Ving eksotisk bilag

16
Finn ditt vinterparadis reis til sommeren i vinter ARUBA SIDE 2 CUBA SIDE 6 MEXICO SIDE 8 THAILAND SIDE 10

description

Et inspirasjonsmagasin til Vings eksotiske reiser.

Transcript of Ving eksotisk bilag

Page 1: Ving eksotisk bilag

finn ditt vinterparadis

reis til sommeren i vinter

aruba side 2

cuba side 6

mexico side 8

thailand side 10

Page 2: Ving eksotisk bilag

aruba – livsnytelse for viderekomne

2

manchebo beach resort

reis til sommeren i vinter | | cUba | mexico | thailand | aruba

Page 3: Ving eksotisk bilag

Aruba er ubeskrivelig vakker. Her finner du noen av verdens flotteste strender

omkranset av turkis hav så langt øyet kan se. Kombinert med det varme karibiske

lyset er det lett å ty til klisjeer når man skal forsøke å gjengi opplevelsen av et

morgenbad her. Nærmere følelsen av å bade i himmelen kommer man ikke på jorda…

3

Page 4: Ving eksotisk bilag

Denne vinteren kan Ving, som eneste norske reisearrangør, tilby direktefly til Aruba. Her ønskes du velkommen av en hvit løper av korallsand, og sval passatvind kysser deg på kinnet i det du forventningsfullt trer ut i solen. Her stuper pelikanene fra himmelen på jakt etter småfisk, og det vakre karibiske lyset gjør at himmelen og havet nesten fremstår som ett. Og været? Rundt 28 grader i luften og 25 i vannet – året rundt!

“One happy Island” er hva øyboerne selv kaller Aruba, og det med god grunn. Stem-ningen er avslappet og lyden av merengue og soca strømmer ut fra restauranter, lounger og strandbarer. Selv om øya er liten er tilbudet stort av restauranter, shopping og underhold-ning. Velg mellom utsøkt mat fra alle verdens hjørner eller gjør et kupp i en av øyas mange merkeklær-butikker.

Her bor du rett på Karibias bredeste, reneste og mest spektakulære strender. Den lange strandlinjen er perfekt for alt fra joggeturer ved morgengry, spa og yoga til romantiske turer i solnedgangen. Eller hva med en ridetur over turkise bølger om bord på en katamaran? Hopp i det glassklare vannet med snorkel og dykkemaske, og oppdag hvorfor Aruba kalles “Karibias vrakhovedstad”.

ving.no/aruba

(d)rømmebryllup

4

reis til sommeren i vinter | | cUba | mexico | thailand | aruba

stranden ved radisson aruba resort

Page 5: Ving eksotisk bilag

Legg bryllupet eller bryllupsreisen til Aruba! “Den lykkelige øya” er perfekt for lange kyss, forelskede blikk, late morgener, luksuriøs mat, avslappende massasje – ja du vet, alt det der som du lengter etter å gjøre med din elskede.

Flere av hotellene har egne bryllupsplanleggere som hjelper til med alt fra fotografering og bespisning til den offisielle vielsen. Med andre ord; her kan dere konsentrere dere om romantikken, mens andre tar seg av alt det praktiske.

Les mer på ving.no/bryllupsreiser

(d)rømmebryllup

5

bucuti beach resort

Page 6: Ving eksotisk bilag

reis til sommeren i vinter | arUba | | mexico | thailand | cuba

cuba – en reise i tid

6

Med sigarer, strender og salsa i verdensklasse hyller cubanerne

livets goder. Salsaen akkompagneres av motordrønn fra nostalgiske

dollarglis som cruiser av gårde mellom revolusjonsmonumenter og

falmede bygninger i kolonistil. En reise til Havana er en reise tilbake

i tid.Foretrekker du nåtiden venter Varaderos vakre strender.

Page 7: Ving eksotisk bilag

7

havana ... Å spasere gatelangs her er som å befinne deg i en gammel film. Falmede bygninger i kolonistil fungerer som kulisser i denne historiske og spennende byen. Amerikanske biler fra 50-tallet ruller i gatene, folk samles på gatehjørner for et slag domino og lyden av dampende salsa strømmer ut fra åpne vinduer.

