTING EN INSTALLATIEMATERIALENVoor installateurs en andere profession-als in de elektriciteitsbranche is Her-mans-Mullens een vertrouwd adres. Zij zijn er kind aan huis voor alle mogelijke binnen- en buitenverlichting en instal-latiematerialen. “Denk aan professionele elektrische benodigdheden, gereed-schappen en elektriciteitsdraden”, somt Miranda op. “Maar ook aan lichtregeling, ventilatie, videofonie, datacommunicatie en domotica. Onze klanten kunnen hun keuze maken uit onze enorme voorraad en uit de totaaloplossingen waarmee wij uitpakken.”

  EXTRA ONDERSTEUNINGMinstens zo belangrijk zijn het familiale karakter en de piekfijne service die de el-ektrogroothandel in Houthalen al 47 jaar hoog positioneren. “Installateurs stellen onze extra ondersteuning op prijs”, weet Miranda. “Zo helpen we hen bij het uitwerken van bedradingsschema’s en maken wij lichtplannen op. Ons team geeft eveneens vakkundig advies en staat

  bekend om het aandragen van lumineuze ideeën. Niet alleen voor installateurs, maar ook voor de eindklanten die zij naar ons doorsturen. We spelen in op hun woonstijl, behoeften en verwachtingen. Daardoor kunnen wij telkens de perfecte sfeer creëren en lichttechnisch alles op punt stellen. Nog een troef is onze 1200 vierkante meter grote showroom met een zorgvuldig samengesteld en vooruit-strevend assortiment, uniek in de regio. Het is belangrijk dat een installateur de vinger aan de pols houdt. Fabrikanten lanceren immers met de regelmaat van een klok nieuwe producten. Een treffend voorbeeld zijn slimme oplossingen om de huidige televisietoestellen probleem-loos te verbinden met het razendsnelle 5G-netwerk en zijn veel grotere band-breedte. Nog een voorbeeld? Domotica op maat van bestaande gebouwen. We hebben de oplossing in huis om klassieke schakelaars en stopcontacten te vervangen door innovatieve exemplaren die een domoticasysteem aansturen. Zo uitgebreid als de klant het verkiest.”

  SFEER IN DE TUINTuinverlichting is hot and happening. Een goed uitgelichte tuin ademt de gewenste sfeer en gezelligheid uit. “De mogelijkheden zijn legio”, vertelt Miranda enthousiast. “Bij de keuze van armaturen moet je vooral rekening houden met de planten- en bomen-soorten, de ligging van de tuin, de accenten die je wilt leggen en de juiste positie van de lampen.”

  Bij Hermans-Mullens weten ze van wanten. “Wij werken meestal zowel in de breedte als in de diepte, zoeken de uiterste punten op en doen op die manier de tuin optisch groter lijken. Plus: we richten de schijnwerpers op de charmes van de ver-schillende seizoenen. Verlichting met een grondpin en grondspots zijn populair en ogen stijlvol, maar toestellen worden evengoed discreet verborgen. Goed om te weten: bij ons houd je je budget in de hand en haal je toch kwaliteit in huis!”

  MIRANDA

  Miranda Hermans hoort thuis in de rij van straffe vrouwelijke ondernemers. Toen deze doortastende dame drie jaar geleden de familiezaak op de schouders nam, had ze een duidelijk doel voor ogen. “We halen alles uit de kast om onze positie op de markt

  op stabiele wijze te verstevigen. Onze specialistische technische kennis en support zijn de succesfactoren.”

  58 Hermans · Mullens

  BU

  SINE

  SS RE

  PO

  RTA

  GEB

  USI

  NE

  SS R

  EP

  OR

  TAG

  E

  Freya Roelants | 03 325 03 02Industriepark Brechtsebaan 102900 Schotenwww.envirotect.be

  Geen vuiltjeAAN DE LUCHT

  FREYA

  Meer productiviteit en minder ziekteverzuim. Plus: lagere werkingskosten en een hogere energiebesparing. Daar teken je als zaakvoerder onmiddellijk voor, toch? Envirotect lost zijn beloften in met de Clean Air. “Onze professionele luchtreiniger maakt vervuilde lucht weer helemaal zuiver en gezond. In kantoren én op elke andere

  werkplek”, verzekert Freya Roelants.

