THERMALIUM - cenik wellness storitev

download THERMALIUM - cenik wellness storitev

of 24

 • date post

  11-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  226
 • download

  1

Embed Size (px)

description

THERMALIUM - cenik wellness storitev v Termah 3000 Moravskih Toplicah

Transcript of THERMALIUM - cenik wellness storitev

 • Cenik wellness storitev

 • Samo pri nas

  Pri kopelih lahko izbirate med termomineralno ali nao zdravilno naftno na-ravno vodo.

  Thermalium naravna termalna 26,50 ali termomineralna kopel 23,50

  * dopl. za aroma ali kromoterapijo 2,50 Kopel z hydroxy efektom nudi mono mehansko masao (ez 250 vodnih in zranih masanih ob). Kot dodatek si lahko privoite aromatina eterina olja in terapijo z barvno svetlobo (kromoterapija)

  Panonska naravna termalna 27,90 ali termomineralna kopel 24,50

  * dopl. za aromaterapijo 2,50 Kopel je kombinacija kromoterapije z audio magneto terapijo, zdravljenje z zvokom in magnetnimi valovi, ki blagodejno vplivajo na poutje in spodbujajo cirkulacijo.

  Moravska naravna termalna 22,90 ali termomineralna kopel 20,50

  * dopl. za aromaterapijo 2,50 Prijetno sproanje v nai rni ali termomineralni vodi z hydroxy efektom.

  Naravne termalne ali termomineralne kopeli

 • Zdravje in dobro poutje iz globin panonskega morja nam daje edinstvena rna termomineralna voda, ki tonizira organizem, kot voda z visoko vsebnostjo mineral-nih snovi ima protiboleinski uinek, kot hidrogenkarbonatna voda iri ile, zato iz-recno pozitivno vpliva na kronino vnetne procese razlinih lokacij in vzrokov. Znan je njen sedativni pomirjevalni uinek, saj zmanjuje ivno vzburjenost.

  Skupaj se prepustite nenim valovom panonskega morja

  Thermalium sanje v dvoje 34,00 Kopel za dve osebi v termalni vodi ob sveah in kozarcu penine.

  Panonska termomineralna kopel za dve osebi 24,90 Termomineralno razvajanje v dvoje ob vodni masai in sproujoi glasbi.

  Moravska termomineralna kopel za dve osebi 23,90 Termomineralno razvajanje v okrogli kopeli ob neni vodni masai in sproujoi glasbi.

  Kot dodatek si pri vseh kopelih lahko privoite aromatina eterina olja, ki ugo-dno vplivajo na koo in se skozi njo absorbirajo v telo. 3,00

  Samo pri nas

 • Samo pri nas

  Panonska kopelPanonska kopel ima irok spekter terapij. Pri tej kopeli je znailen ugoden uinek na vegetativne funkcije in znatno poveanje diurese (odvajanje urina), zdravljenje nespenosti in izboljanje revesnega gibanja.e po prvi kopeli se lahko zazna pomirjajoi uinek z izboljanjem poutja.

  Zvoni uinek - avdioterapijaUporablja se terapevtsko harmonina glasba za fizino terapijo. Ta glasba zvok, potuje skozi telo s pozitivnimi uinki. Zvok postane del telesne aktivnosti. Od-visno od izbrane glasbe se harmonizira krvni tlak in srce, krvni obtok ter dihanje, pa se stimulirata ali umirita.Srni utrip, mogansko valovanje, delovanje elodca in revesja se prilagodijo glasbi. Terapija z zvokom pri kopalcu pomirja emocije, stres in obremenitve vsak-dana.

  Uinek barvnih lui kromoterapijaSvetloba je najbolj pomembna za stanje naega duha (pomlad). Vsi pomembni bio-loki cikli so pogojeni s svetlobo proizvodnja hormonov, presnova.

  Uinek zvoka in lui z magnetinim poljem

 • Vsaka barva spektra svetlobnih arkov, ima razlino valovno dolino. S tem pa ima speci-fien uinek na organe in dele telesa. Te ugotovitve energetske medicine uspeno upora-bljamo tudi v kopelih - Panonska kopel.

