PEUGEOT 508/508 SW .Peugeot 508, otkriva dinamine ... Peugeot 508 donosi novi Euro 6* benzinski

download PEUGEOT 508/508 SW .Peugeot 508, otkriva dinamine ... Peugeot 508 donosi novi Euro 6* benzinski

of 15

 • date post

  28-Sep-2018
 • Category

  Documents

 • view

  221
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of PEUGEOT 508/508 SW .Peugeot 508, otkriva dinamine ... Peugeot 508 donosi novi Euro 6* benzinski

 • PEUGEOT 508/508 SW

 • ELEGANTAN DIZAJNPeugeot 508, otkriva dinamine linije koje su istovremeno koncentrine i fluidne kao i GTstandard. Savremeni izgled se prikazuje vertikalnijom reetkom hladnjaka sa znakom lava usredini i horizontalnijom haubom. Signalizaciona svetla su pokrivena LED* tehnologijom.

  Birajui 508 GT izabrali ste da iskusite izuzetne trenutke zahvaljujui obilju opreme dostupne ustandardnom paketu. Njegova unutranjost prua izuzetnu udobnost u automobilu, dok seprefinjena spoljanjost odlikuje izuzetnom arhitekturom.

  *100% LED osvetljenje u standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije

 • SAMOUVERENI STILZadnji deo odie lepim izgledom. Njegov redizajnirani, elegantni i snani branik,podrava siluetu dok istovremeno pojaava zatitnu funkciju.

  Zadnja svetla nastavljaju horizontalnu bonu liniju. Gledajui ih direktno, stieteutisak da se stvaraju tri kande, karakteristine za tradiciju brenda.

 • IDEALAN ZA PUTOVANJAU jednostavnosti Peugeot-a 508 SW krije se tajna njegove elegancije jer su njegove linije iste iodmerene. Horizontalniji prtljaniik i vertikalnija reetka hladnjaka sa karakteristinim lavom usredini naglaavaju odvaan dizajn ovog Peugeot automobila.

  Za volanom 508 SW biete oarani Peugeot-ovom strunou kada je u pitanju dranje na putu iveanje. Specifino veanje garantuje komfor i izuzetno dinamino upravljanje.

  U GT verziji 508 SW garantuje visoke performanse, dinamino ubrzanje i akustini komfor.

 • NESMETANI POGLEDZASTAKLJENI PANORAMSKI KROV

  508 SW moe u standardnoj opremi doi sa panoramskim zastakljenim krovom*koji se protee do zadnjeg reda sedita stvarajui utisak prostranosti iznutra idinaminog i modernog dizajna spolja.

  Povrina od 1,60 m2 donosi oseaj zadovoljstva. Kako bi se poboljao akustinikomfor opremljen je i elektronskim zatvaraem u standardnom paketu opreme.Sekvencijalna kontrola rotacije u 5 pripremnih pozicija omoguava podeavanje poelji.

  *U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.

 • OKO ZA DETALJEElegantan dizajn Peugeot-a 508 odraava se u svakom detalju unutranjosti. Udobno se smestitei otkrijte vrhunski enterijer koji odie udobnou i zadovoljstvom.

  Okruenje vozaa ispunjeno je vrhunskom tehnologijom, poput Head-up displeja u boji i 7*ekrana osetljivog na dodir. Sve povrine prekrivene su najfinjim materijalima, sofisticiranomkombinacijom hroma, poliranih crnih povrina i koe.

  508 jasno pokazuje da pripada svetu umerenog luksuza.

  *U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.

 • ISKUSITE UDOBNOSTUnutranjost Peugeot-a 508 je paljivo izuavana kako bi pruila oseaj poveane udobnostisvih putnika. U izuzetno elegantnom putnikom delu uivaete u prostranosti i opremiosmiljenoj da povea oseaj zadovoljstva u automobilu.