  Werknemers met hoofdpijn, concentratie- verlies en geïrriteerde ogen. Ongewenste geuren en rondzwevend stof. Herkenbaar in je bedrijf of zaak? Freya wijst op de grote boosdoeners: “Airco’s, verwarming en ventilatiekanalen zijn nefast voor de luchtkwaliteit in gebouwen, net als computers, printers, schoonmaak- producten en de menselijke CO2- uitstoot. Om de binnenlucht te ontdoen van kwaadaardige micro- organismen is de Clean Air ontwikkeld. Dit uiterst doeltreffend luchtzuiverings- toestel zorgt ervoor dat je de meest zuivere lucht in je longen krijgt. De voordelen? Een betere zuurstof- opname in het bloed, een versterkt immuunsysteem en dus meer weerstand tegen allergieën en allerlei kwalen. De resultaten? Gezonde en gelukkige medewerkers!”

  UNIEK IN DE WERELDDe Clean Air van Envirotect zuivert de binnenlucht voor 99,9999 procent tot op 0,1 micron. En dat is revolution-air! “Ons innovatieve toestel haalt niet alleen zichtbaar stof, hinderlijke pollen, ongezonde bacteriën, onaangename geuren en schadelijke gassen uit de lucht”, legt Freya uit. “Het is bijkomend uitgerust met een gepatenteerde ULPA-filter, die ook nog eens alle ziek-teverwekkende allergenen en schimmel- sporen in elke ruimte elimineert. Geen enkel ander luchtzuiveringstoestel ter wereld doet het beter!” Goed om te weten: op de Clean Air krijg je levenslange garantie.

  46 Envirotect

  CHRISTEL

  Johan Goossens & Christel Forsthoff | 0471 49 98 26Steenweg 3 bus 6043540 Berbroek (Herk-de-Stad)www.autoglasjohan.be

  Het gaat Autoglas Johan in Berbroek voor de wind. In de bloeiende onderneming van Johan Goossens en Christel Forsthoff trekt het hele team aan hetzelfde zeel. “Wij hebben alle troeven in handen om ons te meten met de grote jongens in onze branche. Met scherpere tarieven en een piekfijne service maken we het verschil. Klanten

  waarderen dat en blijven hier over de vloer komen.”

  Q | De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Autoglas Johan, niet?Johan: “Wij maken momenteel een groeispurt door. Vaste klanten zoals Groep Delorge, H.Essers en Volvo Celis hebben ons op de kaart gezet. Naast personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en mobilhomes pakken onze gespecialiseerde monteurs ook oldtimers aan. Bovendien zijn we erkend glas-breukhersteller voor de verzekeringsmaatschappijen. Sinds eind vorig jaar hebben wij een sales manager ingeschakeld. Zijn taken? Autoglas Johan promoten en onze naambekendheid vergroten. Zowel bij makelaars als leasingbedrijven. Door onze onderneming

  voortdurend te reorganiseren, blijven we met beide voeten op de grond staan.”

  Q | Een vrouwenhand in mannenland. Hoe heb jij een vinger in de pap?Christel: “Ons team vormt één grote familie. Als leidinggevende vrouw in een mannenwereld heb je al eens een andere kijk op de zaken. Dat heeft als voordeel dat je heel wat kan bijsturen. Mijn sociale achtergrond als verpleegkundige steekt me beslist een handje toe. Vrouwelijkheid, flair en kracht gaan heel goed samen in het ondernemerschap.”

  Q | Welke aanpak hanteer je om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen?Christel: “Mannen hebben het hart op de tong. Ik hou van hun directheid, open communicatie en eerlijkheid. Mijn aanpak? Werken aan een klimaat waarbij onze monteurs alle vertrouwen in zichzelf hebben, de verantwoordelijkheid voor hun job opnemen en initiatieven durven te nemen. Dat loont!”

