Geluidsisolatie met 8 mm Geluidsisolerend behang

Click here to load reader

 • date post

  14-Dec-2016
 • Category

  Documents

 • view

  221
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of Geluidsisolatie met 8 mm Geluidsisolerend behang

 • Geluidsisolatie met 8 mm Geluidsisolerend behang

  Acoustiblok brengt Acoustibtok-Wallcover op de markt; een vooruitstrevend geluidsisolatie materiaal dat een hoge geluidsreductie geeft zonder de rommel en de kosten van het verwijderen van muren. Acoustiblok-Wallcover kan geverfd worden of voorzien worden van behang om het zo aan te passen aan elk interieur.

  TAMPA, Florida, 22 augustus, 2011 - Het uit de NASA ontstane bedrijf Acoustiblok, Inc., een wereldleider in geluidsreductie oplossingen, heeft een nieuw getuidsisolatie product uitgebracht, Acoustiblok-Wallcover0, dat een effectieve geluidsreductie geeft voor elke ruimte waarin stitte en privacy wenselijk zijn. Acoustiblok-Wattcover is de eerste wetenschappelijk ontworpen geluidsreductie-oplossing die direct tegen bestaande wandoppervtakken (inclusief beton) aangebracht wordt. Het wordt gemakkelijk aangebracht met lijmspray, waardoor het perfect is om zelf in een weekend aan te brengen om een kamer te isoteren. Al jaren in ontwikkeling, bevat Acoustiblok-Wattcover een unieke ruimtevaart nanotechnology laminaat die de akoestische doorbraak levert voor dit type toepassing. Significante geluidsreductie moet niet alleen luchtgeluid tegen houden, maar ook contactgeluidstransmissie (bijvoorbeeld trillingen via de muur). Acoustiblok-Wallcover pakt beide aan. Voor bewoners van appartementen en geschakelde woningen kan Acoustiblok-Wallcover een geluidsbarrire leveren tussen aangrenzende woonunits, om de getuidsproblemen op te lossen die het leven met meerdere gezinnen naast elkaar met zich meebrengt. Luide muziek, gesprekken van de buren en altedaagse teefgeluiden die van de ene naar de ander woning lekken kunnen permanent worden gestopt. Omdat het geschilderd of behangen kan worden, zal niemand het verschil zien tussen een onbehandelde muur en een muur die behandeld is met Acoustiblok-Wallcover nadat het aangebracht en afgewerkt is. Binnen elke priv-woning kan Acoustiblok-Wallcover stitte leveren in de studiekamer of kinderkamer terwijl de televisie of home-cinema op vol volume staat in de aangrenzende kamer. Elke kamer in het huis kan een heiligdom worden met Acoustiblok-Walicover, dus piano spelen in de muziekkamer zal het lezen van en boek of het voeren van een rustig gesprek in de staapkamer niet in de weg staan. Voor zaketijke en professionele instellingen die moeten voorzien in vergader- en ontmoetingsruimten, is Acoustiblok-Wallcover een perfecte oplossing waarmee voorkomen wordt dat gesprekken in aangrenzende vertrekken gehoord worden.

 • Advocaten, artsen en wetshandhavingsdiensten moeten kunnen voorzien in gescheiden geluidsdichte kamers om de vertrouwelijkheid van de clint te waarborgen en om gevoelige informatie te beschermen die besproken wordt tijdens zakelijke bijeenkomsten. Het flexibele materiaal van Acoustiblok-Wallcover is ongeveer 6,4 mm dik en is verkrijgbaar in stukken van 1,22 bij 2,44 meter of 1,22 bij 3,05 meter (4 bij 8 voet of 4 bij 10 voet). Omdat het 4,88 kg/m2 weegt is Acoustiblok-Wallcover redelijk zwaar en daarom zijn er 2 tot 3 mensen voor nodig om het aan te brengen. Een eenvoudig stanleymes is het enige dat nodig is om uitsneden te maken voor elektriciteitsaansluitingen en lichtschakelaars.

  Recent uitgevoerde gecertificeerde laboratorium testen hebben uitgewezen dat het toevoegen van slechts n laag Acoustiblok-Wallcover aan slechts n zijde van een skeletbouwwand resulteert in een invoegverlies (STC) van 53 dB, waarmee het meer geluidsreductie levert dan 30 cm dik gietbeton (STC = 51). "De ideale methode om geluidsniveaus te reduceren met een skeletbouwwand is het aanbrengen van geluiddemping aan het regelwerk binnenin de wand. In de meeste gevallen is de wand echter al voltooid voordat de gebruiker zich bewust wordt van het lawaai." Aldus Lahnie Johnson, voorzitter en president van Acoustiblok, Inc. "Voor de ontwikkeling van Acoustiblok-Wallcover bestond er geen wetenschappelijk bewezen geluidsreducerende oplossing die direct tegen de bestaande wand aangebracht kon worden," zegt Johnson. "Het is duidelijk dat de toepassingen voor dit nieuwe product eindeloos zijn, en dat nu iedereen geluidsproblemen op kan lossen zonder daarvoor aannemers in te huren of muren weg te slopen."

  Het Acoustiblok-Wallcover materiaal, dat gefabriceerd wordt in de U.S.A. van materialen uit de U.S.A. heeft ook uitgebreide industrile en commercile toepassingen. Voor meer informatie over Acoustiblok-Wattcover, of om een video demonstratie te zien over de isolatie eigenschappen van Acoustibtok bezoek de website (www.acoustiblok.com ).