NOUL PEUGEOT 508 508SW - Eurial LIPIT DE ASFALT Liniile rafinate ¨â„¢i fluide,...

download NOUL PEUGEOT 508 508SW - Eurial LIPIT DE ASFALT Liniile rafinate ¨â„¢i fluide, confer¤’ noului 508 SW

of 28

 • date post

  28-Jan-2020
 • Category

  Documents

 • view

  3
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of NOUL PEUGEOT 508 508SW - Eurial LIPIT DE ASFALT Liniile rafinate ¨â„¢i fluide,...

 • NOUL PEUGEOT 508 & 508SW

 • DESIGN DISTINCTIV Noul 508 dezvăluie o linie dinamică, statutară și fluidă, reinventând codurile Gran Turismului.

  Cu un design deosebit de modern, grila adoptă o linie mai verticală cu logo-ul leu Peugeot poziţionat în centru, în timp ce capota capătă o notă mai orizontală. Semnătura luminoasă este la rândul său valorizată de tehnologia Full LED*.

  Trăiţi clipe de neuitat la bordul noului 508 GT și descoperiţi gama variată de echipamente standard! Habitaclul vă oferă un confort la volan deosebit, în timp ce rafinamentul exterior valorizează arhitectura de excepţie.

  *Iluminare 100% LED (Diodă Electro-Lumininescentă), disponibilă standard sau opţional în functie de versiune. Standard, optional sau indisponibil, în funcţie de versiune și bara de comercializare.

 • POSTURĂ HOTĂRÂTĂ Partea din spate a 508 este complet restilizată. Robust și elegant, noul spoiler restilizat structurează caroseria, accentuând în același timp caracterul său protector.

  Lămpile din spate adoptă o linie orizontală, atât privite din spate, cât și din lateral. Semnătura luminoasă cu cele trei gheare, roșu opalescent, conferă o notă tehnologică și identitară noului 508 atrăgând toate privirile.

 • LIPIT DE ASFALT Liniile rafinate și fluide, conferă noului 508 SW o sobrietate aparte ce inspiră eleganţă. Capota orizontală și grila verticală, cu logo-ul Leu-ul Peugeot poziţionat în centru, denotă alura statutară a noului break Peugeot.

  Pășiti la bordul noului 508 SW pentru a vă convinge de expertiza Peugeot în materie de comportament rutier! Suspensiile specifice garantează un confort și un comportament rutier dinamic, cu adevărat exemplar.

  În versiunea GT, 508 SW, oferă performanţe înalte, reprize dinamice și un confort acustic excepţional.

 • LUMINOZITATE EXCEPŢIONALĂ PAVILIONUL PANORAMIC VITRAT

  Noul 508 SW poate fi echipat cu pavilion panoramic vitrat*, extins până la locurile din spate, amplificând senzaţia de spaţiu în interior, conferind exteriorului un stil dinamic și modern.

  Veritabilă sursă de lumină, cu o suprafaţă de 1,60 m2, acesta propune confortului o nouă viziune. Pentru un confort termic și acustic înalt, pavilionul integrează, standard, o jaluzea de protecţie, acţionată electric.

  Butonul de comandă secvenţială, cu 5 poziţii predefinite, vă permite reglajul în funcţie de preferinţe.

  *Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţară de comercializare.

 • ARTA DETALIILOR Caracterul statutar al noului 508 transcende celor mai mici detalii, atunci când vine vorba de habitaclu.

  Pășiţi la bordul noului 508 și descoperiţi un interior - vârf de gamă, conceput pentru confortul și încântarea simţurilor!

  Cockpit-ul tehnologic cu display head-up color*, design-ul rafinat al planșei de bord, ecranul tactil de 7” - vă insuflă liniștea de care aveţi nevoie.

  Ornamentele, tapiţeria, fiecare element combină cu eleganţă materialele rafinate: cromul, negrul lucios, negrul satinat și pielea.

  *Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţara de comercializare.

 • CONFORTUL LA SUPERLATIV Arhitectura interioară a noului 508 a fost atent studiată pentru a spori confortul tuturor ocupanţilor. Habitaclul, deosebit de elegant, vă propune un spaţiu generos și echipamente atent concepute pentru a îmbunătăţi confortul la volan.

  SPAŢII DE DEPOZITARE Pentru un plus de habitabilitate și confort, 508 și 508 SW sunt prevăzute cu numeroase spaţii de depozitare, menite să sporească confortul la bord: un compartiment integrat în consola centrală, un torpedou climatizat, 2 suporturi de pahare în faţă și două în spate, spaţii pentru sticle în panoul fiecărei portiere, un compartiment dedesubtul cotierei și o scrumieră detașabilă.

  *Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţară de comercializare.

  CLIMATIZARE Pe lângă climatizarea manuală mono-zonă sau automată bizonă*, 508 și 508 SW vă propune și climatizarea cvadrizonă*, care permite conducătorului și fiecărui pasager să comande individual sistemul de climatizare. Astfel, fiecare dintre ocupanţi își poate selecta modul de climatizare dorit.

  * Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţara de comercializare.