  Ondernemen MET FLAIR

  47 Autoglas Johan

  Business REPORTAGES

  1/1 2/1

  BU

  SINE

  SS RE

  PO

  RTA

  GE

  WERKEN IN EIGEN BEHEERDerdaele+ boomt. De expansiedrift van het industriële bouw- bedrijf is onuitblusbaar. “Door onze aanhoudende groei drong een verruiming van de werkplaats en de kantoren zich op”, zegt Thomas Monnens. “We hebben ook geïnvesteerd in een eigen knip- en plooiafdeling voor metalen afwerkstukken. Bijkomend trekken wij in Lommel een nieuwe lakkerij op van 3000 vierkante meter. Ons rollend materieel bestaat intussen uit meer dan 50 machines, wat uniek is. Plus: we hebben onder meer B&B Industriebouw en Kasco overgenomen. Dit alles maakt dat wij zowel grond-, riolerings- en montage- werken als lakwerk en het knippen en plooien van metaal in eigen beheer kunnen uitvoeren. Dat heeft een gunstige invloed op de doorlooptijd en de kostprijs van een bouwproject.”

  FOCUS OP PROJECTONTWIKKELING“De toename van de activiteiten van Groep Derdaele nam te grote proporties aan om onder leiding van één persoon met evenveel succes voort te zetten”, verklaart Patric Derdaele. “Daarom hebben Thomas, Mark en Lennart van Derdaele+ zich via een management buy-out ingekocht. Thomas heeft nu als CEO de dagelijkse leiding in handen. Ikzelf leg voortaan de focus op projectontwikkeling onder de koepel van Derimmoco. Binnenkort starten we de werken voor een nieuw hoofdkantoor met een oppervlakte van 4500 vierkante meter. Toch verdwijn ik bij Derdaele+ niet van het toneel. Als bestuurder en hoofd- aandeelhouder blijf ik de activiteiten van ons bouwbedrijf ondersteunen.”•••

  THOMAS · PATRIC

  85 Derdaele+

  In volle EXPANSIE

  4/1

  BU

  SIN

  ESS

  RE

  PO

  RTA

  GE

  Patric Derdaele & Thomas Monnens | 011 80 55 00Gerard Mercatorstraat 243920 Lommelwww.derdaele.be

  BouwkunstLangs de Buitensingel in Lommel heeft Derdaele+ de vestigingen van Decathlon, Action en Basic-Fit opgetrokken. Het industriële bouwbedrijf is in zijn thuishaven niet aan zijn proefstuk toe. “Eerder al realiseerden wij – samen met onze zusterfirma en projectontwikkelaar Van den Boer Concept – het Corbie Hotel”, vertelt Thomas. “Dit grootschalige bouwproject met zes verdiepingen omvat 47 hotelkamers, vier kantoor-ruimten en zeven appartementen. Het complex beschikt over een onder-grondse parking. In totaal werd er 7300 vierkante meter ontwikkeld. Vooral de plaatsing van de staalconstructie van 300 ton was een huzarenstuk, dat erg veel precisie vereiste. Ook opmerkelijk: de betonplaat met een dikte van 50 centimeter die de montage van het staal mogelijk moest maken.”

  Nieuwe projecten die in de steigers staan? “De uitbreiding van de extra vleugel van Officenter Leuven en de opstart van de nieuwe kmo-zone Bedrijvencampus Pelt met 37 bedrijfspanden, 16 kantoren en 18 conciërgewoningen.”

  86 Derdaele+

  1. Corbie Hotel, Lommel 2. Action, Decathlon en Basic-Fit Lommel 3. Officenter, Leuven

  2

  1

  3

 • LIF

  EST

  YLE

  De keuken is meer dan ooit het hart van een woning. Wie vandaag op zoek gaat naar zijn droomkeuken heeft oog voor details, klinkt het bij Ixina in Hasselt en Genk. “Zwarte keukenapparaten, zwarte mengkranen en zwarte spoeltafels zijn de nieuwe hype”, tippen Ann Briers en Christof Vanhentenrijk. “De klant verkiest één geheel. Maar ook kleurcontrasten en combinaties van

  verschillende materialen zijn erg in trek.”

  Deze moderne keuken is van alle markten thuis. In de gedistingeerde kastenwand zijn een stoomoven, combi-oven en espressomachine op symmetrische wijze ingebouwd. Greeploze fronten combineren design en comfort met een minimalistische touch. Vind meteen wat je zoekt in de handige bestek- en andere binnen-lades, die helemaal naar jouw wens zijn georganiseerd. En afval scheiden, dat was nog nooit zo eenvoudig dankzij een geïntegreerd sorteer- systeem, inclusief borsteltje voor etensresten.

