PAR-KY je furnirska podna obloga sa tankim slojem pravog ... · SOUND kolekcija stavlja naglasak na...

of 6/6
PAR-KY je furnirska podna obloga sa tankim slojem pravog drveta, koji se zove furnir. Gornji sloj pravog drveta ima jedinstvenu teksturu, bogatu varijaciju boja, predivnu refleksiju svetlosti i živopisni trodimenzionalni efekat. Zbog ovih osobina ovaj prirodni proizvod jasno se razlikuje od imitacija kao što je laminat. Njegova prednost je što furnirski komadi drveta prostoru daju notu luksuza i topline. Važno je i što se lako održava. PAR-KY je odličan izbor za nekoga ko gradi ili renovira. Brza ugradnja Jednostavno montiranje Trajnost Pristupačnost Podno grejanje Veliki izbor Mogućnost obnove Toplina / karakter
 • date post

  28-Dec-2019
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of PAR-KY je furnirska podna obloga sa tankim slojem pravog ... · SOUND kolekcija stavlja naglasak na...

 • PAR-KY je furnirska podna obloga sa tankim slojem pravog drveta, koji se zove furnir. Gornji sloj pravog drveta ima jedinstvenu teksturu, bogatu varijaciju boja, predivnu refleksiju svetlosti i živopisni trodimenzionalni efekat. Zbog ovih osobina ovaj prirodni proizvod jasno se razlikuje od imitacija kao što je laminat. Njegova prednost je što furnirski komadi drveta prostoru daju notu luksuza i topline. Važno je i što se lako održava. PAR-KY je odličan izbor za nekoga ko gradi ili renovira.

  Brza ugradnjaJednostavno montiranjeTrajnostPristupačnostPodno grejanjeVeliki izborMogućnost obnoveToplina / karakter

 • PAR-KY BY SHINNOKI je dragulj PAR-KY kolekcije. Ovih šest modernih boja predstavljaju savršen spoj sa aktuelnim trendovima u uređenju enterijera. Boje su nastale na osnovu međunarodnog istraživanja za potrebe SHINNOKI panela. Jednoobraznost boja panela i podnih obloga omogućava da se slažu boje različitih elemenata vašeg en-terijera kao što su podovi, zidovi, nameštaj...

  HRAST MILK ČETKAN HRAST DESERT ČETKAN

  HRAST MYSTERY ČETKAN HRAST CHOCOLATE ČETKAN

  PRIMEREN

  1800 x 160 x 15 mm

  ORAH SMOKED ČETKAN ORAH GRANITE ČETKAN

 • 1800 x 120 x 15 mm

  PRIMEREN

  SOUND kolekcija stavlja naglasak na ekskluzivne vrste drveta. Ove ekskluzivne vrste drveta često nisu pogodne za pravljenje masivnih parketa jer su nestabilne i vrlo skupe. Ipak, kada se koriste za proizvodnju furnirskog poda vrlo su povoljne i korisne. Duge daske u kombinaciji sa diskretno oborenim ivicama, četkane ili glatke daju raskošan iz-gled prostorijama. Takođe, lak im pruža dodatnu zaštitu usled čestih prolaza. Zahvaljujući sloju plute koji se nalazi na zadnjoj strani ovih podnih obloga, prilikom koračanja pod ne škripi već stvara zvuk kao kod masivnog parketa.

  HRAST EVROPSKI HRAST BELI ORAH RJAVI IMBUIA

  BLACK FRAKE MASLINA ZEBRANO WENGE

  TEAK AFZELIA DOUSSIE PALISANDER SANTOS JABUKA INDIAN

  EBONY MACASSAR HRAST EVROPSKI ČETKAN HRAST BELI ČETKAN HRAST SREBRNOSIV ČETKAN

 • PRO kolekcija poseduje optimalni odnos cene i kvaliteta. Ova kolekcija uglavnom se sastoji od tradicionalnih vrsta drveta koje su dostupne u jednoj dasci ili 2-strip. Kolekcija se sastoji od kratkih, širokih dasaka lakiranih mat lakom ili polusjajem.

  HRAST EVROPSKI ORAH RJAVI

  HRAST EVROPSKI2-LAMELNI

  HRAST BELI 2-LAMELNI

  TEAK

  BUKVA PARENA 2-LAMELNA

  AMERIČKA TREŠNJA2-LAMELNA

  PRIMEREN

  1203 x 190 x 7,2 mm

  AMERIČKI JAVOR2-LAMELNI

  AMERIČKA TREŠNJA

 • LOUNGE kolekcija je najpogodnija za intenzivnu upotrebu. Furnir je zaleplje na HDF podlogu koja je otporna na jake udarce. Ova kolekcija je lakirana 8 puta sa ultra-jakim lakom. Zahvaljujući ovom premazu hoblovanje je ne-potrebno. Zbog toga je LOUNGE kolekcija najpogodnija za projekte. Kratke i male daske u kombinaciji sa diskretno oborenim ivicama daju ekskluzivan izgled prostorijama. Glatke daske su lakirane lakom sa polusjajem dok su četkane daske lakirane mat lakom.

  HRAST EVROPSKI HRAST IVORY ORAH RJAVI BUKVA PARENA

  AMERIČKA TREŠNJA AMERIČKI JAVOR ZEBRANO WENGE

  TEAK BAMBUS KARBONIZIRAN

  SUCUPIRA JATOBA

  1203 x 122 x 8,3 mm

  PRIMEREN

 • HRAST BELI ČETKAN

  HRAST SREBRNOSIV ČETKAN HRAST DIMLJEN ČETKAN

  HRAST EVROPSKI ČETKAN

  AFZELIA DOUSSIE PALISANDER SANTOS

  EBONY MACASSAR