Descobrint picasso

Click here to load reader

 • date post

  13-Jul-2015
 • Category

  Documents

 • view

  487
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Descobrint picasso

DESCOBRINT PICASSO

DESCOBRINT PICASSO

Nen amb un colom (1881)Al pare de Picasso li agradaven molt els coloms, per aquest motiu en moltes de les seves obres apareixen coloms.

Aprofitant que era el dia de la pau i un smbol important en algunes obres de Picasso, vam confeccionar un colom utilitzant la tcnica del collage.

Aquests van ser els resultats

Lpoca blava de Picasso(1901-1904)Hem treballat lpoca blava de Picasso i hem descobert que utilitzava colors blaus i molt foscos, perqu es sentia molt trist i volia expressar aquests sentiments de soledat, angoixa i tristesa. El seu millor amic Casagemas es va sucidar el 1901, any en qu va comenar aquesta poca.

El vell guitarrista cec (1903)Vam comenar parlant del sentiment de tristesa i, entre tots, vam compartir diferents experincies que ens havien provocat aquest sentiment. Aix doncs, vam voler crear la nostra propia obra, la qual represents el sentiment de tristesa.

La dona que mai pot ser feli Soukaina

Una nena plorant Naima

Una famlia molt trista Anass

La velleta que se li ha mort el seu marit Chaima

Nen sense pares Karim

Dona trista amb el seu fill Mariam

La nena trista Adri

Maia amb una nina (1938)En aquest quadre podem veure la filla de Picasso (Maia) amb una nina als braos.

Si observem la cara de la Maia, podem veure que els ulls estan dibuixats de front, en canvi, el nas i la boca, de perfil.

Fem la nostra prpia versi del quadre Maia amb una nina.

Enhorabona pel treball que heu fet.Continueu aix, artistes!La inspiraci existeix, per tha de trobar treballantPicassoOther223125.8