  Het werkblad van een keuken trekt meteen de aandacht. Deze blikvanger moet esthetisch zijn, maar evenzeer doelgericht. De keuze is gevarieerd: van composiet, Dekton en inox tot natuursteen, massief hout, laminaat en glas. Merk de uitschuifbare stekkerdoos met stopcontact en USB-poort op. Ze is veilig, discreet en praktisch. Plus: je kan er ook nog eens je smartphone draadloos mee opladen. Met de zithoek voor vier personen aan het kookeiland is elk moment een gepast moment voor een ontbijt, tussendoortje of babbel met een kopje koffie of thee. Je wint er plaats mee en maakt je keuken extra gezellig.

  Hyper modern

  Keuken GEHEIMEN

  94 Ixina

  BU

  SINE

  SS RE

  PO

  RTA

  GE

  LIF

  EST

  YLE

  Zelfbewuste présence, uitzonderlijke prestaties en maximaal comfort. Dat zijn de sleutelwoorden van The New 7, de nieuwe BMW 7 Reeks. Deze baanbrekende limousine uit München heeft een facelift gekregen waar je u tegen zegt! De luxe en de beleving gaan veel verder dan louter ‘Freude am Fahren’. Dankzij BMW Pure Emotions, het exclusieve loyaltyprogramma van

  BMW Belux, stap je in een wereld beyond luxury.De ingrijpende facelift van de BMW 7 Reeks gaat gepaard met een flinke neuscorrectie. Die valt meteen op door het 40 procent grotere radiator-rooster en het oversized BMW-logo op de motorkap. “Ook de verfijnde koplampen en de geoptimaliseerde aerodynamische voorbumper zijn een lust voor het oog”, merkt Sofie op. “Achteraan worden de slanke L-vormige lichtblokken met elkaar verbonden door een dunne ledstrook. Nieuwe technologieën zoals semi- autonome rijfunctionaliteiten en de virtuele assistent, die in actie schiet zodra je “Hey BMW” zegt, maken het plaatje compleet.”

  De vernieuwde BMW 7 Reeks pakt uit met zes-, acht- en twaalfcilinders verspreid over drie benzines en evenveel diesels. “BMW gaat in sneltempo verder met de elektrificatie van zijn gamma en presenteert in 2019 maar liefst acht nieuwe Plug-in Hybrides”, onthult Jorg. “Deze wagens zijn uitgerust met de vierde generatie batterijtechnologie waardoor ze een grotere elektrische reikwijdte hebben en een lagere CO2-uitstoot. Dankzij dit Plug-in Hybride offensief heeft BMW het ruimste aanbod aan ‘Real’ Plug-in Hybrides en dit in elk segment!” Wens je meer informatie over deze Plug-in Hybrides? Fleet managers Jorg Radoux en Sofie Timmermans denken graag met je mee.

  Met de BMW 745e Plug-in Hybride combineert Bayerische Motoren Werke het beste van twee werelden. “Deze Plug-in Hybride heeft een systeem- vermogen van 394 pk”, aldus Jorg Radoux en Sofie Timmermans, fleet managers bij BMW van Osch. “Zijn prestatiegerichte zescilindermotor en innovatieve elektromotor beloven een gemiddeld normverbruik van 2,1 liter per 100 kilometer, een CO2-uitstoot van 48 gram en een elektrisch rijbereik van 58 kilometer. Spraakmakende cijfers die goed zijn voor een fiscale aftrekbaarheid van 100 procent! Ook na 2020 wordt de BMW 745e beschouwd als een ‘Real’ Plug-in Hybride en blijf je dus genieten van de maximale aftrekbaarheid.”

  The new 7

  Luxeklasse LIMOUSINE

  van Osch Halen013 46 01 30Industriepark 11223545 Halen

  van Osch Hasselt011 21 15 10Scheepvaartkaai 143500 Hasselt

  van Osch Tienen016 81 25 39Ambachtenlaan 2a3300 Tienen

  Jorg Radoux en Sofie Timmermanswww.vanosch.bmw.be

  Geef je BMW een extra uitstraling met de

  Styling 817 M 20” Jet Black.

