MORELA POGLED 3 MORELA POGLED UVIDNIK MORELA POGLED NA VIDIKU2 Pri nas je vedno kaj novega. Edina...

download MORELA POGLED 3 MORELA POGLED UVIDNIK MORELA POGLED NA VIDIKU2 Pri nas je vedno kaj novega. Edina stalnica

of 9

 • date post

  01-Sep-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of MORELA POGLED 3 MORELA POGLED UVIDNIK MORELA POGLED NA VIDIKU2 Pri nas je vedno kaj novega. Edina...

 • MORELA POGLED ČASOPIS PODJETJA MORELA OKULISTI D. O. O. | ŠTEVILKA 2 | JULIJ 2020

  Fo to

  : U rb

  an Z

  or e

  KATERA OČALA BOMO NOSILI POLETI?

  INTERVJU MICHAEL

  MROCHEN FIZIK, KI PREMIKA MEJE

  TEHNOLOGIJE OPERACIJ DIOPTRIJE

  IZKUŠNJA MORELA SUPERVIDNIKA

  ŽIVLJENJE PO OPERACIJI

  DIOPTRIJE Z LEČO

  NEVARNOSTI, KI NA VAŠE OČI PREŽIJO POLETI

  ZAŠČITITE JIH

  TOP POLETNI VID & VIDEZ

 • 3

  M O R E L A P O G L E D | N A V I D I K UM O R E L A P O G L E D | U V I D N I K

  2

  Pri nas je vedno kaj novega. Edina stalnica je naša predanost skrbi za vaš dober vid in zdravje oči. S sodobnimi tehnologijami vam želimo olajšati dostop do naših storitev ter poenostaviti pot do kakovostih informacij. Zbrali smo povzetke najbolj zanimivih dogajanj in novosti prihajajočih mesecev.

  NA VIDIKU

  SPLETNI SEMINAR O OPERACIJAH DIOPTRIJE

  DAN ODPRTIH VRAT Ste eden tistih, ki vas zanima kaj se dogaja pri nas v zakulisju? Ste že veliko prebrali o operacijah dioptrije, pa si ne predstavljate, kako to poteka? Bi nas radi spoznali ter si ogledali sodobno tehnološko opremo, ki jo uporabljamo?

  Vse, ki želite pridobiti še več informacij o operacijah dioptrije ter doživeto spoznati pot od prvega posveta do uspešno izvedene operacije dioptrije, vabimo na dan odprtih vrat.

  Izkoristite priložnost izvedeti o operacijah dioptrije še več. Pridružite se nam na dnevu odprtih vrat. Datum naslednjega srečanja lahko preverite na naši spletni strani www. morela.si, kjer se na dogodek tudi prijavite. Udeležba je omejena in prosta mesta se vedno hitro zapolnijo. Rezervirajte svoje mesto čim prej!

  Prijave sprejemamo tudi na info@morela.si. Se vidimo!

  KARTICA ZA ZVESTE OČI – ENOSTAVNO MORATE JO IMETI

  Že poznate našo kartico za zveste oči? Gre za program, ki smo ga zasnovali z mislijo na vse tiste, ki si želite preproste- je poskrbeti za dober vid in zdravje oči.

  Poleg tega, da mi poskrbimo za vaš vid in vas opomnimo, kdaj potrebujete nasled- nji pregled ali kontrolno meritev, pa vam ponujamo še številne ugodnosti, ki jih namenjamo le našim zvestim pacientom.

  MORELA AKADEMIJA ZA OPTIKE Ste ravno zaključili šolo za optike in si želite več uporabnih znanj, da bi lažje našli delo? Imate že izkušnje z delom v optiki in želite vaše strokovno znanje razširiti? Pogrešate možnost izobraževanja, ki bi dovoljevala, da ob delu pridobite najnovejše informacije in praktična znanja?

  V Moreli želimo pomagati optikom, ki iščejo novo znanje in želijo vedeti več. Zelo dobro

  poznamo zahtevno delo v optiki in vemo, katera so ključna znanja, potrebna za uspeh.

