TE KOOP - GB Makelaars · PDF file 2018. 6. 11. · 1 TE KOOP Anneville-laan 73 a...

Click here to load reader

 • date post

  27-Jan-2021
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of TE KOOP - GB Makelaars · PDF file 2018. 6. 11. · 1 TE KOOP Anneville-laan 73 a...

 • 1

  TE KOOP

  Anneville-laan 73 a ULVENHOUT

  Op uitstekende locatie nabij de dorpskern en het Ulvenhoutse bos gesitueerd, een royaal, charmant en perfect onderhouden vrijstaande villa met inpandige garage, kelder op stahoogte, een volop privacy biedende zonnige achtertuin met overdekte buitenkeuken en meerdere terrassen alsmede een oprit voor 2 auto’s.

  Vraagprijs € 1.190.000,--k.k. Bouwjaar circa 2000 Woonoppervlakte circa 318m² Overige inpandige ruimte circa 68m² Balkon circa 2,60m² Inhoud circa 1429m³ Perceel oppervlakte 750m² Aanvaarding in overleg

 • 2

  Annevillelaan 73a, Ulvenhout

  Verwarming en Warmwatervoorziening : via gas, HR cv-combiketel (bouwjaar 2014) Onderhoud : uitstekend Isolatie : geheel voorzien van dubbele beglazing,

  dakisolatie-, vloer- en spouwmuurisolatie Veiligheid : alarminstallatie aangesloten op een meldkamer. Indeling Begane grond: Overdekte entree met dubbele openslaande deuren. Ruime hal (circa 3.30 x 3.80m) met parketvloer, meterkast, garderobehoek, trapopgang, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot:

   kantoorkamer (circa 3.20 x 4.55m) gelegen aan de linkerzijde met parketvloer en inbouwkast;

 • 3

   ruime tuingerichte living (circa 66m²) met parketvloer, openhaard en openslaande deuren naar terras. De living is speels verdeeld in een 2-tal zithoeken waarvan één bij de open haard en een eethoek. De hoeveelheid licht die binnenkomt spreekt tot de verbeelding.

 • 4

  De wooneetkeuken is verdeeld in:

   eetkamer (circa 3.80 x 4.00m) met parketvloer, openslaande deuren naar de tuin en toegang tot bijkeuken;

   keuken (circa 3.80 x 3.20m) met U-vormige inrichting en onder andere voorzien van een hardsteen aanrechtblad, ‘Smeg’ 6-pits gasfornuis met grote oven, afzuigkap, vaatwasmachine, koel/vriescombinatie, wijnkoelkast en combimagnetron.

 • 5

  Bijkeuken (circa 3.00 x 2.20m) met aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur, een loopdeur naar de achtertuin, een loopdeur naar de garage alsmede toegang tot de kelder: - kelder (circa 4.00 x 4.00m) op stahoogte; - garage (circa 7.90 x 3.90m) met kastruimte, loopdeur naar achtertuin, aanrechtblad met spoelbak en vaste trap naar zolderverdieping met opstelling cv-installatie. De keuken, bijkeuken, kelder en garage zijn voorzien van een donkergrijze plavuizenvloer.

 • 6

  Eerste verdieping: Ruime overloop met parketvloer en openslaande deuren naar balkon aan de voorzijde. Voorts toegang tot:

  Ouderslaapkamer (circa 4.20 x 4.70m) met inloop/garderobekast en directe toegang tot badkamer.

  Badkamer (circa 3.00 x 3.00m) voorzien van ligbad, douche, bidet, toilet en dubbele wastafel.

 • 7

  Slaapkamer (circa 3.90 x 4.00m) gelegen aan de voorzijde.

  Slaapkamer (circa 3.90 x 4.00m) gelegen aan de achterzijde.

  Slaapkamer (circa 4.50 x 3.00m) gelegen aan de achterzijde met vaste kastenwand.

 • 8

  Gastenbadkamer (circa 3.20 x 1.40m) met douche, dubbele wastafel en toilet. De gehele verdieping met uitzondering van de badkamers is voorzien van een parketvloer. Alle wanden zijn uitgevoerd in glad schuurwerk. Tweede verdieping: Overloop met mogelijkheid voor het creëren van een badgelegenheid (de aansluitingen hiervoor zijn al aanwezig) en toegang tot: Slaapkamer (vloermaat circa 6.00 x 4.00m) met een dakkapel aan de achterzijde.