  49 van Osch Hasselt

  JORG · SOFIE

  LIF

  EST

  YLE Netjes

  OPGERUIMD STAAT

  Je thuis voelen in je keuken? Dat heeft ook te maken met alles snel terugvinden en de beschik-bare ruimte optimaal benutten. Praktische en doordachte opberg- systemen leveren tijdwinst op en schikken je keuken naar je levens- stijl.

  Slim en goed georganiseerd opbergen doe je bijvoorbeeld met een hoekkast, ingericht met draaiplateaus. Ze laten geen plekje onbenut en al je keukengerei is binnen handbereik. Personaliseer-bare hoogtes zorgen ervoor dat je zowel kleine als grote kookpotten kan wegzetten, net als allerlei andere keukenbenodigdheden. Bovendien is de volledige inhoud van je kast makkelijk toegankelijk.

  Met een inductiekookplaat kies je voor snelheid, precisie en veiligheid. De slimme flexinductie-kookplaat detecteert automatisch de grootte en de positie van je potten en pannen.

  Landelijk strak

  Wie houdt van een nostalgische look en eigentijdse rechte lijnen valt beslist op deze strakke landelijke keuken. Zonder tierlan- tijntjes, maar mét een warme, gezellige en rustige uitstraling. De matzwart gelakte fronten matchen perfect met de koper- kleurige accenten.

  Combineer de inductiekookplaat met gas, waarbij je eveneens grill-platen kan gebruiken. Of ga de exclusieve toer op met Dolce Stil Novo, een high-end inbouwoven van Smeg. Uitgevoerd met touch-screenbediening en hoogwaardig afgewerkt met inleglatjes in koper of messing-inox. Ook de spoelbak van Blanco in duurzaam Silgranit is een eyecatcher.

  96 Ixina

  LIF

  EST

  YLE

  Christof Vanhentenrijk & Ann Briers 011 85 17 70 | 089 20 47 43Kuringersteenweg 357 | Hasseltweg 2013500 Hasselt | 3600 Genkwww.ixina.be

  Comfy

  Een dampkap kan niet alleen de functionali- teit, maar ook het design van je keuken versterken. De mate van het comfort kies je zelf. Stille toestellen, elektrische bediening of sfeervolle ledverlichting? Verschillende snelheden of een signaal bij een verzadigde filter? Dampkappen zijn efficiënter dan ooit. Je kan ze tegenwoordig integreren in het keuken-meubel, het werkblad en zelfs in de kookplaat. Comfy, toch?

  De wasruimte verdient een stijlvolle inrichting op maat! Met een wasmachine en droogkast die op ergonomische hoogte zijn ingebouwd. En voorzien van een zee van opbergruimte.

  CHRISTOF · ANN

  98 Ixina

  6/12/1

  LIF

  EST

  YLE

  Christof Vanhentenrijk & Ann Briers 011 85 17 70 | 089 20 47 43Kuringersteenweg 357 | Hasseltweg 2013500 Hasselt | 3600 Genkwww.ixina.be

  Comfy

  Een dampkap kan niet alleen de functionali- teit, maar ook het design van je keuken versterken. De mate van het comfort kies je zelf. Stille toestellen, elektrische bediening of sfeervolle ledverlichting? Verschillende snelheden of een signaal bij een verzadigde filter? Dampkappen zijn efficiënter dan ooit. Je kan ze tegenwoordig integreren in het keuken-meubel, het werkblad en zelfs in de kookplaat. Comfy, toch?

  De wasruimte verdient een stijlvolle inrichting op maat! Met een wasmachine en droogkast die op ergonomische hoogte zijn ingebouwd. En voorzien van een zee van opbergruimte.

  CHRISTOF · ANN

  98 Ixina

  Lifestyle REPORTAGES

 • 101 Savemak Verzekeringen

  Savemak Verzekeringen uit Lommel en Heylen & Vande Velde uit Hechtel-Eksel hebben de krachten gebundeld. Beide Noord-Limburgse verzekeringskantoren zetten hun succesverhaal verder onder één en dezelfde noemer: Savemak Verzekeringen. “Onze klanten genieten voortaan een nog betere service en opvolging”, beloven zaakvoerders Vanessa

  Vande Velde en Hans Heylen.

