BVC E4 SEIZOEN 2011 – 2012 Met Samuel Abel Julius Boudewijn Melle Tijn Guus Niels Keimpe

Met

SamuelAbelJuliusBoudewijnMelleTijnGuusNielsKeimpe

Page 2: bvc derede doefen

NIEUW TEAM, NIEUWE COACH & GOEDE RESULTATEN

Afgelopen zaterdag een leuke wedstrijd tegen de E3 gespeeld. We begonnen weer a-la-a 2011; na ruim een kwartier stonden we met 3-0 achter doordat we rommelig en ongeconcentreerd speelden. Daar na herpakten we ons prima en werd het een meer gelijk opgaande strijd. Voor rust scoorden we de aansluitings treffer 1-3. Na rust een scherp en leuk combinerende E4 die de E3 vast zette op eigen helft. Er werden veel (heel veel) kansen gecreerd, maar er wouden er slechts twee in doordat we af en toe wat gehaast en slordig waren, maar ook een aantal malen door prachtige reddingen van de keeper van de E3. Doordat we er zelf ook nog een tegen hadden gekregen, restte een nipte nederlaag waar meer had in gezeten.

Helaas, helaas, wederom niet de volle winst en wederom een zeer late tegengoal. Afgelopen woensdag met 2 volgeladen auto's en uitgelaten jongens naar Concordia in Hillegom.

Ze hadden er zin in en gingen direct vol in de aanval. Al snel was het Tijn die uit een afgslagen aanval attent 1-0 kon scoren. Hierna bleven we de bovenliggende partij, we

Page 3: bvc derede doefen

kregen kansen, maar konden de bal er steeds net niet in krijgen. En dan valt het doelpunt, volgens een oude voetbalwet, aan de andere kant uit een uit val van Concordia. De wedstrijd kabbelde hierna wat meer heen en weer en het was kort voor rust Nils die na goed doorzetten ons weer op voorsprong zette.

Ook na rust hadden we het betere van het spel, via af en toe leuke aanvallen over meerdere schijven, probeerden we het doel van Concordia te vinden. Het laatste passje

ging echter vaak net mis. En wederom kon Concordia langszij komen uit een uitbraak. Beide partijen gingen hierna vol voor de winst, we leken de winst te gaan pakken toen Julius uit een corner ineens (!) ons voor de 3e keer op voorsprong zette, maar het was toch nog Concordia die in de laatste minuut via een goede uitbraak de stand alsnog gelijk kon trekken; 3 - 3. Een leuke wedstrijd, veel strijd en inzet, leuk spel, waar eigenlijk wel meer in had gezet en.

Gelukkig kunnen we ons snel weer revancheren, as zaterdag 17 maart spelen we uit tegen Hoofddorp E4, de wedstrijd begint om 9:00 uur, dus graag uiterlijk 08:40 aanwezig.

Als het goed is zijn we dan weer geheel compleet en doet Guus ook weer mee.

Page 4: bvc derede doefen