Resurs web dec14 seniorproffsen

of 8 /8
EN KUNDTIDNING FRÅN November 2014 Både Robert Björklunds och Stig-Ove Lennkvists pappor har arbetat och varit delägare till Skultuna Metallsvets AB, och idag är det Robert och Stig-Ove som äger företaget. Förutom svetsning arbetar man även med metallbearbetning. Bland kunderna finns flera ABB-bolag, General Electric samt även en rad mindre före- tag. Sedan ett par år tillbaka är det Se- niorProffsen som sköter administratio- nen på företaget. En dag i veckan åker Kajsa Nyman från SeniorProffsen ut till Skultuna och arbetar igenom det som ska göras. - Vi tycker det fungerar jättebra, be- rättar Robert Björklund. Kajsa är duktig och för oss är det en superlösning att köpa den här tjänsten. Köper tjänsten - Vi är inte så stora och behöver inte så mycket administrativ hjälp att vi behöver anställa någon, så att SeniorProffsen kunde hjälpa oss som de gör med bokfö- ring, löner, fakturering har varit perfekt för oss. För Robert och Stig-Ove tar den dag- liga produktionen i stort sett all tid på dagarna. - Vi försöker vara så effektiva som möjligt under arbetstid så att vi kan gå hem som de andra klockan fyra. Konkurrera med kvalitet Vad gäller själva arbetena menar Robert att de inte blir enklare, kraven på preci- sion i svetsningarna är väldigt höga. - Vissa grejer får bara skifta en tiondels millimeter, så det gäller att veta vad man gör. Det går inte att komma ifrån att vi har högre kostnader i Sverige, vi får kon- kurrera med hög kvalitet på våra arbeten i stället. Spännande arbete Hur ser då planerna ut för framtiden, vill man växa? Jo visst, man skulle kanske kunna växa om man hittade bra folk, men det är inte helt enkelt. - Visst vill vi växa om vi kan behålla lönsamheten utan att riskera för mycket, berättar Robert. Samtidigt har vi redan nu ett spännande arbete. Vi är med och tar fram produkter som ofta är världs- ledande inom sitt område, och vårt arbete handlar mycket om problemlösning åt våra kunder. Det är kul och utmanande. Verkstaden tar hjälp av SeniorProffsen FÖRETAGSKONSULTING ”SeniorProffsen gör ett bra arbete och håller vad de lovar” KARL TERNEMO Aspholmen Fastigheter Mer i Resurs Ny lokal på Bäckby Nu också i Dalarna Proffset som alltid är glad SKULTUNA METALLSVETS är en verkstad med anor. I mer än 50 år har man arbetat med främst svetsning i aluminium och koppar med hög precision. För det administrativa arbetet tar man in SeniorProffsen.

Embed Size (px)

description

SeniorProffsens kundtidning Resurs. November 2014

Transcript of Resurs web dec14 seniorproffsen

 • E N K U N D T I D N I N G F R N

  November 2014

  Bde Robert Bjrklunds och Stig-OveLennkvists pappor har arbetat och varitdelgare till Skultuna Metallsvets AB,och idag r det Robert och Stig-Ove somger fretaget. Frutom svetsning arbetarman ven med metallbearbetning. Blandkunderna finns flera ABB-bolag, GeneralElectric samt ven en rad mindre fre-tag. Sedan ett par r tillbaka r det Se-niorProffsen som skter administratio-nen p fretaget. En dag i veckan kerKajsa Nyman frn SeniorProffsen ut tillSkultuna och arbetar igenom det somska gras.

  - Vi tycker det fungerar jttebra, be-rttar Robert Bjrklund. Kajsa r duktigoch fr oss r det en superlsning attkpa den hr tjnsten.

  Kper tjnsten- Vi r inte s stora och behver inte smycket administrativ hjlp att vi behveranstlla ngon, s att SeniorProffsenkunde hjlpa oss som de gr med bokf-ring, lner, fakturering har varit perfektfr oss.

  Fr Robert och Stig-Ove tar den dag-liga produktionen i stort sett all tid pdagarna.

  - Vi frsker vara s effektiva som mjligtunder arbetstid s att vi kan g hem somde andra klockan fyra.

  Konkurrera med kvalitetVad gller sjlva arbetena menar Robertatt de inte blir enklare, kraven p preci-sion i svetsningarna r vldigt hga.

