Kvantni efekti i lječenje.pdf

Click here to load reader

 • date post

  05-Dec-2014
 • Category

  Documents

 • view

  60
 • download

  6

Embed Size (px)

description

Quantum Healing

Transcript of Kvantni efekti i lječenje.pdf

Dobro doli u Q svijet!

Q svijet ima dva dijela

Q-efekti Q-terapije

Q-efektiQ-efekti (skraeno od kvantni efekti) je jedinstvena metoda danas u svijetu za dijagnostiku zdravstvenih problema. Objavom u ANIMA mundi asopisu metodu je na odreen nain podralo i Hrvatsko udruenje za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED. Jo veu teinu i vrijednost ove metode daje ime gospodina Drago Pleko koji je ujedno sudjelovao u njenom razvoju.

Da biste razumjeli q-efekte, odnosno slike kvantnog tijela koje moemo napraviti posluit emo se moda najboljim primjerom za to. Radi se o vjerojatno najvrjednijoj, najljepoj ali bez dvojbe najteoj stvari u Univerzumu. OPROST! to se dogaa s naim kvantnim tijelom i naim energijama dok se bavimo mislima oprosta?

Zato ba oprost? Odgovor je jednostavan. ovjek se iznervirao i razbio mobitel. Dakle, nije oprostio ve je napravio suprotno. Kada se malo smirio napravio je kvantne slike svoga tijela. Ovaj ovjek je napravio tisue kvantnih slika no ovaj puta se iznenadio. Na slikama je prevladavala zagasito zlatna i crna boja. Ako bolje promislimo nita udno. Aura svetaca je zlatna, a Kristova akra se nalazi iznad glave, izvan tijela, iznad sedme akre, bijele akre. Upravo je ovo mjesto bilo predmet ovog eksperimenta. to se dobilo i kako izgleda, pogledajte na stranicama koje slijede. No prije proitajte ukratko o akrama da moete pratiti slike.

U tijelu ima mnogo akri no glavnih je sedamCrvena akra nalazi se u podruju prostate kod mukarca. Kontrolira krv i materijalno tijelo. Naranasta akra nalazi se u podruju mokranog mjehura. Kontrolira tekuine u tijelu i seks. uta akra nalazi se u podruju eluca. Kontrolira emocije. Zelena akra nalazi se u podruju prsiju. Kontrolira krvoilni sistem i ljubav. Plava akra nalazi se u podruju vrata. Kontrolira ivani sistem i komunikaciju s ljudima. Indigo plava akra nalazi se na elu i upravlja razmiljanjem i intuicijom. Bijela akra nalazi se na tjemenu. Kontrolira matu. KRISTOVA zlatna akra, sve to je dobro. Na prvom mjestu OPROST.

Pogledajte neke karakteristine Q-efekte Energetska protonost u glavi Energetska protonost u tijelu Energetske zakonitosti Energetski vodovi i nivoi Energetska kamenja Problemi u auri i entiteti

Energetska protonost glave Na slici je jasno vidljivo da je energija zagasito zlatne boje podignuta na lijevoj strani glave. Inae stupanj zagasitosti boje odgovara teini poremeaja.

Energetska protonost glave Na ovoj slici i dalje vidimo podignutost na lijevoj strani glave, no ovdje se lijepo vidi i energetski kamen, odnosno blokada u lijevoj strani vrata.

Energetska protonost glave Na ovoj slici se vidi da zagasito zlatna u stvari gura od ramena isto i to da je uhvaena i pomona akra na desnoj strani lica. Inae, ovako se izgleda na nekom od nivoa koji ne rade.

Energetska protonost glave Na ovoj slici se vide energetski aktivna mjesta zagasito zlatne boje. Mnogo nam govore, no najvie govori donja zlatna kuglica koja se nalazi na mjestu elje (sredina gornje usne ispod nosa).

Energetska protonost tijela Na ovoj slici vidimo zagasito zlatnu u tijelu. Istakli bi aktivne toke kao i jasno vidljiv put zastoja po lijevoj strani tijela.

