Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

of 16 /16
onderwerp Optimaal 27 januari congres voor de verhuurbranche

Embed Size (px)

description

Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

Transcript of Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

Page 1: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

onderwerp

Optimaal27 januari congres

voor deverhuurbranche

Page 2: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

2

W e l k o m s B r i e f

Page 3: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

3

sjabloon

Verhuur met

Verhuurnet

i n h o u d s o p g a V e

Page 4: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

4

o p t i m a a l V e r h u r e n

De editie zal in het teken staan van interne en externe fraude, diefstal en preventie, debiteurenbeheer, incassoproces en welke preventieve acties u zelf kunt ondernemen.

Het congres is bedoeld voor

algemeen en financieel verantwoordelijken van verhuurbedrijven debiteurenbeheerders van verhuurbedrijven riskmanagers en schadebehandelaars verzekeringsmaatschappijen en schadeonderzoekers branche- en preventieorganisaties Workshop Digitaal Rechercheren

Page 5: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

5

sjabloonoptimaal verhuren / eerdere edities

Laat je inspireren

Op Donderdag 22 Januari 2009 was het weer zover, Verhuurnet organiseerde het jaarlijks terugkerende congres voor de verhuurbranche dit jaar in Snowworld te Zoetermeer. Elk jaar een andere locatie en dit jaar viel het oog op Snowworld, waar werk en plezier samen komen. D.m.v. de toegankelijkheid tot de piste en de congreszalen was de diversiteit groot op Verhuren ‘09 en mede daardoor is het weer een succesvolle editie geworden.

Op woensdag 30 januari 2008 organiseerde Verhuurnet in samenwerking met Heliview Conferences het congres Optimaal Verhuren 2008 in Nationaal Automobiel Museum de Louwman Collection te Raamsdonksveer. Het thema van het congres was “Als het gaat om groei en optimalisatie”.

Het was voor vele een dag om elkaar weer te zien en er achter te komen hoe we met dagelijkse problemen omgaan. Denk aan het probleem goed personeel, fraude diefstal en efficiënt verhuren. Netwerken is toch een van de punten die centraal staan op het congres Optimaal Verhuren. Dit jaar daarin uitgebreide mogelijkheden onder het genot van een hapje en drankje of toch liever tijdens een rondleiding door de grootste auto collectie ter ‘wereld’.

‘09‘08

Page 6: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

6

optimaal verhuren / eerdere edities

Eerdere edities

...Gewoon goed

Op 30 januari 2007 organiseerde Verhuurnet in samenwerking met Heliview Confrences het congres Optimaal Verhuren voor de tweede keer na de eerste keer voor de Amsterdam Arena te hebben gekozen hebben we gebruik gemaakt van een indrukwekkend voetbalstadion in Rotterdam de Kuip. Een aansprekende locatie voor een toon aangevend congres waar behoefte naar is, dat was te merken veel branche genoten kwamen af op dit evenement dat veel bedrijven aan het denken heeft gezet.Het succes van de afgelopen jaren heeft aangetoond dat de verhuurmarkt behoefte heeft aan een jaarlijks congres om elkaar aan het begin van het jaar te ontmoeten en deel te nemen aan de verschillende lezingen en paneldiscussies.

Op 2 februari vond in Figi te Zeist het congres Verhuur & Logistiek 2006 plaats. De dagvoorzitter was prof.dr.ir. Hans Wortmann, hoogleraar informaticamanagement aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Na een korte inleiding over de zin van een goed informatiesysteem was aan hem de taak de sprekers aan het publiek voor te stellen en adequaat interactie te bewerkstelligen tijdens de vragenronde. Gedurende de ochtend waren er parallelle sessies te bezoeken.

De insteek van het congres was uiteraard gericht op het etaleren van kennis met betrekking tot de aanschaf en het beheer van een goed communicatiecircuit binnen een bedrijf, door middel van de juiste IT-oplossing. Frans de Bot, van J. van Hooff Heftrucks in Tiel:

‘07

‘06

Page 7: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

7

sjabloonoptimaal verhuren / eerdere edities

Eerdere edities

... Werkelijk geweldig

Verhuurnet organiseerde in oktober 2004 het eerste ‘Optimaal Verhuren’ seminar voor de verhuurbranche in de Amsterdam Arena met groot succes. De voornaamste aanleiding voor dit initiatief was het verrassende resultaat va een onderzoek onder verhuurbedrijven: meer dan 50% van de respondenten bleek geïnteresseerd te zijn in een seminar dat zich specifiek richt op de verhuurbranche.

Optimaal Verhuren heeft ruimschoots aan deze verwachting voldaan. Het seminar is door 135 managers van verhuurbedrijven bezocht en heeft daarmee de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ook voor de sponsoren is dit een geslaagd evenement gebleken. Leveranciers van verhuursoftware, RFID en logistieke ondersteuning hebben de laatste ontwikkelingen in de markt kunnen tonen..

‘04

Page 8: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

8

Geen programma,

geen optima

al verhuren

programma

11:00 - 13:00 Ontvangst met Netwerklunch 13:00 - 14.00 Presentaties en workshops 14:00 - 15:00 Presentaties en workshops 15:00 - 16:00 Presentaties en workshops 16:00 - 17:00 Informatiemarkt met koffie en frisdrank 17:00 Einde Optimaal Verhuren 2011

programma

Page 9: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

9

sjabloon

Spreken...

