KAPELLEN/PUTTE EO NOVEMBER ¢  Algemene tuinaanleg - bestratingen - aanplantingen en...

download KAPELLEN/PUTTE EO NOVEMBER ¢  Algemene tuinaanleg - bestratingen - aanplantingen en gazons

of 33

 • date post

  09-Aug-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of KAPELLEN/PUTTE EO NOVEMBER ¢  Algemene tuinaanleg - bestratingen - aanplantingen en...

 • Genieten van

  comfort food

  #Doeslief 13 november Wereld Vriendelijkheidsdag

  Win met onze lezersacties

  NOVEMBER 2019 GRATIS MEENEMEN! WWW.KAPELLENBRUIST.BEKAPELLEN/PUTTE EO

 • +32 3 666 00 90 | Heidestatiestraat 53 | 2920 Kalmthout (Heide) | www.engelvoelkers.com/antwerpen

  395.000 €

  Weerstandersdreef 7 Kapellen

  545.000 €

  Queen Parc Kapellen

  612.000 €

  W-02FXY8

  W-02GQUY

  Unieke villa of bouwgrond kopen? Wij zijn uw makelaar voor residentieel vastgoed!

  Duinendreef 1 Kapellen

  EPC : 288 kWh/m² UC : 20180712-0002075640-1 Vg,Wg,Gmo,Gvkr,VvVg,Wp,Gmo,Gvkr,Vv

  REEDS 60% VERKOCHT

  Kruisstraat 78, 2990 Wuustwezel | +32 3 658 99 91 | +32(0)475 53 39 61 | info@greendesign.be | www.greendesign.be

  Sinds 1997 is Green Design gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

  In de afgelopen 22 jaar groeide deze vennootschap onder leiding van Bart en Koen De Block uit tot een bloeiende onderneming. Door enerzijds voortdurend te investeren in professionele machines, werkmateriaal en een team van ervaren werknemers en anderzijds te werken met enkel de kwalitatiefste materialen en planten, zijn we ondertussen een gevestigde waarde in de Noorderkempen en ver daarbuiten.

  Van ontwerp tot aanleg Met zijn vormgeving, materialen en plantenkeuze straalt uw tuin zijn persoonlijkheid uit. Wij dragen creativiteit, originaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

  Onze hoofdactiviteit is het ontwerpen en aanleggen van tuinen, van stadstuin tot parktuin zowel klassiek als hedendaags. Tevens zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zwemvijvers, bio zwembaden en in alles wat van uw tuin een bruisende omgeving maakt.

  U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  Outdoor living - zwemvijvers - hybride zwembaden - poolhouse /carport/ overdekt terras

  Algemene tuinaanleg - bestratingen - aanplantingen en gazons - vijvers - verlichting - beregeningstechnieken - poorten en houten constructies

  Van uw tuin een unieke ruimte creëren!Wij helpen u!

 • Voel je goed, ook met een maatje meer

  “Bij Damesmode Xtra ga je met een tevreden gevoel naar huis. We hebben voor ieder wat wils: ook voor dames met een maatje meer”, zegt de enthousiaste zaakvoerster Vicky Devriese.

  Je vindt ons terug in de

  Ertbrandstraat, gelegen in het

  gezellige grensdorp Putte-

  Kapellen. Mijn klanten krijgen altijd

  een eerlijke en persoonlijke service.

  Zowel voor een jong als een wat

  ouder publiek hebben we sportieve

  en geklede dameskleding met een

  maatje meer. Van maat 42 tot 56.

  Ook zin in persoonlijk advies

  op maat? Dan ben je bij

  Damesmode Xtra aan het

  juiste adres. Spring gerust

  eens binnen!

  Ertbrandstraat 291, Putte-Kapellen (0032) 03/ 664 16 61 xtra.vicky@skynet.be

  Vicky Devriese

  Yoek Adia Open End Via Appia Due Adelina Yesta No Secret Toni Dex plus Zhenzi

  Naast onze producten zijn ook onze kleuringen ecologisch. Wij werken in ons salon met Gold en ZenzTherapy kleuringen. De kleuringen zijn vrij van ammonia, resorcinol, PPD en parabenen. Met onze kleuringen ben je vrijwel zeker dat ze geen huidirritaties zullen veroorzaken.

  Er zitten wel natuurlijke ingrediënten in onze kleuringen:

  GOLD: Argan olie, Alpha-Bisabolol en Meadowfoam olie

  ZenzTherapy: Jojoba olie, Keratinevezels, Vitamine C

  GOLD EN ZENZTHERAPY KLEURINGEN

  Kom zeker eens langs in ons salon en wij bespreken welke kleuring het beste bij u

  past.

  Tot snel!

  HAAIRTOOI KUYLEN Hoevensebaan 73 | 2950 Kapellen

  03 665 09 49

  www.haartooikuylen.be

  HAARTOOI KUYLEN

 • UITGEVER Nederland Bruist B.V. MANAGER Marcel Bossers OPERATIONEEL MANAGER Lea Bossers TRAFFIC Nederland Bruist VORMGEVING Nederland Bruist - Bjorn Gort THEMA’S Nederland Bruist - Annemiek Jansen TEKSTEN BRUISENDE ZAKEN Nederland Bruist FOTOGRAFIE BRUISENDE ZAKEN Nederland Bruist EINDREDACTIE Floortje Thieleman ACQUISITIE Manuela Kolkman, 0477-841299

  CONTACT KAPELLEN BRUIST Takkebijsters 57A, 4817 BL Breda T +31 (0)76-7115340 mkolkman@nederlandbruist.nl