Energetska protonost tijela Na ovoj slici vidimo da je i srce zahvaeno. S obzirom na poloaj energija (na donjoj polovici tijela) daje nam znati da se radi o poremeenom radu jedne od donje tri akre.

Energetske zakonitosti Za prije vieni poremeaj nije teko nai krivca. Ve letimian pogled na desnu sliku jasno pokazuje koji je to vod blokiran.

Energetske zakonitosti Ili jo zornije, jasno se vidi gdje je zapela energija prve akre, crvene akre.

Energetske zakonitosti A ovdje se vidi poremeaj koji ide preko nekog pod nivoa ili nad nivoa prije vienog blokiranog energetskog voda.

Energetske zakonitosti Zapelo je i u glavi, a ne samo u tijelu. Na ovoj slici jasno vidimo energetski kamen ili blokadu u lijevoj strani vrata. Jasno se vidi da se radi o naranastoj akri.

Energetske zakonitosti Nije nita bolje ni na desnoj strani glave. Da pogora stvar pobrinuo se jedan drugi energetski vod.

Energetske zakonitosti A najgora i najopasnija od svega su energetska kamenja i blokade u glavi. Jasno se vidi da je energetski podignuto lijevo oko. Dakle vod koji ide preko samog sredita glave.

Energetski vodovi i nivoiDa bi Vam bilo jasnije to su to energetski vodovi, energetska kamenja, nivoi itd. pokuat emo pojednostavnjeno prikazati kroz nekoliko slika jednog blokiranog energetskog voda na plavom nivou.

Najprije ete vidjeti sliku glave, zatim tijela, a potom spojenu sliku glave i tijela. Na ovom zadnjem prizoru biti e nesrazmjer izmeu glave i tijela no tehniki nije bilo mogue snimati energije na drugi nain. Vjerujemo da ete bit razumjeti.

Blokirani energetski vod-glava to rei? Na desnoj strani glave i vrata vidimo jako veliku blokadu. Posljedica toga je neistoa u desnoj strani aure kod glave, a i neistoa na lijevoj strani glave. Inae za oistiti ovako veliku blokadu treba dosta,dosta vremena i to ako dobar strunjak radi na Vama.

Blokirani energetski vod-tijelo Na ovoj slici vidimo ostatak onog blokiranog voda kojeg smo vidjeli u glavi no sada u tijelu.

Blokirani energetski vod glava i tijelo spojeno

Sputanje u dubinu voda-glava Ispod plavog nivoa dolazi zeleni. Dakle, vidite poremeaj u njegovom zelenom izdanju.

Sputanje u dubinu voda-glava Ispod zelenog dolazi uti nivo. Ovdje vidite poremeaj u njegovoj utoj nijansi.

Sputanje u dubinu voda-glava A ispod utog nivoa dolazi naranasti. to dublje idemo dolazimo blie biti poremeaja. Gotovo bi mogli rei da smo dosegli tu bit no idemo jo dublje.

Sputanje u dubinu voda-glava Ovdje vidite samu bit energetskih blokada na ovom vodu u glavi. Vjerujemo da je svaki komentar suvian. Samo pozorno pogledajte sliku.

Ako sada spojimo sliku ovog najdubljeg nivoa u glavi sa slikom tog istog nivoa u tijelu, dobit emo donju sliku.

Na slikama koje ete sada vidjeti biti e prikazane razne nijanse jednog energetskog nivoa u tijelu. Pozorno gledajte slike i pratite to je sve energija bijele boje oistila, gdje je dola, gdje zapela... Naroito obratite panju na izmjenu i kombinaciju boja na pojedinim mjestima. Bez veeg znanja i iskustva vjerujemo da ete uspjet deifrirati i razumjeti energetsku situaciju na slici naroito ako ju usporedite s prije vienim slikama.

Na slici koja sada slijedi pogledajte kako izgleda kada energija bijele boje oisti jedan podnivo. Obratite panju na podruje jetra i desno rame! Pokuajte to usporediti s prije vienim slikama.