  PREGRADE ZA ODLAGANJE STVARIZa vonju u potpunoj udobnosti 508 i 508 SW donose brojna praktina mesta za odlaganje ukabini, poput hladne pregrade ispred suvozaa, pregrade u sredinjem naslonu izmeu vozaa isuvozaa, draa za ae napred i pozadi* ili pregrade za dranje plastinih flaica u vratima.

  * U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.

  KLIMATIZACIJAUz jednozonski klima ureaj i dvozonski automatski*, 508 i 508 SW nude i etvorozonskiautomatski klima ureaj* koji omoguuje vozau, suvozau i putnicima zasebno podeavanjeeljene temperature.

  * U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.

  SEDITAPrednja sedita oblikovana su tako da nude stil, udobnost i lako se prilagoavaju svakomputniku. Sedita mogu biti elektrino podesiva* i grejana*. Za najveu udobnost tu je i masanafunkcija vozakog sedita** uz mogunost memorisanja pozicije sedita**, dostupno uz opcijuNappa konih sedita**

  * U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.

  **Sedita napravljena od koe i drugih materijala. Za dodatne detalje konsultujte se na prodajnom mestu automobila ili

  www.peugeot .rs web sajt . U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije

  DODATNO GREJANJEKako bi osigurali dodatnu udobnost ak i prilikom prvog ulaska u automobil u hladno zimskojutro, 508 i 508 SW mogu biti opremljeni dodatnim sistemom grejanja*. Ovaj sistem mogue jeprogramirati da u tano odreeno vreme zapone grejanje vozila kako bi vas vozilo saekalozagrejano i pre prvog jutarnjeg pokretanja.

  * U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.

  POMO U VOZILUInteligentan i inovativan, 508 obiluje opremom koja vam nudi jo veu pomo u vonji.

  * U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.

 • KAMERA ZA POMO PRI PARKIRANJU*Kamera* se aktivira pri ubacivanju menjaa u rikverc i vizuelizacijom prua pomoprilikom parkiranja i vonje unazad.

  HEAD-UP EKRAN U BOJIPristupite svim potrebnim informacijama bez sklanjanja pogleda sa puta. Head-upekran prikazuje sve bitne informacije za vonju na polikarboonatnom ekranu uvidnom polju vozaa. Na taj nain u svakom trenutku ste informisani o brzinivonje, radu tempomata** i informacijama sa navigacije*** kao i svim drugimvanim informacijama.* U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.**U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije i zemlje komercijalizacije.***Dostupno uz navigaciju

  POMO U VONJIPristupite najvanijim informacijama o vonji ne skreui pogledsa puta! Uz head-up displej, ove informacije e biti projektovanena ekranu u vaem vidnom polju. Na taj nain ste bezbedno ikontinuirano informisani o brzini, instrukcijama tempomata* inavigaciji**.* U standardnoj, dodatnoj opremi ili nedostupno u zavisnosti od verzije izemlje komercijalizacije.**Dostupan sa SMEG+ ekranom na dodir.

  SMEG+* EKRAN NA DODIREkran na dodir visoke rezolucije nudi niz usluga preko razliitihmogunosti povezivanja omoguavajui kontrolu povezivanjamultimedije, navigacije i telefona.

  POMO U VONJI

 • INTEZIVAN POGLEDJo izraeniji karakter 508 duguje i prednjim svetlima u Full LED tehnologiji*. Pored svogizraajnog izgleda, Full LED svetla donose bolju osvetljenost i preglednost uz manji utroakenergije.

  Na zadnjem delu limuzina nosi svetla u obliku lavljih kandi, jo jedan stilski izraaj brenda

  *100% LED diode

 • PEUGEOT I ZATITA IVOTNE SREDINE

  Peugeot nudi iroku paletu modela sa niskom emisijom CO2. Vieod polovine svoje prodaje fokusirano je oko modela sa emisijomispod 140 g/km CO2. Ova ponuda bazirana je na dokazanimtehnologijama u kojima je Peugeot bio jedan od pionira. Filterestica, predstavljen 2000. godine i ugraen u preko 2,1 milionvozila osigurao je 99,9% uklanjanje estica ai iz auspuha dizelskihmotora.

