te koop · PDF file 2020. 11. 7. · te verkopen. De verkoper gaat gedurende die...

Click here to load reader

 • date post

  27-Jan-2021
 • Category

  Documents

 • view

  1
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of te koop · PDF file 2020. 11. 7. · te verkopen. De verkoper gaat gedurende die...

 • te koop

  € 195.000 k.k.

  Oostweg 2 140

  Ouwerkerk

  vraagprijs

 • - TEAM VESTIGING ZIERIKZEE -

  Van links naar rechts

  Martijn Backx

  Debby van Gilst

  Natasja Schreuder

  Erik de Bruine

  Antoine de Dreu

  Annette Kooman

  Vestiging Zierikzee

  Havenplein 5

  4301 JD Zierikzee

  T 0111 45 15 00

  [email protected]

 • Op bungalowpark Salvatorhoeve mogen wij u één van de best gelegen bungalows van het park aanbieden. Deze recreatiewoning ligt op een mooi hoekperceel van 440 m2 eigen grond. Het perceel is omringd door volgroeide bomen en planten met onder andere een rode beuk en enkele platanen waardoor uw privacy gewaarborgd is. De tuin heeft een gunstige ligging op het zuiden en grenst met de achterzijde aan het water. Met een bootje kunt u hier het krekengebied van Ouwerkerk ontdekken.

  Deze recreatiewoning is circa tien jaar geleden grondig verbouwd en daarmee flink verbeterd. Zo is er dakisolatie en muurisolatie aangebracht en zijn de ramen voorzien van isolerende beglazing. Ook is er een nieuwe keuken geplaatst aan de voorzijde van de woning (deze zat eerder aan de achterzijde). Daarnaast is er een stuk aangebouwd waardoor de berging inpandig is geworden en er een slaapkamer aan de achterzijde gecreëerd is.

  In totaal zijn er drie slaapkamers waarvan twee op de begane grond. Door de sfeervolle vide voelt de

  woning licht en ruimtelijk aan. Het algehele afwerkingsniveau is goed en de indeling en inrichting zijn met oog voor detail gerealiseerd. De woonoppervlakte bedraagt ca. 85 m2 en de inhoud ca. 370 m3.

  Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

  Indeling begane grond: U komt binnen in de gang met links de deur naar de berging van ca. 6 m2. Vervolgens bevindt zich rechts de meterkast en rechtdoor de deur naar de eerste slaapkamer. Deze is ruim genoeg voor twee personen, voorzien van een handige inbouwkast en beschikt over een deur naar de achtertuin. Vervolgens rechts het toilet en rechtdoor de deur naar de woonkamer. De woonkamer is vergroot aangezien de keuken naar de voorzijde verplaatst is (waar vroeger een slaapkamer zat). De woonkamer beschikt over een aparte eethoek en zithoek. Verder is hier een openhaard en de trapopgang gevestigd. De badkamer is eenvoudig

  Oostweg 2 140, Ouwerkerk

 • en voorzien van een douche en een wastafel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken welke o.a. is voorzien van gaskookplaat, nieuwe vaatwasser en oven. De deur naast de keuken is van de tweede slaapkamer welke ook voldoende ruimte biedt voor een tweepersoonsbed en een kledingkast.

  Indeling etage: Bij bovenkomst is er een kleine overloop met een deur naar de grootste slaapkamer (ca. 5,50 x 3,60) welke naast het oorspronkelijke raam aan de voorzijde is voorzien van twee Velux dakvensters voor de nodige lichtinval. Verder is hier een handige inbouwkast gecreëerd onder het schuine dak.