  Advies enTOTAALAANBOD

  Vanessa Vande Velde & Hans Heylen 011 34 03 60 | 011 35 20 35 Kerkhovensesteenweg 447 | 3920 LommelHoubenweg 53 | 3940 Hechtel-Eksel www.savemakverzekeringen.be

  VANESSA · HANSIn 2012 richtten Vanessa en haar man Hans hun eigen verzekeringskantoor op. “We hebben altijd de focus gelegd op persoonlijke en professionele begeleiding en op een hoge servicegraad. Zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en kmo’s”, onderstreept Vanessa. Het echtpaar heeft in 2017 Savemak Verzekeringen overgenomen. Tot voor kort opereerden beide kantoren los van elkaar, met twee afzonderlijke werkingen en klantenportefeuilles. “Daar is veran- dering in gekomen”, vertelt Hans. “Door de samensmelting zijn onze krachten verdubbeld en kunnen wij de klanten van de twee vestigingen optimaal beheren. Heel belangrijk: we blijven trouw aan onze aanpak. Met identiek dezelfde mensen én identiek dezelfde filosofie.” Vanessa knoopt aan: “De fusie geeft ons team extra slagkracht. Ze heeft ertoe geleid dat wij nog meer in staat zijn om ons in te zetten voor onze klanten. Zij kunnen meer dan ooit rekenen op een stipte opvolging en een vlotte bereik-baarheid.”

  STERKE VERANKERINGDe sterke verankering in het noorden van Limburg is een extra troef. Hans: “Als onafhankelijk makelaar beheren we niet alleen traditionele dossiers zoals auto-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij zijn ook gespecialiseerd in oplossingen op maat: transport- en kredietverzekering, pensioenopbouw en inkomensbescherming. We denken mee met de klant en helpen hem bij het maken van de juiste keuzes.”

  Claes & Zonen Sint-Truiden NV Poort Sint-Truiden - Industrielaan 3310 - 3800 Sint-Truiden - Tel. 011 69 74 30

  Claes & Zonen Tongeren NVMaastrichtersteenweg 449 - 3700 Tongeren - Tel. 012 26 08 00

  Claes & Zonen Tienen NVEsperantolaan 16 - 3300 Tienen - Tel. 016 78 15 50

  www.claesenzonen.be

  8,1 - 11,3 L/100 KM • 184 - 257 G CO2/KM (volgens de NEDC-normen). Milieu-informatie KB 19/3/2004: www.mercedes-benz.be - Geef voorrang aan veiligheid.

  LIFE IS A RACE.

  The new Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

  MAN1310053XE1 MAN - M-B - Dealer BE BE AMG GT 4 Door_Claes&Zonen 210x297mm BEL FR v1.indd 1 18/04/19 15:34

  BU

  SINE

  SS RE

  PO

  RTA

  GE

  OP ZOEK NAAR BETROUWBARE EN ORIGINELE AUTO-ONDERDELEN?

  BIJ NNP AUTOMOTIVE GROUP BEN JE AAN HET JUISTE ADRES!

  KOLMENSTRAAT 1309 INDUSTRIEPARKB-3570 ALKEN

  T. +32 (0)11 58 41 55 · [email protected]

  BINNENKORT NIEUW ADRES TE GENK!

  WIJ VERHUIZEN AUGUSTUS 2019

  Een positieve ervaring, een superieure kwaliteit en een glansrijke service zijn in de schoonmaakbranche niet altijd vanzelfsprekend. Bij Qcleaners zitten al die USP’s standaard in het dienstenpakket. “En daardoor hebben wij een streepje voor”, vinden Jos Swinnen en Dino van Moorsel. “We maken glasheldere afspraken met de klant en zijn uiterst flexibel in

  de projectplanning.”

  ToonbeeldVAN NETHEID

  Dino van Moorsel &Jos Swinnen | 011 53 62 02Fabrieksstraat 1453900 Overpeltwww.qcleaners.be

  Q | Jullie roots liggen in de reguliere schoonmaak. Waarin blinkt Qcleaners nog uit?Jos: “Wij worden steeds vaker ingeschakeld voor bouwschoonmaak en industriële schoonmaak. Voor-beelden zijn De Stroopfabriek in Borgloon, Corda Campus in Hasselt, Syntra in Pelt, crematorium Stuifduin in Lommel en tal van andere referenties in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Henegouwen.”