  - Vissa grejer fr bara skifta en tiondelsmillimeter, s det gller att veta vad mangr. Det gr inte att komma ifrn att vihar hgre kostnader i Sverige, vi fr kon-kurrera med hg kvalitet p vra arbeteni stllet.

  Spnnande arbeteHur ser d planerna ut fr framtiden, villman vxa? Jo visst, man skulle kanskekunna vxa om man hittade bra folk,men det r inte helt enkelt.

  - Visst vill vi vxa om vi kan behllalnsamheten utan att riskera fr mycket,berttar Robert. Samtidigt har vi redannu ett spnnande arbete. Vi r med ochtar fram produkter som ofta r vrlds-ledande inom sitt omrde, och vrt arbetehandlar mycket om problemlsning tvra kunder. Det r kul och utmanande.

  Verkstaden tar hjlpav SeniorProffsen FRETAGSKONSULTI

  NG

  SeniorProffsen gr ett bra arbete och hller vad de lovarKARL TERNEMOAspholmen Fastigheter

  Mer i Resurs

  Ny lokalp Bckby

  Nu ocks i Dalarna

  Proffset som alltid r glad

  SKULTUNA METALLSVETS r enverkstad med anor. I mer n 50 r har man arbetat medfrmst svetsning i aluminiumoch koppar med hg precision. Fr det administrativa arbetettar man in SeniorProffsen.

 • EN TREND I DAGENS SAMHLLE r att mnniskor blir allt friskare och lever lngre, vilket givetvis r vldigt positivt. Men vrt ekonomiska system bygger p att yngre yrkesverksamma finansierar ldres pensioner och vrdkostnader. Och nr allt fler blir allt ldre gr kalkylerna inte riktigt ihop.

  Redan nu kan vi lsa i tidningarna om landsting som har problem med ekonomin. Trenden gller stora delar av vstvrlden, men det r ett problem som ansvariga politiker inte riktigt vgar ta i, fr det finns inga enkla lsningar.

  SeniorProffsen r inte den enkla lsningen, men vi drar vrt str till stacken. SeniorProffsen var bland de frsta i landet med affrsidn att ta till vara den potential som finns i vr ldre befolkning.

  Vi erbjuder duktiga seniorer att arbeta lngre p sina egna villkor, och vi erbjuder vra kunder en bra service av vra erfarna seniorer. Ngot ytterligare som utmrker oss p SeniorProffsen r att vi r det lokala fretaget, vi har inget huvudkontor ngon annanstans. Vi tror p vra duktiga seniorer, och vi tror p att verka lokalt hr och nu.

  N Y H E T E R F R N S E N I O R P R O F F S E N

  Lokal erfarenhet hr och nu

  Marie BjrkholmVD

  SeniorProffsen

  Hans Back och hans kollega Kjell Eriksson arbetar t Senior-Proffsen och kan hjlpa till med det mesta: snickeriarbeten, fastighetssktsel, mlning, tapetsering, trdgrdssktsel, flytt-stdningar med mera.

  Hans arbetar utifrn Borlnge och tar sig uppdrag i Borlnge/Falun med omnejd.

  - Det beror lite p vad det r fr slags arbete och omfattningen,men vi utfr arbeten i och runt sdra Dalarna som till exempel iSter och Gagnef, sger Hans.

  Liksom i Vsters r efterfrgan p SeniorProffsens tjnsterstor och Hans sker fler seniorer som vill arbeta, frmst inom hantverk, mleri och vvs.

  SeniorProffset Hans Back i Borlnge ns p: Telefon: 073-9090 090 E-post: [email protected]

  Nu ocks iDalarna

  Sedan en tid tillbaka har SeniorProffsen ett frrdoch kontor p Fallhammargatan 3b p Bckby.

  SeniorProffsen vxer och drmed har ven behovet av ett frrdfr verktyg, maskiner och en del material vuxit. I lokalen pBckby fr vi ntligen plats med allt!

  - Jag ker hit p morgonen och skickar ut mina seniorer hrifrn, sger Lars Persson. Hr kan vi lasta det vi behver utep jobben som maskiner, verktyg och en del material. Hr finns ocks tvttmaskin och stdmaterial. Samt ett litet kkmed kaffebryggare s vi brjar alltid med en morgonfika.

  Ny lokalp Bckby

  Lokalen ligger p Fallhammargatan 3B p Bckby.