  SCAUNE Graţie arhitecturii optimizate, conducătorul auto și pasagerii beneficiază de o habitabilitate deosebită atât în partea din faţă cât și în spate. Confortul este completat de scaunele de o calitate înaltă concepute pe 3 axe: un design plăcut, o susţinere bună și un confort individualizat.

  Scaunele pot fi electrice* și încălzite*. În partea din faţă, lungimea scaunului poate fi mărită cu ajutorul reglajului din capătul pernei de șezut*.

  Conducătorul auto beneficiază de funcţia de masaj în scaune și funcţia de memorare a reglajului scaunului pentru scaunele echipate cu piele Nappa Club*.

  * Opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţara de comercializare.

  FUNCŢIA DE ÎNCĂLZIRE AUTONOMĂ PROGRAMABILĂ Pentru un confort optimizat, 508 şi 508 SW propun un dispozitiv de încălzire autonom, programabil*, care permite pre-încălzirea sau pre-ventilarea habitaclului. Temperatura din habitaclu este, astfel, cea dorită în momentul în care urcaţi la bordul autovehiculului.

  * Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţara de comercializare.

 • ASISTENŢĂ LA PARCARE* ȘI FUNCŢIA DE SUPRAVEGHERE A UNGHIULUI MORT* Alertele sonore și grafice, emise în timpul manevrelor de parcare, informează conducătorul auto în legătură cu distanţa dintre vehiculul său și un eventual obstacol. Cei patru senzori (integraţi în spoilerele din faţă și spate) şi funcţia de supraveghere a unghiului mort (asociată obligatoriu funcţiei de asistenţă la parcarea cu faţa) vă informează pe parcursul traseului de existenţa unui vehicul în unghiul mort. O pictogramă luminoasă portocalie se aprinde în oglinzile retrovizoare exterioare, pentru a avertiza conducătorul auto.

  ECRAN TACTIL SMEG+* Ecranul tactil HD vă propune o gamă largă de prestaţii, cu multiple variante de conectivitate, pentru a controla cu ușurinţă sistemul multimedia, navigaţia, telefonia și conectivitatea.

  *Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţara de comercializare.

  SISTEME DE ASISTENŢĂ LA CONDUS

 • CAMERA VIDEO DE MARȘARIER* Camera video de marșarier* se activează automat în momentul în care introduceţi marșarierul. Pentru mai multă siguranţă și intuitivitate, conducătorul auto poate vizualiza manevrele efectuate pe ecranul tactil amplu.

  *Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţara de comercializare.

  DISPLAY HEAD-UP COLOR* Accesaţi principalele informaţii de bord fără a vă lua privirea de la drum! Display-ul head-up afișează informaţiile color pe o lamelă escamotabilă, amplasată în câmpul dumneavoastră vizual. Beneficiaţi în permanenţă și în deplină siguranţă de informări privitoare la viteză, indicaţiile regulatorului de viteză*, indicaţiile sistemului de navigaţie**.

  *Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţară de comercializare. **Disponibil cu ecranul tactil SMEG+.

 • O PRIVIRE INTENSĂ Complet regândită pentru a inspira forţă și caracter, partea frontală este evidenţiată de semnătura luminoasă distinctivă Full LED * ce conferă o privire extrem de expresivă. În partea din spate, versiunea berlină se distinge prin stopurile de forma unor gheare, accentuând și mai mult alura felină a vehiculului… O amprentă stilistică ce accentuează noua identitate a mărcii!

  *Iluminare 100 % Diode Electro Luminescentă… Standard, opţional sau indisponibil, în funcţie de versiune și ţară de comercializare.

 • PEUGEOT ȘI MEDIUL

  Peugeot propune o ofertă generoasă de vehicule cu emisii poluante scăzute; peste jumătate din vânzările la nivel mondial includ vehicule cu emisii sub 140 g de CO2/km. Această performanţă are la bază tehnologii deja consacrate ale mărcii Peugeot. Motorul diesel vine echipat cu filtru de particule (lansat în anul 2000) ce echipează o gamă largă de peste 2,1 milioane de vehicule și reuşind o reducere cu 99,99% a emisiilor de particule. Graţie unui dispozitiv de auto-curăţare, acesta, reduce particulele Diesel la un nivel aproape incomensurabil (0,004 g/km). De asemenea, vine echipat cu tehnologii de ultimă generaţie precum: sistemul Stop&Start, dezvoltarea unei noi generaţii de motoare Diesel și pe benzină.

  MOTORIZĂRI BLUEHDI Noul PEUGEOT 508 integrează noi tehnologii, precum versiunile BlueHDi, care reprezintă denumirea motorizărilor Euro 6 Diesel. Combinând în exclusivitate SCR (Reducerea Catalitică Selectivă*) și FAP aditivat, tehnologia BlueHDi face posibilă reducerea drastică a noxelor (oxid de carbon) - cu peste 90% - reducând în același timp emisiile CO2, consumul și particulele cu până la 99,9 %.

  *Reducere catalitică selectivă

  Așadar, motorizarea de 2,0 l BlueHDi 150 BVM6, ce afișează un nivel al emisiilor de doar 105 g de CO2/km în configuraţia berlină sau SW, se numără printre cele mai bune oferte ale segmentului la acest nivel de putere. De altfel, noua versiune de 2,0 l BlueHDi 180 EA