  S programom optične akademije smo strnili vse najpomembnejše novosti in uporabna znanja s področja materialov očal, kontaktnih leč, komunikacijskih tehnik prodaje, izdelave očal in organizacije dela. Optikom ponujamo učinkovit in preprost način za nadgradnjo znanja.

  Želite izvedeti več o operacijah dioptrije? Se vam ob tem porajajo vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti strokovnjakom? Ne najdete časa ali oklevate, da bi se prijavili za posvet o operaciji dioptrije? Spletni seminar je najpreprostejši način za pridobitev zanesljivih informacij o operacijah dioptrije. Na vsa vaša vprašanja boste prejeli razumljive odgovore strokovnjakov.

  Pridružite se nam na naslednjem spletnem seminarju, ki bo v sredo, 22. 7., ob 18.00. Aktualne termine prihajajočih seminarjev najdete na naši spletni strani morela.si, kjer se lahko tudi prijavite.

  Spremljajte zanimiv in s poslušalci povezan pogovor zdravnice Kristine Mikek in optometristke Metke Krampf. Obe sta pred časom sami prestali operacijo dioptrije in bosta spregovorili tudi o tem. Z zanimivo predstavitvijo bosta na razumljiv način delili z

  Če ste optik in si želite narediti korak naprej na svoji karierni poti ter biti boljši, vas vabimo na Morela akademijo. Število mest je omejeno, zato vsem zainteresiranim svetujemo, da s prijavo pohitijo. Pričenjamo že 7. oktobra 2020.

  Več informacij in podroben program najdete na spletni strani: www.morelaakademija.si

  Koristi kartice: • Letna kontrola vidne ostrine in dioptrije • Letna meritev očesnega tlaka • Vzdrževanje očal kupljenih v naših optikah • Ultrazvočno čiščenje očal • Novice in nasveti povezani z zdravjem oči

  in dobrim vidom • Prejemanje e-revije Morela pogled • Predhodno vabljenje na razprodajne do-

  godke

  Se sliši prelepo, da bi bilo res? Ne skrbi- te, ničesar ni potrebno kupiti in nimate nobenih obveznosti. Želimo le deliti svoje znanje in izkušnje ter pomagati čim večim do boljšega vida.

  Poskrbite preprosteje za dober vid in zdravje oči. Naročite svojo kartico za zveste oči na www.shopmorela.si

  POGLEJ SE – ZABAVAJTE SE OB PREGLEDOVANJU OČAL

  vami vse pomembne informacije o operacijah dioptrije in vam doživeto prikazali korake na poti do odprave dioptrije.

  Z operacijo dioptrije smo že mnogim pomagali, da se osvobodijo očal. Naredite tudi sami prvi korak do boljšega vida in se prijavite na seminar. Postanite z boljšim vidom samozavestnejši v vseh izzivih pri delu in prostem času.

  PREPROSTEJE POSKRBITE ZA VID IN ZDRAVJE OČI Pri skrbi za zdravje so vedno na prvem mestu strokovnost, varnost in kakovost. A v Moreli želimo iti za vas še dlje in vam ponuditi več. Vprašali smo se, zakaj ne bi uporabili možnosti, ki jih ponuja sodobna tehnologija in poenostavili dostopnost in uporabo naših storitev?

  Predstavljamo vam spletno optiko Morela, ki je prvi korak v smeri digitalne povezanosti storitev, ki jih ponujamo. Spletna optika Morela je veliko več kot le trgovina z očali. Z njo vam ponujamo vstopno točko do vseh zdravstvenih in optičnih storitev. Poznamo pomisleke glede uporabe spletnih tehnologij pri izbiri novih očal. Prepričani smo, da nam je z razvojem sodobnega vmesnika in inovativnimi rešitvami uspelo rešiti ovire

  pri naročanju in izdelavi dioptrijskih očal. Tehnološki del rešitve smo nadgradili še z možnostjo brezplačnega pomerjanja do štirih različnih okvirjev na domu ter polno trideset dnevno garancijo na zadovoljstvo z izdelanimi očali. Če vam iz kateregakoli razloga izdelana očala ne bi ustrezala, jih lahko vrnete in povrnemo vam celotno kupnino.

