TE KOOP 299.000,-- K.K.

8
TE KOOP Vatternkade 62 1060 PK AMSTERDAM € 299.000,-- K.K. 105

Transcript of TE KOOP 299.000,-- K.K.

Page 1: TE KOOP 299.000,-- K.K.

TE KOOP

Vatternkade 621060 PK AMSTERDAM

€ 299.000,-- K.K.

105

Page 2: TE KOOP 299.000,-- K.K.

Vatternkade 62, 1060 PK AMSTERDAM

Op een rustige, kindvriendelijke locatie in Amsterdam, op loopafstand van scholen enwinkelcentrum 'Dukaat', ligt deze ruime maisonnette, met een zonnige tuin op hetzuidwesten!

Indeling:Begane grond: Via de eigen entree komt u direct binnen in de ruime woonkeuken. Dekeuken is v.v. diverse inbouwapparatuur en heeft veel bergruimte. Door de split-levelindeling is de woonkamer lager gelegen op tuinniveau en heeft u in het woongedeelte hogeplafonds, wat een heel ruimtelijk gevoel geeft. Via de centrale hal bereikt u het separate(hangend) toilet en de inpandige bergruimte. De royale tuin aan de achterzijde is op hetzonnige zuidwesten gericht en heeft een ruime berging en achterom. De begane grond is v.v. vloerverwarming.1e verdieping: U komt boven op de overloop van waaruit u toegang heeft tot de 3 ruimeslaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douchecabine, wasmeubelen het tweede (hangend) toilet. Tevens is er een aparte wasruimte.

Ligging:Dit prachtige appartement is gelegen in woonwijk ‘de Aker’ met zijn velegroenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centraleligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam, Badhoevedorp, het oude dorp Sloten,Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A5, A9 en A10 zijn binnen enkeleminuten aan te rijden. Ook ontbreekt het u hier niet aan openbaar vervoer.

Page 3: TE KOOP 299.000,-- K.K.

Vatternkade 62, 1060 PK AMSTERDAM

Bouw:De woning is gebouwd in 1998, heeft stenen gevelsuitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een platdak, welke is voorzien van bitumineuze dakbedekking.De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmddoor middel van stadsverwarming. Daarnaast beschiktde woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Erfpacht:De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond,welke formeel eigendom is van de gemeenteAmsterdam. De vergoeding voor het gebruik van dezegrond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaarvooruitbetaald tot en met 15 februari 2047.

Bijzonderheden:- Bouwjaar 1997- Woonoppervlak: 112 m2- Appartementsrecht- Servicekosten: € 115,- per maand- Oplevering in overleg

Page 4: TE KOOP 299.000,-- K.K.

AlgemeenKenmerken

AlgemeenKenmerken

Maisonnette, 4 kamers

Waarvan 3 slaapkamers

Woonoppervlakte 112m2

Zonnige tuin op hetzuidwesten

Erfpacht afgekocht tot en met15-02-2047

Kindvriendelijke omgeving,nabij OV en winkels

Bouwjaar 1997

Oplevering in overleg

Page 5: TE KOOP 299.000,-- K.K.

Vatternkade 62, 1060 PK AMSTERDAM

Page 6: TE KOOP 299.000,-- K.K.

ROERENDE ZAKENblijft achter

gaat mee

ter overnamen.v.t.ROERENDE ZAKEN

blijft achter

gaat mee

ter overnamen.v.t.

Vatternkade 62, 1060 PK AMSTERDAM

tuinaanleg/(sier)bestrating x

beplanting/erfafscheiding x

buddha fontein x

tuinhuisje/buitenberging x

(voordeur-)bel x

alarminstallatie x

gordijnrails x

gordijnen x

vitrages x

plavuizen x

vloerbedekking x

parketvloer/laminaat x

warmwatervoorziening, te wetenc.v. ketel met toebehoren x

(klok-)thermostaat x

mechanisch ventilatie xx

keukenblok met bovenkasten x

keuken(inbouw-)apparatuur, tw:magnetron x

koelkast x

elec. kookplaat / afzuigkap x

vriezer x

oven x

wastafels met accessoires x

Page 7: TE KOOP 299.000,-- K.K.

ALGEMENE INFORMATIE

BrochureDeze brochure is (met de grootste zorg) samengesteldop basis van door de verkoper (en/of derden)verstrekte informatie, aan deze informatie kunnen nochjegens de makelaar, noch jegens de verkoper rechtenworden ontleend. De brochure houdt slechts eenuitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openenvan de onder-handelingen.

KoopovereenkomstEr is pas sprake van een bindende overeenkomst naondertekening van de schriftelijke koopovereenkomstdoor zowel verkoper als koper. Wij zijn niet gerechtigdtot het sluiten van een koopovereenkomst namens deverkoper. De verkoper beslist zelf of hij met u eenschriftelijke koopovereenkomst wenst aan te gaan.Indien u specifieke wensen heeft, adviseren wij u omuw aankopend makelaar hiervan in kennis te stellen,zodat u met uw aankopend makelaar kunt onderzoekenof de woning aan uw wensen voldoet c.q. kan voldoen.Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deverkoopdocumentatie (bijvoorbeeld ten aanzien vanuw specifieke woonwensen), dan raden wij u aan dietijdig aan ons te stellen, bij voorkeur via de e-mail.

Voor woningen en appartementen waarvan deouderdom 25 jaar of meer bedraagt, of wanneer deobjectomschrijving dat nadrukkelijk aangeeft, geldt eenouderdomsclausule. Deze clausule houdt in dat hetobject niet de bouwkundige eigenschappen bezit diethans aan nieuwe woningen worden toegekend, enverkoper niet in staat voor de bouwkundige kwaliteitvan het object en/ of onderdelen daarvan. De aspirantkoper kan voor zijn rekening en risico een bouwkundigonderzoek laten uitvoeren.