Over 45 år med Fidels kommunisme har satt sine spor, og det er som om tiden her har stått stille. Her finnes det ingen glorete reklame, amerikanske hurtigmatkjeder eller blinkende neonskilt som skal selge deg noe. Det cubanerne eventuelt mangler av materielle goder, tar de til gjengjeld igjen i en beundringsverdig rik kultur. Her lever man livet i salsatakt, og smilet og latteren ligger alltid på lur. Slå deg ned på en av Havanas mange salsabarer, nyt en mojito og en sigar og opplev cubanernes legendariske livsglede på nært hold.

varadero er et tropisk paradis på Cubas nordside med en 2 mil lang, kritthvit karibisk sandstrand. Her ligger flotte hotell, golfbaner, marinaer, butikker og utesteder på rekke og rad. Stedet er som skapt for late dager i solen, og aktivitetstilbudet er stort med alt fra snorkling til turer til Grisebukta.

I Varadero kan du også få oppfylt drømmen om å svømme med delfiner, en opplevelse du garantert ikke kommer til å glemme. Varadero ligger bare ca. to timer fra Havana, så her ligger alt til rette for å kunne kombinere deilig strandliv med et besøk i en av verdens mest unike byer.

cuba er viden kjent for sine sigarer, mojitos og Ernest Hemingway. Sist-nevnte var ikke den som sa nei takk til hverken det første eller det andre. Den dag i dag kan du besøke La Bodeguita del Medio, baren der Hemingway selv pleide å drikke sin mojito og tidligere gjesters erindringer står skrevet på veggene.

Selve drinken ble oppfunnet på de vakre strendene, der arbeidere slukket tørsten etter endt arbeidsdag. Bare tanken på å nyte en mojito i sine rette omgivelser som den ble oppfunnet, er i grunnen nok til å skulle tilbringe noen dager på de karibiske korallstrendene i Varadero. Slå deg ned i en solstol vendt mot havet, slapp av og la tiden stå helt stille.

ving.no/cuba

Page 8: Ving eksotisk bilag

reis til sommeren i vinter | arUba | cUba | | thailand | mexico

mexico – pyramider, mystikk og margaritas

8

Fantastiske strender, unike severdigheter og mat som får tennene til å løpe

i vann. Enten du bare ønsker å ligge i hengekøya eller søker uforglemmelige

eventyr, så kommer Mexico til å innfri alle dine feriedrømmer. Vi akter ikke

å fortelle deg hva du skal eller ikke skal gjøre i ferien, men vi kan derimot

tipse deg om fem ting du absolutt ikke bør gå glipp av.

Page 9: Ving eksotisk bilag

5 ting du ikke må gå glipp av i mexico1. strendene En av hovedgrunnene til at mange reiser til Mexico – og med rette! I dette bugnede fruktfatet av fristelser er det mange favoritter å velge mellom. Med rundt 100 kilometer kystlinje, og blått hav på alle kanter, er det bare å pakke bagen og legge ut på strandsafari. Kanskje finner du din nye favorittstrand rundt neste sving?

2. severdighetene Severdighetene alene er grunn nok til å legge ferien til Mexico. Reis ut i jungelen, se myteomspunnede mayaruiner, seil på turkisblått hav eller besøk det fredede reservatet Siaan Ka’an. Bli med oss på spennende utflukter og vi vil gi deg opplevelser du sent vil glemme!

3. svøm med delfinerMange drømmer om å få svømme sammen med delfiner og i Mexico har du muligheten! Med Ving kan du bli med til en park der du ikke bare får se delfinene, men der du også kan stupe ut i vannet og leke med de intelligente kjæledyrene. En unik opplevelse og et hjerte- varmende minne for livet.

4. cenoterOpplev et helt spesielt naturfenomen! Cenoter er dype synkehull i jorden, fylt med grunnvann fra underjordiske vannreservoarer. Noen cenoter kan være 100 kilometer lange, andre har sjeldne dryppsteins- grotter og i visse kan du dykke i krystallklart vann med nærmest ubegrenset sikt.

