Crònica Club Gel Puigcerdà

2
CGPUIGCER El Puigcerdà perd davant un Escor-Auto Abedaño molt dur i resistent. L’equip ceretà va dur a terme un partit dur i complicat degut a la gran resistència i hostilitat dels bascs. La nit va començar vertiginosa a Vitòria degut als tres gols que va marcar l’Escor-Auto Abedaño a la primera part. Deixant el marcador 3-0. Tot i així, la segona part va ser força productiva per l’equip ceretà ja que van dur a terme una bona actuació deixant el marcador al final del període 4-2. Tot i així, els bascs van sentenciar el partit al tercer terç deixant el marcador 6-2. El partit va començar amb un gol molt prematur per part de l’Escor-Auto Abedaño. Va ser Txetxu Gavilanes l’encarregat d’anotar-lo tot just passats 2 minuts de l’inici. Tres minuts més tard, i aprofitant la situació de power-play, Juan Brabo va anotar el segon gol dels bascos. El partit desprenia una sensació de duresa força notable donada l’elevada xifra d’expulsions. Tots dos equips les van patir i això va marcar el ritme del partit. Però va ser l’equip de Vitòria qui va aprofitar aquesta situacions anotant un darrer gol abans del final del primer període. El Puigcerdà no acabava de trobar el seu lloc. El marcador va quedar 3-0. El segon terç va començar amb millors perspectives pel Club Gel Puigcerdà. Tan sols passat un minut, Oriol Boronat, aprofitant el power-play, va anotar el primer gol del Puigcerdà gràcies a una assistència de Bastien Ribot. Minuts www.clubgelpuigcerda.com Telèfon Premsa (Pere Gendrau) : 636 98 90 68

description

Crònica del partit entre el CG Puigcerdà i l'Escor Bakh a la 6a jornada de Lliga Nacional d'Hoquei Gel 2012-13

Transcript of Crònica Club Gel Puigcerdà

Page 1: Crònica Club Gel Puigcerdà

CGPUIGCE

RDÀ

El Puigcerdà perd davant un Escor-Auto Abedaño molt dur i resistent.

L’equip ceretà va dur a terme un partit dur i complicat degut a la gran resistència i hostilitat dels bascs.

La nit va començar vertiginosa a Vitòria degut als tres gols que va marcar l’Escor-Auto Abedaño a la primera part. Deixant el marcador 3-0. Tot i així, la segona part va ser força productiva per l’equip ceretà ja que van dur a terme una bona actuació deixant el marcador al final del període 4-2. Tot i així, els bascs van sentenciar el partit al tercer terç deixant el marcador 6-2.

El partit va començar amb un gol molt prematur per part de l’Escor-Auto Abedaño. Va ser Txetxu Gavilanes l’encarregat d’anotar-lo tot just passats 2 minuts de l’inici. Tres minuts més tard, i aprofitant la situació de power-play, Juan Brabo va anotar el segon gol dels bascos. El partit desprenia una sensació de duresa força notable donada l’elevada xifra d’expulsions. Tots dos equips les van patir i això va marcar el ritme del partit. Però va ser l’equip de Vitòria qui va aprofitar aquesta situacions anotant un darrer gol abans del final del primer període. El Puigcerdà no acabava de trobar el seu lloc. El marcador va quedar 3-0.

El segon terç va començar amb millors perspectives pel Club Gel Puigcerdà. Tan sols passat un minut, Oriol Boronat, aprofitant el power-play, va anotar el primer gol del Puigcerdà gràcies a una assistència de Bastien Ribot. Minuts més tard, Jan Simko va anotar el segon també aprofitant el power-play i sense cap assistència. D’aquesta manera s’escurçava la distància en el marcador. Tot i així les expulsions adquirien un protagonisme que va afectar al bon joc que havia adquirit el partit. La presència arbitral va impedir que tots dos equips juguessin a hoquei. Al minut 16, Juan Brabo anotava el quart gol de l’equip basc. EL final del període s’apropava però abans hi va haver un acte molt poc esportiu per part de Txetxu Gavilanes (E-AA). Va colpejar a Robert Brandis al cap amb l’stick. El jugador del Puigcerdà va patir un tall profund a la cella. Gavilanes va ser expulsat per la resta del partit.

El tercer període va continuar sent un espectacle d’expulsions enlloc d’un partit d’hoquei. 48 segons després de començar el període, Adrian Betran va anotar el cinquè gol de

Page 2: Crònica Club Gel Puigcerdà

CGPUIGCE

RDÀ

l’Escor-Auto Abedaño. El partit es va sentenciar quan els bascs van anotar el sisè gol al minut setze. Tot i així tots dos equips van continuar produint sancions fins que un segon jugador (Eneko López) de l’equip de Vitòria va ser expulsat a vestidors al minut 18. El partit va acabar amb el marcador 6-2.

La setmana que ve el Club Gel Puigcerdà viatjarà a Madrid per enfrontar-se al SAD-Majadahonda.