Willems Transport Rijkevoort - corporate brochure - Nederlands

download Willems Transport Rijkevoort - corporate brochure - Nederlands

of 8

 • date post

  28-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  218
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Wij ontzorgen op het gebied van alle logistieke processen. Willems Transport is een familiebedrijf dat in de loop van 80 jaar is uitgegroeid naar een Logistieke Dienstverlener pur sang. Naast de goederenstroom per vrachtwagen en waar andere modaliteiten mogelijk zijn ook per spoor of over water, beheren wij uw voorraad volgens FIFO principes. Wij letten op de kwaliteit van uw inkomende en uitgaande goederenstroom, bewaken de houdbaarheid van uw goederen, ver- en herpakken en transporteren uw goederen volgens moderne en hoogstaande kwalitietsnormen.

Transcript of Willems Transport Rijkevoort - corporate brochure - Nederlands

 • TRANSPORT - RIJKEVOORT

  Transport Opslag Logistieke diensten

  Wij ontzorgen op het gebied van alle logistieke processen

 • CERTIFICERING

  Vanuit onze visie zorgen wij er voor dat wij bij de bedrijfsvoering voldoen aan de normen die gelden in onze bedrijfssector. Hierdoor profileren wij ons als een gekwalificeerde dienstverlener. Wij voldoen onder andere aan de volgende normeringen: ISO 90010-2008, IFS Logistieke norm met de vermelding Higher Level, erkend leerbedijf en de Lean and Green Award.

  For ISACert B.V.

  Angelie Jansen Certification Manager

  This certificate remains the property of ISACert B.V., Arnhemseweg 18; Postbox 8006, NL-6710 AA Ede, For verification of validity, call: The Netherlands ++31 (0)318 658 750

  ISO 9001 De directie van ISACert B.V. verklaart dat het kwaliteitssysteem van

  Transportbedrijf A. Willems & Zn. BV Hoogeindsestraat 32 5447 PE Rijkevoort

  NEDERLAND

  passend en dekkend is en voldoet aan de eisen van de norm:

  ISO 9001:2008 (Quality Management Systems Requirements)

  Het gekwalificeerde kwaliteitssysteem betreft:Nationaal en internationaal transport van koel- en vries alsmede ongekoelde levensmiddelen en

  overige goederen inclusief gerelateerde op- en overslag en ompakactiviteiten. (met uitsluiting van paragraaf 7.3 ontwerp en ontwikkeling).

  De beoordeling en certificatie heeft plaatsgevonden volgens het ISACert certificatiereglement.

  Certificaat Nr. ISO9001-IS 120125

  Certificatiedatum: 01-02-2013

  Certificaat geldig tot: 31-01-2016

  Volgende audit vr: 10-12-2013

  TRANSPORT - RIJKEVOORT

  Logistieke dienstverlener met het oog op kwaliteit en service

  Willems Transport is een familiebedrijf dat in de loop van 80 jaar is uitgegroeid naar een

  Logistieke Dienstverlener pur sang. Naast de goederenstroom per vrachtwagen en waar

  andere modaliteiten mogelijk zijn ook per spoor of over water, beheren wij uw voorraad

  volgens FIFO principes. Wij letten op de kwaliteit van uw inkomende en uitgaande

  goederenstroom, bewaken de houdbaarheid van uw goederen, ver- en herpakken en

  transporteren uw goederen volgens moderne en hoogstaande kwalitietsnormen. De

  zorg voor de goederen staat binnen ons bedrijf centraal. Hierbij worden allerlei moderne

  informatiestromen gebruikt. Zoals cloud-oplossingen (Dropbox), gekoppelde systemen,

  automatisch registrerende KPIs, allerlei XML-koppelingen, plan-, tijdregistratie- en

  plaatsbepaling systemen.

 • Wagenpark: 60 wagens

  Verzorgingsgebied: Nederland, Belgi en het Ruhrgebied

  Uitrusting:Electrische handpallet trucks en laadklep

  Het ontzorgen van opdrachtgevers in de breedste zin van het woord. Denk hierbij, buiten het transport, aan het in-, ver- en ompakken van goederen. Maar ook voorraadbeheer, aanvoer van grondstoffen, verwerken van afroeporders van leveranciers, afstemming met afnemers en het bewaken van de THT. Met diverse opdrachtgevers zijn de systemen gekoppeld, zo hebben wij inzicht in de productie en de aan- en afvoer. Daar stemmen we de transportcapaciteit op af. Ook sturen wij leveranciers en vervoerders aan met behulp van deze informatie.

  DUURZAAMHEID

  Met het behalen van de Lean and Green Award, met als doelstelling in 2014: 52% reductie op de CO2 uitstoot genereren vergeleken met 2009, en de werkwijze conform richtlijnen van de kwaliteitssystemen (ISO 9001-2008 en IFS Logistic Standard), worden maatregelen dusdanig gemplementeerd dat de voordelen op het gebied van de duurzaamheid worden geoptimaliseerd.

  Uiteraard houden wij bij de aanschaf van nieuw materieel rekening met het energiegebruik, de milieubelasting en de mogelijkheid van energiebesparing. Door het inzetten van IT, zoals boordcomputers en moderne vormen van communicatie, wordt een goede en efficinte bedrijfs-voering nagestreefd. Hiermee worden voordelen gerealiseerd op het gebied van energieverbruik en milieu.