5. matenReis dit hvor hver dag er tacofredag! Rykende ferske hvetetortillas, kremet guacamole, knasende sprø nachos, frityrstekte gorditas, fyldig ost, pikant salsa, deilig chimichanga, nydampet tamales osv. Listen kunne fortsatt i det uendelige, for det skorter virkelig ikke på smak-fulle fristelser fra det fyrige meksikanske kjøkkenet. Bare tanken kan få tennene til å løpe i vann. En smaksrik verden full av spennende farger og krydder venter, så bestill ditt avbrekk fra vinterkulden i dag.

ving.no/mexico

9

isla mujeres

Page 10: Ving eksotisk bilag

reis til sommeren i vinter | arUba | cUba | mexico | | thailand

thailand – store smil og perlehvite strender

10

Thailand har alt man kan ønske seg av en eksotisk

drømmeferie. Enten du ønsker late dager i solen eller

en ferie full av eventyr – du finner det i Thailand!

Page 11: Ving eksotisk bilag

11

chicken island, krabi

gode grunner til å reise havets fristelser Bli med longtailbåter ut i en skjærgård så vakker at den kan gjøre deg svimmel. Besøk små paradisøyer, bad i turkisblå laguner og se grønnkledde klipper som skyter opp fra havet. Mange velger også å ta dykker- sertifikatet i det krystallklare vannet.

strandlykkeThailand er et overflødighetshorn av kritthvite strender i verdens- klasse. Ligg i hengekøya og svai i vinden som et palmeblad, eller la en massør gå løs på spente muskler. Kjenn hverdagens kjas og mas forsvinne som dugg for solen.

matenThaimat – trenger vi egentlig si mer? Her kan du velte deg i sunne, lekre og smaksrike retter fra et av verdens beste kjøkken. Spis godt i ferien, uten å komme hjem som en badeball. Fristende mat får du overalt, enten du bestiller noe raskt fra et gatekjøkken, setter deg ned på en lokal restaurant eller velger fra en overdådig All Inclusive-meny. Ikke rart de kaller det for Smilets land!

eventyrlysten?Meld deg på en av våre utflukter! Vi har et fyldig program med spennende turer for deg som ønsker å oppleve mer av Thailand. Bli med oss på jungelsafari, flotte båtturer til vakre øyer, én- eller to-dagers- turer til hovedstaden Bangkok og mye mer.

uformelt og avslappendeDet er noe med atmosfæren i Thailand som gjør deg varm om hjertet. Tempoet utenfor storbyene er avslappet og kleskoden uformell. Kanskje kan dette tilskrives backpackerne, som i mange år har hatt Thailand som yndet reisemål. Og glad er vi for det, for når du har reist hele veien til Thailand, så fortjener du å sette hverdagen på pause og bare kose deg i paradis.

ving.no/thailand

Page 12: Ving eksotisk bilag

bo bedre i thailand

12

reis til sommeren i vinter | arUba | cUba | mexico | | thailand

Thailand er en sikker vinner både for barnefamilier og voksne som

reiser uten barn. Her har Ving to Sunwing Resorts og et Sunprime

Resorts som vil gi deg en gullkantet ferie du sent vil glemme.

bangtao beach

Page 13: Ving eksotisk bilag

Reiser du til Thailand med Ving, har du mye å velge mellom. Vi har hele tyve ulike reisemål og hotell for enhver smak, enten du foretrekker å bo på et lite bungalowhotell eller et stort All Inclusive- anlegg. På våre nettsider finner du hele utvalget av både hotell og reisemål. Her er tre av våre mest populære hotell på Phuket.

sunwing resort er barnas paradis

Fantastiske Sunwing Resort Kamala Beach (bildet over) ligger langs en nydelig, lang-grunn og barnevennlig sandstrand. Vings gjester kåret dette til et av våre ti beste hotell forrige vinter! Her finnes det en rekke spennende aktiviteter for de minste og treningsrom for de voksne. Mens barna leker med andre småtasser i Lollo & Bernies Miniland, kan du ta deg en velfortjent pause på hotellets spa.

Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach har et fantastisk bassengområde og ligger langs en lang paradisstrand. Her får hele familien en eksotisk Thailandferie i trygge, barne- vennlige omgivelser. Mens de små propellene boltrer seg i sanden eller leker med Lollo & Bernie, kan du nyte en ekte thaimassasje eller bare dorme i skyggen av palmene. Syvende himmel for store og små. Les mer om Sunwing Resort på side 14.

sunprime resorts for voksne livsnytere

Sunprime Kamala Beach Resort er vårt aller beste alternativ for voksne som reiser uten barn. Hotellet ligger rett på den populære stranden i Kamala Beach og kan blant annet by på et stort bassengområde, avslappet atmosfære, utsøkt frokostbuffé og sjelefred. Les mer om Sunprime Resorts på side 15.

våre beste hotell i thailand

13

Page 14: Ving eksotisk bilag

sUnwing resort – barnas 13 Underverk

sunwing resort – barnas 13 underverk

alltid på sunwing resort• Barn under 12 år spiser gratis

• Gratis WiFi på hele hotellet

• Familietilpassede leiligheter

• Store, barnevennlige basseng

• Spa, gym og SATS-klasser

• Aktiviteter og underholdning

• Lollo & Bernie på hotellet

• Skandinavisk barneklubb

• Play & Chat med PS3

• Restauranter og barer

• Smarte Inclusive-løsninger

• Direkte busstransport og Easy Travel

• Vingservice døgnet rundt

Verden har sine 7 underverk, men for barna handler det snarere om 13 – våre Sunwing Resort. Det finnes få andre plasser hvor de yngste trives så godt som her.

Vi har brukt de siste 45 årene på å finslipe alt ned til den minste detalj for at hele familien skal få en så avslappende og vellykket ferie som mulig. Vi pleier å si at hvis barna har det bra, har foreldrene det bra, og omvendt.

I dag kan vi tilby hele 13 Sunwing Resort på populære reisemål over hele verden. De fleste ligger på, eller rett ved flotte sandstrender – hvilket du velger er egentlig bare en smaksak.

ving.no/sunwing

Gran Canaria • Egypt • Kreta • kypros • Mallorca

Rhodos • Thailand • Tenerife • Tyrkia

14

Page 15: Ving eksotisk bilag

sUnprime resorts – skreddersydd for voksne

sunprime resorts – skreddersydd for voksne

•Skreddersyddehotellforvoksne

•Brabeliggenhet

•Designrommeddeiligesenger

og flotte balkonger

•Spa

•Gym&fitnessmedSATS-klasser

•Roligebassengområder

•Modernerestaurantpåhotellet

•Direktetransportt/rflyplassoghotell

•Servicedøgnetrundt

•Minst4vinger

•Aldersgrense16år

alltid på sunprime resorts

sunprime kamala beach i thailand

Voksne som reiser uten barn trenger noe for seg selv. Derfor har vi skapt hotellkonseptet Sunprime Resorts. På Sunprime Resorts nyter du livet i takt med dønningene fra havet, mens kroppen sakte lades opp i smakfulle omgivelser. Skjem deg bort med spa, spennende mat og god vin. Tren ved soloppgang eller slumre med en god bok ved bassengkanten. Hva du bruker tiden på er opp til deg, for på Sunprime Resorts er det du som bestemmer, du som har ferie!Du kan velge mellom hele 10 Sunprime Resorts.

ving.no/sunprime

Gran Canaria • Kreta • kypros • Mallorca • Thailand • Tenerife • Tyrkia

15

Page 16: Ving eksotisk bilag

ving.no tlf.088 88 Vings butikker eller ditt reisebyrå

fortsett reisen på ving.no

følg ving og få nyheter og tilbud der du er i hverdagen

ving.no/happyhour

– Happy Hour hver fredag kl. 13.00-15.00.

Eksklusive tilbud til deg som mottar

Vings nyhetsbrev.

facebook.com/vingreiser

– del reiselysten med over 100.000 andre.

twitter.com/vingreiser

– hold deg oppdatert.

ving.no/nyhetsbrev

– motta eksklusive tilbud, tips og

nyheter før alle andre.

blogg.ving.no

– fortell oss hva du synes!

@vingreiser på Instagram

– Ta et blikk bak kulissene på våre reisemål.

reis til som

meren

i vinter . U

tgitt okto

ber 2012.