CORQE Brochure - Intro (Nederlands)

download CORQE Brochure - Intro (Nederlands)

of 12

 • date post

  04-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  0

Embed Size (px)

description

CORQE is een boutique ontwikkelaar van top presterende, milieu consciëntieus en duurzame sport producten. Wij hebben een unieke visie en focus op het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen met de nadruk op kwaliteit, design en prestaties.

Transcript of CORQE Brochure - Intro (Nederlands)

 • Natural Sports

 • 2

 • 3Duurzaamheid in de sportDe evolutie van kunstmatige, door de mens gemaakte materialen, naar natuurlijke vezels en recycled materialen is een groeiende trend. Van industrieele goederen naar consumenten produkten, van de luchtvaart, automobiel, constructie industrie tot mode, interieur ontwerp en sport.

  Introduktie CORQE, een natuurlijke sport firma. Producenten van prestatie gerichte en hoogwaardige sport produkten, gebruik makend van natuurlijke, duurzame vezels en recycled materialen. Ons hoofdmateriaal is kurk, wat het dynamische vermogen heeft om omgezet te worden in een veelvoud van vormen en daardoor het ideale materiaal voor het ontwerpen van produkten. Het geeft onze missie aan van duurzaamheid en ons voortdurend zoeken naar alternatieve oplossingen.

  Onze naam CORQE, is afgeleidvan het engels woord cork, met zelfde klank toon. Kurk is een natuurlijke substantie, afkomstig van de bast van de kurk eiken boom uit het middellandse zee gebied, een 100 % eco- friendly en herbruikbaar natuurlijke rijkdom. Voor meer informatie, bezoek www.CORQE.com.

  Niet alleen kurk, CORQE gebruikt ook Cordura Ecomade vezels. Cordura is een industrie leider en bekend voor hun hoogwaardige, extra- duurzame weefsels met superieure sterkte. CORQE gebruikt Ecomade als een verbetert alternatief voor kunstmatig nylon. Ecomade wordt gemaakt van 100% recycled materiaal, inclusief plastic flessen.

 • 4 Brendan Delfortrie

 • 5

 • 6CORQE / Het creeren van een nieuw segment in de sportCORQE biedt een nieuw, nog niet eerder aangeboden segment in de sport industrie. Toegespist op de moderne consument, iemand die kijkt naar dat speciale produkt, een produkt met een doel, een produkt waar een verhaal achter zit. Een produkt dat prestatie, kwaliteit,design en duurzaamheid combineert. Een vakkundig produkt gemaakt met trots, passie en - een produkt dat lang meegaat!

  Ook voor vooruitstrevende wederverkopers die hun klanten iets nieuws willen bieden. Een produkt waar je trots op bent, een produkt waar je in gelooft, een produkt wat je wil verkopen. Een produkt van hoogwaardige kwaliteit, eerlijk en milieu verantwoordelijk... een produkt genaamd CORQE.

  CORQE / Corporate ResponsibilityDe focus ligt op de vermindering gedurende het produktie proces, door het recycelen van ongebruikte mayerialen en de vermindering van het energie verbruik.

  Een sociaal verantwoord merk te zijn, een merk bekend voor de creatie van duurzame prestatie. Produkten met een lange levens duur en respect voor de natuur.

  Onze CORQE DNA strekt zich uit verder dan onze aandacht op detail en kwaliteit, het weerspiegelt onze verplichting en verantwoordelijkheid aan de mensheid en planeet.

 • CORQE / Het MerkCORQE is niet een massa produkt!. Integendeel, CORQE is een boutique ontwerper met een unieke en duidelijke visie opduurzame sport produkten. Onze eerste kollektie omarmt de golf sport, met toekomstige ontwikkelingen in tennis, wielrennen en andere sporten.

  CORQEs speciale positie in de golf industrie is om het maximale te presteren met onze natuurlijke golf grips. Meer plezier te hebbenen de golf ervaring te verrijken met onze unieke produkten.

  Het streven om een alternatief te kunnen kiezen - is de werkelijke kern van CORQE, Het is de reden waarom we in business zijn... onze DNA. Het creeren van een sport leven, minder alledaags!

  CORQE / Golf ProduktenGebruikmakend van geadvanceerde techniek, met ouderwets vakmanschap voor de beleving van vandaag. Natuurlijkegolfgripsuitkurk:HandgemaaktinPortugal,hetkurklandvandewereld,eenduurzaamalternatief

  voor grips van rubber. Buitengewoon natuurlijk subtiel gevoel om een instinctieve slag te maken. Een slag die creeert wordt door de natuurlijke verbintenis tussen de handen en de club.

  CORQEgolfgrips,detweedegeneratie,zijneenvoudigteinstalleren-PatentAangevraagd.

  Onsassortimentbestaatverderuit:golftassen,handschoenen,headcovers,parapluis,hoedenensporttassen.Alles gemaakt van natuurlijke vezels en recyclede materialen.

  Gemaaktopmaaten/ofmeteigennaamismogelijk.Geenminimumorders.

  7

 • 8 Brendan Delfortrie

 • 9

 • 10

  Brendan Delfortrie

 • Dirk Delfortrie, een ervaren PGA golf professional sinds 1993, heeft ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, inclusief

  werelds grootste in Carlsbad, California, het beste golf resort in

  Schotland, en samen gewerkt met de number 1 golf coach van

  de wereld. Gedurende zijn carriere, Dirks passie is zichtbaar in

  zijn coaching, haalt het meeste uit elke student door het volgen

  van hun vooruitgang en toegewijd aan hun succes. Met deze

  zelfde passie, is Dirk CORQE gestart om prestatie produkten aan

  te bieden die het verschil maken.

  Joachim Delfortrie, een internationale business consultant, gewoond en gewerkt in Europa, Brazilie, en USA. Gedurende

  alle reizen rond de wereld viel de hoeveelheid van weggooi,

  modieuse, maar niet- recyclebare sport produkten op, zonder

  dat er een alternatieve oplossing geboden werd. Als een milieu

  bewuste liefhebbervan sport en een gepassioneerde golfer,

  Joachim zag een mogelijkheid en begon CORQE.

  Nu samen in CORQE. Dirk en Joachim leven en werken in Portugal. Portugal, het kurk land van de wereld!

  11

 • facebook.com/corqe

  twitter.com/corqesports

  youtube.com/corqesports

  linkedin/company/corqe

  World Headquarters & Product Showroom

  Sitio dos Barrabs, CP 907-Z

  8015-016 SB de Alportel

  Portugal

  info@corqe.com

  +351 289 841 696

  Corporate Office

  Fornheselaan 120

  3734 GE Den Dolder

  The Netherlands

  sales@corqe.com

  USA Sales Office

  120 S. Federal Place - 8512

  Santa Fe, NM 87504-8512

  United States

  usasales@corqe.com

  CORQE ContactOnze wereldwijde distributie zal beperkt worden tot een geselecteerd nummer van distributeurs en wederverkopers. Speciale firmas, die ons merk op waarde weten te schatten en als CORQE Ambassadeurs op kunnen treden.

  prin

  ted

  on re

  cycl

  ed p

  aper

  www.CORQE.com