  Like ons op Facebook.com/kapellenbruist

  CONTACT HOOFDKANTOOR Nederland Bruist B.V. Takkebijsters 57A, 4817 BL Breda T +31 (0)76-7115340 | nl@nederlandbruist.nl www.nederlandbruist.nl | www.belgiebruist.be

  Like ons op Facebook.com/nederlandbruist

  COLOFON

  Copyright Nederland Bruist B.V. Het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2019 Nederland Bruist B.V. Merknaam Kapellen Bruist is een merknaam en eigendom van Nederland Bruist B.V. Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Nederland Bruist B.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Nederland Bruist brengt magazines uit in: Alkmaar, Almere, Belgische Grensstreek, Bergen op Zoom, Brasschaat, Breda, Drechtsteden, Eindhoven, Etten-Leur, Ginneken, ‘t Gooi, Haarlem, ‘s-Hertogen bosch, Ibiza, Kapellen, Land van Cuijk, De Langstraat, De Maashorst, Nijmegen, Oisterwijk, Oosterhout, De Peel, Prinsenbeek, Reeshof, Rijk van Nijmegen, Roosendaal, Rosmalen, Rotterdam, Schilde- Schoten, Tilburg, De Waterweg, De Zaanstreek en Zutphen.

  VOORWOORD/NOVEMBER

  ABONNEMENT Ontvang de Bruist uit jouw regio(s) iedere maand in je brievenbus voor € 1,49 p.m. Meer weten? Stuur een e-mail naar abonnement@nederlandbruist.nl

  ADVERTEREN?

  Mail naar

  nl@nederlandbr uist.nl

  of bel

  0477-841299

  Bruisende lezer,

  November, de maand van Sint Maarten en natuurlijk de aankomst van Sinterklaas. Maar ook de maand waarin het steeds duidelijker wordt dat de winter echt niet lang meer op zich laat wachten. Kom dus maar op met die warme jassen, dikke truien en zachte plaids waaronder je je heerlijk kunt nestelen in de zetel. Want wat ons betreft is november ook de start van het ‘cocoonseizoen’.

  En wat kun je nu het beste doen tijdens het ‘cocoonen’ in de zetel? Natuurlijk, lekker bladeren door deze nieuwste editie van Bruist. We hebben namelijk weer heel wat bruisende en inspirerende verhalen voor je op papier gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kijkje in de keuken bij De Godevaart? En ook Mon Bébé laat ons vol trots haar onderneming zien.

  Wat ontbreekt er nu nog in dit plaatje? Juist, heerlijk ‘comfort food’ om ook je innerlijke mens optimaal mee te verwennen. Ongetwijfeld heeft iedereen zijn eigen interpretatie van wat comfort food precies is, maar het is hoe dan ook eten waar je een goed gevoel van krijgt. Ook daar lees je verderop in deze editie van Bruist meer over...

  Veel leesplezier en geniet van de herfst! Manuela Kolkman

  Wist je trouwens dat wij nog meer magazines uitgeven in jouw regio? Zo hebben we ook Brasschaat Bruist en De Kempen Bruist.

  Bruisende

  Inhoud

  15 30

  10

  2323

  8

  win

  12

 • VOOR EEN GOED EN GELUKKIG GEVOEL

  Comfort food en de herfst horen bij elkaar. Als je het woord alleen al hoort, zie je jezelf in kleermakerszit

  in de zetel zitten met een warme kom eten

  op schoot. Iedereen heeft uiteraard zijn eigen beeld

  bij het woord comfort food, maar deze defi nitie

  vat het goed samen: comfort food is eten waar

  je een goed gevoel van krijgt.

  Comfort food Het is vaak ook gemakkelijk te maken, zodat je je niet hoeft uit te sloven in de keuken. Dat wil niet zeggen dat comfort food per defi nitie ongezond is. Immers, je zou kunnen denken: een kant-en-klare pizza uit de diepvries is comfort food. Een diepvriespizza is snel klaar en geeft je misschien ook nog een goed gevoel als je deze eet. Maar hetzelfde kan gelden voor een makkelijke curry, bomvol groenten en verse ingrediënten. Gemaakt in een handomdraai, geserveerd in een bowl... supergezond, maar nog steeds comfort food. Ongezond of gezond, het gaat vooral om een bepaald gevoel dat je van het eten krijgt.

  Wat ook echt bij comfort food hoort, zijn geuren, kleuren en smaken. De geur van warme appeltaart of van een hartverwarmende latte macchiato of de kleur van een dampende kom pompoensoep. En wat dacht je van een pruttelend stoofpotje met de kruidige smaken van de herfst?

  WELK FOOD PAST BIJ JOUW MOOD? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Want wat voor de één troostvoer is, is voor de ander een feestmaal. En waar sommige mensen geen hap door hun keel krijgen als ze verdrietig zijn, krijgen anderen juist een enorme eetbui.

  Wanneer je ziek bent, eet je graag soep. Dat verwarmt en biedt troost. Als je heimwee hebt op reis, dan eet je graag iets dat je doet denken aan thuis. Bijvoorbeeld je eigen lievelingsontbijtje, zoals je het thuis ook altijd eet. Wanneer je moe bent, dan eet of drink je graag iets waarvan je weet dat je er extra energie van krijgt. Dingen met gember en chili erin, veel groenten, sapjes, enz. Wij geloven heilig dat gezond eten in combinatie met wat extra uurtjes slapen echt helpt.

  Je hebt niet altijd een bepaalde emotie of gemoedstoestand nodig om comfort food te kunnen waarderen. Het is er in alle soorten en maten en op alle momenten van de dag. Het zijn allemaal recepten die eenvoudig te maken zijn, snel klaar en