  Hans och Kjell hjlper dig med hantverksarbeten, fastighets-och trdgrdssktsel i Falun/Borlnge-omrdet.

  VI VXER

  SeniorProffsen har en filial i Dalarna genom Hans Back i Borlnge.

 • Urvstersaren Lars Persson r ansvarig fr hantverk, fastighets-och trdgrdssktsel p SeniorProffsen. Det innebr att vldigtmnga jobb gr genom honom. Lars trffar och pratar medkunder, funderar och rknar p hur varje uppdrag ska lsas, bestller material, planerar arbetena med sina seniorer och rofta ute sjlv och arbetar. Telefonen ringer stndigt, men Larstappar aldrig sitt goda humr.

  - Visst kan det vara lite stressigt ibland, men det mesta brukar lsa sig. Och jag trivs med att ha fullt upp.

  ProblemlsningLars har arbetat t SeniorProffsen sedan 2011, och under dentiden har uppdragen stadigt kat. Framfrallt har efterfrgan inom fastighetssktsel och trdgrd blivit allt hgre. Det rocks en medveten strategi att n terkommande kunde.

  - Hantverksjobb r svrare d frutsttningarna alltid skiftar,berttar Lars. En kund kan till exempel ringa och frga vad detkostar att tapetsera ett rum, men det gr inte att ge ett korrektpris frrn man varit och tittat hur det ser ut, underlagets skick,vilka material ska anvndas, hur det ska gras. Kanske ngot ska rivas och d vet man inte hur det ser ut bakom. Det r mycketproblemlsning inom hantverk men det gillar jag.

  Rtt frn brjanSom tur r har Lars bde lng och bred erfarenhet. Lars r frn brjan utbildad golvlggare och har ven drivit fretag iden branschen, bde i Vsters och i Eskilstuna. Han har ocks arbetat brett inom hantverk, r utbildad inom kakel och klinker,och har byggt flera hus frn grunden.

  - Man lr sig mycket genom att arbeta och vara nyfiken,sger Lars. Frn golvlggningen har jag t ex lrt mig hur viktigtdet r med grundarbetet, att gra rtt och rakt frn brjan. Sen frsker jag att inte krngla till det s mycket.

  Lng erfarenhetEn viktig erfarenhet fr Lars var vrnplikten p bten lvsnabben,dr han var med om en lng resa frn Sverige till Afrika, ver tillSydamerika, Vstindien och Nordamerika. En annan spnnandeerfarenhet Lars gjort var att som golvlggarlrling ensam kaivg p ett stort jobb i Saudiarabien i ngra mnader.

  - Det var en upplevelse. Att driva fretag har ocks varit en nyttig erfarenhet som jag lrt mig mycket av.

  Glad och positivIshockey ett stort intresse, och Lars r grna i Rocklundahallenoch hejar p sitt VIK. Lars har en dotter och ett barnbarn, menmycket av tiden r han p jobbet.

  - Jag trivs bra med att jobba, s det r bara att kra p, sgerLars och skrattar.

  Glad i alla vder

  Som hantverksansvarig p SeniorProffsen har Lars Persson mnga bollar i luften

  Man lr sig mycket genom att

  arbeta och vara nyfiken

 • N Y H E T E R F R N S E N I O R P R O F F S E N

  note ra t

  Lavendelns Samfllighetsfrening tog hjlp av SeniorProffsen fr att renovera sina garageportar.

  Vi r vldigt njda

  Inte bara ldre

  Lavendelns Samfllighetsfrening pnsta Gryta i norra Vsters bestr avett 80-tal hus och radhus samt ngra garagelngor med sammanlagt ett 60-talgarage. Omrdet byggdes fr snart 30 rsedan och garagen var i stort behov av enuppfrschning.

  - Vi har bytt ut panelen p garageport-arna, satt nya lister, bytt en del pltar ochmlat allt, berttar SeniorProffsens hant-verksansvarige Lars Persson. Det har varitett omfattande arbete, men det har gtt bra.

  - Vi i styrelsen r njda liksom de bo-ende, sger Pia Rydell, ordfrande i sam-fllighetsfreningen.

  SeniorProffsen tar tillvara ldres erfarenhet, men vi stdjer grna ungdomar ocksgenom att ta in lrlingar. De senaste heter Matilda Widell och Johan Svantesson.

