DucatoCamper 28p 2015 FIN@ ... FIAT DUCATO Fiat Ducato, luot ettav aan matkustamiseen. Lähde...

Click here to load reader

 • date post

  19-Jan-2021
 • Category

  Documents

 • view

  1
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of DucatoCamper 28p 2015 FIN@ ... FIAT DUCATO Fiat Ducato, luot ettav aan matkustamiseen. Lähde...

 • luotettavaan matkustamiseen

  FIAT DUCATO

  VAIN FIAT TARJOAA MATKAILUAUTOILIJOILLE TARKOITETUN PALVELUVALIKOIMAN - valmistaudu ja nauti jokaisesta matkasta.

  TEKNISEMPI, MUKAVAMPI, ARVOKKAAMPI, innovatiivinen ja toimiva tyyli.

 • 2 3

  luotettavaan matkustamiseen

  FIAT DUCATO

  Fiat Ducato, luot ettavaan matkustamiseen. Lähde liikkeelle parhaalla alustalla, joka optimoi asuintilan ominaisuudet sekä takaa parhaan mahdollisen ajomukavuuden, ja tiedä, että voit luottaa erityisesti matkailuautoilijoille tarkoitettuihin palveluihin ja huoltoapuun: tällä tavalla voit matkustaa rauhallisin mielin lomalla. Fiat Ducato on syntynyt pitkäaikaisessa yhteis- työssä matkailuautojen parhaiden valmistajien kanssa, suurin osa asiakkaista on valinnut sen Eu- roopassa ja se nousee jälleen kerran markkinoilla ”luokkansa parhaaksi”.

  Tämä on voimassa sekä alustan ominaisuuksille että Euro 5+ -moottoreille, jotka yhdistävät täydel- lisesti suorituskyky/kulutussuhteen käyttötyypin mukaan.

  Suorituskyky, jonka Fiat Ducato takaa myös luo- tettavuuden ja ohjattavuuden osalta.

  Teknisempi, mukavampi, arvokkaampi: Fiat Ducato ehdottaa vuoden 2015 valikoimaan uusia sisältöjä ja edistyksellisiä ratkaisuja mukaan lukien inno- vatiivinen muotoilu, solakka mallisto kestävillä ja dynaamisilla ominaispiirteillä. Fiat Ducato on vertaansa vailla myös palveluissa, jotka on varattu ja suunniteltu matkailuautoilijoil-

  le ei ainoastaan matkoilla vaan myös niille valmis- tauduttaessa. Sovellus, verkkosivusto, puhelinpalvelu, huolto- palveluverkosto, tiepalvelu ovatkin kaikki palvelui- ta, joita hallitaan matkailuautoilijoille tarkoitetuilla erityismenetelmillä. Ne ovat tulosta ainutlaatui- sesta kokemuksesta, jonka Fiat on saanut yli 500 000 asiakkaaltaan, jotka matkustavat Ducaton alustalla Marokosta Napapiirille. Nauttikaa ja vir- kistykää!

  sisällysluettelo

  TEKNISEMPI MUOTOILU SILMIEN JA MATKUSTAMISEN ILOKSI. sivu04

  ”MUUTTUVAGEOMETRINEN” MATKAILUAUTOPOHJA, LAADULTAAN KAIKKIEN AIKOJEN PARAS. sivu06

  AJOMUKAVUUS JA LUONNON KUNNIOITTAMINEN: YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET MOOTTORIT. sivu08

  UUDEN SUKUPOLVEN TURVALLISUUS JOKAISELLA REITILLÄ JA KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA. sivu10

  MUKAVAMPI MATKUSTA ENSIMMÄISESSÄ LUOKASSA. sivu12

  JOKAINEN MATKA ON YLELLISYYTTÄ, KUN MUKAVUUS ON KODIN TASOA. sivu14

  ARVOKKAAMPI ”HYMYILE, OLET FIAT DUCATOSSA”. sivu16

  ULKOILMAA RAKASTAVAT MATKUSTAVAT JA KOHTAAVAT VERKOSSA. sivu18

  EDISTYNYT SISÄLTÖ JA TOIMINNALLISUUS, HELPOSTI SORMEN KOSKETUKSELLA. sivu20

  APUA TAI KYSYMYKSIÄ VARTEN: YKSI AINOA NUMERO, JOSTA VOIT KYSYÄ KAIKKEA. sivu22

 • 4 5

  Muotoilu silmien ja matkustamisen iloksi.

