Gebruikershandleiding Peugeot 508 2011 Nl

Click here to load reader

download Gebruikershandleiding Peugeot 508 2011 Nl

of 44

 • date post

  30-Nov-2015
 • Category

  Documents

 • view

  47
 • download

  4

Embed Size (px)

description

Gebruikershandleiding

Transcript of Gebruikershandleiding Peugeot 508 2011 Nl

 • PEUGEOT 508 / 508 SW

 • BUITENGEWONE MOMENTEN BELEVENEen innoverende concept met hoogstaande uitrustingen, de essentie van Peugeot wordt belichaamd door de 508 en508 SW. Deze nieuwe grote reiswagens stellen zich als hoofddoel : ieder moment aan boord beleven als een momentvan uitzonderlijke kwaliteit.

 • INTENSE EMOTIES Elegantie, degelijkheid, soberheid en evenwichtige volumes, kortom destyling van de 508 doet aan alsof hij uit n blok werd gesculpteerd.

  Vooraan sublimeert de 508 de nieuwe huisstijl van het Merk met eendrijvend luchtrooster dat als het ware apart staat van het eigenlijkekoetswerk en de sterk gestyleerde lichtblokken die gekenmerkt worden dooreen harmonieus samenspel van gesatineerde en verchroomde elementen endie de mogelijkheid bieden een LED*-salvo af te voeren zowel overdag als snachts.

  Achteraan zijn er drie rode lichtklauwen die de LED-lampen herbergen.De flanken van de wagen hebben een uitgepuurde vormgeving die wordtonderstreept door een raamomlijsting in gesatineerd chroom**.*Standaard of optie naargelang de versies.**Standaard naargelang de versies.

 • Eens aan boord vormen de 508 en 508 SW een ware uitnodiging tot reizen en omringen de bestuurder meteen met een aangenaamrustgevoel. De uitgepuurde vormgeving van het dashboard, de aangewende materialen, de verzorgde afwerking en de aanwezigetechnologie verlenen stuk voor stuk een hoogwaardig cachet aan het interieur. Binnenin de 508 en 508 SW, krijgt de tijd zijn vollebetekenis.

  MOMENTEN VOL RAFFINEMENT

 • Als u plaats neemt in de 508 of de 508 SW, krijgt u meteen een voldaan gevoel : debinnenruimte is weldoordacht en u beschikt over lekker veel ruimte en uitrustigen dieperfect zijn afgestemd op uw wensen. Kortom, u voelt zich cht op uw gemak.

  OpbergmogelijkhedenDe comfortabele binnenruimte van de 508 en 508 SW wordt mede mogelijk gemaaktdoor de talrijke opbergmogelijkhen die u het leven aan boord een stuk aangenamerkunnen maken : met koele lucht geventileerd handschoenenkastje, 2 bekerhoudersvoorin en 2 achterin*, plaats om een fles water te stouwen in elk deurpaneel en eenopbergvakje onder de armsteun.*Standaard naargelang de versies.

  Airconditioning met quadrizone temperatuurregelingNaast de gebruikelijke airconditioning en de automatische, bizone klimaatregeling*kan de 508 en 508 SW worden uitgerust met een airconditioningsysteem metquadrizone* bediening waardoor de bestuurder en alle overige inzittenden hun eigeninstellingen inzake gewenste temperatuur kunnen bepalen. *Standaard of optie naargelang de versies.

  ZetelsDrie verwachtingen stonden centraal voor het ontwerp van de zetels voorin :vormgeving, comfort en steun. Ook zetelverwarming* en elektrische instelling*behoren tot de mogelijkheden. Ht summum van comfort is toch wel de masseer-functie op de bestuurderszetel die gelinkt is aan de geheugenfunctie van dezetelinstelling in combinatie met het leder Nappa**. De 508 en 508 SW bieden debestuurder en de passagier voorin de mogelijkheid om de lengte van het zitkussen* tebepalen. Net zoals de zetels voorin is ook op de achterbank behaaglijk en comfortabelzitten.*Standaard of optie naargelang de versies.**Optie naargelang de versies.

