Decoratiuni de Sarbatori

9
Decoratiuni de sarbatori BY MESERIA DE PARINTE POSTED ON 31/12/2012 [EDIT ] Anul acesta a fost primul, dupa o perioada lunga de pauza, in care am avut in sfarsit timp sa facem lucruri creative. Nu doar de sarbatori, dar despre restul o sa povestesc intr-o alta postare. Pentru acest Craciun ne-am pregatit cu decoratiuni din portocale, conuri de brad, cuisoare, crengute de brad, sfoara si fursecuri . Pe pagina de FB gasiti toate ideile care ne-au inspirat, iar aici o sa ma laud cu cateva decoratiuni pe care le- am facut noi. Si, cu siguranta o sa revin cu instructiuni de realizare, poate va vor folosi la anul. Decoratiune cu crengi de brad si rulouri din coaja de portocala. Suportul este facut dintr-o sticla imbracata in sfoara.

description

Un nou articol pe meseria de parinte.ro

Transcript of Decoratiuni de Sarbatori

Page 1: Decoratiuni de Sarbatori

Decoratiuni de sarbatoriBY MESERIA DE PARINTE  POSTED ON 31/12/2012   [ ED IT ]

Anul acesta a fost primul, dupa o perioada lunga de pauza, in care am avut in sfarsit timp sa facem lucruri creative. Nu doar de sarbatori, dar despre restul o sa povestesc intr-o alta postare.

Pentru acest Craciun ne-am pregatit cu decoratiuni din portocale, conuri de brad, cuisoare, crengute de brad, sfoara si fursecuri   . Pe pagina de FB gasiti toate ideile care ne-au inspirat, iar aici o sa ma laud cu cateva decoratiuni pe care le-am facut noi.

Si, cu siguranta o sa revin cu instructiuni de realizare, poate va vor folosi la anul.

Decoratiune cu crengi de brad si rulouri din coaja de portocala. Suportul este facut dintr-o sticla imbracata in sfoara.

Page 2: Decoratiuni de Sarbatori
Page 4: Decoratiuni de Sarbatori

Portocale decorate cu margele, paiete, cuisoare si cristale Swarovschi :).

 

Page 9: Decoratiuni de Sarbatori

Pe langa frumusete si sastisfactia ca sunt facute de noi,  in casa miroase demential. A brad, portocale si cuisoare   .