  VANTEET Uudessa Ducatossa on uudelleen muotoillut, timanttiviimeistellyt 16” kevytmetallivanteet.

  VALOT päiväajovalot-valot ledeillä on sijoitettu törmäykseltä suojatulle alueelle ja ne takaavat paremman valaisutehon perinteisiin valoihin verrattuna.

  Solakampi mallisto, kestävämpi ja dynaamisempi olemus: uuden Ducaton tyylin erottaa tiellä. Muotoilu ei vaikuta ainoastaa ulkonäköön, vaan myös käytettävyyteen. Esimerkiksi uudet päiväajo- valot ovat toteutettu energiatehokkain LED-valoin ja päiväajovalot ovat sijoitettu mahdollisimman korke- alle parhaan mahdollisen näkyvyyden ehdoilla. Toi- nen etu on myös se, että valot eivät ole yhtä alttiina mm. kiveniskuille kuin jos ne olisivat alempana. Ajovalot on varustettu myös polttimoiden vaihtoa helpottavilla liukuohjaimilla.

 • 6 7

  6666666666666666

  ”Muuttuvageometrinen” matkailuautopohja, laadultaan kaikkien aiko jen paras. Fiat Ducato tarjoaa mittatilausratkaisun jokaiselle matkailuautomallille. Vuosien yhteistyön jälkeen Euroopan parhaiden varustelijoiden kanssa syntyy Fiat Ducato alustan ja asuintilan välisestä täydellisestä yhteensopi- vuudesta tarjoten markkinoiden laadukkaimman tuotteen: ohjaamon katto on avoin ja varustettu ra- kenteellisilla vahvikkeilla, kääntyvät etuistuimet kääntyvät osaksi oleskelutila, “matkailuautoille”

  tarkoitettu painoltaan alennettu ja jäykistetty eri- koisalustan optimaalisella yhteyksillä asuintilaan ja säiliöihin, levennetty taka-akseliväli suurem- paa sisätilaa ja parempaa vakautta varten. Tämän laajan valikoiman vahvuutena on rakenne pakettiauto Ducatosta, sen ominaispiirteet ovat osoittautuneet voittamattomiksi matkailuautoilijoille:

  tavaratilan suorakulmainen ja säännöllinen muoto, jossa jokainen sentti on hyödynnetty älykkäästi, jotta voidaan käyttää koko tila lomaa varten.

  Vahvuutenaan suuri modulaarisuus, Fiat Ducaton matkailuautopohjien erikoisvalikoima on laajin ja täydellisin eri painoilla aina uusiin versioihin saak-

  ka: 4,4 tonnia, 5 eri akseliväliä ja 6 eri rungon pi- tuutta, 4 moottoria ja yli 600 versiota, joiden avulla löydetään sopiva ratkaisu kaikentyyppisiin matkai- luautojen asuintiloihin ja asetteluihin. Kaikki ominaisuudet on valittu ajatellen matkusta- misen ja oleskelun mukavuutta kussakin mallissa.

  Matkailuautoalusta ohjaamolla

  ”Erikoisrunko”

  Kaksi eri liitäntää tehdasrungolle, parasta laatua olevalle kiinnitykselle.

  Uudet kääntyvät ”Captain Chair” etuistuimet käsinojilla. Suuri tila istuimien välillä takaa liikkumisen helppouden ohjaamon ja asuintilan välillä.

  Ohjaamo, jo muuttamista varten esivalmisteluna (vahvistetuilla ohjaamon pystyosilla, ilman kattoa ja takaseinää), tarjoaa valmistuslaadun jokaiselle varustelulle ja sallii turvavöiden Fiat- tyyppihyväksynnän.

  Levennetty taka- akseliväli suuremman vakauden ja poikittaisen tilan aikaansaamiseksi asuintilaan.

  Mallityypin mukaan on saatavilla 3 eri tyyppistä erityistä lehtijousta matkailuautojen takajousituksille mukaan lukien uusi komposiittimateriaalia oleva jousitus.

  Sähköjärjestelmä on luotettava ja suunniteltu CAN-arkkitehtuurille sekä esivalmisteltu asuintilan liitäntää varten.

  Erikoisrunko. Fiatin idea matkailuautojen erityisrungosta hyvällä vääntöjäykkyydellä, kevyempänä ja toimivampana on suunniteltu, jotta sallitaan suurempi hyötykuorma ja alhaisempi korkeus maasta asuintilan kynnykselle.