Energetska kamenja i blokadeDa bi Vam bilo jasnije to su to energetska kamenja i blokade pokuat emo pojednostavnjeno prikazati kroz nekoliko karakteristinih slika.

Energetska kamenja i blokade Na ovoj slici vidimo jetra. U stvari to nisu jetra ve jedan veliki energetski kamen. Da je ovo bila guteraa onda bi ovjek imao eer, a ovako ima problem s unom kesicom.

Energetska kamenja i blokade Ulazak u jetra pokazuje doslovno energetski kamen. On je na slici prikazan dvo-dimenzionalno no on ima i svoju debljinu. Za razbiti njega trebaju godine.

Energetska kamenja i blokade Na ovoj slici vidimo energetski kamen u prsima. Ili bolje reeno kamenu plou jednog (ili vie) nivoa. Ne trba napominjati da trebaju godine za razbiti i oistiti ovakav kamen.

Energetska kamenja i blokade Ni ovi kamenii na licu nisu za podcjenjivanje, a da ne govorimo o onima u glavi. No prije nego doemo do njih treba razbiti onaj kamen u jetra i onaj u prsima.

Energetska kamenja i blokade No i onda nismo nita napravili jer nas eka u zasjedi kamen u vratu. Malo, jako malo ljudi je bez kamena u vratu! Pogledajte desnu stranu vrata. Naravno,opet trebaju godine...

Energetska kamenja i blokade A kada oistimo put prema glavi onda nas ekaju ona najvanija kamenja, odnosno blokade u glavi.

Posljedica ovih energetskih kamenja ili blokada je poremeena cirkulacija energije. Kako ovjek u takvoj situaciji izgleda pogledajte na karakteristinim primjerima.

Problemi u auri i entitetiDa bi Vam bilo jasnije to su to problemi u auri i entiteti pokuat emo ih objasniti preko nekoliko karakteristinih slika.

Problemi u auri i entiteti Na slici se vidi aura ovjeka na nivou njegovog blokiranog energetskog voda. Obratite panju na ptiicu na glavi! Na ovoj tunoj slici ona je pozitivan znak.

Problemi u auri i entiteti Na ovoj slici vidimo energetski poremeaj iznad glave u auri. Moemo ga jo zvati entitetom.

Problemi u auri i entiteti

Na desnoj strani glave vidimo neto kao lik make koja gleda u desnu stranu!

Problemi u auri i entiteti Ovdje vidimo organizaciju energije u nekakav lik koji takoer gleda desno! Isto bi se moglo rei i za plavi lik u vratu koji gleda lijevo!

Problemi u auri i entiteti Svaka osoba ima neto na desnoj i lijevoj strani glave u auri. Desno je aneo! Lijevo vrag!

Q-terapijeIsus je bio u pustinji 42 dana. Muhamed je bio u peini 42 dana. Buda je bio ispod smokve 42 dana. Kapulica se kiseli 42 dana. Slanina se sui 42 dana. eni je otvoren grob poslije poroda 42 dana. Itd. to ovo hoe rei? Isus, Muhamed i Buda za prsvjetljenje su trebali 42 dana. To znai da za potpunu energetsku istou treba 42 dana rada.

Q-terapijeto ovo znai? Ovo znai da za izljeiti bilo koju bolest, pod uvjetom da se ne radi o fizikom oteenju ili gruboj genetskoj greki, potrebno je 42 dana terapija. No samo postoji jedan mali problem. To bi bilo uspjeno jedino pod uvjetom da se ni na sekundu ne prekida tretman. U suprotnom ne funkcionira. A raditi 42 dana tretmane bez prekida je nemogue. Zato terapije uglavnom traju 7 do 10 godina.

Q-terapijeU tablici dolje moete vidjeti koliko bi vam dana trebalo da rijeite Va zdravstveni problem kada bi terapije trajale bez prekida iti jedne seku