Amersfoort, Trosjespeergaarde, 37

download Amersfoort, Trosjespeergaarde, 37

of 16

 • date post

  23-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  217
 • download

  3

Embed Size (px)

description

http://hendriks.nl/Amersfoort/Trosjespeergaarde-37/33736010/tekoop.html

Transcript of Amersfoort, Trosjespeergaarde, 37

 • H47

  Trosjespeergaarde 37 , 3824 BA Amersfoort

  Veel lichtinval!

  Zeer grote kamers

  Royaal wonen

  Multifunctionele ruimte aanwezig

  Eigen oprit

  H47

  HuizenHendriksvan

 • Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  eengezinswoning

  2-onder-1-kapwoning

  6

  172 m

  219 m

  665 m

  1995

  achtertuin, voortuin, zijtuin

  garage mogelijk, inpandig

  c.v.-ketel

  volledig gesoleerd

  Soort

  Type

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  In juni 2002 zijn we aan de Trosjespeergaarde komen wonen met onze 3 kinderen die inmiddels de deur uit zijn.

  De wijk is ruim opgezet, met veel waterpartijen en groen. Een klein winkelcentrum en scholen bevinden zich op 5 minuten loopafstand. Uitvalswegen zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Het is een heerlijk ruim, licht en zonnig huis door de vele raampartijen. In de ochtend schijnt de zon in de badkamer en (eet-) keuken en s avonds in de woonkamer. Het trappenhuis is zeer licht door het vele glas. Het huis heeft aan de zuidwestzijde een verhoogdeligging, wordt in de verkooptekst vaak majestueuzeligging genoemd. Door de vrije ligging en het vrije uitzicht vanaf de achtertuin, genieten we s avonds van een prachtige zonsondergang.

  Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79

  De achtertuin grenst aan een talud met een beek die in verbinding staat met een grote vijver. Een brede laan met hoge bomen loopt daar achter en is de toerijroute tot ons huis. Vanaf het keukenraam kijken we op een terp van waaruit er een weids uitzicht is over de omgeving, met oud & nieuw een prachtige blik op het vuurwerk.Een mooie grote vijver bevindt zich aan de overkant van onze straat, grenzend aan de terp, met vele watervogels en zomerpret voor kinderen aan het zandstrandje en schaatsplezier in de winter. Een stevige wandeling rond de vijver duurt een kwartier. De weidsheid, de vijver, zonsondergang en de oegangsroute zullen we gaan missen naast het woongenot van het huis zelf. We hebben genoten van het huis en de plek.

 • De woonkamer is bijzonder prettig ontworpen, namelijk met een extra hoog plafond en daardoor veel ruimtelijk gevoel.

  Dit in combinatie met het vele glas zorgt voor een heel prettig wooncomfort. Het kleine trapje zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen de zitkamer en de woonkeuken. De zichtlijnen en de beleving zorgen mede voor het statige karakter van het huis. Alle ingredinten om fijn te wonen zijn aanwezig!

  ruimte, licht, vrijheid

  Fraai e zitka mer, vee l l ichtinva l

  hoog plafond

  huizen van hendriks

 • Ook de keuken is ruim opgezet en zorgt voor een goede mix tussen genoeg ruimte hebben en gezellig bijelkaar kunnen zitten.

  Het werkblad van de keuken is lang biedt daardoor ook veel praktische ruimte voor het werken in de keuken. De woonkeuken zal ongetwijfeld ook voor de nieuwe eigenaar een belangrijke plek in huis worden.

  Het is er goed zitten en doordat je hoog over de straat kunt uitkijken ervaar je zelf volop privacy, terwijl je wel uitzicht geniet!

  Woonkeuken me t moo i uitzicht

  huizen van hendriks

  gezellig tafelenruime opzet

 • M a ste rbedroo m ( tuinzi jde)

  huizen van hendriks

  De kamerindeling is buitengewoon prettig, doordat de oppervlakte goed benut is en omdat de plafonds hoog oplopen.

  Dit geeft dus ook een extra ruimtelijk effect. Twee kamers kijken uit over het water en de Gaardendreef. De andere kamer kijkt uit over de straat.

  fijne slaapkamershoog plafond

 • De badkamer is zeer degelijk en altijd keurig verzorgd, waardoor deze er nog prachtig uitziet, ondanks dat deze al even meegaat.