 • 9

  Slaapkamer (vloermaat circa 6.00 x 4.00m) met een dakkapel aan de achterzijde. Tuin: De tuin is rondom gelegen en aangelegd door tuinarchitect Pieter-Jan van Hasselt. De achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van meerdere terrassen, een overdekt terras met heaters en voorzieningen ten behoeve van een buitenkeuken. De beplanting is hoofdzakelijk groen- en blad houdend zoals taxussen, bol buxussen, beukenhagen etc.. Indirecte tuinverlichting, een buitendouche en houtopslag zijn ook aanwezig.

 • 10

  Algemeen:

  - Het object is gesitueerd op een steenworp afstand van het Ulvenhoutse bos, de dorpskern met al haar winkels en een 2-tal basisscholen. Het stadscentrum (circa 10 autominuten) van Breda, diverse sportfaciliteiten alsmede in – en uitvalswegen zijn eveneens binnen handbereik.

  - Deze villa is in 2000 onder architectuur ontworpen en traditioneel gebouwd met veel zorg, gevoel voor smaak en met een uitstekende kijk op kwalitatief hoogwaardige en luxueuze bouwmaterialen. Het object heeft dan ook zeker, door het perfecte onderhoud, een instapklaar karakter.

 • 11

  Zakelijke lasten en energieverbruik: Indicatie zakelijke lasten belastingjaar 2016: Onroerende zaakbelasting : € 746,00 Rioolheffing : € 192,00 Afvalstoffenheffing : € 316,00 Waterschapsbelasting : € 451,00 WOZ-beschikking : € 726.000,--

  Voorschotbedragen aan de nutsbedrijven: Gas & Elektra : € 463,00 per maand Water : € 21,00 per maand Gebaseerd op een 5-persoonshuishouding. Aan bovengenoemde opgaven kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien de vermelde kosten variabel zijn, en/of periodiek gewijzigd kunnen worden.

 • 12

  GB MAKELAARS RAADHUISSTRAAT 21 4835 JA BREDA TELEFOON : 076 – 530 05 01 E-MAIL : info@gbmakelaars.nl Homepage : www.gbmakelaars.nl

  De overeenkomst wordt door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM Koopovereenkomst model 2014. Deze overeenkomst is vastgelegd door de NVM in samenwerking met onder andere de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. In de overeenkomst wordt tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. De notaris is ter keuze van de koper, tenzij anders overeengekomen Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De gebruikte maatvoeringen zijn circa. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen. Toelichtingclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Energielabel na 1 januari 2015 Vanaf 1 januari 2015 moet elke eigenaar verplicht een definitief energielabel overhandigen bij de eigendomsoverdracht van zijn woning. Beschikt men niet over een energielabel bij de levering, dan riskeert verkoper een sanctie. Verbod op asbestdaken of asbestgolfplaten per 2024 Vanaf 2024 komt er een verbod op asbestdaken en asbestgolfplaten. Particulieren en bedrijven mogen die dan niet meer bezitten. Bedrijven kunnen gebruik maken van subsidieregeling voor de verwijdering van asbest. Voor meer informatie over de subsidieregelingen verwijzen wij u naar de overheid. Particulieren moeten de kosten voor het verwijderen van asbest zelf betalen. Koper verklaart bekend te zijn met deze wetgeving en vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien.

  http://www.gbmakelaars.nl/

 • 13

  Plattegrond begane grond (niet op schaal)

  Alle plattegrondtekeningen zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de

  woonruimte. De werkelijke situatie wijkt mogelijk enigszins af van deze tekeningen. Aan de

  tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

 • 14

  Plattegrond kelder (niet op schaal) Alle plattegrondtekeningen zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de

  woonruimte. De werkelijke situatie wijkt mogelijk enigszins af van deze tekeningen. Aan de

  tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

 • 15

  Plattegrond eerste verdieping (niet op schaal)

  Alle plattegrondtekeningen zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de

  woonruimte. De werkelijke situatie wijkt mogelijk enigszins af van deze tekeningen. Aan de

  tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

 • 16

  Plattegrond tweede verdieping (niet op schaal)

  Alle plattegrondtekeningen zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de

  woonruimte. De werkelijke situatie wijkt mogelijk enigszins af van deze tekeningen. Aan de

  tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

 • 17

  Plattegrond zolder (niet op schaal)

  Alle plattegrondtekeningen zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de