Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

of 10 /10
POLUL NORD NU A FOST NICIODATA ASA DE APROAPE! Va invitam acasa la Mos Craciun! Perioada sejurului: 16 – 20 DECEMBRIE 2010 - LEVI & ROVANIEMI

Embed Size (px)

description

http://www.exclusivtravel.ro Acum ca se apropie iarna ce poate fi mai frumos de Sarbatori decat o mini vacanta in tara lui Mos Craciun – Laponia. Aceasta tara misterioasa este este taramul lui Mos Craciun, invaluit de o aura mistica, situat la capatul pamantului, acolo unde este multa zapada si bineinteles multi reni. Pentru detalii, ne puteti contacta la: 0040214306139 sau pe [email protected]

Transcript of Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

Page 2: Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

Detalii:

OTOPENI - LEVI

16 decembrie 2010

Intalnire la ora 11:00 la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup si apoi imbarcare. Plecare din Bucuresti la ora 13:00 si sosire in Laponia (aeroport Kittila) la ora 17:50.

Dupa sosirea in tara lui Mos Craciun reprezentantul nostru local va asigura transferul cu autocarul pana in statiunea Levi (aproximativ 30 – 40 minute), apoi se efectueaza cazarea la Hotelul Sokos Levi 4*.

Fiecare participant o sa primeasca imbracaminte termoizolanta, recomandata pentru aceasta destinatie.

 

LEVI

17 decembrie 2010

Mic dejun in cadrul hotelului Sokos Levi 4*, apoi timp liber la dispozitie pentru activitati optionale precum: ski, vizita la ferma de reni, safari catre Lainio Snow Village, safari polar, safari cu sania trasa de caini, plimbare cu snowmobilul la ferma de Husky.

LEVI - ROVANIEMI

18 decembrie 2010

Dupa servirea micului dejun, intalnire la ora 09:30 la receptia hotelului Sokos Levi 4* cu insotitorul de grup si apoi imbarcare autocar pentru transfer cu autocarul catre Rovaniemi (cca 3 ore).

Cazare este asigurata la Hotelul Sokos Vaakuna 3*, dupa check-in va recomandam SAFARI-AURORA BOREALA, plecare la 18:30.

  ROVANIEMI

19 decembrie 2010

Mic dejun in cadrul hotelului.

Va recomandam sa nu ratati vizita la Mos Craciun acasa! – Safari la Mos Craciun, plecarea este la 10:00 cu snowmobilul spre o ferma de reni, dupa o scurta plimbare cu sania trasa de reni se serveste pranzul la casa rustica a fermei. Se traverseaza cercul polar si mai departe se merge pana al Mos Craciun acasa, traseul este de cca 6 ore.

ROVANIEMI – OTOPENI

20 decembrie 2010

Mic dejun in cadrul hotelului.

Dupa predarea camerelor se asigura transferul pana la aeroport cu autocarul pentru intoarcerea in tara. Plecare din Laponia (aeroport Rovaniemi) la ora 06:10 si sosire in Bucuresti la ora 12:20.

Page 3: Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

Tarif:   

759 Euro/adult in camera dubla

619 Euro a 3-a persoana (adult sau copil) in camera cu doi adulti platitori   

 Tariful include:

           bilet de avion compania FINNAIR + taxe de aeroport

           transfer aeroport Kittila – Hotel Sokos in statiunea Levi

           transfer Hotelul Sokos Vaakuna (Rovaniemi) – Aeroport Rovaniemi

           transfer Levi - Rovaniemi

           2 nopti de cazare cu mic dejun la Hotel Sokos Levi 4*

           2 nopti de cazare cu mic dejun la Hotelul Sokos Vaakuna 3*

           Imbracaminte termoizolanta

           Insotitor de grup

           Ghizi locali in timpul excursiilor organizate

Tariful nu include:

           asigurare medicala

           excursii optionale si cheltuieli de natura personala

 

Page 4: Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

EXCURSII OPTIONALE LEVI

SNOWMOBIL SAFARI - de la 98 Euro/persoana Plimbare cu opriri cu snowmobilul pe o pista speciala si impresionanta datorita peisajului de. Imprejurimi de neuitat. Plecari zilnice de la 15:00hrs, durata cca. 2 ore si traseu de cca. 30- 50 km.

CU SNOWMOBILUL IN PLIMBARE LA FERMA DE HUSKY – de la 137 Euro/persoana Plimbare cu snowmobilul pana la ferma de huski, vizita la ferma precum si o scurta plimbare cu sania trasa de caini (cca 3 km).Plecari: Marti, Joi si Sambata de la ora 12:00, durata cca. 3-4 ore, si traseu de cca. 35 – 60 km.