  Instelbare autonome verwarmingPlaatsnemen in de 508 en 508 SW is altijd prettig dankzij de instelbare autonomeverwarming* die ervoor zorgt dat de wagen binnenin, ng voor u instapt, al eenaangename temperatuur heeft omdat u vooraf de verwarming of ventilatie kuntprogrammeren.*Optie naargelang de versies.

  COMFORT ON-DEMAND

 • ONTWORPEN VOOR VEEL RUIMTE

 • VRIJ PERSPECTIEF

 • Een glazen panoramisch dak van formaatDe 508 SW kan worden voorzien van een riant glazen panoramischdak* dat zich uitstrekt tot de zitplaatsen achterin. Dit zorgt binneninvoor een heerlijk ruimte en aan de buitenkant voor een dynamischeen moderne look.

  Deze lichtinval die een oppervlakte beslaat van 1,62 m2, zorgt vooreen nieuw welbehagen. Met het oog op uw comfort, bestaat er ookde mogelijkheid om dit elektrisch te verduisteren. Er zijn 5 tussen-standen en een sequentile bediening zodat u perfect het schermnaar wens kunt instellen.*Standaard naargelang de versies.

 • VERNUFTIG EN PRAKTISCHEen riante kofferDe koffercapaciteit van de 508 en 508 SW is voor beide opmerkelijkbinnen hun respectievelijke categorie. Zowel in de berline als in deSW werd de ruimte optimaal benut. Er zijn bovendien talrijkeopbergmogelijkheden.

  Het royale laadvermogen van de 508 SW* bedraagt 660 l gemetenmet water(560 dm3 VDA-meting), met zetels rechtop, tot 1 865 l (1 598 dm3 VDA-meting), met neergeklapte zitplaatsen. Dezevolumes omvatten de opbergmogelijkheden onder gelegen onder het koffertapijt, goed voor 48 l water (42 dm3 VDA)**.

  Het rigide vloertapijt van de 508 SW vouwt op en vormt zo eencompartiment in het kofferruim waardoor de toegang tot de extraopbergingen een stuk makkelijker verloopt.

  De koffer openen kan via de gemotoriseerde*** achterklep die kan

  worden bediend hetzij vanop de bestuurdersplaats, vanop afstand ofvia een knopje op de achterklep zelf. *Berline : 545 l water (515 dm3 VDA-meting), met zetels rechtop, tot 1 581 l water (1 381 dm3 VDA-meting), met neergeklapte rugleuning. Opbergingen onder het koffertapijt 48 l water (42 dm3 VDA-meting**) inbegrepen.

  **Voertuigen uitgerust met een herstellingskit voor lekke banden en buiten hetafwerkingsniveau GT.

  ***Optie naargelang de versies.

  Volop moduleermogelijkhedenVlakke laadvloer, skiluikje* en neerklapbare rugleuningen van dezetels achterin vergemakkelijken het in- en uitladen. Extra handig opde 508 SW : het neerklappen grijpt plaats via twee handeltjes aan dezijkant van de koffer. Tot slot is er een bagagenet voor hogeladingen** zodat het hele laadvolume tot aan het dak kan wordenbenut. *Standaard naargelang de versies. **Optie op de 508 SW, naargelang de versies.

 • VERTROUW OP ZN INTELLIGENTIEIntelligent, innoverend en intutief : de 508 en 508 SW doen eenberoep op technologie van de jongste generatie. U wordt op dehoogte gebracht tijdens het rijden en krijgt moeiteloos afdoendeinformatie en bijstand.

  Handenvrij openen en starten* De traditionele mechanische sleutel wordt vervangen door eenweldoordacht en uitermate praktisch systeem waarmee de toegangen de start van uw 508 of 508 SW kinderspel wordt. U houdt uwelektronische sleutel op zak of in uw handtas om de wagen teontgrendelen , u neemt plaats en kunt starten en daarna ook demotor stilleggen door gewoon even de Start/Stop-knop in teduwen. Tot slot raakt u bij het uitstappen even de deurhandgreepaan en de portieren zijn afgesloten.*Standaard naargelang de versies.