Beter dan goed

s p r e k e r s

hans reitsma is DGA van Exarchy, dienstverlener binnen het segment finance en credit management. Sinds twee jaar is hij bestuurslid bij de VVCM (Vereniging voor Credit Management). Binnen het bestuur van deze vereniging is hij verantwoordelijk voor opleidingen. Hans is 16 jaar actief binnen het vakgebied Credit Management en heeft uiteenlopende management en directiefuncties vervuld.

peter meefout voormalig directeur Experience Credit Services, Lindorff Netherlands B.V. en T-Mobile Netherlands B.V. (Ben Nederland B.V.) Peter Meefout zal iets vertellen over acceptatiebeleid en creditmanegement bij T mobile, Begonnen met Ben, nieuwkomer op de telecom markt, deed zijn verkoop via de detailhandel. Je kocht je telefoon, belde naar Ben en je had een abonnement. In een later stadium over genomen door T-Mobile en gegroeid naar een zakelijke dienstverlener met een telecommarkt aandeel van 25%.

ron nieuwendijk heeft na 10 jaar politie-ervaring de overstap gemaakt naar Hoffmann Bedrijfsrecherche B.V. Hij heeft vervolgens vijf jaar gewerkt als senior bedrijfsrechercheuren is thans al vijf jaar projectleider van de afdeling bedrijfsrecherche. Dit houdt in dat hij eindverantwoordelijk is voor alle onderzoeken die door zijn team van ongeveer 20 rechercheurs worden verricht. De organisatie is in 1962 opgericht en heeft ca. 80 medewerkers in dienst.

Page 10: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

10

sprekers

Ooit van spreken gehoord?

Wilfred van roij is Vanaf 1982 is werkzaam geweest bij eerst de Rijkspolitie later Politie Limburg-Noord. Vanaf eind jaren negentig heeft van Roij zich zelf gespecialiseerd in digitale criminaliteit en internet rechercheren. Inmiddels is van Roij nu werkzaam als projectleider Digitale opsporing en Internet Awareness bij Com-Connect Digital Services.Verder is het door een uniek (eigen ontwikkeld) volgsysteem mogelijk om bv fraudeleuze “huurders” 24 per dag te monitoren op het Internet.

fred van kaam is inmiddels 23 jaar in dienst van Centraal Beheer Achmea. Na zijn technische studie Werktuigbouwkunde is Fred eerst werkzaam geweest in de technische handel, de drinkwatersector en de aannemerij. Op dit moment is Fred senior acceptant bij Centraal Beheer Achmea en is hij in die functie verantwoordelijk voor de portefeuilles werkmaterieelverzekering. In de praktijk van alledag is Fred vooral bezig met inhoudelijke verkoopondersteuning bij klanten en potentiële klanten bij het opstellen van complexe verzekeringsconcepten. Onder meer hebben zijn inspanningen geleid tot een marktleiderschap van Centraal Beheer Achmea in de verhuurbranche van werkmaterieel.

niels langezaal, werkzaam als trainer bij Concredis. Tien jaar werkervaring in het credit management. Vijf jaar als incassospecialist gewerkt oa bij het incasso-onderdeel van de ING bank. Nu vijf jaar werkzaam als credit management trainer waarin ik voornamelijk trainingen geef in de volgende onderwerpen: juridische aspecten van debiteurenbeheer, interpretatie van handelsinformatierapporten, klachtenmanagement en debiteurenbeheer en telefonisch incasseren.

Page 11: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

11

sjabloonsprekers

Ooit van spreken gehoord?

Mr. raymond arnoldus is sinds 4 jaar werkzaam bij Bierens Incasso Advocaten te Veghel waar hij naast de B2B incassopraktijk werkt in de faillissementspraktijk. Dit betekent dat hij adviseert en zonodig procedeert op het gebied van contracten, financiering, zekerheden en incasso. Daarnaast houdt Raymond regelmatig presentaties waarin de nadruk ligt op de werking van de faillissementswet voor schuldeisers in de praktijk. De faillissementsaanvraag is een geducht incassowapen maar doorkruist nog wel eens de betalingsafspraken tussen een debiteur en een schuldeiser.

Voordat arie pieter van dijk ruim vijf jaar geleden zijn communicatie-adviesbureau “ap-art.net” startte, werkte hij als adviseur bij Rabobank. Tegenwoordig helpt hij de meest uiteenlopende klanten ad hoc, projectmatig of meer structureel als interim-manager op PR-gebied bij het verwezenlijken van hun commerciële doelstellingen. De verhuursector is hem niet onbekend. Zo huurt hij bijvoorbeeld regelmatig auto’s voor diverse doeleinden, allerhande materialen voor congressen en tijdelijke arbeidskrachten voor verschillende opdrachten.

Page 12: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

12

Exposanten, exposanten, en nog eens

exposanten.

e x p o s a n t e n

Page 13: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

13

sjabloonexposanten

Page 14: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

14

exposanten

e x p o s a n t e n

Page 15: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

15

sjabloononderwerp

e x p o s a n t e n

Page 16: Programmaboek - Optimaal Verhuren 2011

16

onderwerp

mediapartnersmediapartner

s...

De naam zegt

al genoeg