Alumnat atria

of 11 /11
Activació dels llibres digitals de Santillana a la plataforma Àtria. Alonso Porto

Transcript of Alumnat atria

Page 1: Alumnat atria

Activació dels llibres digitals de Santillana a la plataforma Àtria.

Alonso Porto

Page 2: Alumnat atria

1 Per activar els seus llibres digitals els alumnes han d’anar a la pàgina web d’Atria:

http://www.atria.cat

Page 3: Alumnat atria

Aleshores heu de fer clic a Inici de sessió. 2

Page 4: Alumnat atria

Hem d’introduir la Identificació i la Paraula clau. Es el mateix a les dues caselles i el teniu al full donat a la sessió de presentació on diu Codi d’Inici a Atria.Fer clic a Entrar

3

Page 5: Alumnat atria

Hem d’identificar-nos donant les dades demanades. Hem d’indicar el nom, el primer cognom i la data de naixement (format: XX/XX/199X) a les caselles corresponents (No cal posar cap dada més).Fer clic a Entrar

4

Page 6: Alumnat atria

Apareixen les nostres dades a Atria. Aleshores hem de modificar el nostre usuari i contrasenya per a la propera vegada que tornem a Atria per visualitzar els nostres llibres. Hem de posar un nou usuari (a la casella on diu Alies) i una contrasenya (a les caselles on diu Nova paraula clau, s’ha de posar dues vegades).Fer clic a Desar actualitzacions.

5

Page 7: Alumnat atria

La propera vegada que volem entrar a Atria per fer servir els nostres llibres hem de posar com a Identificació l’Alies la Paraula clau, que acabem de modificar a la plataforma Atria.No hem de tornar a fer servir el Codi d’Inici a Atria perquè solament serveix per activar els nostres llibres.

6

Page 8: Alumnat atria

Fem clic a Tots els meus continguts per visualitzar els nostres llibres. A sota de Llibres Curs 2010-2011 tenim els nostres llibres.

7

Page 9: Alumnat atria

A la part central-dreta tenim l’Usuari i Contrasenya que faràs servir a la pàgina web de Santillana on resta el teu llibre. Al centre tens l’enllaç (URL) a la pàgina de Santillana. Fes clic a Clica aqui.

8

Page 10: Alumnat atria

Anirem cap a la pàgina web de Santillana on resta el teu llibre.A l’apartat Alumnos inscritos posem com a Usuari i Contrasenya les dades que acabes d’agafar de l’Atria. Fes clic a Entrar.

9

Page 11: Alumnat atria

A la part esquerra a sota de My courses tens els teus llibres digitals de Santillana. Clicant a sobre de cada llibre s’obrirà el seu contingut.10