 • Head-up display in kleur*U krijgt alle nuttige rij-informatie door zonder dat u uw blik hoeft af tewenden van het weggebeuren ! Het head-up display zorgt er immersvoor dat deze gegevens worden geprojecteerd in kleur op eentransparant plaatje recht in uw gezichtsveld. U blijft zodoendepermanent en in alle veiligheid op de hoogte van de aangehoudensnelheid, de indicaties van de cruise control en de snelheidsbegrenzeren de richtlijnen van het navigatiesysteem***Standaard of optie naargelang de versies. **Beschikbaar met de optie Peugeot Connect Nav VTH.

  Meting van de beschikbare parkeerruimte* Deze functie is gelinkt aan de hindernissendetector voor-enachteraan, meet de beschikbare parkeerruimte op en geeftvervolgens op het multifunctionele scherm weer of er voldoendeplaats is n ook de moeilijkheidsgraad van het parkeermanuvre.*Optie naargelang de versies.

 • VERTROUW OP ZN TECHNOLOGIEAudio- en navigatiesysteemOp de 508 en 508 SW beschikt u hetzij over hetaudiosysteem Peugeot Connect Sound, ofanders over het navigatiesysteem PeugeotConnect Nav*.

  De mp3-compatibele autoradio met cd-spelerPeugeot Connect Sound bituner is verbondenmet 6 8 luidsprekers**. Hij is standaarduitgerust met een USB/jack-aansluiting en kanworden voorzien van een Bluetooth*handenvrije kit.

  Het navigatiesysteem van de jongste generatie,Peugeot Connect Nav*, beslaat heel Europa enzorgt ervoor dat u in alle sereniteit de weg opkunt. Een mp3-compatibele radio met cd-speler,een 7 kleurenscherm, een Bluetoothhandenvrije kit en een USB/jack-aansluitingmaken de uitrusting compleet. U krijgt ooktoegang tot een dienstenpakket met eennoodoproep en bijstand met lokaliseringsfunctie(Peugeot Connect SOS en Peugeot ConnectAssistance). De bediening gebeurt via eenjoystick op de centrale console of vanop hetstuur voor de meest courante opdrachten.

  De USB/jack-aansluiting die standaard wordtgeleverd op het hele 508-gamma, bevindt zich ineen opbergvakje onderin de centrale armsteun. Ukunt zo vlot al uw mobiel toestelletjes aansluiten.Wanneer de verbinding wordt gemaakt via deUSB-aansluiting, wordt alle info weergegeven ophet multifunctionele scherm en kunt u de diversefuncties bedienen via het stuur.*Optie naargelang de versies.**Naargelang de versies.

  Arkamyssysteem en JBL hifi-kitDe 508 en 508 SW worden standaard uitgerustmet het numerieke geluidsverwerkingssysteemArkamys, wat isntaat voor een evenwichtigesoundbeleving. Dit systeem plaatst het geluid terhoogte van de voorruit, recht voor de inzittendenen zorgt voor een harmonieuze weergave van hetinstrument- en stemgeluid.

  Indien u gevoelig bent voor High Definition, kuntu voor uw 508 of 508 SW opteren voor de JBLhifi-kit* met 10 luidsprekers en een versterker van500 W. Sommige van deze 10 luidsprekers staater een centrale lijn opgesteld op het dashboarden verder is er een basskast in de koffer.*Optie naargelang de versies.

 • DE GT : EEN GROTE REISWAGEN OP ZN BEST

  Indien u kiest voor de 508 GT of 508 SW GT, krijgt u het neusje van de zalm van het 508-gamma engaat u resoluut voor een optimale rij-ervaring dankzij de royale basisuitrusting. Het interieur st