Arai Helmet Brochure 2012 Off-Road NL

download Arai Helmet Brochure 2012 Off-Road NL

of 8

 • date post

  26-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  2

Embed Size (px)

description

Arai Helmet Brochure 2012 Off-Road NL

Transcript of Arai Helmet Brochure 2012 Off-Road NL

 • 2012

  OFF-

  ROAD

  RAN

  GE

 • 2ARAI HELMET

  HANDMADE IN JAPAN

  Een passie voor helmtechnologieIn de loop der jaren heeft Arai diverse innovaties gebracht die de prestaties en veiligheid zowel op straat als op de circuits aanzienlijk hebben verbeterd. Dankzij onze passie voor helmen worden Arai helmen continu verbeterd en nieuwe, grensverleggende technologien ontwikkeld.

  Copyright 2012 Alle rechten voorbehouden.De fotos en informatie in deze uitgave vallen onder het copyright van de uitgever. Geen enkeldeel van deze uitgave mag gepubliceerd of gereproduceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Kleuren, designs, specificaties, maten, prijzen, voorwaarden en grafische ontwerpen kunnen zonder voorafgaande aankondiging veranderd worden. Gedrukte kleuren geven nooit een exacte weergave van de werkelijke kleuren.

  Drukfouten & prijswijzigingen voorbehoudenAlle prijzen in deze uitgave zijn bruto incl. 19% BTW

  Marc de Reuver (VX-3 Warfare)3-voudig Nederlands kampioen Motocross

 • 3ARAI TECHNOLOGIE

  ARAI TECHNOLOGIE & SPECIFICATIES

  VX-3 VX-PRO JUNIOR PENTA

  ARAI RESEARCH AND DEVELOPMENT

  EMERGENCY RELEASE SYSTEMBINNENSCHAAL CONSTRUCTIE

  Door het Emergency Release System kunnende wangstukken tijdens het dragen van de helmsnel en eenvoudig worden uitgenomen. Dit kanna een crash de kans op letsel door het afnemenvan de helm sterk verminderen.

  De polystyreen binnenschaal beschermt hethoofd tijdens een impact doordat deze deenergie van een impact gelijkmatig absorbeert.De binnenschaal van een Arai helm beschikt overdrie tot vijf zones met verschillende densiteiten,volledig toegesneden op de benodigdebescherming van de diverse hoofdzones. Almeer dan twintig jaar is Arai de enige fabrikantdie in staat is om een binnenschaal metdiverse densiteiten als een integraal, eendeligcomponent te fabriceren.

  DUBBEL D-SLUITING

  Elke Arai helm is uitgerust met de uiterst veilige Dubbel D-sluiting. Deze sluiting wordt algemeen nog steeds gezien als het meest veilige en beste systeem om een kinband vast te maken. Niet voor niets is deze sluiting verplicht bij vele wedstrijden in binnen- en buitenland.

  Buitenschaal Super Fibre Super Fibre Super Fibre Emergency release system Ventilatie voorzijde Ventilatie achter Nek ventilatie Dry cool interieur Size exhaust covers Afneembare diffusers Hyper ridge Uitneembare wangstukken Uitneembaar interieur Dubble D-sluiting Pentetratie geteste buitenschaal Wasbaar interieur en wangstukken Spuitbare buitenschaal Ergonomisch vormgeg. buitenschaal Multi densiteiten binnenschaal

 • 44

  THE VX-3 RANGE

  VX-3 RANGE 2012

  De flexibele en afsluitbare roost guard zorgt voor een maximale bescherming en ventilatie. Door de unieke constructie van de kinbak is er voldoende ruimte over om de helm comfortabel te dragen.

  AFSLUITBARE ROOST GUARD

  De ingenieuze diffuser technologie in combinatie met de uniek vorm gegeven peak zorgt voor een optimale beluchting in de helm. De diffusers zijn met een zeer eenvoudige handeling van de helm af te nemen en schoon te maken.