  Algemeen;

  - Mooi hoekperceel van 440 m2 eigen grond

  - Achtertuin op het zuiden en grenzend aan het water

  - Instapklare bungalow

  - Woonoppervlakte ca. 85 m2

  - Inhoud ca. 370 m3

  - Nefit Cv-ketel uit 2012

  - Circa 10 jaar geleden grondig verbouwd

  - In totaal drie tweepersoons slaapkamers

  - Inboedel ter overname

  - Parkkosten slechts ca. €750,- per jaar

  - Oplevering in onderling overleg

  Salvatorhoeve:

  Het park Salvatorhoeve staat bekend om het vele groen en is gelegen aan de rand van het natuurgebied "De Kreeke" met de vele binnenwateren. Het strand aan de Oosterschelde is in de directe omgeving. Ouwerkerk is een klein en rustig dorp met zo'n 750 inwoners en is op fietsafstand van monumentenstad Zierikzee. Rotterdam is te bereiken binnen 50 minuten autorijden. De percelen zijn allen omringd door groenstroken. De parkbijdrage is ca. €750,- per jaar en wordt onder andere gebruikt voor onderhoud aan gezamenlijke paden, groenstroken en afvalverwerking.

  Oostweg 2 140, Ouwerkerk

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

  Kenmerken

  Overdracht

  Prijs

  Aanvaarding

  Bouw

  Soort woonhuis

  Type woonhuis

  Bouwjaar

  Afmetingen

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Indeling

  Aantal kamers

  Aantal slaapkamers

  Energie

  Energielabel

  Verwarming

  Buitenruimte

  Garage

  Tuin

  € 195.000 k.k.

  in overleg

  bungalow

  vrijstaande woning

  1977

  85 m2

  440 m2

  370 m3

  4

  3

  -

  c.v.-ketel

  geen garage

  achtertuin, tuin rondom

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

  Oostweg 2 140

  Ouwerkerk

  Vraagprijs € 195.000 k.k.

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

  BIJLAGE | PLATTEGROND

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

  BIJLAGE | PLATTEGROND

 • Oostweg 2 140, Ouwerkerk

  BIJLAGE | KADASTRALE KAART

 • 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op je bod door: a) Een tegenbod te doen. b) Expliciet melden dat jullie in onderhandeling zijn. Je bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij je bod met de verkoper zal bespreken.   2. Mag een verkoopmakelaar doorgaan met bezichti- gingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk niet tot een verkoop te leiden. Bovendien zal de verkoper waarschijnlijk graag willen weten of er meer belangstelling is. Ook mag er met meerdere geïnte- resseerde kopers tegelijkertijd onderhandeld worden. Een NVM-makelaar moet dit wel duidelijk aan alle partijen melden. Vaak zal de verkopende NVM-makelaar belangstel- lenden mededelen dat er al een bod ligt of dat er onderhandelingen gaande zijn. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van de biedingen. Dit zou overbieden kunnen uitlokken.   3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.   4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling veranderen? Ja, de verkoper kan besluiten de vraagprijs te verhogen of te verlagen. Daarnaast heb je als potentiële koper ook het recht tijdens de onderhandelingen je bod te verlagen. Zodra de verkopende partij een tegenbod doet, vervalt namelijk je eerdere bod.   5. Mag een NVM-makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden die de vraag-

  prijs bieden of benaderen, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. Op dat moment kan de verkoper – op advies van zijn makelaar – besluiten de biedingsprocedure te wijzigen in bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. In deze procedure krijgen alle bieders een gelijke kans om een bod uit te brengen. De makelaar dient uiteraard eerst eventueel eerder gedane toezeggingen of afspraken na te komen, voordat de procedure veranderd wordt.

  6. Mag een NVM-makelaar een exorbitant en onrealistisch hoge prijs vragen voor een woning? De verkoper bepaalt in overleg met zijn NVM-makelaar voor welke prijs hij zijn woning wil verkopen. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist.   7. Wat is een optie? Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt: a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit

  geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

  b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVM- makelaar of dergelijke opties worden gegeven.

  Veel gestelde vragen

  Oostweg 2 140, Ouwerkerk

 •  8. Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging? Of als ik als eerste e