  Er is een tweede toilet aanwezig en een compleet wastafelmeubel. Er zou ook ruimte zijn voor een ligbad. Thans is gekozen voor een grote douchecabine. De hal is heerlijk ruim en geeft een mooie toegang tot de kamers en ook hier komt veel natuurlijk daglicht binnen vanwege het vele glas.

  verzorgd interieur

  Ver zo rgde badka mer

  neutraal en degelijk

  huizen van hendriks

 • Multi funct ione l e ruimte

  huizen van hendriks

  De ruimte onder het huis biedt talloze mogelijkheden.

  Het is aardig om te zien wat de bewoners in de straat met de ruimte hebben gedaan, dit varieert van chill-kamer tot kantoor en van slaapkamer tot fitnessruimte. Waar ga jij deze prachtige oppervlakte voor gebruiken? Naast de kamer die er is, is er ook nog een mooi afwerkte berging met nieuwe pui. Aan ruimte dus geen gebrek!

  Op deze laag is er ook nog een extra kamer aanwezig, uiteraard ook weer voor meerdere doeleinden te gebruiken...

  vele doeleindenhobby, werk, slapen, chillen

 • De tuin is onder architectuur aangelegd en voorziet in het heerlijk kunnen zonnen en uitrusten na een drukke werkdag.

  Het is onderhoudsvriendelijk aangelegd en toch met meer dan genoeg bloemen en planten.

  De ligging is erg gunstig (zuidwesten). Doordat de bebouwing aan de overzijde ver weg staat ervaar je heel veel vrijheid.

  Vri j e l i gg ing , vee l priva c y

  huizen van hendriks

  vrijheidsgevoelverzorgd en veel groen

 • De locatie is perfect. Dichtbij winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer, medische voorzieningen, sportclubs, scholen, park- en speelpleinen. Daarnaast geniet je van de groene omgeving en het water.

  Het is zeker ook voor kinderen een prachtige plek, omdat je heerlijk kan spelen in de buurt (alles binnen een straal van 500 m)!

  voor ieder wat wils

  Groen en waterri jk wonen !

  alles dichtbij, comfortabel wonen!

  huizen van hendriks

 • Wonen aan de Trosjespeergaarde staat garant voor plezierig en comfortabel wonen. Alle voorzieningen zijn op loopafstand en er is meer dan gemiddeld veel groen en water in de buurt, waardoor de omgeving erg prettig en heel kindvriendenlijk is. Van harte welkom!

  water & groen

  Water par k

  vrij en groen uitzicht

  huizen van hendriks

 • Trosjespeergaarde 37 3824 BA Amersfoort

  Bega ne g rond , ent r e e/voo rzi jde ge l i jkv lo e r s .

 • Trosjespeergaarde 37 3824 BA Amersfoort

  1e Ve rdiep ing , de tuin/woonka mer l i g t ge l i jkv lo e r s .

 • Trosjespeergaarde 37 3824 BA Amersfoort

  2e Ve rdiep ing .

 • De jonge en modern vormgegeven woonwijk Nieuwland is gelegen aan de noordkant van Amersfoort. De wijk is in de 90-er jaren gebouwd in het buitengebied van de gemeente Hoogland. Nieuwland is erg ruim van opzet, waarbij in ruime mate gebruik is gemaakt van groen en water. Dit zijn 2 kernwoorden welke veelal voorbijkomen in deze leuke woonwijk. De totale wijk is eigenlijk op te delen in vier delen, namelijk: het Stadskwartier, de Lage Hoven, de Hoge Hoven en het Waterkwartier. In het hart van deze delen is het ruime winkelcentrum De Nieuwe Hof gesitueerd. Hier treft u een compleet scala aan winkels aan, dus van een supermarkt tot een drogist. Verder bevinden zich voldoende scholen, sportfaciliteiten en goede openbaar vervoer-verbindingen in deze wijk. Nieuwland is dus duidelijk een zelfvoorzienende wijk waar u niet aangewezen bent op de voorzieningen welke de binnenstad te bieden heeft, maar op korte afstand van uw woning bevinden zich alle denkbare voorzieningen c.q. faciliteiten. Vanuit Nieuwland bent u bovendien binnen enkele minuten op de A1 en A28. Wonen in Nieuwland is uitermate geschikt voor zowel jong als oud en voor degenen die op zoek zijn naar rust, maar eveneens voor eenieder die woon-werklocatie hoog in het vaandel heeft staan. Proef sfeer in Nieuwland en u zult worden verrast!

  Amersfoort

  hee r l i j k wonen in Amer s f o o r t

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl m.vanderklis@hendriks.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Michiel van der Klis

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hendriks

 • Friesestraat 161 3812 EB Amersfoort T 033 465 55 79

  Hendriks033, amersfoort@hendriks.nl

  Mr makelaar.