  Johan r utbildad snickare, men har ingetemot att mla. Matilda har gtt utbildningsom mlare och bde Johan och Matildatrivs bra.

  - Jag tycker det r en fin stmning i fre-taget, och jag knner inte av ngon lders-skillnad, sger Matilda.

  - Man kan lra sig mycket av gubbarna,de kan en del knep och tricks som r braatt kunna, sger Johan.

  En annan hantverkslrling r Tim Pettersson.

  - Att jobba p SeniorProffsen r en fantas-tisk skola och jag har lrt mig enormtmycket, sger Tim.

  P SeniorProffsen finns jobb, och Se-niorProffsen r grna med och bidrar tillatt f ut ungdomar i arbete. Att ta in ung-domar som fr arbeta sida vid sida med se-niorerna r ett stt, ett annat r att stttaunga som vill starta och driva fretaggenom UF Ung Fretagsamhet.

  5-rs jubileum

  SeniorProffsens 5-rskalas avhlls p Residens Mlaren och fr underhllningenstod sknsjungande vstersaren FreddyAmigo.

  Har du mtt Senior-Proffsen i kassakn?SeniorProffsen har spelat in ett par kortafilmer som visas i kassakerna p ICAMaxi och Willys bland annat. Medverkargr Solveig, Kajsa, Lars och Rolf. Enfilm handlar om att vi sker fler duktigaseniorer som vill arbeta med oss, och enfilm vnder sig mer till dem som vill frent och fint hemma.

  Pia Rydell, ordfrande i samfllighetsfreningen.

  Johan, Matilda och Tim arbetar bland annat med mlning.

  JOHAN SVANTESSON TIM PETTERSSON

  MAT

  ILD

  A W

  IDEL

  L

 • note ra t

  Vstmanlands Tolkservice r en ekonomiskfrening som frmedlar tolkar framfr allttill kommuner, landsting, skolor och myn-digheter. Ulla Granlund frn SeniorProffsenhar sktt tolkarnas lneadministration.

  P SeniorProffsen r vi glada att f arbeta med duktigaoch energiska seniorer. Men allt r inte bara arbete, viordnar frukostmten, after work ibland, julfester ochsommarfester.

  SeniorProffsen har ftt frtroendet att bygga en fin altan med nedsnkt bubbelbadkar.

  Inte bara arbete

  Kajsa Nyman hller i SeniorProffsensekonomi ssom lner, fakturering, bok-fring. Och ofta r det Kajsa som ockssvarar i telefonen. Ibland kan du venmta henne i receptionen p ResidensMlaren. Ja, Kajsa ordnar och hinnermed det mesta!

  Kajsa p ekonomi

  SeniorProffsen hjlper ldre till arbeteoch stder ocks yngre, bland annatgenom att ta in lrlingar. SeniorProffsenhar ven ett flerrigt samarbete med UngFretagsamhet Vstmanland. Med UngFretagsamhet kan ungdomar prova patt starta fretag samtidigt som de frlra sig om fretagandets villkor.

  - Vi stdjer UF drfr att de str frngot bra och fr att de gr ett bra arbete,sger Marie Bjrkholm.

  - Ung Fretagsamhet r en ideell fr-ening och vi r beroende och vldigttacksamma fr fretag som SeniorProffsensom har valt att stdja oss, sger MagnusEriksson, regionchef UF Vstmanland.

  SeniorProffsen stder Ung Fretagsamhet

  Till sommarfesterna r ven miniorer (dvs barn-barnen) bjudna. P den senaste sommarfesten grillade vi, umgicks och hade ngra lekar utanfrResidens Mlaren p Lilludden. Regnet gjorde uppehll fr grillare och lekledare Rolf Back, och han utmanade bland andra Annica p tvlklmning, dr man klmmer ivg en hal tvl och frsker trffa en hink svrare n man kan tro.

  Alla fick pris, grillkorv frn Carlstrms, godis och barnen fick som sig br mest.

  Lneservice t Tolkservice

  Verksamhetschef Mauro Pliscovaz berttar:- Vstmanlands Tolkservice tillhandahllertolk- och versttartjnster i Vstmanland.I vr bank har vi 370 tolkar som behrskarhela 94 olika sprk.

  Mauro ringde upp SeniorProffsen dhan knde till fretaget sedan frut.

  - En av vra medarbetare blev lngtids-sjukskriven samtidigt som vi vxt snabbt,s Ulla blev vr rddare i nden, berttarMauro.