  AFNEEMBARE DIFFUSERSMulti OrangeVX-3

  TOEGEPASTE TECHNOLOGIE:

  Off-Road racing is een serieuze tak van sport welke hoge eisen stelt aan coureur en materiaal. Dat is de reden dat de Arai VX-3 met dezelfde precisie van vakmanschap wordt geproduceerd als de Arai road en Arai auto helmen.

  Kwaliteit boven alles! De Arai VX-3 is voorzien van de bekende Arai Hyper Ridge (extra stevige onderrand), Emergency Release Cheekpads (eenvoudig uitneembare wangstukken bij ongevallen ) en natuurlijk de Arai Super Fibre buitenschaal.

  Zowel de wangstukken als interieur zijn gemaakt van Dry Cool materiaal welke zorg dragen voor een droog en fris gevoel ook bij extreme omstandigheden. Deze voering transporteert vocht snel en efficint zodat de helm altijd droog en koel aanvoelt. De wangstukken en interieur zijn in diverse diktes te verkrijgen zodat elke helm voor een ieder perfect op maat gemaakt kan worden. Uiteraard kunnen zowel de cheekpads als interieur gewassen worden.

  De VX-3 is voorzien van het Arai diffuser systeem! Dit is geen ventilatie maar Air conditioning! Zeven 10 mm ventilatieopeningen bovenop de helm, 2 ventilatieopeningen aan de voorzijde en vijf uitlaat openingen welke ingenieus met elkaar in verbinding staan zorgen voor ongekende ventilatiemogelijkheden!

 • 55

  VX-3 RANGE 2012

  CrutchlowVX-3

  Brisk RedVX-3

  Profile BlueVX-3

  Profile BlackVX-3

  Profile OrangeVX-3

  Salminen StarVX-3

  WarfareVX-3

  Motion GreyVX-3

  Motion BlueVX-3

  Spear RedVX-3

  Maten: XS - XXL Prijzen: Uni-kleuren 549,- Designs 649,-

  Motion OrangeVX-3

  Spear WhiteVX-3

 • 6VX-3 RANGE 2012

  Maten: XS - XXL Prijzen: Uni-kleuren 549,- Designs 649,-

  WANGSTUKKEN EN INTERIEUR

  WhiteVX-3

  Frost BlackVX-3

  Osborne BlackVX-3

  VDB BlackVX-3

  VDB BlueVX-3

  VDB RedVX-3

  Interieur

  DIKTE XS - S M - L XL - XXL

  Wangstukken

  DIKTE STANDAARD IN

  12 mm optie optie optie

  10 mm XS M XL

  7 mm S L XXL

  5 mm optie optie optie

  12 mm optie

  15 mm XXL

  20 mm L - XL

  25 mm S - M

  30 mm XS

  35 mm optie

 • 7PENTA & JUNIOR RANGE 2012

  Penta Al jarenlang de favoriet van trialrijders! Maar ook voor scooterrijders een uitstekende, comfortabele en lichte helm voorzien van een gentegreerde klep.

  Maten: XS - XXL Prijzen: Penta 379,- VX-PRO Junior 549,-

  VX-Pro Junior De eisen welke gesteld worden aan een kinderhelm zijn aanzienlijk anders van aard dan van volwassenen. De Arai VX-Pro junior is dan ook niet een kleine uitgave van de VX-3 maar een volledig nieuw ontworpen cross kinderhelm. De helm beschikt uiteraard over de uitstekende Arai pasvorm en ventilatiemogelijkheden. De helm is verkrijgbaar in de kleur wit en in de maat XXS.

  WhiteVX-PRO JUNIOR

  Toni Bou (Penta)5-voudig Outdoor Trial wereldkampioen6-voudig Indoor Trail wereldkampioen

  BlackPENTA

  WhitePENTA

 • www.arai.nl

  Hoco Parts B.V.Harselaarseweg 104, 3771 MB Barneveld, NL

  arai@hocoparts.com www.hocoparts.com www.facebook.com/hocopartsnews