Koop een GBC lamineermachine uit de actie en ontvang een · PDF file 2012-04-27 ·...

Click here to load reader

 • date post

  12-Jul-2020
 • Category

  Documents

 • view

  4
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Koop een GBC lamineermachine uit de actie en ontvang een · PDF file 2012-04-27 ·...

 • GRATIS* FOTOALBUM

  BIJ AANKOOP VAN EEN LAMINEERMACHINE UIT DE ACTIE

  *Aanbieding is exclusief verzendkosten

  Creëer, bescherm & bewaar, in slechts enkel e minuten!

  Koop een GBC lamineermachine uit de actie en ontvang een GRATIS gepersonaliseerd fotoalbum van 20 pagina’s voor 10x15 cm foto’s!

  MAAK GEBRUIK VAN DEZE AANBIEDING, DOOR; • Het kopen van een GBC lamineermachine uit de actie en

  het noteren van het GBC wachtwoord op het leaflet in de verpakking. Vraag vervolgens het gratis fotoalbum aan vóór 31 december 2012 via www.gbceurope.com/snapfish

  • U kunt net zo veel foto’s online opslaan als u wilt

  • Kies 20 foto’s om een professioneel fotoalbum van 20 pagina’s mee te maken

  • Met uw nieuwe Snapfish account kunt u veilig, snel en ongelimiteerd foto’s bewaren en delen. U kunt ze zelfs beheren en bewerken!

  Uw dealer:

  De promotie is geldig van 1-4-2012 t/m 31-12-2012 Ga naar www.gbceurope.com/snapfish

  voor alle voorwaarden

 • Creëer, bescherm & bewaar, in slechts enkele minuten!

  GBC lamineermachines & -hoezen zijn ontworpen om uw belangrijke presentatiedocumenten binnen enkele minuten te optimaliseren, beschermen en bewaren, zodat uw harde werk niet voor niets is!

  KOOP ÉÉN VAN DE ONDERSTAANDE LAMINEERMACHINES EN ONTVANG EEN GRATIS FOTOALBUM VAN SNAPFISH

  QuickStart™ H320 A3 Lamineermachine De QuickStart H320 is een lamineermachine van de nieuwe generatie met een hoge productiviteit en mooie resultaten. QuickStart is in minder dan een minuut klaar voor gebruik en verwerkt 11 A4 vel in 6 minuten. Geschikt voor standaard hoezen van 2x75 tot 2x125 micron en voor visitekaart tot A3-formaat. De QuickStart heeft een eenvoudige bediening met 3 temperatuurinstellingen en beveiliging om blokkering en verkeerd invoeren te voorkomen.

  QuickStart™ H420 A3 Lamineermachine De QuickStart H420 is een lamineermachine van de nieuwe generatie met een hoge productiviteit en mooie resultaten. QuickStart is in minder dan een minuut klaar voor gebruik en verwerkt 14 A4 vel in 6 minuten. Geschikt voor hoezen van 2x75 tot 2x125 micron en voor visitekaart tot A3-formaat. De QuickStart heeft een eenvoudige bediening met 3 temperatuurinstellingen en beveiliging om blokkering en verkeerd invoeren te voorkomen.

  HighSpeed H220 A4 Lamineermachine De HighSpeed H220 lamineermachine is ideaal voor gemiddeld gebruik op kantoor of thuis en biedt een hoge doorvoersnelheid en perfecte resultaten. De lamineermachine is geschikt voor visitekaart tot A3-formaat en heeft slechts 45 seconden nodig om een standaard 2x75 micron lamineerhoes te lamineren. De HighSpeed H220 is eenvoudig te bedienen met 3 temperatuurinstellingen plus ingebouwde beveiliging en blokkering en verkeerd invoeren te voorkomen.

  HighSpeed H318 A3 Lamineermachine De HeatSeal H318 lamineermachine is ideaal voor gemiddeld gebruik thuis of op kantoor en voor visitekaart tot A3- formaat. De lamineermachine heeft een hoge doorvoersnelheid met perfecte resultaten en heeft slechts 35 seconden nodig om een standaard 2x75 micron lamineerhoes te lamineren. De HighSpeed H220 is eenvoudig te bedienen met 3 temperatuurinstellingen en beveiliging om blokkering en verkeerd invoeren te voorkomen.

  HeatSeal™ H425 A3 Lamineermachine De HeatSeal H425 is geschikt voor gemiddeld tot intensief gebruik. De lamineermachine is voorzien van een dubbele set verwarmde rollen en drukrollen voor lamineerwerk van hoge kwaliteit, variërend van standaard (2x75 micron) tot zware (2x250 micron) lamineerhoezen en voor visitekaart tot A3-formaat. De lamineermachine wordt geleverd met variabele temperatuurbediening en een eenvoudige gebruikshandleiding.