  Q | Hoe slagen jullie erin om op de radar van potentiële klanten te verschijnen?Jos: “Door onze specialistische kennis en degelijk opgeleide medewerkers trekken we de meest diverse opdrachten aan. Zo zet Heras ons in voor het plaatsen van zijn werfhekken op festivalweiden. Voor toloperator Satellic reinigen wij de terminals voor kilometerheffing langs de Belgische snelwegen. En onderzoekscentrum Imec zweert bij onze glasbewassing met osmosewater, ook voor hun zonnepanelen.”

  Q | Qcleaners is een schoonmaakbedrijf dat volop inzet op automatisering. Leg uit! Jos: “Begin dit jaar zijn we overgestapt naar een nieuw softwaresysteem, dat onze bedrijfsprocessen automatiseert. Van opdrachtgever tot en met boekhouding. Het systeem optimaliseert de planning, stuurt het personeel aan, factureert rechtstreeks aan de klant en leest de betalingen in. Met een app kunnen wij van op afstand de planning snel en accuraat wijzigen, wat rust brengt in onze organisatie. De investering in automatisering was een bewuste stap om verder te groeien. Ook de verhuis naar onze nieuwe kantoren annex magazijn sluit daarbij aan.”

  77 Qcleaners

  DINO · JOS

  BU

  SINE

  SS RE

  PO

  RTA

  GE

  Bij boekhoudkantoor Ruba krijgt iedere cliënt de persoonlijke behandeling op een presenteerblaadje aangeboden. Precies daarin schuilt de kracht van het kleine kantoor, dat op eigentijdse wijze wordt gerund door Bart Ruyters. Deze erkende boekhouder-fiscalist geniet het volste vertrouwen van zijn cliënteel. “Wij behartigen elk

  dossier alsof het onze eigen zaak is.”

  “Ons cliënteel staat altijd in contact met mij of met medewerkster Els Digneffe, die zeven jaar in dienst is. Samen gaan we voor de persoonlijke aanpak omdat onze cliënten niets liever wensen. Zij situeren zich vooral in medische vrije beroepen, denk aan artsen, kinesisten en thuisverpleegkundigen. Maar evengoed advocaten, professionals uit de bouwsector, bakkers, slagers en kappers doen een beroep op onze diensten. Nu ik net een opleiding notarieel boekhouden achter de rug heb, kunnen ook notarissen bij ons

  aankloppen. Momenteel stomen wij ons kantoor klaar om op de digitale trein te springen. De opmars van elektronische facturatie is onstuitbaar en ondernemers zijn hoe langer hoe meer vragende partij. Logisch, het biedt vele voordelen”, stelt Bart.

  SLUITENDE BOEKHOUDINGHet stereotype beeld van de suffe boekhouder is bij Ruba niet aan de orde. “We onderhouden warme en menselijke relaties met cliënten en denken actief mee met hen en met hun business”, onderstreept Bart. “Daarom streven wij naar minstens vier overlegmomenten per jaar, bij ons op kantoor of in de vestiging van de cliënt. Ideaal om tussentijdse evaluaties op te maken! Door samen te zitten kom je tot een sluitende boekhouding, zoveel is zeker. Daarnaast stimuleren we ons cliënteel om vragen zo snel mogelijk te stellen. Eenrichtingsverkeer is niet aan ons besteed.”

  Bart Ruyters | 011 22 15 85Hendrik van Veldekesingel 150/1033500 Hasseltwww.ruba.be

  KleinMAAR FIJN

  BART

  65 Ruba

  Weinig tijd voor jouw gezin?Op zoek naar dé strategie om sterker te ondernemen?

  Altijd al hét winnende team willen hebben in jouw bedrijf?Kan je jouw verkoopstrategie nog sterker maken?

  Heb jij een duidelijke toekomstvisie?