Bij een tot stand gekomen overeenkomst, zal ERA VanDe Steege een koopakte (laten) opstellen. Daarin wordtzoals te doen gebruikelijk opgenomen eenwaarborgsom of bankgarantie van 10% van dekoopsom. Voor-behouden, zoals bijvoorbeeld hetverkrijgen van een financiering, nationalehypotheekgarantie of bouwkundige keuring, kunnenalleen worden opgenomen indien deze uitdrukkelijk bijde bieding is vermeld en over deze ontbindendevoorwaarden overeenstemming is bereikt.De wettelijk verplichte 3 dagen bedenktijd voor dekoper, wordt in de koopakte opgenomen.

Energielabel/ EPA CertificaatIndien vereist en beschikbaar zal deze woning metenergielabel en/of EPA Certificaat worden geleverd.

NotariskeuzeDe notariskeuze is aan de koper omdat deze bijverkoop kosten koper betaalt aan de notaris.Tegenwoordig worden veel aktes opgesteld engepasseerd door Stichting Akte Portaal (STAP). Hierbijkomt de notaris op locatie bij het te verkopen objecttezamen met verkoper, koper en makelaar.

Uw huidige woningBent u op dit moment reeds eigenaar van een woning,dan kan advies omtrent de waarde van uw huidigewoning u helpen bij het nemen van een aankoop-beslissing. Wij informeren u daarom graag vrijblijvenden kosteloos over de waarde en de mogelijke verkoopvan uw woning. Dankzij ons lidmaatschap bij de ERAzijn wij altijd en overal in de gelegenheid om u vangoed advies te voorzien.

Erkend hypotheekadviseur, een onmisbare schakel

In deze tijd is het verkrijgen van een hypotheek geenvanzelfsprekendheid meer. Wij zijn, met onze jarenlange ervaring, ingespeeld op de huidige situatie en kunnen u wegwijs maken in het doolhof van mogelijkheden.

Als erkend hypotheekadviseur ben je namelijk op dehoogte van alle wegen om een verantwoorde hypotheek te krijgen. Wij kennen de eisen van de banken en weten waar de kansen liggen. Hoewel onze kantoren in en rondom Amsterdam gevestigd zijn, geven wij advies door het hele land.Mail of bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak en ontdek wat Rodenhuis Financiële Dienstverlening voor u kan betekenen.

Waar vindt u ons?

Landsmeer: Zuideinde 30.Amsterdam: Osdorpplein 405, tel. 020-7630727.Amsterdam: Hoofddorpplein 41, IJburglaan 1279.Purmerend: Kolkstraat 16, Wagenweg 12A-4.

Tel. 020-482 6280Email: [email protected] | www.rodenhuisfd.nl

Page 8: TE KOOP 299.000,-- K.K.

ERA-makelaars hebben als mis-

sie om de woonwensen van hun

opdrachtgevers te vervullen. De

manier waarop zij dat doen, moet

aan de hoogste kwaliteitseisen vol-

doen. Om dit te realiseren wordt

de klanttevredenheid voortdurend

gemeten. De ERA dienstverlening

dient door onze opdrachtgevers te

worden beloond met een 9 op een

schaal van 1 tot 10.

ERA-makelaars vormen een select

netwerk van kwaliteitsmakelaars.

Dit netwerk is actief in meer dan 35

landen ter wereld en kent rond de

3.500 aangesloten kantoren.

Hoe verschillend al die 35 landen

ook zijn, opvallend is dat vrijwel

alle verkopers van huizen in al die

landen de volgende behoeften met

elkaar delen:

1. snelle verkoop

2. optimale prijs

3. geen zorgen achteraf

ERA-makelaars concentreren zich

op deze drie basisbehoeften bij

iedere opdrachtgever.

Kijk voor meer informatie in deze

brochure of op www.era.nl.

ERA. STERK DOOR SERVICE

ERA Van De Steege

Wij zijn er voor u!!!

ERA Van De Steege is een makelaarsbedrijf met meerderespecialismen dat ruim 40 jaar actief is. Wij stellen ons ten doel metbehulp van optimale inzet, uitgebreide marketing, doortastendetrainingen en de juiste aanpak het beste resultaat te verkrijgen vooronze opdrachtgever. Wij stellen onze opdrachtgever en diens belangenvoorop. Door de jaren heen is er een schat aan kennis vergaard die wijdagelijks aanwenden en met grote regelmaat vernieuwen. Tevens is inde loop der jaren een enorm referentienetwerk opgebouwd vantevreden opdrachtgevers die bij ons terugkeren of actief familie enkennissen naar ons toesturen. Onze medewerkers zijn nimmeruitgeleerd en zorgen ervoor op de hoogte te zijn van alle nieuweontwikkelingen op ons vakgebied. Kwaliteit en service staan bij onshoog in het vaandel. De kantoren van ERA Van De Steege zijngevestigd in Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Diemen en Almere.

Deze brochure is met zorg samengesteld, echter er kunnen geenrechten aan deze brochure worden ontleend. Deze woning zal zonderenergielabel en EPA certificaat worden geleverd. De akte van leveringdient te worden ondertekend bij een regionale notaris. Indien uvragen heeft over deze woning, andere woningen of onzedienstverlening dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

ERA Van De Steege Amsterdam-WestOsdorpplein 4051068 EV AmsterdamTel: 020-610 01 51E-mail: [email protected]: www.vandesteege.nl