Qui s³c i com s³c

download Qui s³c i com s³c

of 9

 • date post

  21-Mar-2017
 • Category

  Education

 • view

  122
 • download

  5

Embed Size (px)

Transcript of Qui s³c i com s³c

QUI SC I COM SC

QUI SC I COM SC

NDEXDescripci de la meva personalitat.Virtuds i defectes.AficionsPreferncies musicalsLlocs preferitsEsportsQu no magrada de la gent

LA MEVA PERSONALITATSc rialler.Em considero amable.Sc divertit.Magrada passar-mho b.Sc bromista.Sc respectus.En general soc bon noi .

VIRTUDS I DEFECTESVirtuds: magrada molt ajudar a la gent, considero que lempatia s important, sc respectus

Defectes: de vegades mesvero, de tant en tant sem para, sc molt mogut i mai mestic quiet

AFICIONSMencanta anar en bici, tamb magrada escoltar msica, quedar amb amics, sortir a crrer, xatejar per les xarxes socials, anar a passejar

PREFERNCIES MUSICALSA mi sincerament mestn b totes els tipus de msica ja que valoro el treball i lesfor que es requereix al fer una can.

LLOCS PREFERITSA mi magraden tots els llocs daquesta ciutat, per els dos que ms magraden sn: la plaa Major, i la plaa dOsona, ja que s n visc.

ESPORTSJo desports noms faig tennis als dissabtes pel mat. Per cada da vaig en bici i quan puc surto a crrer amb un amic pels matins.

QU NO MAGRADA DE LA GENTNo suporto a la gent que acostuma a dir mentides i encara menys a la gent que traiciona als seus amics. Daltre banda tampoc no magrada la gent egoista o rencorosa.