  RDEA: valovi v rdeem delu spektra prodrejo globoko v telesna tkiva. Rdea je na splono stimulator metabolizma. S tem pospeuje procese zdravljenja, ki ga telo nenehno izvaja.RUMENA: pospeuje obnovitev celic. Uspene terapije z rumeno svetlobo so po pokod-bah ali operacijah na ali pod koo.ZELENA: je barva ravnovesja. Umiri in uskladi prekomerno aktivne procese presnove. Zeleno modri spekter ugodno vpliva na zgornje plasti koe in pomirja vnetja.MODRA: ima posebno moan uinek na metabolizem in na zgornje plasti tkiv. Posebno modro vijolien spekter stimulira prebavo.

  Magnetino polje sama voda je energizirana z naravnim, utripajoim magnetinim poljem. To polje poi-vljajoe deluje na kopalca bioloko stimulativni uinek.ivni in imunski sistem potrebujeta elektrino energijo, ki je odvisna od naravnega sti-mulacijskega magnetinega polja. Ravno to polje pa tudi pospei cirkulacijo krvi, s tem prenos in porabo kisika v celicah telesa. Pospei se tudi limfni obtok in s tem razstruplja-nje telesa. Ugodno vpliva na regeneracijo kosti in vezivnih tkiv po pokodbah.

  Samo pri nas

 • Samo pri nas

  Naravni peloidNaravni sladkovodni peloid iz Negovskega jezera zori v rni termomineralni vodi in se uspeno uporablja v termoterapiji. Termoterapija pomaga omiliti bo-leino povezano z zakrenostjo miic, pospeuje raztezanje mehkih tkiv v okolici hrbtenice, povea fleksibilnost tkiv in obutek ugodja, zmanja togost in monost pokodb.

  Zaradi teh lastnosti priporoamo aplikacijo termo oblog pred vsako masao! od 1 do 5 oblog in ve 12,00 - 32,00

  Thermalium manikura 80 min. 38,90 (naravna nega nohtov in obnohtne koice, piling, masaa, maska, parafinska oblo-ga, lakiranje)

  Thermalium pedikura 120 min. 80,00 (Zelina kopel, pedikura, piling, maska, parafinska obloga in refleksna masaa stopal, kjer s pritiski na doloene cone, stimuliramo delovanje organov in poma-gamo pri vzpostavljanju ravnovesja v telesu)

  Parafinska obloga rok ali nog ima globinski istilni in negovalni uinek, stimulira cirkulacijo v tkivu, koo naredi mehko in prono in pozdravi suho in razpokano koo.

  Od glave do pete

 • Samo pri nas

  Thermalium Spa tretma s sladkornimi kristali 60 min. 40,50 Ekskluziven anti-aging izvleek iz vrikov mlade bukve v Timeless liniji kozmeti-ne hie DR GRANDEL, upoasni proces staranje koe in vam ob senzacionalnemu obutku med izvajanjem tretmaja ponuja ametno, svilnat dotik vae koe.

  Thermalium ekskluzivna nega obraza in dekolteja po posvetu z kozmetiarko 90 min. 80,00

  je celovita nega, ki vkljuuje povrinsko in globinsko ienje koe, nanos ampul, posebne obloge ali maske (odvisno od potreb koe), masao obraza in dekolteja, oblikovanje obrvi, po potrebi delna depilacija obraza in barvanje trepalnic. Na-menjena vsem tipom koe, ker je prilagojena individualnim potrebam.

  Poseben dodatek k negi Thermalium je masaa rok z visoko kvalitetnim aro-matinim oljem Eve Taylor, ki neguje in vlai koo in strokovno svetovanje za nadaljnjo nego doma.

 • Masae

  Masae samo pri nas

  Thermalium special 90 min. 84,00 Dolgoletne izkunje in znanje naih maserjev smo zdruili v edinstveno masao.Pri masai se uporabljajo razline masane tehnike, ki so izvzete iz razlinih vrst masa, za katere menimo, da so najbolje in najbolj uinkovite (klasina masaa, lomi lomi, limfna drenaa, ayurveda, akupresura, refleksna masaa).Masaa se izvaja s toplim, isto naravnim oljem. Edinstveno in samo pri nas!