  Uz integraciju Stop&Start tehnologije znaajno je smanjenapotronja goriva u gradskoj vonji, dok je dalji napredak osigurannovom generacijom EURO 6 benzinskih i dizel motora. Vaan inilacu obezbeivanju to nie emisije CO2 i smanjenju potronje gorivaini briga o to efikasnijoj aerodinamici vozila, smanjenje otporavazduha i i ukupne mase vozila.

  MOTORI BLUE HDIJedna od novih tehnologija dizel motora, nova je generacijaBlueHDI motora koji su u skladu sa EURO 6 standardom.Zahvaljujui novoj SCR (Selective Catalytic Reduction) tehnologiji iDPF aditivu, BlueHDI dramatino smanjuje emisiju Nox, preko 90%,kako bi optimizovao emisiju CO2, potronju goriva i eliminisao99,9% emisije estica ai.

  BENZINSKI MOTORIPeugeot 508 donosi novi Euro 6* benzinski motor 1,6L THP165S&S, opremljen manuelnim menjaem sa 6 brzina ili novimautomatskim menjaem sa 6 brzina EAT6. Ovaj novi motor sa 165KS ostvaruje emisiju CO2 od svega 134 g/km

  *Efikasni automatski menja sa 6 brzina.

  508 SW MenjaPotronja (L/100 km)(1)

  CO2 (g/km)U gradu Na otvorenom Kombinovano

  Benzinski motori

  1.6 THP S&S 165KS BMP6 7,6 4,6 5,6 130

  1.6 THP S&S 165KS EAT6 7,3 4,8 5,7 131

  Dizel motori

  1.6 BlueHDi S&S 120KS BVM6 5 3,7 4,2 110*

  1.6 BlueHDi S&S 120KS EAT6 4,6 3,7 4 105*

  2.0 BlueHDi S&S 150KS BVM6 4,8 3,6 4 105*

  2.0 BlueHDi S&S 180KS EAT6 5,4 3,9 4,4 116

  508 MenjaPotronja (L/100 km)(1)

  CO2 (g/km)U gradu Na otvorenom Kombinovano

  Benzinski motori

  1.6 THP S&S 165KS BMP6 7,7 4,6 5,8 134

  1.6 THP S&S 165KS EAT6 7,5 4,8 5,6 134

  Dizel motori

  1.6 BlueHDi S&S 120KS BVM6 4,7 3,6 4,0 103*

  1.6 BlueHDi S&S 120KS EAT6 4,5 3,6 3,9 102*

  2.0 BlueHDi S&S 150KS BVM6 4,5 3,5 3,9 101

  2.0 BlueHDi S&S 180KS EAT6 5,1 4 4,4 114

  Raspoloivost motora moe da varira u zavisnosti od zemlje. Kao standard, opcija ili nedostupno, u zavisnosti od verzije i zemlje.

  BVM6: Manuelni menja sa 6 brzina.BVA6: Automatski menja sa 6 brzina.BMP6: Polu-automatski menja sa 6 brzina.

  ETG6: Polu-automatski menja sa 6 brzina.EAT6 : Automatski menja sa 6 brzina.

  Raspoloivost motora moe da varira u zavisnosti od zemlje. Kao standard, opcija ili nedostupno, u zavisnosti od verzije i zemlje.

 • SIGURNOST508 donosi obilje opreme za vau sigurnost.

  SISTEM KOENJA I ESP*Sve verzije 508 i 508 SW dolaze serijski opremljenesistemima aktivne sigurnosti visokog nivoa, objedinjenih usistemu dinamike kontrole stabilnosti, ESP.

  On se sastoji od kontrole blokade toka prilikom koenja ABS,kontrole proklizavanja ASR, elektronske regulacije sile koenjaEBD, sistema pomoi pri naglom koenju AFU, kontrolemomenta motora MSR i inteligentne kontrole proklizavanjakoja omoguuje optimalno prijanjanje u tekim uslovimavonje.

  *Dostupno uz Grip C