NAŠA KOŽA - filekoža dobiva dubinsku hidrataciju iz rezervoara prirode. FORMULACIJA...

Click here to load reader

 • date post

  06-Sep-2019
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of NAŠA KOŽA - filekoža dobiva dubinsku hidrataciju iz rezervoara prirode. FORMULACIJA...

 • S E E D S O L U T I O N

  D U B I N S K O H I D R A T A C I J S K O S R E D S T V O

  T E H N I Č K I L I S T

  T M

  N A Š A KO Ž A

  Sastav kože čini 60% vode. To vašoj koži omogućuje mladenački izgled, elastičnost i glatku teksturu. No, s obzirom da je koža neprestano izložena štetnim vanjskim čimbenicima, kao i našem unutarnjem satu, našoj koži treba neprestana hidratacija kako bi djelovala na svom vrhuncu. Kako naša koža stari, smanjuje se zadržavanje hidratacije pa se počinju javljati problemi.

  Ti su problemi uvelike povezani s manjkom regeneracije stanica. Kako starimo, smanjuje se brzina proizvodnje naših stanica. To dovodi do stanjivanja epidermisa, smanjenja sposobnosti zacjeljenja i obnove te smanjenja elastičnosti. To se manifestira uobičajenim problemima kože, kao što su fine linije i bore, mrlje od starenja, obješenost i otečenost.   To se smanjenje zdravlja i izgleda vaše kože čini gotovo neizbježnim, no priroda je stvorila mudre načine vraćanja sata unazad. Hranjive tvari koje dolaze iz prirodnih izvora djeluju kao gorivo za vašu kožu, dajući joj energiju i sposobnost marljivo raditi i nastaviti djelovati, čak i dok starite. Stvorili smo jedinstveno dubinsko hidratacijsko sredstvo, oblikovano kako bi hranilo i hidratiziralo svaki sloj vaše kože. Spojili smo hranjiva ulja, snažne aktivne tvari i vlastitu molekulu kako bismo vašoj koži pružili sve što joj je potrebno da bi vratila svoju prirodnu ljepotu. Zbog toga vaša koža dobiva dubinsku hidrataciju iz rezervoara prirode.

  F O R M U L A C I J A

  Formulacija našeg dubinskog hidratacijskog sredstva je pažljivo izrađena iz prirodnih izvora, koji u suradnji s vašom kožom pružaju dugotrajno zdravlje i ljepotu. Biomimetički materijal prodire u kožu i pruža izvanrednu hidrataciju za obnovu elastičnosti i čvrstoće kože iznutra prema van. Biljni sastojci i antioksidansi u sinergiji sprečavaju starenje rješavanjem problema hiperpigmentacije, nejednakog tona kože, finih linija i bora, veličine pora i beživotne kože.

  Svaki sastojak u Revri Seed Solution dubinskom hidratacijskom sredstvu je probran zbog svojih karakteristika nadopune hranjivih tvari, hidratacije i korisnih učinaka. Kombinacija ovih sastojaka omogućava stimulaciju stanica, kao i različite korisne hranjive tvari poput vitamina, zdravih kiselina i probiotika. Omogućava neophodne hranjive tvari, hidrataciju i moć kako bi vaša koža djelovala na svom vrhuncu. Također smo uključili posebnu molekulu, koja je izrađena da bi učinkovito hranila sve slojeve vaše kože i liječila iznutra prema van. Ta se molekula zove E.S.T.-8.

  L J E P O T A K O Ž E O V I S I

  O N J E Z I N O J H I D R A T A C I J I

  U L J A S J E M E N K I

  Koža je kreacija prirode i kao takva treba prirodnu energiju i hranu. Pomoću sjemenki vašoj koži dajemo neke od najsnažnijih hranjivih sastojaka. Budući da ova ulja sjemenki odgovaraju biologiji vaše kože, puno se lakše apsorbiraju. Ovi fitonutrijenti rade na poboljšanju strukture i funkcije staničnih membrana te poboljšanju funkcije kožne barijere. Poboljšanje funkcije kožne barijere smanjuje transepidermalni gubitak vode, čime je koža više hidratizirana i bolje zaštićena. Ova ulja pomažu biološki ojačati cjelovitost kože. Osim toga pomažu u zaglađivanju bora te hrane, štite i hidratiziraju kožu.

 • E K S T R A K T I Upotrebljavamo bioaktivne ekstrakte i fitokemikalije iz niza biljaka za njegu vaše kože utjecajem na njezinu biološku funkciju. Te biljke bogati su izvor vitamina, antioksidansa, esencijalnih ulja, proteina i drugih bioaktivnih spojeva. EKSTRAKTI IMAJU SPOSOBNOST PRILAGODBE VLASTITOM HIDRATACIJSKOM KOMPLEKSU KOŽE NA BAZI VODE, čime se povećava unutarstanična hidratacija i poboljšava cjelovitost kože. Na taj način koža se priprema za daljnju njegu i uravnotežuje.

  NAKON JEDNOG TJEDNA

  22% VIŠE HIDRATACIJE

  18% VIŠE ELASTIČNOSTI KOŽE

  17% VIŠE ČVRSTOĆE KOŽE

  NAKON 8 TJEDANA 32%

  I S P I TA N I K A O S J E T I LO J E U B L A Ž AVA N J E

  C RV E N I L A I OT I C A N JA KOŽ E

  HIDRATACIJA

  REVRI™ SEED SOLUTION DUBINSKO HIDRATACIJSKO SREDSTVO

  DRUGI PROIZVOD

  ELASTIČNOST

  ČVRSTOĆA

  T E H N O L O G I J A O B L O Ž E N I H S J E M E N K I

  E.S.T.-8 je naša vlastita molekula. Svakom sloju vaše kože osigurava hranjivu moć ulja sjemenki, ekstrakata, matičnih stanica dviju biljaka, uključujući matične stanice crnog kima. Vašoj koži pruža novu razinu zdravlja i hranjivih tvari. Ovo je prva molekula takve vrste i vaša će ju koža voljeti.

  KAKO BISTE DOZNALI VIŠE O MOLEKULI E.S.T.-8,

  VIDITE TEHNIČKE LISTOVE O E.S.T.-8

  ILI IDITE NA NAŠU INTERNETSKU STRANICU RAININTL.COM ZA VIŠE INFORMACIJA.

  E.S.T.-8

  25%

  20%

  15%

  10%

  5%

  0%

  -5%

  C R O A T I A