  PUUR Ondernemen kan jou helpen!

  www.puurondernemen.be - [email protected]

  N I J V E R H E I D S L A A N 1 5 6 3 3 6 6 0 O P G L A B B E E K

  W W W . A L U L I M . B E I N F O @ A L U L I M . B E + 3 2 ( 0 ) 8 9 3 0 8 3 3 7

  Qontact - Advertentie Alulim.indd 1 22/05/18 12:56

  Professionele inrichtingen voor bestelwagens

  Fouga Magisterlaan 2189, 3800 Sint-Truiden • alfa-bvba.be • [email protected] • +32 11 78 02 46

  EQUIPMENTS

  Strategy digital & marketing

  www.tunity.be - [email protected] - Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel - +32 (0)14 75 25 68

  Advertenties

  1/1 1/4

 • WEBSITENaast een stijlvol magazine pakt Qontact uit met een fonkelnieuwe website waar u gemakkelijk collega-ondernemers kunt spotten of uw eigen artikel kunt delen. Naast onze artikels vindt u er alle events, informatie en sfeerverslagen terug. Hebt u belangrijk nieuwste melden? Via de rubriek ‘Brandend actueel’ kunt u uw nieuws onmiddellijk melden aan diverse collega-ondernemers. Daar hebt u alle voordeel bij!

  +/- 15.000 +/- 15.000 +/- 12.000

  SOCIAL MEDIAVandaag zijn social media niet meer weg te denken in onze snel evoluerende maatschappij. Naast print zorgen wij voor een optimale verspreiding van uw verhaal via diverse social media zoals Facebook en Twitter. Dat levert u beslist resultaat op!

  MAILINGQontact verspreidt uw verhaal rechtstreeks naar diverse CEO’s. Elke maand versturen wij meerdere mailings naar ruim 15.000 adressen van Limburgse bedrijven. Deze marketing- acties zorgen onmiddellijk voor een doelgerichte zichtbaarheid. Bovendien kunt u uw onderneming in elke mailing ook visueel in de verf zetten. De ideale introductie bij potentiële collega-ondernemers!

  Online COMMUNICATIE

 • Hoogstpersoonlijk zinvolle QONTACTEN LEGGEN

  Qontact is niet zomaar een netwerk. Wij werken zeer resultaatgericht door tal van personal events te organiseren. Meerdere keren per jaar plaatsen wij u samen met de juiste collega-ondernemers aan tafel om zo

  meer business te genereren. Steeds in een trendy of stijlvol kader zodat u op een aangename manier Qontacten kunt leggen in een ongedwongen sfeer. Onze kleinschalige events staan bekend als de ideale matchmaking!

 • Het magische

  elftal1 SECTOR PER UNIT• Vaste qontact unit• Uitnodigen potentiële gasten• Selecte groep

  5 MAAL PER JAAR• 1 maal voorstelling leden• 1 maal per kwartaal meeting• Productieve ontbijtsessie van 08.00u – 10.00u

  OMZET GENEREREN• Uitwisselen van diverse opdrachten• Gunningsfactor / langetermijnrelatie• Voorstelling potentiële qontacten

 • Naambekendheid en visibiliteit IN 8 STAPPEN

  1PRINTMEDIA

  5PERSONAL

  EVENTS

  2ONLINE

  REPORTAGE

  6MAGISCHE

  ELFTAL

  3SOCIALMEDIA

  7LANCERINGMAGAZINE

  4MAILING

  QONTACT

  8VERZENDING

  MAGAZINE

 • • 1 jaar toegang tot de personal events + 2 lanceringevents (5 à 6 personal events)

  • 1 of 2 pagina’s reportage in Qontact business magazine

  • Verschijning op www.qontact.be

  • Communicatie via social media + mailing

  • Exclusieve toegang tot het magische elftal

  • 1 jaar toegang tot de personal events + 2 lanceringsevents (10 à 12 personal events)

  • 1 of 2 pagina’s reportage in Qontact business magazine

  • ¼ advertentie in het Qontact business magazine

  • Verschijning op www.qontact.be

  • Communicatie via social media + mailing

  • Exclusieve toegang tot het magische elftal

  • 1 jaar toegang tot de personal events + 2 lanceringsevents (12 personal events)

  • 1 of 2 pagina’s reportage in Qontact business magazine

  • ¼ advertentie in het Qontact business magazine

  • Bedrijfsvideo

  • Verschijning op www.qontact.be

  • Communicatie via social media + mailing

  • Exclusieve toegang tot het magische elftal

  PAKKET

  1PAKKET

  2PAKKET

  3

 • Q COMMUNICATIONS | Sales | Sven Van der Meiren | 0498 79 66 60 | [email protected]

  Klaar om de juiste Qontacten

  te leggen?