  Etujousitus McPherson joustintuilla ja kallistuksenvakaajalla ja takana vakiovarusteena vahvistetut jouset matkailuautoversioille.

 • 8 90

  0,3

  Euro 1

  Euro 2

  Euro 3

  Euro 4

  0,25

  0,2

  0,15

  0,1

  0,05

  0 0,2 0,4 0,6 0,8 1 1,2 1,4 1,6 1,8

  Euro 5+

  Co pp

  ia (N

  m )

  Co pp

  ia (N

  m )

  Co pp

  ia (N

  m )

  Co pp

  ia (N

  m )

  Hyvä suorituskyky, alhaiset kulutusarvot ja päästöt: uuden sukupolven moottoreilla ja vaihteistoilla ajo- ja matkustusmukavuus ovat taattuja. Jokaiselle matkatyypille Fiat Ducato tarjoaa erityi- sen Euro 5+ -moottorin. Kukin 4 moottorista so- vitetaan eri käyttöihin ei ainoastaan elektroniikan eri säädöillä vaan myös erityisillä teknisillä ver- sion mukaan vaihtelevilla ominaisuuksilla: kuten sylinteritilavuus, muuttuvageometrinen turboah- din ja MultiJet II -ruiskutus, jotka takaavat voiman ja tehokkuuden. Jokainen moottori on luokkansa paras kulutuksen ja päästöjen suhteen. Moottorit (115 - 180 hv) yhdessä mittatilauksena valmistetun vaihteiston kanssa Fiat Ducaton mat- kailuautoalustaversioille suosivat vääntöä ma- talilla kierroksilla ja takaavat siten tehokkaan kiihdytyksen ja vähäisen desibelitason parhaan mahdollisen ajomukavuuden takaamiseksi. Lisäksi ne ovat “luokkansa parhaita” kulutuksen ja päästöjen osalta ja tästä päivästä lähtien myös toiminto “Gear Shift Indicator” auttaa vähentä- mään kulutusta edelleen. Kaikki vaihteistot on testattu myös matkailuauto- versioille ja niissä on olemassa erityisvälityssuh- teet, jotka soveltuvat parhaiten tämän tyyppiseen tehtävään.

  Joka haluaa parhaan mahdollisen mukavuuden sekä polttoainetaloudellisuuden, robotisoitu vaih- teisto “Comfort-Matic” 6 vaihteella on saatavilla versioille 130/150 ja 180 MultiJet. Automaattitoi- minnolla vaiheiden hallinta on itsenäistä ja se takaa helpomman ja suorituskykyisemmän matkanteon.

  Ajomukavuus ja luonnon kunnioittaminen: ympäristöystävälliset moottorit.

  115 MULTIJET Sylinteritilavuus cm³: 1956 Tyyppi: diesel 4 sylinteriä rivissä Suoraruiskutus MultiJet II Common Rail. Turboahdin ja välijäähdytin Jakopää: ohjaus hammastetulla hihnalla Maksimiteho: 115 HV (85kW) Kierrosta/min: 3700 Maksimivääntö: 280 Nm Kierrosta/min: 1.500 Päästötaso: Euro 5+

  130 MULTIJET Sylinteritilavuus cm³: 2287 Tyyppi: diesel 4 sylinteriä rivissä Suoraruiskutus MultiJet II Common Rail. Turboahdin ja välijäähdytin Jakopää: ohjaus hammastetulla hihnalla Maksimiteho: 130 HV (96kW) Kierrosta/min: 3600 Maksimivääntö: 320 Nm Kierrosta/min: 1.800 Päästötaso: Euro 5+

  150 MULTIJET Sylinteritilavuus cm³: 2287 Tyyppi: diesel 4 sylinteriä rivissä Suoraruiskutus MultiJet II Common Rail Turboahdin muuttuvalla geometrialla ja välijäähdytin Jakopää: ohjaus hammastetulla hihnalla Maksimiteho: 148 HV (109kW) Kierrosta/min: 3600 Maksimivääntö: 350 Nm Kierrosta/min: 1.500 Päästötaso: Euro 5+

  180 MULTIJET Sylinteritilavuus cm³: 2999 Tyyppi: diesel 4 syli nteriä rivissä Suoraruiskutus MultiJet Common Rail. Turboahdin muuttuvalla geometrialla ja välijäähdytin Jak