PASCAL CAMPION

download PASCAL CAMPION

of 8

Embed Size (px)

Transcript of PASCAL CAMPION

  1. 1. PASCAL CAMPION
  2. 2. QUI S? artista dorigen francs - Americ illustrador , dissenyador conceptual , dissenyador de personatges Ha treballat amb: DreamWorks Animation , Paramount Pictures , Disney Feature ... Treballa en la indstria de l'animaci des de fa ms de 15 anys . Els seus projectes ms recents inclouen el desenvolupament visual dels llargmetratges ; " Mr. Peabody i Sherman " i "Els pingins de Madagascar ".
  3. 3. Apassionadament inspirat per la seva dona i fills " Sketch of the Day " , un ritual de crear una nova imatge a primera hora del mat des del seu estudi al nord de Califrnia. Recentment , Pascal es va expandir cap a les belles arts amb una exposici individual a la Galerie Arludik a Pars , Frana i la Galeria de Center Stage a l'estiu de 2014.
  4. 4. principals caracterstiques capacitat per captar moments concrets i efmers de la vida quotidiana i transportar-ho al dibuix digital. Es caracteritza per fer-ho de una manera positiva i acolorida que resulta agradable de veure. Reencarnant moments tendres i simptics sense un excessiu realisme que deixa molt espai a la imaginaci.
  5. 5. Com ho fa? En la seva pgina te un apartat titulat frequently asked questions crea les imatges utilitzant una barreja entre Adobe Flash y Photoshop . Depn del dia comena amb flash i hi pinta all o comena directament amb blocs de color al photoshop o combina els dos programes.