Scrisoare de La Mos Craciun

of 1 /1
Ho-ho-ho-ho! Am sosit! Draga M-am gandit mult daca sa te trec pe lista copiilor pe care ii vizitez anul acesta. Uitandu-ma in cartea mea groasa, in care mi-am notat toate faptele bune si pe cele rele ale copiilor din lumea intreaga, am vazut in dreptul tau lucruri care m-au intristat: - de prea multe ori o necajesti pe mama: nu o asculti, nu mananci, ba chiar deseori o tragi de par. Te-ai gandit cat de mult o doare? - de multe ori te incapatanezi sa nu faci ce ti se spune, nu-i asculti pe parinti sau pe bunici. Nu-mi place acest lucru. Pe de alta parte, am vazut ca mi-am notat acolo ca intotdeauna ti-a parut rau atunci cand i-ai necajit pe cei care te iubesc, de multe ori ti-ai cerut scuze si ai promis ca nu mai faci. Si am mai vazut pe-acolo notate si faptele bune pe care le-ai facut, iar toate acestea m-au convins sa te trec pe lista mea. Si ti-am scris si aceasta scrisoare - sa stii ca o astfel de scrisoare nu o scriu pentru orice copil! Daca te uiti bine, vei vedea si o poza cu mine in stanga, jos; e o poza de pe vremea cand eram mai tanar! Sper ca vei tine cont de lucrurile despre care ti-am scris aici, astfel ca la anul sa am motive sa trec din nou pe la voi! Ho-ho-ho! Trebuie sa plec, ma asteapta si alti copii. Ne vedem la anul! (sper) Mos Craciun

Embed Size (px)

description

Scrisoare de la Mos Craciun!Daca doriti sa-i faceti cadou copilului o scrisoare personalizata de la Mosul, m-am gandit sa vin in ajutorul parintilor si sa va ajut cu acest fisier!Descarcati acest PDF si completati dupa "DRAGA" numele copilului si apoi printati fisierul.Nimic mai simplu!Sa va aduca Mosul numai bucurii si tot ce va doriti!

Transcript of Scrisoare de La Mos Craciun

Page 1: Scrisoare de La Mos Craciun

Ho-ho-ho-ho! Am sosit!Draga

M-am gandit mult daca sa te trec pe lista copiilor pe care ii vizitez anul acesta.

Uitandu-ma in cartea mea groasa, in care mi-am notat toate faptele bune si pe cele rele ale copiilor din lumea intreaga, am vazut in dreptul tau lucruri care m-au intristat: - de prea multe ori o necajesti pe mama: nu o asculti, nu mananci, ba chiar deseori o tragi de par. Te-ai gandit cat de mult o doare? - de multe ori te incapatanezi sa nu faci ce ti se spune, nu-i asculti pe parinti sau pe bunici. Nu-mi place acest lucru.

Pe de alta parte, am vazut ca mi-am notat acolo ca intotdeauna ti-a parut rau atunci cand i-ai necajit pe cei care te iubesc, de multe ori ti-ai cerut scuze si ai promis ca nu mai faci. Si am mai vazut pe-acolo notate si faptele bune pe care le-ai facut, iar toate acestea m-au convins sa te trec pe lista mea.

Si ti-am scris si aceasta scrisoare - sa stii ca o astfel de scrisoare nu o scriu pentru orice copil! Daca te uiti bine, vei vedea si o poza cu mine in stanga, jos; e o poza de pe vremea cand eram mai tanar! Sper ca vei tine cont de lucrurile despre care ti-am scris aici, astfel ca la anul sa am motive sa trec din nou pe la voi!

Ho-ho-ho! Trebuie sa plec, ma asteapta si alti copii.Ne vedem la anul! (sper)

Mos Craciun