Download - 15 tips voor boeiende bedrijfsupdates op LinkedIn

Transcript
 1. 1. Origineel: http://www.slideshare.net/LImarketingsolutions/15-tips-for-compelling-company-updates
 2. 2. #1:DENK ALS EEN JOURNALIST Overvoer je relaties niet met informatie. Het is waarschijnlijker dat beknopte intro s en aantrekkelijke koppen leiden tot een groter engagement.
 3. 3. #2:VOEG ALTIJD EEN DUIDELIJKE CALL TO ACTION TOE Vergeleken met updates zonder links, kan het meesturen van een link 2x zo veel engagement tot gevolg hebben.
 4. 4. #3:STEL BEDACHTZAME VRAGEN OM JE PUBLIEK TE BETREKKEN Begin een gesprek door een vraag te stellen die relevant is voor je doelgroep.
 5. 5. #4:VOEG ALTIJD EEN AFBEELDING OF EEN ANDERE VORM VAN RICH MEDIA TOE Val op met een treffende afbeelding of een vorm van rich media. Afbeeldingen resulteren vaak in 98% meer reacties.
 6. 6. #5:VOORDAT JE IETS PLAATST GOED CONTROLEREN OF ER EEN AFBEELDING VERSCHIJNT Zorg er voor dat je update een relevante afbeelding heeft, als je koppelt naar externe content.
 7. 7. #6:PLAATS YOUTUBE VIDEOS OM HET DELEN AAN TE MOEDIGEN Links naar YouTube-video s worden direct afgespeeld binnen LinkedIn en worden over het algemeen 75% meer gedeeld.
 8. 8. #7:MAAK VAN JE CONTENT EEN WAARDEVOLLE SNACK Ontwikkel content die vlug op te nemen is en hoge kwaliteit die leden graag willen delen met hun netwerken.
 9. 9. #8:VERMIJD HYPERTARGETING Voeg niet zo veel targeting filters toe dat je een potentieel publiek uitsluit.
 10. 10. #9:TEST VOOR EEN GOED BEGRIP VAN JE PUBLIEK Experimenteer om de juiste balans te vinden. Overweeg amusement en inspirerende posts te mixen met informatieve en inzichtelijke updates.
 11. 11. #10:MAAK EEN REDACTIONELE KALENDER, MAAR REAGEER TIJDIG OP GEBEURTENISSEN Vertrouw op je redactionele kalender, maar wees flexibel genoeg om te reageren op relevant nieuws, onderwerpen en trends.
 12. 12. #11:VERBIND MET LEDEN VIA COMMENTAAR Houd de conversatie gaande. Monitor discussies en verwijder ongepaste reacties. Ontwikkel een plan om proactief customer-service kwesties af te handelen die zich aandienen.
 13. 13. #12:CONTROLEER, ANALYSEER EN VERFIJN JE CONTENT Volg alle beschikbare analyses. Geef aandacht aan het aanspreken van doelgroepen, soorten content, tijd van de dag en frequentie die tot de meeste interactie leiden en doe dat dan meer!
 14. 14. #13:CONTROLEER, ANALYSEER EN VERFIJN JE CONTENT Met Sponsored Updates kun je je doelgroep bereiken buiten je netwerk van volgers. Bekijk welke content het beste presteert en sponsor die! Leer meer over Sponsored Updates op http://lnkd.in/SponsoredUpdates
 15. 15. #14:EVALUEER EN OPTIMALISEER JE GESPONSORDE UPDATES Met de gedetailleerde rapportages van LinkedIn, kun je in de gaten houden hoe je Sponsored Updates het doen en aanpassingen doorvoeren om ze effectiever te maken.
 16. 16. #15:WEES NIET GEBONDEN AAN ALLEEN MAAR DE WERKWEEK Professionals houden zich gedurende de hele week op allerlei apparaten bezig met Sponsored Updates, en in het weekend zelfs nog meer. Overweeg eenaltijd-aanbenadering.
 17. 17. Origineel: http://www.slideshare.net/LImarketingsolutions/15-tips-for-compelling-company-updates