  Thermalium masaa cela 50 min. 44,00 Je masaa s toplim oljem, ki se menjava glede na letni as. Olje zmeraj vsebuje sestavine, ki stimulativno delujejo na nae telo. Masaa je klasina celega telesa s poudarkom na masai stopal.

  Thermalium masaa polovina 30 min. 29,90 Izvaja se klasina masaa hrbta in vratu v kombinaciji z masao stopal. Uporablja se enako olje kot pri Thermalium masai celega telesa.

  Velika livada 50 min. 45,90 Masaa celega telesa za boljo poutje in sprostitev miic. Edinstvena masaa z bu-nim oljem, ki daje pravi pridih Prekmurja.

 • Masae samo pri nas

  Mala livada 20 min. 27,00 Edinstvena masaa hrbta z bunim oljem za sprostitev miic in sproanja napeto-sti. Masaa, ki dii po Prekmurju.

  Panonski travnik cela 60 min. 45,50 Po masai celega telesa, sledi masaa obraza in dekolteja ali masaa sto-pal po vai elji. Olje za masao prejmete na wellness recepciji. Specifi-no olje Panonski travnik vsebuje rastline in zelia, ki rastejo v Prekmurju. Po opravljeni masai vam preostanek olja vrnemo.

  Panonski travnik polovina 30 min. 31,50 Za odpravljanje teav s hrbtenico, miicami hrbta ter vratu, ob omamni aromi pa-nonskega travnika, sledi masaa obraza ali stopal. Ostanek tega naravnega olja vam podarimo.

  Panonski travnik s pilingom 80 min. 58,90 Pred masao z oljem Panonski travnik, se prilee peeling, ki odstrani odmrle celice koe in odpre pore, skozi katere se laje vsrkajo hranilna olja. V peelingu Panonski travnik so enake sestavine kot v olju (timijan, rman, melisa, mukatna kadulja).

 • Gold 50 min. 90,00 Z edinstveno zlato masao celega telesa, ki temelji na olju, obogatenim s istim 24-karatnim zlatom, bo vaa koa zasijala z novo ivljenjsko energijo. Zlato koo uvrsti, obnavlja in poivlja ter jo iti pred neugodnimi zunanjimi vplivi. Z bogatim energetskim nabojem krepi odpornost koe, ji daje mo in energijo ter vpliva na dobro poutje.

  Prestige gold 60 min. 110,00 Prestina zlata masaa celega telesa v kombinaciji Lomi lomi nui masao in z oljem, obogatenim s istim 24-karatnim zlatom, dopolnjenim z specialnim gelom za vitali-zacijo in regeneracijo celic. Masano olje je dodatno oplemeniteno z zlatimi listii za dvig ivljenjske energije. Z lahtno kombinacijo natetih darov narave boste doiveli popolno prenovo duha in telesa.

  Masae

 • Mavrina sprostitev 70 min. 56,50 Masaa celega telesa z vitaminskim maslom, ki deluje hranilno in poivljajoe na koo ter izboljuje splono telesno in duhovno poutje. Masai sledi kratka spro-stitev v vodnem leiu v barvah mavrice.

  Zvezdni utrinek 70 min. 57,90 Masaa celega telesa s kakavovim maslom za sproanje napetosti v telesu, spro-stitev miic in izboljanje krvnega obtoka. Koa postane mehkeja, ametna in negovana. Masai sledi kratka sprostitev v vodnem leiu z barvno terapijo za splono poutje in obnovitev telesnih energij.

  Masae

 • Cvetoe poletje 60 min. 48,90 Masaa celega telesa z pridihom poletja, ki odpravlja stres in telo napolni z novo energijo. Za prebujanje vseh telesnih util.

  Barvita jesen 60 min. 49,90 Spodbujanje vitalnih t