  Altanarbetet har gjorts frn grunden ochhar varit omfattande men ocks mycketroligt.- Det r alltid kul med utmaningar, sgerarbetsledaren och Seniorproffsens hant-verksansvarige Lars Persson. Och att fvisa att vi kan gra riktigt fina arbeten.

  Altanen r byggd i lrktr och i treplan med trappor emellan. Marken harberetts, trd har sgats ned och nu liggerocks en fin stenkant lngs med altanen

  Ulla Granlund och Mauro p Tolkservice.

  Rolf Back frsker tvla till Annica.

  Elegant altanbygge Snyggt jobbat!

  Den snygga altanen med ngra av seniorernasamt junioren Johan.

 • N Y H E T E R F R N S E N I O R P R O F F S E N

  Vi blir oftast kontaktade per telefon, men ocks via hemsidan och e-post. Det kan vara olika personer som svarar p vrt huvudnummer, ofta r det Kajsa eller Marie.

  Vi str fr kvalitet och att kunden ska var trygg med oss, och vi vill

  absolut hlla det vi lovar,

  Frfrgningarna frdelas ut p dem som ansvarar fr respektive affrsomrde.

  Nr det gller fretagstjnster r det frmst Marie, r det hant-verk/trdgrd/fastigheter r det Lars Persson och nr det gller omtanketjnster r det Solveig Lagerkvist.

  Ibland ker vi ut och tittar fr att kunna uppskatta vad som ska gras, hur arbetet ska g till och hur mycket tid det tar.

  Sedan skrivs ett avtal s att bde vi och vr blivande uppdrags-givare har det vi kommit verens om p papper, det r en trygghet fr oss bgge.

  r arbetet RUT- eller ROT-berttigat arbete skickar vi ocks med en blankett som kunden fyller i och skickar in till oss.

  Nr det gller RUT s rcker det med att fylla i personnumret; fr ROT krvs ven fastighetsbeteckning.

  SeniorProffsen ansker fr avdraget till Skatteverket, och beviljas avdraget behver du som kund bara betala halva arbetskostnaden.

  Med ett pskrivet avtal kan arbetet stta igng.

  IBLAND FR VI FRGAN hur det gr till att kpa tjnster av SeniorProffsen.

  S hr fungerar det:

  Hur gr man fr attanlita SeniorProffsen?

  Fast pris eller lpande?- Vi str fr kvalitet och att kunden ska var tryggmed oss, och vi vill absolut hlla det vi lovar,sger Marie Bjrkholm, VD SeniorProffsen.

  Mnga kunder vill ha fast pris, men det r intealltid ltt att ge, det gller framfr allt hantverks-arbeten dr frutsttningarna kan ndras under arbetets gng. Vi frsker alltid hlla en bra dialogmed vra kunder, och med ett gott kunnande, enbra vrdegrund och god vilja samt inte minst enlng yrkes- och livserfarenhet s lser vi detmesta.

 • - Det finns tv anledningar till vr etablering p Lilludden. Fr det frsta r vi hr fr att erbjuda hushllsnra tjnster iomrdet. Fr det andra har jag en speciell koppling till ResidensMlaren d det r ett projekt som jag startade innan Senior-Proffsen.

  Marie som arbetat med ldrefrgor strre delen av sitt arbets-liv, hade en id om att skapa ett tryggt boende anpassat fr ldresbehov - Residens Mlaren. Resan har varit lng frn den frstaidn till det frdiga huset med 47 lgenheter och en stor botten-vning.

  - Det r fantastiskt att f vara med och frverkliga ngot som engng bara var en drm, nedskrivet p en lapp i nattduksbordet.

  Ett tryggt boendeTanken med Residens Mlaren var att skapa ett tryggt boendefr ldre med bra service, och dr lgenheter och lokaler redanfrn brjan r utformade efter ldres behov. Exempelvis r l-genheterna extra ljusa d ldre behver s mycket mer ljus nyngre. Det finns inga trsklar och i alla lgenheter kan man enkelt komma ut p balkongen, med rullstol eller sng om s

  skulle behvas. Ingen p Residens Mlaren ska behva flytta avfysiska skl.

