VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Monoliet afgewerkte vloer. Entresol (betonnen...

Click here to load reader

 • date post

  24-Jan-2021
 • Category

  Documents

 • view

  4
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Monoliet afgewerkte vloer. Entresol (betonnen...

 • VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE

  TE KOOP

  VRIJSTAAND BEDRIJFSGEBOUW OP RUIM PERCEEL

  KIEENWEG 20

  BAARLO

 • TE KOOP OP INDUSTRIETERREIN “DE KIEËN”

  BEDRIJFSGEBOUW KIEËNWEG 20

  BAARLO Object Het vrijstaande bedrijfsgebouw met kantoren gelegen op een ruim perceel is gebouwd in 2010 en gelegen op industrieterrein “de Kieën” waar diverse kleinschalige bedrijven zijn gevestigd zoals Bouten Kozijnen, Polymat en HD Tools. Locatie/bereikbaarheid Het object is goed bereikbaar aan de Rijksweg N273 en de op- en afritten van de snelweg A73 op enkele minuten rijafstand gelegen. Een bushalte is op loopafstand gelegen. Parkeren Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Oppervlakte (in m2 vvo) Totale vloeroppervlakte: ca. 1.540 m². Kantoorruimte: ca. 340 m² verdeeld over twee lagen. Bedrijfsruimte: ca. 1.200 m² (inclusief ca. 230 m² entresol). Perceelgrootte Kadastraal bekend: Gemeente Maasbree, sectie M, nr. 1104 en groot 3.010 m². Opleveringsniveau Kantoren Vloerverwarming (middels een c.v.-installatie) /vloerkoeling (middels een koelinstallatie) en een WTW-installatie. Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen. Wand- en plafondgoten geschikt voor elektra, telefonie en databekabeling. Bedrijfsruimte 4 overheaddeuren. Heaters in bedrijfsruimte. Monoliet afgewerkte vloer. Entresol (betonnen verdiepingsvloer). Buitenterrein Bestrating bestaat uit grijze betonstraatstenen. De achterzijde is bereikbaar via een afsluitbare oprit rechts van het gebouw.

 • Koopcondities Koopsom € 850.000,00 k.k. exclusief BTW Aanvaarding In onderling overleg. Voorbehoud Goedkeuring verkoper/eigenaar. Voor nadere informatie en/of bezichtiging: Hauzer & Partners Bedrijfsmakelaardij B.V. Stefan Bouwman & Bart Leenen T 077 – 321 91 30 E [email protected]

  Bijlagen * Foto’s * Kadastrale kaart * Situering

 • FOTO’S

 • KADASTRALE KAART

 • SITUERING

  Aan de inhoud van deze brochure (presentatie) kan geen enkele aansprakelijkheid worden ontleend. De presentatie is enkel afgedrukt als hulpmiddel, uitsluitend om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over de afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bo daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van de tekening (ook qua maten).