Violí i piano MARIA FLOREA JUAN - piera IMPREMPTA.pdf · PDF fileFRANZ SCHUBERT...

Click here to load reader

 • date post

  19-Sep-2018
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Violí i piano MARIA FLOREA JUAN - piera IMPREMPTA.pdf · PDF fileFRANZ SCHUBERT...

 • CONCERTMARIAFLOREA

  Viol i piano

  AUDITORI DE CA LA MESTRAP I E R A

  Obres de Schubert, Prokofiev, Beethoven i Franck

  Divendres 29 de novembre 2013

  20:00h

  JUANBARAHONA

 • PROGRAMA

  L.v. BEETHOVEN (1770-1827) Sonata per a piano i viol en Sol Major n.8 op. 30 Allegro

  SERGEY PROKOFIEV (1891-1953) Sonata n.1 per a viol i piano en Fa Menor op. 80 Andante assai

  CSAR FRANCK (1822-1890) Sonata en La Major per a viol i piano Allegro

  FRANZ SCHUBERT (1797-1828) Impromptu per a piano sol

  SERGEY PROKOFIEV (1891-1953) Sonata n.2 en Re Major op.94bis per a viol i piano. Andante Allegro con brio

  JUAN BARAHONA YPEZ piano

  Nascut en 1989, inicia els seus estudis de piano a l'edat de 6 anys amb la professora Narin Karapetyan.

  Des del curs 2008-2009 s alumne de Galina Eguiazarova a la Escuela Superior de Msica Reina Sofa de Madrid, on ha rebut en els cursos 2009-2010 i 2011-2012, de mans de Sa Majestat la Reina la distinci d'Alumne ms Excellent de la ctedres de piano i msica de cambra.

  Ha rebut classes magistrals dels professors: Dmitry Bashkirov, Zoltan Kocsis, Menahem Pressler, Joaqun Achcarro, entre daltres.

  Ha format part del Grup Albniz de Prosegur, de l'Escola Superior de Msica Reina Sofia de Madrid, amb qui ha actuat en prestigioses sales de concert.

  Ha obtingut diversos premis. Entre daltres el Primer Premi del Concurs Paper de Msica (2010 Capellades- Barcelona). Com a solista ha actuat amb nombroses agrupacions sota la batuta dels Mestres Maximiano Valds, Pablo Gonzlez, Oliver Daz, Patricio Aizaga, Dorel Murgu, entre daltres.

  Aix mateix ha ofert recitals en diversos Cicles de concerts i sales. La temporada 2011/2012 va ser seleccionat per participar dins del cicle de concerts "Clssics en Ruta" de lAIE. Festival Internacional Collegium Musicum de Pommersfelden (Alemanya) on va fer.diversos enregistra-ments per la Bayerische-Rundfunk. Recentment ha actuat al Royal Cultural Centri a Amman (Jordnia).

  MARIA FLOREA SITJ viol

  Nascuda a Esparreguera el 1993. Deixeble del mestre Gonal Comellas, actualment rep classes del professor Zakhar Bron a la Escuela Superior de Msica Reina Sofia.Tamb ha rebut clases magistrals de Sergey Kravchenko, Eugen Sarbu, Adelina Oprean, Stefan Gheorghiu i Ivry Gitlis.

  Tenia 7 anys quan va oferir el seu primer concert com a solista acompanyada per lOrchestre de Montbliard (Frana) sota la direcci del mestre Paul Staicu.Tamb ha estat acompanyada per lOrquestra Simfnica del Valls, Filharmnica de Sibiu, Filarmnica de Ploiesti (Romania) Orchestre de la Ville et de l'Universit de Fribourg (Sussa) i Simfnica Europea junt amb els mestres Alvaro Albiach, Manuel Galduf, Alexander Ianos i Cristian Florea.

  Va ser seleccionada pel Cicle de Concerts El Primer Palau celebrat a Barcelona loctubre de 2007.

  Diu della el crtic Jorge de Persia a La Vanguardia 24/07/12: Formidable so, rod, clid, fins i tot en lagut; bona tcnica i afinaci impecable

  Gaudeix de beques de la Escuela Superior de Msica Reina Sofia, i de la Generalitat de Catalun-ya. Entre daltres premis cal esmentar:Premi nic XIX Concurs Paper de Msica de Capellades (maig 2008)Quart Premi Wieniawski Competition Lublin-Polnia (setembre 2012)Tercer premi IX Internat. Competition Young Virtuosos Bulgria (mar 2013)Premi Alumne Excellent de S.M. la Reina (Madrid 2013)

  T vries gravacions a www.youtube.comi tamb a Catalunya Msica: http://www.catmusica.cat