  Residens Mlaren r dock inget ldreboende, hr bor venmedellders par och ett par barnfamiljer. Lgenheterna r skallade garlgenheter, dr man ger sin lgenhet som en egenfastighet. I bottenvningen p huset finns en reception, ett bibliotek och ett gym med pool och bastu, flera friskvrds-fretag, samt en restaurang. Och s SeniorProffsen som bemannarreceptionen ett par timmar varje dag.

  - Vrt kontor hr r en utgngspunkt fr vra seniorer som ar-betar med hushllsnra tjnster i omrdet. Vra fretagskonsulterutgr ocks hrifrn och har mten hr p Residens Mlaren.

  Mot ldersdiskrimineringMarie brinner fr ldrefrgor och vill vara en motkraft mot denldersdiskriminering som hon menar emellant rder i Sverige.SeniorProffsen hjlper ldre ut i arbete, samtidigt som man hjlpersina kunder med seniorernas kunskaper och engagemang.

  Residens Mlaren ger mnniskor mjlighet att leva vl vensom seniorer.

  SeniorProffsen och Residens MlarenI Vsters har SeniorProffsen ett kontor i Kopparlunden och ett kontor/frrd p Bckby, men sedan en tid har man ven ett kontor i Residens Mlaren p Lilludden. Hur kommer det sig? Marie Bjrkholm, vd och gare till SeniorProffsen berttar.

  - Det r fantastiskt att f vara med och frverkligangot som en gng bara var en drm, nedskrivet pen lapp i nattduksbordet.

 • Huvudkontor: SeniorProffsen AB, Trefasgatan 4, 721 30 Vsters.Telefon: 021-132 139, E-post: [email protected]

  Residens Mlaren, Farledsgatan 5, 722 10 Vsters.

  Bckby, Fallhammargatan 3B, 721 33 Vsters

  Borlnge: 073-9090 090, [email protected]

  N Y H E T E R F R N S E N I O R P R O F F S E N

  Vi frgar Fr vilka tjnster har du/ni anlitat SeniorProffsen? Varfr anlitar du/ni SeniorProffsen? Vad tycker du r bra med SeniorProffsen?

  Jag har anlitat SeniorProffsen fr flera uppdrag dels i egenskap av ordfrande i bostadsrttsfreningen, dels som privatperson. Vr bostadsrttsfrening har anlitat dem:

  Fr mlningsarbeten

  fr att installera DroppStop-dosor (fuktvarnare) i freningens alla 306 lgenheter.

  fr att f en mtesordfrande p en freningsstmma.

  Som privatperson har jag anlitat SeniorProffsen

  fr att montera en ny garderob.

  renovering av kk och hall, dvs mlning, tapetsering, mattlggning samt snickeri.

  Jag uppskattar affrsidn och jag var sjlv lite involverad ideras verksamhet vid uppstarten fr flera r sedan och kntd bra kontakter.

  Det som r bra med SeniorProffsen r bredden/mngfaldennr det gller kompetenser.

  LINNA SDERKVISTPrivatkund och ordfrande i bostadsrttsfrening

  Foto

  P-A

  Len

  hov

  KARL TERNEMOFastighetschef, Aspholmen Fastigheter

  Vi har anlitat SeniorProffsen fr en del fastig-hetssktsel dr de bland annat sktt vra sop-rum och skottat sn, samt vissa renoverings-arbeten dr de bland annat installerat kk och lagt golv.

  De gr ett bra arbete och hller vad de lovar.

  De har en stor erfarenhet och r alltid posi-tiva i sin framtoning.

  CAMILLA HEDMANekonomiansvarig p Aros Hyresmaskiner

  SeniorProffsen hjlpte oss med en ekonomiassistent.

  Vi hade en medarbetare som blev sjukskriven och d behvde vi en erfaren person snabbt under en begrnsad tid och dr kunde SeniorProffsen hjlpa oss.

  De har verkligen hjlpt oss, och varit flexibla och tillmtes-gende. Jag kan definitivt rekommendera SeniorProffsen.

  ANNELI PETTERSSON & PETER OVRINegna fretagare, Geddeholms grdVi har anlitat SeniorProffsen fr en del trdgrdsarbete samt stdning.

  Vi gillar affrsidn och seniorerna r strtskna.

  Som sagt var, vi gillar dem!

  www.seniorproffsen.se

  Foto

  Jan

  -Erik

  Lun

  dstr

  m

  Vl v

  alda

  ord

  / bj

  orkh

  olm

  .com

  , Bi

  ld o

  ch F

  orm