  WERKWIJZE EN VISIE

  Wij onderscheiden ons door het bieden van optimale service en kwaliteit, het koppelen van systemen en het digitaliseren van informatiestromen. Cloud-oplossingen waarbij de digitale informatie wordt gedeeld, is bekend terrein voor ons.

  Zulke maatregelen zijn een succes met goed en gemotiveerd personeel. Tijdens de transporten wordt uiterste zorg besteed aan de instandhouding van de kwaliteit van de producten die wij namens onze opdrachtgevers vervoeren en eventueel op- en overslaan. We blijven ons ontwikkelen als logistieke dienstverlener in de breedste zin van het woord.

  SCHOLING

  Onze chauffeurs hebben een opleiding op MBO-2 niveau gevolgd. In deze opleiding is ruime aandacht geschonken aan het milieu, de arbeidshouding, voorkomen van schade, ladingzekering en meer.

  Wij realiseren ons dat goed personeel het verschil maakt voor een onderneming; het succes staat of valt met de motivatie van het personeel. Ons beleid is erop gericht goed gemotiveerd personeel te werven en te houden. Wij zijn voor een viertal logistieke opleidingen een erkend leerbedrijf en leiden personeel in eigen huis op volgens de richtlijnen van VTL.

  Logistieke dienstenTransport Geconditioneerd 2.000m en

  ongeconditioneerd 2.000m Palletstellingen en inrijstellingen Geconditioneerd volgens normen

  IFS-Log norm, Higher Level.

  Opslag

 • Op- en overslag & Handmatige verwerking

  Willems Transport Rijkevoort verricht naast de reguliere op- en

  overslag werkzaamheden ook specifieke handling ten behoeve

  van de samenstelling en distributie van uw producten. Neem

  contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • OP- EN OVERSLAG

  Op onze locatie in Rijkevoort bezitten wij een geconditioneerde opslagloods van 2.000 m2. Deze koelcel wordt bewaakt door middel van vier automatische temperatuursensoren welke voor de aansturing van de koeling zorgen. Vanzelfsprekend wordt dit 24 uur per dag bewaakt en geregistreerd.

  Naast de geconditioneerde opslag hebben wij de capaciteit voor ongeconditioneerde opslag van 4.000 m2. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor kort- of langdurige

  opslag. Door gebruik te maken van verschillende soorten stellingen, richten we deze in naar de aard van het product en de duur van de opslag. Hiermee wordt de effectieve opslagcapaciteit aanzienlijk vergroot.

  Wij verzorgen de distributie in de Benelux voor meerdere opdrachtgevers. Wij houden de goederen in opslag en op aansturing van onze opdrachtgevers worden de goederen gedistribueerd naar hun klanten.

  TRACK & TRACING

  Door de informatisering en automatisering van het logistieke proces bieden wij de mogelijkheid om via Track & Tracing de voortgang van de distributie van producten te volgen. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheden, informeren wij u hierover graag in een persoonlijk gesprek.

  Transport Opslag Logistieke diensten

 • Een breed pakket van dienstenvoor uw gehele logistieke proces

  12345 6

  123412345 6

  1234

  12345 6

  1234

 • COMPLETE DIENSTVERLENING

  Wij bieden onze klanten een breed pakket aan diensten. Indien gewenst kunnen wij het hele proces, vanaf de productie tot en met het afleveren van de goederen, overnemen. Hieronder valt, naast transport en opslag, ook de mogelijkheid om producten te verpakken, over te pakken, te bestickeren etc. Indien uw goederen per container gexporteerd worden, ontwerpen wij een beladingsplan voor de container. Wij laden containers voor export onder andere met met losse goederen en op pallets. Wij bieden onze

  klanten daarbij de mogelijkheid om elke stap in het proces te volgen door gebruik te maken van de moderne systemen in ons klantenportaal. Zo heeft u ieder moment de mogelijkheid te controleren wat de status, de locatie en de planning van uw product is. Hiermee nemen we de zorg uit handen, maar u behoudt de controle die u zou hebben als u dit proces zelf zou cordineren. Met onze transparantie, zorg en ervaring staan wij garant voor een perfecte dienst-verlening en levering van uw product.

  In het transport is distributietransport in de Benelux onze specialiteit. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij zelf alle leveringen voor de Benelux en het Ruhrgebied. Overige bestemmingen worden beleverd via collega vervoerders, die volgens onze normen werken. Wij houden de goederen in opslag en krijgen van onze opdrachtgevers door welke goederen moeten worden gedistribueerd naar hun klanten.

  Transport Opslag Logistieke diensten

 • HOOGEINDSESTRAAT 32

  5447 PE RIJKEVOORT

  TELEFOON +31 (0) 485 371844

  FAX +31 (0) 485 371831

  EMAIL INFO@WILLEMSTRANSPORT.NL

  INTERNET WWW.WILLEMSTRANSPORT.NL

  WILLEMS TRANSPORT & LOGISTIEK RIJKEVOORT

  TRANSPORT

  OPSLAG

  LOGISTIEKE DIENSTEN