Betontechnika ... A Wacker Neuson betontechnikai termékpalettája –...

Click here to load reader

 • date post

  04-Nov-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Betontechnika ... A Wacker Neuson betontechnikai termékpalettája –...

 • Betontechnika

 • A Wacker Neuson betontechnikai termékpalettája – Rábízhatja magát:

  1. Betontechnika és tanácsadás - egyedülálló kombináció. A Wacker Neuson nemcsak széleskörű termékválasztékot kínál Önnek a betonfeldolgozás kapcsán, hanem átfogó tanácsadási szolgáltatást az Ön betonprojektjeihez. A tervezéstől a helyszíni kivitelezésig. Mindenütt a világon. A technikai tapasztalat, a tanácsadási szakértelemés a globális értékesítési hálózat kombinációja világszerte egyedülálló.

  2. Innovatív teljesítmény és projekt tapasztalatok, amelyre építhet. A Wacker Neuson 80 éve alapozta meg a jövőjét a betoniparban, amikor feltalálta a tűvibrátort. Azóta számtalan terméket fejlesztettünk ki ügyfeleink számára, és óriási projekteket vittünk végig a világ minden táján - a Hoover gáttól a müncheni Olimpiatoronyig. Valamennyi tapasztalatunkat szívesen adjuk az Ön projektjéhez is.

  Betontechnikai szakértelem a legapróbb részletekig.

  Állandó fordulatszámú motorok Motorjaink mindig a legnagyobb teljesítményt adják le, teljesen függetlenül a beton konzisztenciájától vagy az áram- és teljesítmény-ingadozásoktól.

  Concrete Solutions Betonspecialistáink igény esetén tanácsot adnak Önnek minden betontömörítéssel kapcsolatos kérdésre, és támogatást nyújtanak a műszaki és gazdasági szempontból egyedi megoldások megtervezéséhez. Több információ a 4/5 oldalon

  Beépített átalakító A független alkalmazáshoz: Néhány modellünk beépített frekvencia átalakítóval rendelkezik, mely feleslegessé teszi külső átalakítók beszerzését.

  Gondosan kialakított modellválaszték Minden kihívásra a megfelelő megoldás: Válassza ki a gondosan kialakított modellméretek és különféle fordulatszámok közül az Önnek megfelelő modellt.

  A betontechnikai termékeink áttekintése.

  0302

  3. Magas minőség és megbízhatóság - mindegy, milyen projektről van szó. A betontömörítéshez szükséges termékeinket Németországban feljesztjük és gyártjuk. Ezáltal minden ügyfél számára egyedi megoldásokat tudunk kínálni. A kiváló minőség az összes Wacker Neuson terméknél különösen fontos számunkra.

  Wacker Neuson – all it takes! Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek megfelelnek a magas igényeknek és a sokrétű felhasználásnak. A Wacker Neuson megbízhatóságot jelent. Ez természetesena betontechnikai területén kínált megoldásainkra isigaz. Az Ön sikere érdekében minden nap a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk! Teljes odaadással végezzük feladatainkat.

  Külső átalakítók Pontosan konfigurálva: több vagy különböző berendezés csatlakoztatásához nagyszámú külső átalakítók közül választhat.

  Több, mint 80 éves tapasztalat 1937-ben a Wacker feltalálta a világ első belső vibrátorát, melyet számtalan további innováció követett. Profitáljon Ön is a mi tapasztalati-előnyünkből.

  Tűvibrátor (választék): Külső vibrátor (választék):

  > 17. oldal> 14. oldal > 16. oldal

  > 14. oldal> 06. oldal > 10. oldal > 11. oldal > 12. oldal

  Betonvas rács kötözőgép:

  Vibrációs gerenda:

  Rotoros betonsimító (választék):

  > 22. oldal > 22. oldal> 20. oldal

  IRSEN48 CRT48 DF16P35FUH20 FUH35 FUH70FUE6AR64 AR75 PEV27 VTS KTU2FUE-M38

  IE IEC IREN IRSEN IRFU IRSE-FU IRFUflexHMSIEeACBe AR26 AR34 AR43 AR53

  Külső vibrátor (választék): Frekvenciaváltó (választék):Rázóasztalok:

  > 18. oldal

 • 04 05

  Több információt a Wacker Neuson betontechnológiai termékeiről a következő címen érhet el: www.wackerneuson.com/concretesolutions

  A betonspecialisták: Partner központú. Tanácsadás. Szakértőktől.

  A kiváló minőségű és megbízható betontechnika értékesítésén túlmenően a Wacker Neuson kőkemény megoldásainak mérnökei és alkalmazási szakemberei támogatják Önt: az ügyfelek számára megfelelő tervezési és tanácsadási szolgáltatásokat, műszaki támogatást és még ezen kívül sok mindent kínálunk a betonelemek, zsaluzatok és üzemek építésének területén, valamint a főbb építési területeken. Ön és ügyfelei rendelkezésére állunk. Világszerte.

  Előregyártott betonelemek

  A kész betonelem üzemben fontos a rugalmasság, az egyedi és gazdaságos megoldások. Átfogó támogatást nyújtunk a berendezések tervezéséhez és a folyamatokhoz illeszkedő rezgés- és vezérlési megoldások kifejlesztéséhez.

