INDUSTRIAS SANTA COLOMA Joel Moreno, Toni Rodríguez...

6
Derrota constructiva de Catalunya Benjamí per seguir escalfant motors FS NOTÍCIES | 07/04/2019 Els jugadors de Jordi Barrero han caigut davant de l'Aleví de l'Industrias Santa Coloma per 1 gol 2 en un amistós sensacional de futbol sala en què els catalans han pogut continuar rodant-se de cara al Campionat d'Espanya. CATALUNYA CATALUNYA 1 - 2 INDUSTRIAS SANTA COLOMA Asier Pecero, Pau Moya, Luca Gamini, Nacho Melero, Gerard Cano, Gerard Blum, Roger Garcia, Lucas Fernández, Alex Torrecullas, Oriol Morros, Arnau Lavilla i Oriol Anguita.

Transcript of INDUSTRIAS SANTA COLOMA Joel Moreno, Toni Rodríguez...

• Derrota constructiva de Catalunya Benjamí per seguirescalfant motorsFS NOTÍCIES | 07/04/2019

Els jugadors de Jordi Barrero han caigut davant de l'Aleví de l'Industrias Santa Coloma

per 1 gol 2 en un amistós sensacional de futbol sala en què els catalans han pogut

continuar rodant-se de cara al Campionat d'Espanya.

CATALUNYA

CATALUNYA 1 - 2INDUSTRIAS SANTA

COLOMA

Asier Pecero, Pau Moya, Luca Gamini, Nacho Melero, Gerard Cano, Gerard Blum, Roger Garcia,

Lucas Fernández, Alex Torrecullas, Oriol Morros, Arnau Lavilla i Oriol Anguita.

• INDUSTRIAS SANTA COLOMA

GOLS

CONJUNT ARBITRAL

Joel Moreno, Toni Rodríguez, Marcos Evar, Angel David Hernández, Romeo Segura, Adrián

Salgado, Fajr Mottaki, Francisco Javier Busquets, Julen Cepeda i Xavi López.

1-2 Luca Gamini (29').0-1 Julen Cepeda (14') i 0-2 Romeo

Segura (27').

Arnau Ayala (àrbitre principal); Ana Carretas (àrbitra assistent).

• Pedra de toc amb sensacions positives. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala

ha perdut 1 a 2 davant de l'equip Aleví de Divisió d'Honor de l'Industrias Santa

Coloma en el tercer amistós dels quadribarrats abans d'afrontar el Campionat

d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, que se celebrarà a Múrcia entre el 25 i el

28 d'abril. Els dos conjunts han signat una posada en escena igualada en què cap dels

dos ha mostrat una superioritat simptomàtica respecte al seu rival. Els jugadors de

• Jordi Cobo han tingut la primera oportunitat del partit amb un xut de Julen Cepeda al

minut 3 que a punt ha estat d'inaugurar l'electrònic del Pavelló d'Esports Can Cases

de Martorell. Tot i la primera envestida, Catalunya no s'ha arronsat i, fins i tot, ha fet

un pas endavant. Els de Jordi Barrero s'han fet amb el control de la pilota a mesura que

passaven els minuts: trenant jugades des del darrere, aixecant el cap amb intel·ligència

i buscant els espais entre línies per fer mal mitjançant atacs posicionals.

Els colomencs, amb una gran facilitat per arribar amb perill a la zona d'influència

catalana, han fregat el 0 a 1 amb una doble oportunitat, gentilesa d'Ángel David

Hernández i posteriorment de Cepeda, que entre la defensa i el porter català, Oriol

Anguita, han neutralitzat amb dues molt bones actuacions. El gran xoc d'alternatives

ofensives entre els dos equips s'ha prolongat durant tota la primera part i ha deixat

espurnes de molta qualitat a un costat i a l'altre de la pista, però ha estat l'Industrias

Santa Coloma qui s'ha mostrat més letal a l'àrea contrària i qui ha pogut colpejar

primer amb un molt bon gol de Julen Cepeda, una canonada llunyana des de la banda

dreta que ha fet pujar el 0 a 1 i que ha enviat el matx al descans amb victòria

• momentània pels de Cobo.

Un xut perillós de Roger Garcia als dos minuts de la represa ha obert una segona

meitat que ha donat el seu tret de sortida amb una Catalunya avocada a la porteria de

Joel Moreno. No obstant això, malgrat uns primers instants de domini clar de

Catalunya, els ritmes de partit dels dos conjunts s'han anat igualant fins que

l'Industrias ha pogut tornar a crear perill. Ho ha fet amb dues esgarrapades d'Adrián

Salgado que el 8 colomenc no ha pogut materialitzar al fons de la porteria de Gerard

Cano.

Com si es tractés d'una còpia exacta del primer assalt, els jugadors de Jordi Cobo han

tornat a fer mal al tram final de la segona meitat, quan la llei de la igualtat tornava a

imperar al Municipal de Can Cases. Romeo Segura, mitjançant una arribada

esmolada des de la banda esquerra, ha perforat novament la porteria catalana i ha

marcat el 0 a 2 quan només quedaven tres minuts perquè el cronòmetre arribés a zero.

El gerro d'aigua freda no ha ofegat, ni de bon tros, l'ambició d'una Selecció que ha

• retallat diferències a l'últim minut de partit amb una diana de Luca Gamini (1-2)

després d'una triangulació espectacular entre el 10 català, Asier Pecero i Arnau

Lavilla. Tanmateix, els quadribarrats s'han quedat sense temps material per fer

realitat la reacció i han hagut de conformar-se amb una derrota molt constructiva.

Els Benjamins de Jordi Barrero no són els únics que s'han exercitat aquesta tarda