PESCUIT LA COPCA – de la 130 Euro/persoana Plimbare cu snowmobilul catre lacul inghetat unde primiti echipamentul necesar.Plecari: Marti si Joi de la ora 11:00, durata cca. 4 ore, traseu de cca. 20 – 50km.

VIZITA LA FERMA DE RENI – de la 128 Euro/persoana Plimbare cu snowmobilul pana la ferma de reni, apoi plimbare prin paduri inzapezite cca. 15 minute cu sania trasa de reni. La intoarcere sunteti serviti cu bauturi si gustari calde.Plecari: Luni, Miercuri si Vineri de la ora 10:00, durata cca 3-4 ore, si traseu de cca. 30 – 60 km.

SAFARI CATRE LAINIO SNOW VILLAGE – de la 169 Euro/persoana Plecare cu snowmobilul catre Lainio Snow Village, pranz la Restaurantul Wildmark.Plecari: Vineri de la ora 10:00, durata cca 4-5 ore, recomnadare: 1 persoana /snowmobil.Varsta minima 15 ani.

SAFARI POLAR – de la 117 Euro/persoana Plimbare sub cerul instelat cu snowmobilul. Oprire pentru un foc de tabara unde se vor servi bauturi calde si carnaciori, tot aici aflati povestile despre Aurora Boreala, pe care cu putin noroc o si puteti admira.Plecari: Miercuri si Vineri de la ora 18:00, durata cca. 3 ore, si traseu de cca. 20 – 50 km.

SAFARI CU SANIA TRASA DE CAINI – de la 157 Euro/persoana Transfer tur-retur cu bus-ul la ferma de caini si plimbare spotiva cu sania trasa de caini (cca. 2 ore, cca. 10 km). Oprire unde se vor servi bauturi calde.2 persoane pe sanie cu schimb.Plecari: Miercuri si Vineri de la ora 09:30, durata cca. 3 ore.

DRUMETII PRIN ZAPADA – de la 55 Euro/persoana Dupa instructiunile necesare si cu echipamentul corespunzator plecati la drum insostiti de un reprezentant local. Pe drum veti auzi povesti interesante despre stilul de viata si obiceiurile din Laponia. Oprire unde se vor servi bauturi calde.Plecari: Joi de la ora 09:00 si Sambata de la ora 12:00, durata cca 2 ore.Varsta minima recomandata 12 ani.

Page 5: Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

EXCURSII OPTIONALE ROVANIEMI

HUSKY – SAFARI cu GUSTARE – de la 128 Euro/persoana Plimbare cu sania trasa de caini ( 2 persoane pe sanie) prin natura cu oprire in mijlocul salbaticiei arctice, pentru a lua o gustare, langa un foc de tabara.Plecari: zilnice de la 09:30, durata: 3 ore, traseu de cca. 35 km.

SAFARI LA FERMA DE HUSKY – de la 124 Euro/persoana Plimbare cu snowmobil-ul spre o ferma de Husky ( 2 persoane/ snowmobil). Scurta plimbare cu sania trasa de caini ( 2 persoane/ sanie) si o bautura calda la focul de tabara.Plecari: Marti, Joi, Sambata si Duminica de la 10:30, durata de cca. 3 ore, traseu de cca. 35 km.

IN VIZITA LA MOS CRACIUN – de la 174 Euro/persoana Plimbare cu snowmobil-ul spre o ferma de reni. Dupa o scurta plimbare cu sania trasa de reni, se serveste pranzul la casa rustica a fermei.Se traverseaza cercul polar, si mai departe se merge pana la Mos CraciunPlecari: zilnice de la 10:00, durata: cca 6 ore, traseu de cca 50 km.

SAFARI cu RENII – de la 111 Euro/persoana Se pleaca cu masina spre o ferma de reni. O plimbare de cca. 1 ora intr-o sanie trasa de reni. Cafea si gustare calda la foc de tabara.Plecari: Luni,Miercuri, Vineri si Duminica, de la 14:00; Marti, Joi si Sambata de la 18.00, durata cca. 2 ore jumatate.

SAFARI – AURORA BOREALA – de la 112 Euro/persoana Plimbare noaptea cu snowmobil-ul, in cautarea Aurorei Boreale. Cafea la focul de tabaraPlecari: zilnice de la 18.00, durata cca. 3 ore, traseu de cca. 25 km.