  Pri tem se ne ustavljamo. Pripravljamo storitve, ki bodo zasnovane še bolj po meri posameznika in usmerjene v preventivo ter skrb za vzdrževanje dobrega vida in očesnega zdravja. Želimo, da za težave z vidom ne rabite skrbeti. Prepustite to skrb nam!

  Dr. Marko Puc, vodja digitalnih rešitev

  V spletni optiki Morela lahko s storitvijo »POGLEJ SE« enostavno preizkušate in izbirate očala. Preprosto izberite tista, ki so vam všeč in nato s klikom na oznako »POGLEJ SE« preverite, kako vam pristajajo. Potrebujete le pametni telefon, tablico ali računalnik s

  spletno kamero in dostop do spleta. Očala lahko preizkušate in ogledujete kadarkoli in kjerkoli. Odkrijte, kako je lahko iskanje pravih očal zabavno. Posnemite se in delite slike z bližnjimi, da vam pomagajo izbrati prava.

  Prihranite svoj čas in poiščite vaša nova očala v spletni optiki Morela. S sodobno tehnologijo sta izbira in nakup očal veliko preprostejši.

  PRIJAVE NA WEBINAR: OPERACIJA DIOPTRIJE

  22. 7. ob 18.00

  www.morela.si/dogodki info@morela.si T 01 510 23 40

 • M O R E L A P O G L E D | P O P O L N V I D E Z

  4 5

  M O R E L A P O G L E D | P O P O L N V I D E Z

  Če želite biti v koraku s trendi, ki bodo letos vidni na vsakem koraku, naj vas navdihnejo spodnji modni nasveti. Seveda pa se vsak poletni stil začne s sončnimi očali, brez njih boste kot goli. Ne le, da bodo stilska sončna očala poskrbela, da bodo vaše oči zaščitene pred soncem, temveč bodo tudi prva stvar, ki bodo drugim ljudem padla v oči. Zato izberite takšna, ki izražajo vašo lepoto in okus!

  NAJBOLJ VROČI POLETNI TRENDI ZANJO: OHLAPNE OBLEKEKo se udobje sreča s stilom, dobimo kroj za resnično sproščene poletne trenutke. V ohlapnih oblekah se boste počutile igrive in svobodne, izbirate pa lahko med mavrico različnih odtenkov ali potiskov. Kombinirajte s športnimi copati, sandali, balerinkami ali s petkami, torbica pa naj bo manjše velikosti.

  ZANJO: DENIM

  Denim to poletje ne bo rezerviran le za kavbojke. Moderne boste tudi v kombinezonu ali pa v krilu, ki je letos lahko srednje dolgo ali do tal, izbira je vaša. Za piko na i kombinirajte s kosi v sončni rumeni barvi, seveda pa ne boste zgrešile s klasično belo ali z drzno roza. Nepogrešljiv modni kos letošnjega poletja je tudi denim jakna, ki vas bo grela v hladnejših poletnih nočeh.

  ZANJO: VROČA PINK

  To poletje enostavno ne gre brez vsaj enega oblačila živo roza barve. Si drznete sprehoditi po ulicah z roza poletnim klobukom? Za malo manj upadljiv videz si nadenite roza sandale, krilo ali majico in kombinirajte z živimi barvami. Roza in oranžna je letos najbolj 'in' kombinacija. Pravilo je le eno – drznite si izstopati.

  Očala Gucci GG0459S, www.shopmorela.si

  Očala Gucci GG0488S, www.shopmorela.si

  Očala Ray Ban RB3584N, www.shopmorela.siOčala Ray Ban RB3016, www.shopmorela.si

  Očala Tommy Hilfiger THF1679/F/S, www.shopmorela.si

  Očala Tom Ford FT0715, www.shopmorela.si

  OBIŠČITE SPLETNO OPTIKO MORELA w