  Szolgáltatásaink kész betonelem gyártóknak: • Vibrációs- és vezérlőberendezések tervezése és azzal

  kapcsolatos tanácsadás • Gazdasági koncepciók kidolgozása és folyamatoptimalizáció • Támogatás az üzembe helyezés során • Ország- és felhasználóspecifikus termékváltozatok

  Helyszíni betonozási munkák

  A nagyméretű projektek magas követelményeket támasztanak a beton tömörítésének tervezésével, kivitelezésével és minőségével kapcsolatban. A számos nemzetközi betonprojektből nyert többéves tapasztalattal a betonspecialisták világszerte az Ön rendelkezésére állnak.

  Szolgáltatásaink nagy építési területekre: • Projektre vonatkozó tömörítési megoldások az építési

  terület felszerelési terve alapján • Betonozási munkálatok helyszíni támogatása • Különleges vibrációs megoldások a helyi betonépítéshez

  Berendezés és zsaluszerkezet építés

  A kész betonelem üzemben a termelékeny berendezésekhez pontos, egymással összhangban álló komponensek szükségesek. Modern és konstrukció-specifikus vibrációs megoldásokat kínálunk minden szerkezeti és zsaluzási koncepcióhoz - a rezgés- és a vezérléstechnikától az ipari automatizálásig.

  Szolgáltatásaink berendezések és zsaluszerkezetek építői számára: • Ügyfélorientált, gazdaságos komplett megoldások • Világszintű támogatás minden projektfázisban • Üzembe helyezés a végfelhasználónál tapasztalt specialisták

  segítségével • Gyors reakcióidők nemzetközi szinten, a sűrűn kiépített

  Wacker Neuson értékesítési és szervizhálózatnak köszönhetően

  Talán meglepi Önt, hogy a világon milyen nagy számú betonelemben rejtőzik a Wacker Neuson know-how- ja. Ezek között sok példaértékű projekt is van, amelyek világszerte nagy feltűnést keltettek, mint például a 36 kilométer hosszú Hongkong- Zhuhai híd, a Panama- csatorna kiépítése vagy a Burj Khalifa Dubaiban.

  Önnek is nagy tervei vannak? Támogatjuk terve minden fázisában - legyen az akár hídépítés, épületek felhúzása, alagút vagy zsaluzat építése - és nem számít, hogy Ön beszállító, vagy kivitelező.

  A világ épít a Wacker Neuson szakértelmére.

 • 11

  ACBe ACBe

  IEe

  Hordozható belső vibrátor

  Az ACBe (Battery Converter Backpack) a világ első hordozható, nagy frekvenciás, belső vibrátora akkumulátoros meghajtással. A felhasználó számára ez maximális kényelmet és a mozgás szabadságát jelenti a beton tömörítésekor, zavaró kábelek nélkül, amikor gyakran kell megváltoztatnia a belső vibrátor csatlakozását vagy mozgatni az átalakítót.

  • A moduláris rendszer nagy rugalmasságot és költségmegtakarítást biztosít • Robusztus, teljesen karbantartás nélküli elektromotor • Cserélhető akkumulátor, mely a Wacker Neuson összes akkumulátoros

  szerszámában használható • A hátizsákban az integrált átalakító garantálja a biztonságos alacsony

  védőfeszültséget (34 V) • Kompakt rendszer ergonomikus súlyeloszlással • Nagyfrekvenciás működés stabil fordulatszámmal az optimális eredmény

  elérése érdekében

  Ideális bérbeadóknak: Az akkumulátor hátizsák kombinálható különféle vibrációs fejekkel. Ez helyet és költséget takarít meg.

  Maximális mozgásszabadság: Az ACBe-vel mindennel rendelkezik, amire szüksége van a beton tömörítéséhez.

  06

  Minden használathoz a megfelelő megoldás. A vibrációs részek különféle formátumban és tömlőhosszal kaphatók.

  07

  Még nagyobb biztonság az építkezésen: Nincs többé hosszú vezeték, ami a nedves betonba lóg, vagy megbotláshoz vezet.

  Kivehető akku: Egyszerűen cserélje ki vagy használja másik Wacker Neuson akkumulátoros készülékében.

  A német gyártó márkás ergonomikus hátizsákrendszere garantálja az optimális súlyeloszlást és a kényelmes viseletet.

  Vibrációs test átmérője (mm)

  Védőtömlő hosszúságok (m) 1,5 3 5

  38 45 58

  Világ-

  újdonsá g

 • Belső vibrátorok minden követelményhez Fu

  n kc

  io n

  a lit

  á s

  és k

  ez e

  lé si

  k é

  n ye

  le m

  IRFUflexIRFU

  IREN

  IECIE

  HMS

  Basic kategória alapszintű komfortfokozattal a betonozási munkálatokhoz • Egyénileg konfigurálható hajlékony tengelyek,

  vibrációs-testek és motorok különböző teljesítmény- kategóriákban

  > 10. oldal

  Advanced kategória minden standard felhasználási területre • 2 modellsorozat