PESCUIT LA COPCA – de la 109 Euro/persoana Plimbare cu snowmobil-ul la un lac mic, unde aveti posibilitatea de a pescui la copca. Prada va fi preparata la foc deschis.Plecari: Luni, Miercuri, Vineri, Duminica de la 09.30, durata: cca. 3 ore jumatate.

SNOWMOBIL SAFARI – de la 99 Euro/persoana Plimbare cu snowmobil-ul prin imprejurime.Plecari: zilnice de la 14.00, durata: cca 2 ore, traseu: cca. 25 km

COMBINATIE ARCTICA – de la 129 Euro/persoana Plecare cu masina la o ferma de caini, cu posibilitate de plimbare atat cu sania trasa de caini cat si cu cea trasa de reni ( cate 10 min pentru fiecare)Cafea si gustare usoara la focul de tabara intr-un cort.Plecare: Marti, Joi, Sambata, Duminica de la 11.15, durata cca. 2 ore.

SNOWMOBIL SAFARI de cca. 5 ore – de la 171 Euro/persoana Plimbare cu snowmobil-ul pe o durata mai lunga.Plecari: Joi, Sambata de la 11.00, durata cca. 5 ore.

Page 6: Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

Hotel Sokos Levi **** // LEVI

16 – 18 decembrie 2010

Descriere hotel: Sokos Hotel Levi este un hotel modern si atractiv cu multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Are un standard ridicat pentru servicii si este cel mai nordic hotel din cadrul lantului de hoteluri Sokos. Locatia este foarte buna, fiind amplasat in centrul statiunii Levi, in imediata apropiere a tuturor serviciilor si activitatilor. Frumusetea naturala a Laponiei si varietatea sa sezoniera sunt regasite in interioarele hotelului si atmosfera sa. Departamentul de sauna are doua componente: sauna si o baie jacuzzi. Printre alte facilitati ale hotelului se numara: restaurantul Kiisa si cafeneaua Coffee House. Beneficiaza de 202 camere in trei cladiri, toate fiind dotate cu: TV, fier de calcat, seif, halate de baie si papuci.

Perioada: 16 - 18 Decembrie 2010

Tipul de masa: mic dejun

Tarif: camera standard twin pentru 2 nopti

camera standard twin cu un extrabed pentru 2 nopti

Page 7: Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

Hotel Sokos Hotel Vaakuna *** // ROVANIEMI

18 – 20 decembrie 2010

Descriere hotel: Oaspeţii se pot bucura de facilităţi hoteliere excelente pentru recreere şi relaxare. Hotelul este situat in centrul orasului Rovaniemi, la 2 km de statia de tren, si la 9 km fata de aeroport. Fiecare dintre cele 159 camere ale acestui hotel de 4-stele rafinat dispune de dotări superioare. Fiecare cameră din hotel oferă oaspeţilor, uscător de păr, TV, radio, telefon, minibar. Hotelul dispune de 2 restaurante A la carte, bar, discoteca, Wlan, sauna.

Perioada: 18 - 20 Decembrie 2010

Tipul de masa : mic dejun

Tarif: camera standard twin pentru 2 nopti

camera standard twin cu un extrabed pentru 2 nopti

Page 8: Sejur "ACASA LA MOS CRACIUN"

OBSERVATII :

1. In momentul inscrierii, turistii sunt obligati sa ia la cunostinta si sa semneze conditiile de inscriere/retragere, mentionate in clauzele contractului cu turistul conform Ordin nr. 16/2005 din 12/04/2005 publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 334 din 20/04/2005, pentru aprobarea contractului-cadru de comercializare a pachetelor de servicii turistice. 2. La inscriere se achita un avans de 50 % din valoarea totala a pachetului de servicii, urmand ca diferenta sa fie achitata cu minimum 20 zile inainte de data plecarii. Plata serviciilor se poate face in EUR sau lei- calculati la cursul BNR din ziua platii +2% (coeficient risc valutar). 3. Pentru calatorie este obligatoriu sa aveti pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si file libere pentru aplicarea vizei. 4. Agentia nu este raspunzatoare in urmatoarele cazuri:   -   refuzul autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;-   neprezentarea turistului la aeroport la data inscrisa pe voucher si pe biletul avion;5. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:-      sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor-      sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;-      adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.6.Clasificarea mijloacelor de cazare este cea atribuita de Ministerul de Resort din tara de destinatie, ca atare facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.7. Asigurarea storno (optionala) se incheie in momentul incheierii contractului de comercializare a serviciilor turistice.8. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie cu ajutorul reprezentantului agentiei.9. Pentru anumite facilitati din hotel sau camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.